..

If you want to be alone here with me
you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him
like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before

THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

vad hände med den härliga sommaren?

Som taget ur en bok:

Annars då, detta kan nog vart våra värsta otursdagar i livet hittils. Moa och jag gick på 5 dagars semester i Onsdags och sen dess har inget gått som vi ville. Bokade en resa upp till sthlm, boende, busskort, dricka, allting var fixat.. Började med att vi kom upp i torsdags, båten vi skulle bo på var ett riktigt skabb-bo, vi gick på grönan, fellan blev sjuk och fick åka hem.. Vi tog sen färjan hem därifrån då ännu en gång klantarslet Nathalie hade glömt alla sina värdesaker kvar.. Vi hittade ingert systembolag, vi gick tillbaka till båten (vårt boende) där en naken karl yrar omkring.. Vi börjar dricka i "hytten" rummet, kalla det vad fan ni vill.. Blir pytte på lyset.. Drar på oss dom värsta klackskorna i världen och vinlgar till hötorget för att köra en lugn utgång.. Men som slutar på Drottninggatan då Nathalie (aa hon klantarslet) BRYTER, (?) vrickar foten.. Ambulans, en vistelese på sjukhust och 6 timmar senare sov vi. Hemfärd dagen efter med andra ord.. 600 kr i sjön, om inte mer? haha

Och sen dess har det inte fortsatt bättre.. En böter på 500 kr för man kollar bort från bilen i 3 min! Men vi är glada som har varandra, jag & moa bara garvar åt allt. Det är liksom sjukt ironiskt och samtidigt riktigt irriterande. Vilka o-tursbarn vi lyckades bli.

imorgon händer det, undrar om ja kommer att kunna sova inatt.. vi ger det ett försök, natti natti



kompis


i like i like

ja dör, vilken jävla bastu det 'är i lägenheten alltså, bergis 50 grader.. Imorgon bitti blir det krokek på dirren, för här kan man inte vistas på sommaren :)
Haft en toppen helg med båt, mys, fest, sola, bada & bara umgås.


the weekend is here


åkte ut med båten imorse till en ö ute i ingenstans (eller vad nu stället hette) Hur mysigt som helst, dock höll inte vädret i sig allt för länge så vi åkte hem :) får bli ut med båten imorgon istället. Ikväll kör vi på fest & jag och systrarna lawergren taggar för fullt.

dance hall track

Härliga sommar, som får mig att må så sjukligt bra :) Dock är det inte lika härligt att jobba hela tiden, men jag behöver alla pengar jag kan få till hösten, för att bege mig på mitt nya äventyr.
Sista dagen idag sen 6 dagars ledighet iallafall, så man ska väl inte klaga? Har jag hunnit med alla andra lediga dagar då.. Varamon med brudarna, häng i folkparken, trädgårn, utgång, mys i Fellan's sjöbod.. Ja & alla härliga sommarkvällar på min teress :) och mer ska det komma ske. Smögen snart med tjejerna :) Plus alla sommarfester vi har planerat nu.

Jag mår bra, riktigt jävla bra!





summer feelings

Precis kommit till jobbet där temparaturen står på 27grader..
 ovärt att jobba en sån här dag skulle jag nog säga.
MEN det är fredag så jag är inte sur för det, ledig i helgen och då blir det Varamon med tjejerna,
allt ska planeras ikväll med ett glas vin på min terass, vem älskar inte dessa sommardagar?
Plus att nu är jag princip frisk :) tack gud


RSS 2.0