HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!

jag tror faktiskt att jag håller på att få ett sammanbrott på riktigt nu.. För hur ofta börjar man gråta över att en rapport är felskriven? Men vet ni vad att jag orkar inte mer, mejl efter mejl med alla uppgifter jag ligger efter med! får panik.. o allt ska vara inne imorgon, här sitter jag o klockan är 6 och har 3 dyyyng stor uppfigter att göra klart tills imorgon (om jag inte vill ha ig) och det lär ta hela natten plus ett prov på 15000 sidor, men ja! lycka till nathalie verkligen..

Fy fan säger jag bara, det här är det sista jag gör i mitt liv! jag ska aldrig mer sätta en fot på en skola sen igen, aldrig!


jag behöver en sofia som kramar om mig o säger att allt ska bli bra!

Gudkselov

så var jag klar med recensionen också! är i krokek nu, det är faktiskt riktigt skönt o vara här alldeles ensam :) men ska snart in till stan för jag måste fortsätta mitt pluggande där.. Måste bli klar med allt idag, så det gäller att ligga i för jag ser att klockan tickar iväg.. det borde finnas mer tid?


Lite trött är jag också, trots att jag sovit tusen timmar inatt! får ta igen den sömnen inatt :) nej inte tid för det här mer!

lite spanien o ett skabbigt hem skulle ju inte sitta helt fel!

Home sweet Home

klart med nått iaf! ner o ta en cigg nu sen är det nog dags för mig o dra.. ska bli skönt o komma ut till krokek inte vart där på flera veckor :) synd bara att pappi inte är hemma! får se om martin skulle komma förbi en sväng, eller om jag ska åka med Sebban till åby o kolla runt efter byggnader ..(hemlis!)

NU ÄR DET TYP 2 SKOLDAGAR KVAR.. eller är det ens de? ska göra ett prov på fredag bara sen ett prov på måndag! sen är klart, föralltid! :) sen väntar någonting ännu värre... AHHHH blir nervös av o tänka på det..


ska inte hoppas på för mycket :)

ooooooooooohohohohoooooo

okej, det är nu paniken kryper fram.. hur ska ja hinna allt tills på fredag? det är nått jag verkligen inte förstår! jävla äckliga rapport o konferens skit! fattar ju ingenting..

Nu ska jag få klart den här skiten om jag så ska behöva sitta hela kvällen (vilket jag inte kan, för jag ska till krokek ikväll) ja, får se hur det här ska gå då :)

Tänkte även säga till Amelia, Madelene & Alexandra & Sofia att ni är rent ut sagt världensbästa tjejer! dem enda riktiga man kan lita på :) ibland är det tur att jag har er, så ni kan stötta mig när jag får mina knäppa ideér! puss till er!

I can do whatever i like!

JAG ÄR GLAD!
JAG ÄR TRÖTT!

Jag borde inte sitta här, verkligen inte! men kan inte slita mig, :) :) :)

NU KÖR VI! nu går livet som på en rääääls!


hon är min kusin, min bästa vän och mitt allt :)

Lycklig :)

idag är jag glad och lite sur :) Fick ett till prov gjort idag, bara två kvar o 6 inlämningsuppgifter! nu kör vi, 2 skoldagar kvar!!! Denna dag spenderades med moa, skulle plugga men istället fikade vi på stan, åt mat och shoppad! :)  Sen nu när jag kommit hem skulle jag plugga igen! har jag gjort de? svar nej.. Istället har jag beundrat min underbart vackra studentklänning som jag fick hem idag, den är så fin så det är sjukt, jag kommer att vara "finast" :D

Sen har jag sett alla gossipgirl avsnitt nu! det är läskigt bra, vilket bra slut blev sååå tårögd! men nu ska jag dränka mig i läxor, uggly betty & desperate housewifes!


den är finare i verkligheten! och mer vit :D

i lala like..

GOSH! jag tror jag har den värsta bakisdagen i mitt liv idag! klockan är 6 och jag har inte kunnat äta nått på hela dan utan bara legat som en död potatis i soffan! snart kommer min efterlängtade kebabtallrik iaf... tacka gud för att det finns folk som kan köpa det åt en, en sån här dag! men gårdagen var rolig..:) efter ungefär 10 redbullvodka kan det väl inte var något annat? idag ska jag iaf plugga hela kvällen, (skulle vart hela dan) sen imorgon jobba 11-21 ! tjuhu

Några bilder togs igår iaf, typ 6?? haha






sådär, nu ska jag gå o dö! o tänka på..

jepp jepp, nu kör vi!

vilket jävla väder! blir man inte lite smått deppig eller?

skulle pluggat idag, men har istället vart ute o kört bil o 1000 timmar.. men det var väl bra de! får ägna hela morgondagen åt att plugga istället, bakis o härligt!  vart sjukt taggad imorse på utgång, men vädret ger mig inte länger nån pepp! kanske kommer tillbaka när jag kommer till alle, hon får alltid fart på tillvaron!

så sådär, slå en pling till alle nu sen kila! kameran hänger med idag, men om det tas några bilder kan inte jag stå för!

Tack för mig :) ses i vimmlet?


hon är laddad min tjeja! <3


friday im in love, oh no it's Thursday..

jag behöver pengar, jag behöver shoppa! har typ... 100 kr kvar den här månaden, o den ska spenderas på en utgång! haha. Men ett par skor och ett linne fick jag iaf köpt idag :) tack mamma, behövde bara betala en hundring på skorna. Så på måndag när lönen kommer, blir det shoppa lite kläde till studenveckan! men bara lite, resten måste gå till studentveckan (det vill säga dricka) 4 skoldagarkvar, det är sinnes!

Ikväll blir det som sagt mys, mois kommer hit! fredag blir det utgång, lördag fest med madde på sjön? söndag jobba! de är en värd helg, som det även ska tryckas in lite plugg däremellan också!


så här ska det se ut på lördag, alla är dyng bakis o sen på't igen :D

HEJ HEJ PLUGG O TRÅK NATTA

Jag börjar fan undra hur svårt det ska vara att skriva om en jävla kändis? Det kommer aldrig upp någon bakgrundsfakta utan bara allt jävla skvaller om "tuttar", "hon har gått upp i vikt" , " hon dejtar den o den nu" va fan är det här!!!

Har så jävla mycket jag behöver få gjort de här dagarna nu, hur ska det gå till :S???? DAGS O LÄSA UT EN BOK O SKRIVA ANALYS SNART!! först ska jag bara skriva klart om Carolina Gynning, som det inte står ett piss om!

Men jag ska ge mig fan på det här o bli klar med det mest ikväll! sen är det myskväll resten av kvällen som blir över, grilla, hårinpackning, aniktsmask, nagelmålning o allt jag kan göra för att pyssla om mig själv! sånt tycker jag om :)


HEJDÅ! NU SKA JAG PLUGGA!!!


tacka gud för colan o godiset ja köpte förut, min räddare i nöden denna kväll :)

haha

jag bara älskar anonyma kommentarer och folk som bara är allmänt avundsjuka på mig och mitt liv :) tycker bara det är sorligt hur du orkar lägga energi på o skriva kommentarer o ens läsa min blogg! skaffa dig ett liv.

Na Na Na Na Hey Hey Hey, GOODBYE!

jag är gaaalet trött och sliten!

Har så sjukt mycket  o plugga så min hjärna döör snart! fattar inte hur jag ska hinna allt?! Men nu är det bara o kämpa! 4 skoldagar kvar.. Blir nästan lite pirrig i magen när jag verkligne fattar att det bara är 4 dagar kvar, helt sjuk! sen då??? Längtar som fasen till längre fram nu, livet måste börja ta fart nu!!

Ikväll är det personalmöte/fest, ska gå dit med anna o tjejerna :) blir nog trevligt.. sen blir det hem o plugga igen! har verkligen inte tid med något annat nu! så jag säger hej då för mig för nu ska ja vara osocial en vecka till!
Bjuder på en bild på mig och alle med, ofixade innan kryssningen! tjuhu


YEAH! kryssningsjävel :D

TAGGA TILL STUDENTVECKAN!!
det blev en lyckad kryssning trots allt! jag kunde inte dricka eller äta på lördagen, så det sög ju rätt hårt! dan efter när alla var dyng bakis (och jag mådde bra) körde jag som fan! o det blev ju alldeles perfekt! tiden gick fort men det var sjukt kul! kom hem 23.00 igår men då var inte festandet över! drog till simon daniel o dom o festade vidare ;)
o kryssningen var bara ett litet smakprov tills studentveckan, då blir det värre! vill jag lova :))

Idag var jag för "sjuk" för att gå till skolan med.. men hallå? är man trött o sliten så är man!

Nu måste jag plugg,har lite o ta igen! 5 skoldagar kvar.. det närmar sig!!

bilder kommer nån annan gång!

endless night!

Vilken helvetes jävla natt, inte sovit ett skvatt! Mått så sjukt illa o suttit vid toan hela tiden :) tjuhu! lyckligtvis mår jag inte lika illa idag, men värken i magen är kvar! har käkat tusen olika tabletter o druckit 50 olika dryckr som ska hjälpa! så nu är även jag taggad till kryssning, dock inte lika taggad som alla andra! mest trött o ont i magen..


tagga iaf!


....

oh skit! jag är/var taggad som fan till kryssningen, men mått illa konstant hela dan o kramperna i magen vill inte försvinna, lovar att det är magsjuka! o det är typiskt om det skulle drabba mig, alltid ska det vara nått! ska försöka krypa ner under täcket nu o bara försvinna o hoppas på att kramperna försvinner och att jag inte spyr!!!! :(

typiskt typiskt typisk...


WE CAN DO IT ALL NIGHT

ännu ett prov avklarat hujedamig va sjöönt! :)) bara o rå plugga tills nästa imorgon nudå! ta livet av mig snälla, hela fredagen går till plugg med, blir det roligare? skulle inte tro så va! jävla tjat om skolan hela tiden, men som ni förstår är det de enda i mitt huvud just nu :) därför jag vart så sjukt osocial hela veckan!!

Längtar till lördag, ska ner på stan med cuz imorgon, handla kläder till han :) o ja behöver strumpbyxor, hårspännen o massa annat till kryssningen :) på lördag drar vi! bussresan ska fan bli leka kul som kryssningen :D

Sen längtar jag till min uppkörning!

Sen till studenten och hela studentveckan!

Sen till allt som händer i sommar, alla roligheter!

Sen till USA i höst!

Det kommer bli bättre, måste intala mig det, det är som värst nu..


Tjejen som inte har någon talan

Jag går snart och dränker mig i alla böcker..

5 prov och 8 inlämningsuppgifer kvar.. det börjar sjunka iaf! 6 skoldagar kvar!!! vem längtar inte, inte ens en vecka :) på med mössan och bli stuup!

Förstår inte en sak, när jag sökte till donken var ja i desperat behov av jobb verkligen, är folk fortfarande de? tycker alla börja jobba på vårt jobb :) länge leve mat?? PS. man bli tjock av att jobb på donken.Ds

nej dags o ta tag i pluggandet! det skriker på mig där nere, men jag... jag vill bara sitta här, se på tv eller sova :) nathalie 6 dagar kvar! tänk så, sen är skiten öööööööööööööööööver!

sommar. ge mig sommar! bästa sommar!!


den här tjejer betyder allt :) utan dig hade inget vart som nu! en hel somamar du & jag, kan nog inte bli mycket bättre :)) bästa kusin!

SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL

wöhö, jag är uppe med tuppen & solen skiner! Börjar inte förens 12 idag, gör jag då uppe kl halv 9?? fråga mig inte, säger ju att jag inte kan sova längre fast jag vill...

Men nu är jag uppe o nu på morgonen ska jag ta vara på solen, missade den ju igår! ska även plugga nu på morgonen så jag klarar provet, ett måste!


solen verkligen skriker efter mig nu, byeeee!

dead and gone!

jag har tappat gnistan, how come?

vill inte plugga, vill inte köra bil, vill inte ta studenten vill ingenting.
Varför är alla människor så otrevliga för? hatar det när man själv är trevlig!

Ja det här är en depp dag, lovar er att imorgon är jag lycklig igen! men den här dan kan gå o dö..

måste kolla min äckliga syn med, ser ju ingenting nu för tiden!

du trodde fel.

usch vilken trött och jobbig dag! Måste plugga till religionsprovet, varför ärligt talat varför börjar jag alltid plugga dan innan? därför det alltid går skit för mig på alla prov! men som sagt med bara 8 skoldagar kvar orkar jag inte bry mig! prov varje dag den här veckan.. nästa vecka med! sen alla inlämningsuppgifter sen är jag klar! och taggad för en rejäl student vecka! Fasen vad det ska bli kul! men först är det röjj som fan i helgen med mitt gäng på studenkryssningen! :)) lär bli roligt!

Annars då? annars ingenting skulle jag säga.. Trött hela tiden! sover hela tiden, blir inte piggare för det! Vill bara gå i ide i 3 veckor nu.. har så sjukt mycket o tänka på (inte bara skolan) 1000 andra saker också. det tar kål på mitt huvud!

Vilket som längtar jag till sommaren. lite små saker planerade iaf :)) sen USA next! jag längar, jag gör verkligen det!


Vet ni hur mycket jag älskar min kusin? den här sommaren kommer bli oförglömlig! :)

galen helg

som slutat med en trött & sliten nathalie..

fredagen bjöd på jobb, lördagen bjöd på allt? haha och söndagen på ännu mera jobb. nu är det snart sovdags. har tusen sakr jag skulle kunna skriva om helgen, men orkar inte! visar därför i bilder istället..
















kan säga att denna dag/kväll var sjuk & att jag älskar min nya kamera :))

I know you love me

vilken natt! känns inte som jag sovit ett skvatt, usch..

vaknade nu klockan halv 9 med, varför kan jag aldrig få sova länge för? Väntar på att Moa min ska ringa så vi väl ska dra oss till skärblacka där minneskonserten är och sofia o alla brudar väntar :) kan nog bli trevligt.

imorgon är det jobb som gäller igen, 11-20 tjuhu!


Bara för att alla borde få ha en bästa vän som jag! :) och det är förargligt att hon flyttar ifrån mig snart :( vad ska jag göra utan min älskade Pamme! ingen är som du <3

hejdå! reeee

Nu har jag gjort ett turism prov, en grej avklarade av 51100000..
Hunnit gå en sväng på stan inget köpt denna gång! men hade 700 kvar på kortet :O o det var förvånande trodde bara jag hade 200 eller nått. Tur att man precis fyllt år med :) nu har jag massa pengar!!

Så jahopp ska alla göra en fredagskväll som denna då? Själv ska jag åka och jobba om 4 min! tjuhu.
Men behöver man penga så behöver man..

Ska åka nu! japp alldeles nu, hoppas den här ÄCKEL hostan går över snart, alla som ska äta hamburgar idag och som kanske möjligvis är gjorde av mig kommre bli sjuka, hohoahahhihaha


NO BODY SAID IT WAS EASY!!

fååååååååår panik! sitter o försöker plugga lite annat för o komma bort från provet vi har imorgon. Linn ringde nyss (pratade i 45 min) tog upp lite av min pluggtid, bra linn (Y) men vi fattar ju verkligen inte provet vi ska ha imorgon :S

Linn åt korv när hon pratade med mig, blev fruktansvärt sugen på de, så grillade på mig några själv  lade brödet över rosten, som pricken över i:et skit gott! Blev fanta till med, hade velat ha cola, ibland är livet bra surt..

även hunnit ringa 4 olika ulla magnusson under tiden, hur svårt ska det vara o få tag på en lärare! nej nu ska jag göra klart en turismuppgift till innan jag börjar plugga till provet, måste ligga i nu förhelvete!



vill ha helg nu, bortsett från jobb!

oh noooooooooo

nej, nu är jag trött på o vara sjuk! får en "sjuk" ångest också! jag har bara 12 skoldagar kvar men 1548 uppgifter o prova kvar att göra, hur fan hinner man det??? jag sitter här o gör ingenting, absolut ingenting! varför? jag måste men gör det bara inte.. Jag är liksom typ död eller nått, åtminstone ihuvudet, ska försöka få nått gjort idag! om inte hjärnan säger nej, vilket den konstigt nog gör väldigt ofta..

Mår bättre nu iaf, febern är väck o halsondet med! bara den bedrövliga hostan o rinnande näsan kvar! plus all träningsverk imagen efter hostan, känns som jag tränat magen konstant i en vecka ungefär :O

Nej, dags o ta tag i nått, är ju ändå ensam hela dan kan vara lite lättare då. Men först en liiiten powernap!

Pöss bloggen!!


till helgen kan det dyka upp lite nya bilder (älska min nya kamera :)

Congratz then!

jaha vad gör man när man fyllt 19 år och har feber? Tror det är min första födelsedag som jag är sjuk+att det är dåligt väder. Men vad gör det? året 19 kan man ju ändå hoppa över..

Trots mitt sjuka jag har jag tagit mig en dusch o fixat mig lite (konstatera lite) mer orkade jag inte! mamma ska bjuda mig på thaibuffe nu, sen blir det nog en snabb fika på stan, sen ut till släkten i krokek där det bjuds på smörgåstårta.. Denna födelsedag blir nog helt okej ändå, trots att jag rent ut sagt mår skit. Ni vill inte ens veta hur hög feber jag har.. (borde inte gå ut egentligen) men tänkr ju inte sitta inne på min födelsedag! aldrig

så ja, grattis då nathalie :)



orka att jag fortfarande är röd i nyllet sen all sol i helgen??


you can do whatever you like

jag hatar det här. alltid ska jag bli sjuk! alltid.

förstår inte vad felet är? jag är nog sjuk minst en gång i månaden, helt sjuk! aja bara hoppas på att man blir frisk till helgen, tog ju ledigt på lördag med! Har egentligen inte tid o missa solan heller, men vad ska man göra när man är sjuk då? o jag som faktiskt fyller år imorgon, sjuk på sin födelsedag! kuul :)

nej dags o lägga sig igen, huvudet sprängs snart och jag hostar nästintill så att jag spyr!




HOST

sen i torsdags har jag bott hemma hos soffe :) har vart riktigt mys. Men det är alltid skönt o komma hem. men jag är sjuk :( aj min hals, bergis halsfluss så imorgon blir det att åka till doktorn! blev lite firad idag med, fyller ju på tisdag (vilket jag inte bryr mig om) o fylla 19 känns överskattat. Fått min efterlängtade kamera iaf (tacktacktack) Sen pengar av mormor o morfar :) plus lite marängsvisch o mumma ihop med det...

O ikväll blir det tacos min favvo mat, jag är nöjd :)  o just ju tjejer, vi sa ju laserdom på fredag, sorry men jag jobbar 17-21
:( tror inte riktigt det går då.. O HELVETE MED JOBB O SKOLA!!! får se, är jag sjuk blir dt ju inget jobb, o ingen skola för den delen heller. spola fram tiden nu tack.

hejdå! nu blev jag lite arg..



valborg

hur ska man sumera denna kväll då? händelserik kanske??
Hahah, ne men det var kul :) blev lite för mycket av det goda bara (somvanligt) är mer död än levande idag! legat på en filt o solen hela dan med soffe, hur sköönt som helst! o nu lagar vi makaroner o korv! svullo mat idag. Gänget komer hit ikvälls så blir det grillmys, o det är alltid uppskattat! imorgon ska jag o proppen umgås som aldrig förr! härligt med lång helg (y)






'

orkar inte mer nu! magen kurrar sönder och halsen värker som aldrig förr 8| hejdå

RSS 2.0