NU ÄR DET BARA..

9 timmar kvar tills jag beger mig till arlanda för varmare bräddgrader, TURKIET ;D

vilken impuls grej, bokade igår och har inte riktigt fattat att vi ska åka än, det här ska bli underbart skönt ska jag säga er :)


FÖÖÖR JA ÄR LYCKLIG, FÖR JA ÄR LYCKLIG HELA VECKAN LÅNG :D

..


riktigt läckert :) ett sånt ska ja fixa mig!

every morning i wake up..

åh, jag hatar när man han en enda ledig dag och så blir den inte som man planerat.. fuck it

nu ska jag äta frukost, (grööööt) sen duscha, sen GÅ till stan i REGNET.. för att boka en resa! onsdag eller torsdag åker vi :) hoppas lite på torsdag, men det som är billigast tar vi! fan så skönt alexandra :)

nu kommer lite cp bilder från helgen, typ hälften var för grova för att läggas ut här :)







hej där, hej!

vilken heeelg! sjukt rolig utgång i fredags :) var inte ett dugg drunki men hade svin kul ändå och innan hos lisa var riktigt mys. blev en tidig hemgång pågrund av jobbjobbjobb, men men :)

lördagen, var ett rent jävla helvete! fy fan för o jobba med för lite personal och 1000 bussar kommer på en gång, döden åt den dagen!

söndag då, aa fick börja 8 istället, åkte hem vid 3 mitt i allt kaos, skönt de! ut till stavsjö för mys&kalas med släkten, tycker om er så mycket synd att det är lite struligt allt bara :) och grattis i förskott lillebror & cus!


hopp, inressant inlägg? NOT! får bli lite bilder imorgon, sjuka bilder från helgen :D haha

nu ska jag börja läsa en ny bok, läst ut den andra! att ja inte tänkt på det tidigare? jag älskar visst & läsa har jag kommit på nu, godnatt med er, nu ska ja faktiskt konstigt nog sova, simma lite imorgon igen :) skönt.


you don't need to hurry.

tar snart cykeln till badet för att simma av mig lite med alle :) självklart en jäkla massa lek i vattnet på det också, var år & dar sen jag var på ett badhus, sen ska vi köra på ansiktsmask och hårinpackning i bastun :) skönt, sen blir det nog en sväng på stan, för lite lunch :) funderar på utgång ikväll med moa eller en promenad med hundarna i skogen med alle? vad lockar mest egenltigen?? får nog fundera under dagen! nu ska jag raka benen :)


fashion fighter

nyvaken och ska alldeles straxt laga gröt :) har blivit som ett beroende mer eller mindre :)
satt även o skickade efter lite saker på hm, ´dom där kängorna! letat överallt efter dom perfekt, men orkar desvärre inte leta mer, så skickade hem dom istället, dom finns ju i butiken också, men har man inte tid att gå på stan så har man inte! blev också dom där sjukt snygga broscherna ja & sofia såg för ett tag sen, skit fint o pimpar upp lite :) får inte beställa ett nått mer nu desvärre, resten ska gå till resan :D



fuck you you'r fucking fuck

jag är lättirriterad idag, minsta lilla grej & jag skulle nog kunna döda någon eller kanske något!

Men dagen isig var ju bra, först gymma med alle, haha jag lyste upp hela gymmet! inte så att jag var såå jävla snygg alltså, men med alles neon rosa mjukisbyor så, :) haha, sen käkade vi lite på stan, sen hmm åkte ja hem o duscha åkte hem till alle, gick lång promenad med vovvarna i höstvädret, riktigt mys! sen blev det popcorn till idol!

Nu sitter jag här, efter en somsagt rätt bra dag, men som förvanlades till en riktigt lustig kväll.. varför ska du vara så jävla konstig & speciell? varför inte lite mer som alla andra? ena dagen är du jätte gullig andra skulle man kunna tro att du var helt väck i huvudet! vissa människor alltså :)

snart bär det av till turket iaf! FUCK SÅ JÄVLA FUCKIG SKÖNT! vad jag ska njuta sönder!


vi tillsammans, kan fan inte bli mer än lycket <3


you don't know what you got til you missing it a lot

Vaken, nästan med tuppen! ställde klockan på halv 9, men vaknade halv 10 skönt med lite sovmorgon :)

nu har jag precis ätit upp min gröt, min älskade gröt! ska snart åka & hämta alle sen iväg & träna med henne & issa :) ska bli kul o se, jag som inte tränat på sjukt länge! för mina desperat långa promenader är väl inte att träna? haha nae tänkte väl det..

Sen ska jag nog faktiskt hem och äntligen ta det där badet som jag skrivit om i flera dar men som aldrig blir av, kan nog inte koppla av! tar alltid duschen istället, men nu har jag bränt en bra skiva som ska lyssnas på under tiden! får se om jag nog tar gulafaran till alle i eftermiddag med och myser med en film! :)



snart står jag där igen :) häärligt!



öhhhm

TRÖTTASTE OCH DEPPIGASTE TJEJEN I VÄRLDEN SKRIVER..

fy fan vad det ska njutas av att vara ledig i 3 dagar nu alltså, ska nog mest ta det lungt, det behöver jag verkligen, skulle jobbat till 4 idag men fick gå hem halv 2 :) och aa det var super skönt. slocknade på en gång när jag kom hem, eller njae nu ljög ja, direkt efter jag läst ett kapitel i boken!

nu har jag precis sett andraavve, som dessutom suger skit det här året! kunde man aldrig tro att jag skulle säga va.. sitter förövrigt barnvakt med, men kommer inte ihåg vad ungen hette, dominic kanske det var? skit söt iaf, men han är så inne i tv-spelet så han kan inte ens prata med mig, fick en fondation & ett nytt chanel nagellack som tack :) ohh jätte välbehövligt! o nagellacket var sjuukt snyggt!

Men nu ska jag ta mig en cigg, nog det ända som får mig att känna mig avkopplad just nu! sen se idol, bada och måla naglarna! HEJSVEJS!

7 dagar kvar :D


just live you'r life!

vad har egentligen denna dag gått åt till? Städa rummet, se onetrehill i timmar, läsa bästa boken, göra ansiktsmask och gå en skön promenad, lagat pasta carbonara, lagat kycklingsallad till jobbet imorgon, lång dag, som har gått sjukligt med skönt sakta! nu ska jag se Anna-anka aka idiot och gänget! sen blire väl Roast på berns, så jävla kul program :D sen måste jag nog sova, eller först läsa ett till kapitel i boken sen sova!

Upp och jobba 6-16 imorgon, tjuhu! härligt pass de där, men är ledig i 3 dagar sen :)


Nu jävlar ska det ske en förändring..

one tree hill

Det är nog en av världens bästa serier som någonsin gjorts!

helt sjukt bra verkligen :) sett dom senaste avsnitten och nog hunnit gråta ett 20 tal gånger, :') så sjukt bra, längtar tills ja kan ladda hem dom senaste avsnitten igen! Och om ni inte sett dom, gör det!!!!

annars missar ni nått :)


skit i det, gonatt & sovgott

det här är en sån dag då jag endast ska pyssla om migsjälv! Ska laga en ordentlig frukost, ta ett bad med tända ljus, göra ansiktsmask och hårinpackning, sen fixa naglarna :) Vet inte när jag senast gjorde nått sånt, för några år sen när man gick i skolan kanske..

Annars då, var en riktig trevligt kväll i lördags :) lite väl mycket dricka för en ungdam så hon åkte hem rätt tidigt, hmm, lustigt att det alltid blir lite mycket dricka för henne!! men det var jätte trevligti af, och ett visst samtal gjorde min kväll ännu trevligare :) men här bjuds på lite bilder då, som ni vet är jag ingen fotograf o tar sällan bilder, vilket utspelar sig runt kring 15 bilder på fest, haha











haha


amanda & jag hade rätt kul igår iaf :)

:)


här har nu mina nya älsklingar :)

sen har jag blivit magiskt kär i smycken, i turkiet ska jag hitta massa armband & ringar :)

road trip

just ja, inte berättat om min & moas roadtrip till sthlm, haha! men den var rolig alltså.. Vi startade väl vid 9 någon gång på morgonen, skulle börja med att tanka bilen, (vilket vi lyckades med efter ett tag) sen bar det av, med en bränd skiva på 20 låter varav 4 bara funkade :D haha, men vi kom fram utan gp:s eller karta, vi hittade alltså direkt till kungsgatan där vi parkerade bilen 70kr/timmen, japp 350 spänn på parkering är billigt!

vi blev fotade, haha av bitchiga stockholmare! men det blev skit snyggt ;) vi passade på att äta gott, shoppa och bara vara lyckliga för dagen :) riktigt trevligt, var desvärre inte lika lätt & hitta ut från sthlm tog typ 1-2 timmar och göra det! haha men kul som fan hade vi på vägen, bästa mois :)








köra bil i sthlm kanske man böööör undvika!

i can do it all night long.

Henok Achido - High On Life
kan vara den bästa låten just nu!


nej dags o ta tag i livet, ner på stan en svänigs med proppen & madde, och madde klarade föresten sitt körkort idag, grattis verkligen! så blir hon som kör idag ;) ska nog inviga mina nya skor från monki med, älskar dom :D och ikväll blir det som sagt lite fiesta, oh längtar till känslan då vinet börjar tala för sig självt och man äntligen kan slappna av :) märks det att jag inte druckit på ett tag? ska bli himla trevligt. inte lika trevligt imorgon när jag vaknar och ska jobba! men det skiter jag faktiskt i.


"nathalie, du behöver iaf ingen läppförstoring" haha

lite smått ironiskt

HAHAHAHAHHAHHAHAAAAA

jag är så jävla trög, på riktigt alltså! vore det inte för min hårfärg skulle man kunna tro att jag var blond! boken jag läser som jag trodde hette SALE, hette visst SISTA CHANSEN, men på framsidan av boken var det en tjej med en STOR påse som det stog sale på, därav antog jag att den hette det, men titt så del man kan ha :)


sista chansen hette den Nathalie, fan vad du är trög :D

i wanna get high on life

sgud vad jag känner mig trött och sliten alltså, det tär på en att jobba! men som sagt, ledig typ hela oktober och dra till turiket då med, så är nog bara att stå ut denna månad, inte långt kvar heller! men har en stooooor ångest över att jobba så lite oktober, så familjen, det blir få julklappar från mig iår :( usch, jag som älskar och köpa massa julklappar till alla!

Det är suuurt äre! sen kom cuz förut och flashade upp sin nya bil, inte lite jävla as snygg & fräsch den var råååå, han såg ut som en riktigt stekare i den :) och med snygging bruden bredvid! (nej jag är absolut inte avis) ska nog hänga med dom en sväng till ikea imorgon, sen blir det party på kvällen, någon inflyttningsfest jag blev medbjuden på! :) kan nog bli roligt, men rätt lungt för min del, är ju jobb på söndag igen, som vanligt..

ne om man skulle ta o lägga sig och läsa lite då :) händer ju inte allt för ofta, men har fastnat för en fantastiskt bra bok som heter SALE, riktigt bra och läsvärd, så nu ska jag ta en natt cigg, borsta tänderna, läsa, njuta & sova ruset av mig. Sedan njuta av en enda liten ledig dag denna månad.



långt inlägg, ointressant inlägg, men det var allt jag hade att bju på!


saknar min bästa vän som lämnat mig här hemma i skiten, usch vad jag saknar dig! VEM SKA JAG PARTA MED VARJE HELG NU DÅ? DU VAR JU DEN BÄSTA PARTYPINGLAN JAG HADE! tror nog faktiskt du saknar mig lite med :') men kolla bara i fotoalbumet du fick så finna jag där :) och här med för den delen, maddo ska du inte komma hem o krama mig snart? och säga alla dina fina ord som alltid får mig att må bra och veta att jag inte är ensam i världen om att må lite dåligt ibland! du är bäst, eller nej, bättre än bäst :) bästa madde! <3

WHEN THE DRUGS DONT WORK NO MORE, YOU GET HIGH ON LIFE

okej, jag är död, jag jobbar varje dag och har därför inte tid för den har dumburken!

Mer nån annan dag då friheten kommer till livet igen, TURKIET om 2 veckor :)

så otroligt länge sen

sitter här hos sofia och är väldigt rastlös, själv är damen i skolan och gör sitt! jag har suttit vid denna dumburk i 3 h nu :) tänker att jag nog faktiskt saknar skolan lite, då hade man ju alltid något att göra, har jag ju nu med när jag jobbar, men annars när jag är ledig i veckan är ingen annan det! nej, men ska faktiskt erkänna att ta studenten är ett av de lyckligaste minnena jag vart med om :) men börjar faktiskt sakna skoln liiiite nu!

 


"jag var glad, skrattade & log mest hela tiden, ta vara på denna vecka, för den får man aldrig återuppleva igen :)"


det är snart 5 månader sen vi tog studenten, går det inte läskigt fort?


hejdär

duktig jag är på att blogga va? orkar faktiskt verkligen inte, men det kommer väl snart igen! jag är en rätt så periodisk människa av mig :) bor iaf hos sofia nu, gjort det sen i söndags, men imorgon börjar jobbandet igen så då drar jag mig hemmåt, är ledig första veckan i oktober med, så då är det tänkt att dra till turkiet med alle :) gud så skönt, och det behövs verkligen! dock såg jag att jag bara jobbar typ4-5 pass i oktober, vilket innebär cirka 2000 lön? och det funkar ju inte, måste hitta nytt jobb nu!!

kanske bloggar lite mer sen :) byeeee

hej hopp, little roadtrip!

idag var jag uppe med tuppen, klockan 7 för att vara exakt, och efter 4 timmars sömn är man inte helt pigg i huvudet! men det ska nog gå bra att köra till sthlm ändå, måste vara ute i god tid ska ju faktiskt hinna köra fel 1000 ggr också :) så då var väskan packad, frukosten fixad, skiva bränd och nu ska vi alldeles straxt bege oss!

Jag är trött, upp halv 5 hela helgen för att börja jobba kl halv 6, det är härligt, så jävla härlit! :)


vilket jävla rödhuvud jag är alltså, vilken jävla förändring jag gjorde! kanske visas bilder på det efter denna dag ;) luuugn fredag kväll blir det iallfall!

i can do it on my own!

en liten snabb bloggningen sen är det dags o tänka på refrängen :)
Blev en rätt lång fika på stan med alle, issa & lina. jätte mysigt! finns alltid lika mycket att prata om med dessa tjejer, o en hel del skvaller kommer fram ;) hihih.

Imorgon bär det av riktigt tidigt till sthlm, alla insisterar på att jag ska köra, men va fan? nån gång måste man väl ändå köra i sthlm, och jo ni som klagar jag kan köra bil! :) tacka för att jag är vuxen och nu bestämmer själv, lite riktat till dig magnus ;) låt mig åtminstone försöka klara mig lite själv, ge mig ut i det stora farliga livet! okej, lite hjälp på vägen behöver jag nog allt, men resten bör jag klara själv :)

Nej ta en nattis cigg, smyga ut på balkongen medans mor sover & magnus ligger djupt nere i tidningen i sängen ;D höhö.

GODNATT!!

se om vi får till några bilder imorgon då ;)



every morning i think of you.

Vaknat, ätit makaronpaj och druckit lite cola :) ringt mois som var dyngbakis och påväg hem från skolan nu, fick ett samtal inatt från henne där hon inte sa ett enda vettigt ord :D haha söto då.

Sitter här och ska försöka bränna en skiva med grymt bra musik att lyssna på upp till sthlm!
Trodde inte basshunter verkligen kunde sjunga men den här låten är faktiskt rätt grym:

basshunter- everymorning
http://www.youtube.com/watch?v=3cTIoU0czbA


Nej ut i det fina vädret på balkongen och ta en cigg då, sen antagligen nörda lite mer här innan mois ringer igen! och just ja, madde jag saknar dig! :) saknar faktiskt dig väldigt mycket.


men du finns som bakgrundsbild på min mobil, så du finns alltid med mig <3

I keep doing my own thing!

trött? ÄR NATHALIE TRÖTT? men gud vad ovanligt!

blev en snabb jobbvisit idag, endast 3 timmar :) hade 1000 missade samtal från mois när jag hade slutat, som var sugen på utgång? haha ville fira om sin 18 års dag! och det kunde jag väl va snäll o ställa upp på ;) blev en kväll på olearys med en massa dricka för 18 åringen! var faktiskt riktigt mysigt och mycket folk! :) men jag kände mig trött och gammal så drog mig hemåt när det var dags för den riktigt utgången!

Imorgon är jag ledig!!! så himla ledig, fredag också för den delen! åker antagligen till sthlm redan imorgon för övernattning till fredagens fotografering, just ja kanske inte nämt det? ja & moa ska iallfall bli fotograferade på fredag, :) men förhoppningsvis drar vi som sagt redan i morgon kväll och sover där, annars riktigt tidigt på fredag morgon! men nu är det dags för min nattsömn..

imorgon blir det fika med alleballe :) i miss you honey!


haha bilden tagen för snart exakt ett år sen, söta? hahahha

go to bed, once again.

trött efter ännu en stägning, men som tur var min sista den här månaden :) nu är det bara mördar morgon pass kvar! och ett kortis idag :)

Är riktigt trött, förstår inte har verkligen vänt på dygnet totalt, somnar jämt runt 4 på morgonen och sover hela dagarna, thats sick man! hur ska det gå när jag ska börja öppna massor nu då?

Helgen blir iaf lugn, för jag öppnar som sagt hela :) kanske ta en tripp till sthlm på mois på fredag för lite bilder och små shopping bara! får se om vi löser det med allt först. annars då? nu ska jag slagga lite till innan jobb. PUSS

ALLA, VERKLIGEN ALLA BILDER PÅ MIN DATA ÄR FÖRSVUNNA :O WHAAAAAT?!

sovdags på högnivå

du är hopplös, finns inget kvar men ändå kan jag inte fortsätta försöka.

vilken sjuk dag, sovit emellan åt hela tiden, gick upp sju imorse, somnade vid 9 igen och vaknade vid 12, gick på stan en hel dag, kom hem la mig i soffan vid 8 vaknade vid 10, varför all dess sömn? någon insjukning på gång igen kanske..

Dags för jobb imorgon igen, sen vänta till den 15:e o boka resa :) skönt, behöver komma bort från all skit ett tag just nu.

det är svårt att förså hur en sån här sak kan hända mig, mina vänner säger att jag tagit det bra. Det kanske jag har också, eller kanske bara gömmer jag det bakom mig? det går nog inte riktigt stt förklara, det är en sjuk känsla att något sånt kan hända mig, lilla jag? det är bara leva vidare, tänka om på nytt, börja om på nytt! jag ska ge det ett bättre försök nästa gång, och den gången inte ge upp.

party pic

Hade ju även lite blandade festbilder såg jag med, bjuder på några av dom också då :)












NEJ , nu måste jag sätta lite fart, blåsa håret nästa!

i love you

Trött, och blivit sjuk igen, ovanligt jätte ovanligt att jag är sjuk liksom!

Nu har jag iaf äntligen gått upp och tagit en dusch, sitter och fixar med en grej sen ska jag hämt alle, åka till maxi med henne sen ut till lilla krokek till maddso & grilla :)

föresten min kamera har ju hittat sitt hem igen, här får ni lite bilder från smultronstället, som var ett tag sen!







:)

en trött nathalie, riktigt jävla trött

tredje stägningen idag och den sista, sen är jag ledig i 3 dagar! gud vad skönt.. Men hade ju gärna hängt med hela gänget ut ikväll, men måste man jobba så måste man!

annars är jag faktiskt rätt trött, inte sovit ut en enda dag! somnat kl 4 på morgonen o vaknat typ 11, så imorgon ska jag verkligen sova hela dagen, aa hela jävla dagen. kanske bjuda på lite bilder från min kamera som äntligen funnit sitt hem :) godnatt, hej då! ses imorgon.

det varar inte länge.

Hej hej, eller godmorgon som jag nog egentligen skulle säga..

fasen vad jag är trött idag alltså, och det är två stägningar kvar, bara att hålla ut i guess! längtar till lördag då det blir riktigt tjejmys hos madde, men sjuukt god mat och bara prata massa gamla minnen :)

Innan dess måste jag få klart mitt det här jävla cv:et och det idag! det är inte lätt alltså, känns som och sitta i skolan igen när man ska göra det, förutom att cv:et jag fick skriva i skolan var sämst och jag hade nog inte ens en enda merit då :D haha, men nu jävlar!

nej inte tid med bloggen mer idag, måste hämta min kamera hos sofia med, den ska med i helgen helt enkelt! annars då? önska mig lycka till på jobbet, det kan behövas..


hihi små :)

redhead

vaknade upp av att mamma kommer in och väcker mig och börjar rent ut sagt asgarva, jag fattade ingenting förns jag satte mig upp & kollade mig i spegeln, såg ut som någon hält i en hel jäkla burk med röd färg i mitt huvud, fränt! riktigt jävla rödhårig är jag, och mor kunde ju inte sluta skratta heller, så varje gång jag ser henne försöker hon knipa, men lyckas hon? Njaaae.

Ska färga om håret på söndag! långt kvar tänker ni? men jobbar ju ändå alla dar nu så har uppsatt hår :) men om någon av någon anledning vill se mitt redhead får ni hälsa på mig på jobbet!

HAHA jag blir själv lite full i skratt, nej nu ska jag fixa inför dan sen bege mig till jobbet, stängning! tjuhuu


suddig bild men kameran är som sagt inte där den hör hemma :( men ett litet smakprov iaf!

how could you.


En helt vanlig dag igen med en sjukt lång sovmorgon, hade sjukt ont i magen och somnade inte förns 4 i natt :) men något vettigt har jag gjort iallfall, rensat hela rummet blev hela 7 säckar med skräp och kläder som ska kastas, jag kom på mig själv att jag är en riktig samlare, tänker alltid men den kommer till nytta nån gång, eller men oh vilket minne, men nej! idag kastade jag varenda minne! :) det behövdes också för den delen..

Nu då, vart o köpt hårfärg! såå idag blir nathalie ett riktigt redhead, ah! jag som aldrig färgar håret, är lite nervös men behöver en förändring o det försvinner ju med lite tvättar med :) så en bild kan dyka upp på nya håret sen.

nu ska jag äta fisk och potatis, sen nog ta en liten promenad :)


nått åt det hållet, möjligtvis en aning rödare! :)










Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing

RSS 2.0