allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Gud vilken seg dag.. Morgon startade väl sådär (hade helt glömt bort att kaffet var slut hemma, och ikea ska vi ju inte till förns imorgon) så fick börja med att gå till ett cafe en mil härifrån för att få mitt morgonkaffe! Efter de tog jag en pw och ended up at bibban för att cheka lite mejl och fejjan! Hem igen skulle koka lite morötter, råkade somna och vaknade upp av att det luktade bränt i hela huset!! (vattnet i kastrullen var helt väck och morötterna helt svarta) Ops! Äta lite.. tillbaka till bibban för att skypa (har ni ställt om klockan där hemma eller?) blev inget skype! Amelia är iväg och reser igen och jag är ensam, har sjukt tråkigt. (hyrde 3 filmer igår, köpte B&J och tyckte synd om mig själv) dags att ta tag i livet idag! haha
Imorgon står IKEA på schemat, köpa tillbehör till våran svenne kväll imorgon som Nordean och Serach ska bli bjudna på! Allt från svenskt kaffe till köttbullar till negerbollar och till vad vi mer kan komma på haha.
Min enda lediga dag imorgon, (ska försöka njuta)!
Puss på er alla.

I ♥ NYC

Wow, fick precis en reminder om att idag är det exakt ett år sedan jag flyttade hem från NewYork.. går inte tiden så sjukt fort eller? Känns som att det bara var några månader sen jag kom hem därifrån! Fnissar alltid lika mycket varje gång när någon härifrån Australien alltid tar för givet att jag är från USA, alla tycker verkligen jag har min accent därifrån, kul att den fortfarande sitter i! :)
Vilket som.. saknar verkligen NYC något så sjukt mycket, dom senaste 3 filmerna jag såg igår kväll var faktiskt alla 3 inspelade där.. och jag älskar hur man alltid känner igen allt och vart precis överallt! Jag saknar verkligen alla mina kompisar där, min extra familj, pulsen från city och att bara känna sig så hemma. Vilket som, nästa år är det jag som tar en tripp dit och hälsar på alla igen :) denna gång bara för semester, (och med ett riktigt legg haha) saknar er alla såå!!

Men det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.

Shit börjar känna paniken över hur jag ska hinna allt här nu.. Har bara en viss tid på mig att se det jag verkligen vill se innan jag ska röra mig hemåt.! Måste sätta mig ner i dag och planera det sista av den här resan i minsta detalj. Jag har ett datum nu när jag kommer att åka hem iallfall :) känns skönt. Den här resan har hittils varit helt underbar på alla sätt och vis, allt vi fått se, alla underbara vänner man träffat, alla jobb vi testat på och ännu är vi inte klara, vi har nog de bästa kvar att göra!! :)

Förutom att jobba så händer det inte speciellt mycket, blivit mycket myskvällar med hyrfilm och trevligt sällskap (Amme), just 19 days left..

Sen måste jag säga att det ska bli otroligt skönt att komma hem och spendera en sommar hemma iår, känns som jag liksom aldrig hinner sätta mig till ro någonstans innan jag flyr igen. Så denna gång ska jag verkligen spendera så mycket tid som möjligt med alla er där hemma :) visa vilka jag verkligen bryr mig om.
Jag är glad. Jag är nöjd.


Us against the world 

DON’T CARE ABOUT WHAT OTHER PEOPLE THINK OF YOU. THERE WILL ALWAYS BE THOSE PEOPLE WHO WANT TO SEE YOU FAIL BECAUSE THEY CAN’T SUCCEED.

hey there!

Ska försöka blogga så gott det går, men det är inte så lätt härifrån alltså, så glad att två av mina bästisar där hemma börjat blogga igen, keep up the good work girls! Soffe & Moa!!


Annars rullar allt på här som vanligt, kommit in mer i en vardag igen med rutiner osådär (det där som lilla jag inte är så jätte förtjust i) men ska stå ut i 2 veckor till! Sen är det faktiskt på tiden att lämna Melbourne! Ska bli skönt, gillar staden helt okej ändå, men nja, börjar också bli lite trött på den nu!
Har satt Amme i uppgift att kika flygbiljetter osv idag.. medan jag ska jobba som vanligt! Fattar inte, den här helgen kommer jag dö efter! ska jobba kvälls/nattshift ikväll, sen börjar jag 7 imorgon bitti, jobbar hela dan, ledig nån timma sen tillbaka in på kvällen igen.. döda mig!

Aeh, inte tid med det här mer! Hem o ta en kopp kaffe och tagga jobb då! cheers!













Fråga mig inte varför vissa bilder är stora och vissa små.. blir så trött! Men där har ni!



SMILE! IT CONFUSES PEOPLE…

Hm, så var det de där med bloggningen ja! Ne, de kommer inte hålla! Nu har min kära kamera gått och blivit överkörd också! Den vill liksom inte överföra alla härliga bilder jag tagit, så sorry!
Har inte hunnit hända sådär överdrivet mycket sen sist jag skrev heller, det är varmt som satan i gatan här... Jag jobbar varje dag, nästan bara 10h pass så jag är mer död än levande just nu. Meeen, större anledning till att njuta fullt ut sista veckorna som bara kommer innehålla semester och jag tänker inte lyfta ett finger då!
Har hunnit vara på partycruise med gänget med, var rätt skojj! Jag blev kalaspackad, (fick äran att dela ut cupcakes till hela båten, i.o.m att vi även jobbar för det företaget som höll i cruisen) tjena! Ni kan ju tänka er hur det gick haha.. Tröck hälften av dom i ansiktet på folk och resten åt jag nog upp själv. wow
Vilket som, inte långt kvar nu!!! JAG VILL BARA HA SEMESTER NU NU NU!! missförstå mig inte nu.. folk undrar nog varför jag jobbar så mycket som jag gör här? dels för att jag vill ha upplevt att jobba och bo här, dels för att jag behöver pengar (råkat shoppa lite mycket) och dels för att jag vill kunna spendera överdrivet mycket pengar mina sista semesterveckor!
Så då vet alla, :) ses snart!

du och jag under täcket baby!

Sådär, då var arbetslivet igång på riktigt.. ingen mer semester på ett tag! Öppningen igår gick super faktiskt, även om jag fick jobba 10h i stäck utan mat i magen och inte en enda rast haha. Vi visste ju inte att det skulle bli så busy som det faktiskt blev! Fulltidstjänsten är min nu :) woop.
Så blir jobba jobba ett litet tag nu, sen tar vi ett flyg till Cairns och bilar därifrån längst med hela kusten.. sen är det dags för hemgång för min del :) längtar faktiskt! Ska bli så skönt med svenska sommar och träffa alla er saknade där hemma!
I veckan har vi iallafall vart på bio med Nordean och Search, fick bli en tjej film, the vow! så bra film, samma regissör som gjorde the notebook och dear john. SEVÄRD FILM med andra ord!
Kommer väl inte ha så mycket att uppdatera om tiden som kommer nu eftersom jag ska jobba 24/7 men så fort det händer nått kul lovar jag o dela med mig ;)! den 24:e händer nått stort iallfall!! Sen nu den 9:e är det partycruise som gäller, så lite kul ska man väl hinna ha ändå! Puss påer.

I’m not flirting. I’m just being extra nice to someone who is extra attractive

Känns som jag inte alls har tid för bloggen längre, vilket är lite tråkigt.. Vet ju faktiskt att vissa gillar att läsa den, men mest roligt tycker jag att det är för mig själv att kolla tillbaka på. Så ska försöka bättra mig! Men vi har inget internet i nya huset, så får gå till ett cafe här runt hörnet, vilket jag nog inte kommer att göra varje dag om jag känner mig själv!
Så ännu en gång, vad har hänt hittils då?
Jo vi har stött på världens skönaste gäng som vi hänger med, Nordean en av dom är en skit stor DJ, han har gjort remixer med Rebecca & Fiona, samt massa mer kändisar, han har en ny grej på G som jag dock inte får prata om! men han kommer bli stor! Plus att han känner Sebastian Ingrosso, som dessutom kommer hit om 2 veckor! Woop. Han har visat oss de bästa klubbarna här och jaa, är så sjukt glad att vi träffat han o hans gäng! :)
Annars har vi jobbat med restaurangen, städat, städat och städat!! haha. Samt haft kaffe och vin provning! Imorgon (lördag) öppnar vi upp restaurangen och jag kommer att vara en av de första på plats (stolt)! Kommer bli grymt verkligen.,
Ja annars då, vädret är lika underbart som vanligt sol sol soool! (nu lär det väl regna en vecka bara för att jag skrev de) Jag har ju även kört bil här varje dag nu i en månad, på vänster sida! STOR CRED TILL MIG! dock gjorde jag en tabbe första veckan och låste in nycklarna i bilen... Vi fick bryta oss in haha! Så snacka om att vi kommer bli bra biltjuvar!
Ne var väl allt för nu :) bjuder på lite bilder så ska jag försöka uppdatera mer i helgen! :) Bye bitches!
real backerpackers? haha
Melbourne city
Me
St. Kilda beach
Ta ett litet dopp!
brännan börjar ta sig..
solnedgången från vårt fönster!
night out @ Seven!
Amelia & Nordean
'

RSS 2.0