somebody that I used to know.

Hej ni som fortfarande hänger kvar och kikar in här!

Då var lilla jag hemma från Australien. Inte bestämt mig för hur det känns än, såklart alltid lik kul att träffa alla.. men ja, ni som reser lika mycket som mig vet hur man känner! Men som sagt.. beslutat mig för att vara hemma ett tag nu :) ta tag i saker och ting.

Min älskade Moa hämtade mig på Arlanda i fredags, så himla kul o träffa min pärla igen, hon är allt för mig! Kom hem, åkte runt och träffade lite vänner.. efter att bara sovit 3h på 2dygn bestämde ja mig ändå för att gå ut o skaka rumpa med Zara och Linnsan, galet! Mycket alkohol och lite sömn= ingen bra kombination, men kul som fasen hade vi! Och var så kul att se hur suprisade så många blev som jag träffade på hugo. Gårdagen spenderades i sängen nästintill hela dagen, men kunde dock inte sova! Tror jag nu sovit 7h på 3 dygn kanske, sjukt.. imorgon börjar jag jobba igen. Trevligt trevligt. Förvörigt är familjen i Spanien så ska åka upp till Skavsta o hämta dom ikv, innan de ska jag ut till krokek o se Pappas nya hus!

Ne, inte tid med det här mer.. ska berätta mer om hela aussie resan en annan dag! :)




...


BORED!

Alltså nu är jag uttråkad.. Kollat igenom alla bilder på min data och hittade massa gamla ego-bilder på mig själv.. Ta en titt genom åren :) gud vad skönt att man förändras! :) nu kommer nu få ett gott skratt.. haha:

You don't know your beautiful. Thats what make you beautiful!

Dåligt bloggande, I know! Får klagomål konstant.. men jag har verkligen inte tid med bloggen.. tråkigt, men sant!

Kanske ska berätta lite om vad som händer trots allt, så att ni vet! Vi har nu slutat jobba, och kommer inte jobba mer den här resan.. nu kom semestern!!!!! :D Vi flyttade ut från huset igår, kändes sjukt skumt måste jag säga, för jag kände mig riktigt hemma där men dags för nya äventyr och se vad resten av Australien har att erbjuda :)
Min kära Yasmine kommer hit på måndag och stannar i 3 dagar sen drar vi vidare ihop :) gud som jag saknat den tösen, vi träffades i början av vår resa och nu möts vi igen! :) Sen får vi se vart det bär av mer, ska börja planera lite i veckan, men först ska vi njuta av lediga dagar och sol! Därför förstår jag inte ens varför jag sitter här inne vid den här dumburken! Ska dra till stranden nu och bättre på brännan istället :) puss på er folket! Får se när jag kan blogga nästa gång igen :)

RSS 2.0