Everything Im not, made me everything I am

IDAG BORDE NI ALLA GRATTA MIG, men tror inte folk har nån koll alls.. jag har ju faktiskt namnsdag idag! Det fina namnet Nathalie :)


Idag har jag legat död i sängen hela jävla dan, tror aldrig jag vart så bakis i hela mitt liv.. Alltså lägenheten såg ut som 50 miljoner svåra år imorse och det hade jag lyckats med helt själv.. herregud! Andra gången i rad som jag inte kommer ut på krogen! illa. måste nog bättre till mig lite på den fronten! Vilket som.. har jobbat nu ikväll :) äntligen tillbaka till vanliga rutiner på livet! Flyttar ju även på söndag, till en av kockarnas lägenhet då han ska resa iväg! PERFEKT. Sen har vi en roadtrip inplanerad den 10:e januari med, jag är skit tagg alltså!!

Men nu måste jag faktiskt diska, laga mat, städa, tvätta och börja packa! :)

JUST JA, tatuering sker i veckan! :)


LIVE THE LIFE YOU LOVE

Guess what we gonna do? ;)


They all think I'm crazy but to me it's perfect sense.

What a lovly day!
Var riktigt blåsigt imorse när ja vakna, vilket innebar att alla surfare var påväg till beachen när ja tog min morgoncigg. Riktigt bra utsikt :) höhö. Sen sken solen upp helt och hållet fram emot dan. Men idag kände vi faktiskt inte för att bara ligga o steka som varje dag, utan vi gav oss ut på äventyr istället! Blev ner till Darling Harbour och åka lite båt istället, var sjukt mysigt! Sen vidare till en restaurang vid hamnen för lite god mat och bara glassa i solen. Verkligen en toppen dag! Har bestämt att vi ska börja hitta på mer saker om dagarna än o bara ligga på beachen o steka, för det har vi ju gått om tid med ändå ;)

Ne, en snabb dusch sen ska jag unna mig ett glas vin!




 



If you ask me how I'm doing, I will say I'm doing just fine.. I will lie and say that your not on my mind.

Oh, vad skönt det är att vi bytt säng med grabbarna nu, äntligen sover jag som en gud och man behöver inte pumpa upp en madrass en gång i timman, haha! Har nu vart ledig i 6 dagar, så imorgon är det dags för jobb igen! Har ju fått äran att jobba nyår, men spelar inte så stor roll.. vi tjänar sjukt bra den dan, plus att vi får sluta halv 10-10 på kvällen så vi hinner ändå fira! Och vi hinner nog få i oss en o annan drink på jobbet innan vi drar med ;)
Idag skiner iallafall solen, så vi funderar på att röra oss in mot city och köra the harbour cruis innan biljetterna dit går ut :) sen ikväll blir det nog någon drink på ett hotell här vi stranden :) börjar ju faktiskt inte förns halv 6 imorgon kväll!


Live for the night I can't remember, with the people I'll never forget.

ÅHH vilken dag!! Bästa på riktigt länge, sunburnt var verkligen sjukt nice, dock inte riktigt som förväntat (är med andra ord glad att jag inte betalade 50$ för en biljett) men vilket vädet och vilket drag, att dricka sen 10 imorse och bli bakis nu! haha perfekt. Och våran vattenmelon var mer än populär bland vännerna med! :) tummen upp!

Dock känner jag lite hemlängtan nu, av flera olika anledningar.. Men ska såklart avsluta min resa och inte åka hem förns ja känner mig helt klar här. Men att fått prata med en viss person gör faktiskt att det känns bättre trots allt :) saknar dig!

ne nu ska jag faktiskt knoppa, man kan inte vara en superhero jämt! Imorgon står beachen på schemat hela dan (äntligen har jag blivit sådär riktigt chokladbrun) sen kommer massa från jobbet hit och chillar :) puss på er alla där hemma och hoppas ni haft en toppen jul. Jag saknar er alla och ni är världsbäst

Yasmine, me, Maria and Rebecca

I morse på sunburnt!

"nu var de julafton ja.."

boysen! :)

nu chekar jag ut.. NATTI NATTI





SUNBURNT 2011!!!

GODMORGON VÄRLDEN!!
Vi har precis vaknat till liv i stugan här (grabbarna fick dock äran att jobba idag) så himla trist.. but cash it is!! Jag & Amme har precis städat lite i lyan och nu väntar vi på att folket ska komma! :) den här dagen kommer bli helt stört grym!! Can't wait.

Förberedde frukosten redan igår kväll ;) och nu står jag för drinkarna!



Merry Christmas!

God jul och god dag! Även fast ni där hemma nog inte ens vaknat upp än.. så har redan halva vår julaftonsdag paserat förbi. Har legat på stranden hela dagen, vädret är underbart nu!! Skinande sol och inte ett enda moln, var ett litet gäng lite på beachen  som "surfade" lite på Simons nya bräda som han fick i julklapp av Basse! Jag och Amme har även hunnit ha en mysmiddag på en så stört skön restaurang vid beachen. as chill!
Ska strax ta en dusch, sen möta upp Dan och fixa biljetter till dom som beställt :) Det här var verkligen en bättre julafton! LÄNGTAR IHJÄL MIG TILLS IMORGON NUUUU!!!! SUNRBURNT på bondibeach med cirka 5000 människor, kommer bli så fett så ni anar inte!! Har även styrt pre party @ our apartment!! Så vid 10 imorgon bitti kommer alla hit! JAG ÄR ÖVERTAGGAD!!

GOD JÄVLA JUL FRÅN ÄLSKADE SYDNEY!!! :D



ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOOUUUUU

Godmorgon världen!
Här har vi precis vaknat till liv och insett att det är julafton, det "firade" vi med en liten mysfrukost, en kopp kaffe och en cigg ute i solen, ska ha lite julklapps byte nu sen ska denna dag bara spenderas på stranden (hur bakis jag än är) tror det är 3:e året i rad jag är bakis på julafton haha. Men iår spelar det ju faktsikt ingen roll.
Vilket som, ville faktiskt bara önska er alla där hemma en riktigt härlig och mysig god jul och jag saknar er där hemma (Pappa din kommentar gjorde min dag, älskar dig med!)




You don't have to save me Just need you to follow, 'Cause we made it all this way! I won't ever give up Of something that's so strong .. cus WE made it all this way

Sådär hemma efter en hel dags rännande runt Sydney City, Outleten hade sjukt mycket att erbjuda och tror nästan jag lyckats köpa en helt ny garderbo (lycklig tjej) Lyckades faktiskt också inhandla julklappar till grabbarna så lite plus i kanten där :) Tog även en tripp till Chinatown så ja fick min mat, lycka när man väljer allt själv så wokar dom det, hur gott??  Avslutade även med en fika på bästa starbucks. Fick även nyss reda på att vi fick ledigt imorgon så nu är vi lediga en vecka i sträck, så nu ska vi planera in massa roligheter under denna vecka! FESTA står på schemat under hela helgen iallafall, specellt summerburst på söndag på Bondi, älskar att ja lyckats sälja tillräckligt biljetter så ja får min gratis nu! :) Good promoter girl med andra ord!

Ne, nu sitter jag och färgar ögonbryn och fransar.. Sjukt sugen på ett glas vin (eller 5) men blir nog rätt lungt ändå, eller kanske ska försöka övertala Amme trots allt, den tjejen e lätt övertalad om nån haha.

kolla, jag har inhandlat de ja behöver till nyår!




honestly, i don't have the time to hate people who hate me. because i'm to busy loving the people who loves me.

Har inte mycket o skriva här faktiskt :) är ledig idag!! Ska dra med mig Amme till Birken Point Outlet som ligger precis vid vårt jobb för lite julshopping (och kanske några julklappar till mig själv) ska även försöka övertala henne att äta kinamat idag nere vid Chinatown.. ska nog inte vara några svårigheter!

Annars är det bara ett 13h pass imorgon sen är vi lediga i 5dagar över jul! Can't wait.. har så mycket inplanerat nu, tjoooho! Ne en cigg, ta ut tvätten sen ska vi åka :) puss

haha, söt tjej va :) men hon är rätt grym ändå



That's the best revenge of all : Happiness. Nothing drives people crazier than seeing someone have a good fucking life.

Klockan är så mycket som 12.49 på natten här och lilla Nathalie ligger ännu vaken :) Har vart en lika kul dag på jobbet som alltid, men ikväll var jag alldeles för trött för att hänga med de andra ut och dricka, så har istället haft lite egen tid.. kan man behöva ibland! Precis fått en sjukt skön massage av Basse, den satt fint! Hoppas solen är på min sida imorgon för då ska ja pressa lite innan jobbet :) har förövrigt fått en till jobbintervju här på bondi den 27:e som bartender, så håll tummarna nu! Håller på att planera en resa till NewCastle i början av januari med, en liten roadtrip så jag får prova på att köra här i Aussie också! gud vad jag saknar att köra bil!!

Ne nu ska ja knoppa, imorgon är det (förhoppningsvis) sola, åka till en outlet och shoppa lite, samt jobba som står på schemat! :)

PUSS PÅER!


I wanna go home for christmas

Sjukt när ni alla där hemma lägger upp bilder på snö och jul-liknande saker, jag var nästan 100 på att när jag satt förra året på julafton i NYC att detta år skulle jag fira jul hemma.. men så blev det inte riktigt! Jag är istället i Sydney där solen för det mesta skiner och det är noll julkänsla, kan inte ens första att det är julafton i helgen (men jag är iallafall ledig från jobbet då) Ska även tillägga att kommentern från faster, mobror och kusinerna i Stavsjö gjorde min dag! ni är dom bästa släktingar jag har och jag saknar er!

Annars har ja precis sett tomten är far till alla barnen, jäkla bra julfilm! :) men nu ska Natti knoppa för imorgon är en lång dag, jobb från 11.00-23.00 :)

Lite pic's från i Lördags med dom bästa:




What am I gonna to do when the best part of me was always you

Ja känner att det är dags att inviga den nya sängen alldeles strax, gud så trött jag är. Saknar dock mitt första hem ska ja säga, eller alla härliga vänner som är kvar där (vi blev ju som en liten familj) hihi. MEN, dom finns alltid kvar :) känn så sjukt konstigt och tyst här nu bara :) men man vänjer sig nog efter en vecka eller två!
Vilket som,  känner verkligen för att skriva av mig egentligen.. men vet att det är onödigt och rätt töntigt.. blir bara så himla förvirrad emellan åt .. tror det är därför.. Dags för Nathalie att sluta tänka så mycket och leva nu istället. Om det är nått så finns det väl alltid kvar när man kommer hem, den tror jag på. Skulle bara vilja ha lite mer respons dock.

Strunt samma! Nu blev de ju nästan som ja sa att det inte skulle bli haha. Godnatt folks! :)

love u guys!! even if 5ppl is missing!!


Brain is the most outstanding organ..

….it works for 24 hours, 365 days, right from the time you are born, until you fall in love.


SUNDAY!! I love it

Sådär, hunnit med att jobba en hel helg och fort gick de också, x-antal timmar för mycket för mig.. but cash it is ;) Var röjj på jobbet i helgen faktiskt, mycket stora sällskap och dricka! vilket innebär mycket jobb i baren, I like! gårdagen var sjukt kul, alla var festglada till max så det en riktig kul kväll.. Dock rätt skaplig för mig eftersom vi jobbat hela dan idag! :)

Precis anlänt till nya lyan nu, helt underbart måste ja säga! vilket jävla guldläge vi hamnade på. Är nöjd till max :) och nu står Basse för käk och vi andra chillar, en ledig dag den här veckan och det är imorgon så vi firar med lite bärs ikväll (cola zero för min del med andra ord) .. Ne kanske ska vara lite social då! Cheers

jag hatar att äta cupcakes, men satan så fina dom är!

Amme kör gärnet på jobbet! :)

nice view på teressan på jobbet

Amme fick prova på min position ;)

Julian fick äran o städa, haha

middag igår, bästa killarna!! :)

Tanya, me, Amelia, Sofia and Elias

Smoking Joe, han ska dj:a en vecka i sträck, coolt!

Tanya & the birthdaykid Sofia

Like the boys said yesterday U girls look like virgins (but everyone know's ur not, lol)


Let’s catch up. Take our clothes off... and stare at each other.

SATURDAY NIGHT #let's go nuts!!

Okej, har klarat av 2 jobbdagar av helgen, känns sjukt skönt! Ett 13timmars pass igår, var sjukt kul verkligen! Idag blev det dock bara 4h och det tackar jag gud för, var så jävla trött idag och hade sån huvudvärk, så att vi "got the rest of the day off" passade mig perfekt. Plus att Sofia and Manuel har sitt birthdayparty idag, så vi har precis käkat middag medhela gänget och druckit (kanske lite för mycket) goon, Och klockan är bara 20.50 haha. Ska köra en galen utgång med alla, kommer säkert bli lika kul som vanligt, plus att vi ska prova på ett nytt ställe.. Måste också försöka hinna förbi Dans birthday party, promotern "a lite halvt ska jobba för" så måste vara lite social där ett tag för att få min gratis biljett till summerbust på julafton!

Ne, måste ner till alla! Mer bloggning imorgon, från bondi och våran nya lägenhet! :D LEVER ÄR BRAA

servetris tjejerna ;) sötisar!!


I don’t have an attitude problem. You have a problem with my attitude, and that’s not my problem.

Hej hallå!
Ska köra lite kort om de senaste (ändå lyckas de alltid bli en hel novell) haha. Igår träffade vi Kal och Rasmus, tog en tripp till Darling Harbour och satt nere vid piren och drack lite och körde spel! MYS! (förutom ja som inte dricker öl så blev ingen dricka för mig) :) Dagen idag har spenderas nere vid hamnen för lite solning och en pw på det :), sen har vi nu tagit flytt lasset vidare till Bondibeach. Alltså sååå nice, ja kommer stormtrivas där, precis vid stranden, allt härligt folk och jaa, det är bara så sjukt härligt där. Mot Kingcross där vi bor nu som är världens partygata! Ja iallafall, grabbarna flyttar in imorgon.. vi stannar på hostlet över helgen då vi ska jobba 24/7 fre-sön. SÅÅ jaaa, jag längtar ihjäl mig till på söndag när vi får flytta in på riktigt!
ne, nu ska vi se sunes jul. PUSS

The Star, down @Darling Harbour

Nice

Rasmus & Me, haha

Moving from KingsCross to...

BONDI!!.. Were gonna live 2min away from the beach!!

:)

I Love this place already!

Nice View ha? ;) Can't wait untill Sunday!!



Nath&Amme humor!! HAHA


I'll guarentee you'll miss me cus you changed the way you kiss me

snabb info.. vi har blivit med lägenhet!!! I Bondi, 2 minuter från stranden!!! Skit fräsch, stor och typ nyrenoverad! Nu kan de ju inte gå bättre :) ska bara hitta ett ännu bättre jobb nu :) Vilket som, flyttar på fredag.. men ska dock jobba  hela helgen så blir ingen invignisfest än inte.. men de kommer!

Hade goodbye party för Joe igår :( så himla trist, han är fan en av de skönaste människorna ja mött.. Men vi ska hälsa på han i England i sommar for sure. Förövrigt var väl utekvällen sådär, hade kul.. men inte kul kul.. hah

Ne, ta tag i jobbsökandet nu då. cheers

Me and the boys!

Me & Hanna.. a bit drunk mayb.. haha

grabbsen haha

Shake that ass Chile!!

Fin fläta ja gjorde på Q :)


I tried being normal once. Worst two minutes of my life…

Tisdag, vi vet väl alla vad det innebär? Fiesta! Joe's sista kväll, usch så tråkigt :( men så är det när man bor på hostel.

Igår var den "bästa" dagen i mitt liv förövrigt. FICK TILLBAKA MIN VÄSKA!! asså ni fattar inte, yrade runt i hela Sydney till massa olika office och chefer för att disskutera min väska.. Till slut tog vi en tripp till självaste flygplatsen och där stod den jäveln! Mitt skrik och gråt hördes nog över hela flygplatsen haha, och JA, jag gjorde mitt glädjeskutt! Shit vad skönt o äntligen ha den efter mer än 3 fucking veckor..
På kvällen var det iaf personalfest! Gratis dricka och mat ;) var hur nice som helst! Tog med oss Basse & Simon som sällskap med, så dom också fick lite gratis mat, haha! Sen vidare till O'mallys för lite öl & ciderkannor.. hade riktigt trevligt! Men gick hem lite tidigare o sov istället!

Ska snart ta en lång dusch, använda alla mina produkter som ja saknat sen ut till Bondi på lägenhetsvisning! Nu håller vi tummarna gott folk! :)

på G till flygplatsen, sen vidare till IKEA, hock-a-car?

börjar faktiskt bli jul i Sydney också, glad lucia btw! :)

Personalmiddag!

sköna lirare!

mina swedish homies! :)



Me, Oscar, Amme and Per

There was a difference between what you said and what you did.

HEJ HALLÅ!
Dags för en liten update kanske. Har dock inte allt för mycket att säga, solen är mer och mer på vår sida :) Både Amme & Natta har fått jobb, på samma ställe! Seven Sins. Sjukt bra restaurang, skit fräsch och alla är super gulliga! Amme levererar i servisen och Nath in tha baar! Men letar fortfarande efter lite andra jobb också..
Så imorgon är det iallafall personalfest, lägligt när man precis börjat så man kan visa sitt rätta jag ;) Gillar hur dom redan kallar mig "det svarta fåret" JA har lite torr humor tror ja dom tycker..Första dan går jag ut till alla 10 kockar och ska ta en cigg med dom.. Skriker lite halvt "heey guys.. what cooking"  :D LOL! Efter de rådiggas jag i köket iallafall! haha

Ne, nu jävlar ska vi hitta en lägenhet i veckan. på riktigt! Sen ska jag kontakta en jävla massa flygbolag, försäkringar, osv.. ! Vilket som livet flyter på här.. gillar de mer o mer för varje dag som går! 3 veckor har ju redan sprungit förbi. sjukt! saknar dock R ska jag erkänna.

NEEE, dags o hjälpa Amme få upp ölen här.. går inget vidare för henne! JA ska ha en vit kväll.. haha! puss







having the time of my life

Oh herre vad trött jag är!! Igår blev det utgång för hela slanten.. är sånna där spontana utgångar som är roligast! Var inte ett dugg taggade men efter alla på hostlet taggat till mig lite och jag fick i mig lite goon var jag mer än taggad. Åhh vad jag älskar att bo här och folket! Helt underbart. Blev iallafall en sväng till worldbar sen vidare till Soho efter de afterpartyy, hemma kl 7 på morgonen när alla i rummet steg upp till deras jobb, inte lite jobbig dom tyckte jag var haha. Solen var på vår sida idag iallafall, så vi drog ett stort gäng till bondibeach och stekte lite. Alla sitter där ute o taggar utgång just nu, men ae, ja pallar inte! haha. Amme är och jobbar, tror hon jobbat i 12h eller nått snart, sjukt. Ännu mer nice att hon fixar in mig där som antagligen bartender också ;) PERFECT! Nu kör vi.

Ja skiter fullständigt i min väska nu, skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur frustrerad och förbannad jag är över det, fick ett mejl idag att dom aldrig kommer hitta väskan men jag får pengar för det.. SKA KÖPA MIG EN HELT NY GARDEROB I VECKAN VILL JA LOVA!!! but still.. allt som var i den betyder mer.. faktiskt!

Ne en film sen ska ja knoppa! cheers!

Basse & Amme

some of the giiiiirls

The franshis!

Me, Amme and Simon

Nadine & Sofia, cuties!

Let's go out and do something fun!!


Hardest part of the fucking business, is minding your own.

Åh vart är solen idag då.. Jag har ingen aning iallafall!
Precis vart nere o käkat frukost (medans Amelia med världens sämsta morgonhumör sover)
.. förstår inte hur man inte kan bli glad av att se mitt tryne le mot en precis när man öppnar upp ögonen?
Vilket som, ja ska inte sova bort denna dag också!
Ska försöka få fram min väska en gång för alla!! Sen ska jag ringa lite samtal, gå ner och ta en lunch på stan,
sen vidare på intervju! :) det var dagens planer!

bästa vi.


Living young and wild!

Godmorgon världen, kl 4 på eftermiddagen! Oj vad länge vi sov idag visst.. Vaknade upp med pizzaleverans utanför dörren haha, kunde ju inte bli mycket bättre. Ska strax ta en lååång varm dusch medans Amme tvättar. Gårkvällen var riktigt kul alltså! Var ett stort gäng från hostlet som gick ut, och Joe stod för att vara kvällens värd, vilket innebar fria drinkar och fri entre för alla ;) de gillar vi! Kom hem rätt skapligt ändå, dock lyckats tappa bort mina skor..ups!
Ne, ska tagga inför intevjun på Sydney Aqarium imorgon nu! Nadine ska lära mig allt (hon som fixat intervjun åt mig)

Smell u later dudes!

På vår lilla terass blandades de drinkar

grabbsen!

Chile, Amme & Joe!


you don't know what u got untill you missing it alot..

What a lovli day! Vart på ikea med Basse tha man, ätit en bättre köttbulle tallrik och druckit (för en gångs skull) en god kopp kaffe! Mött upp Amme på ett fik och snackat lite skit, köpt marabou choklad på svenska kyrkan! Och fått en jobbintervju som jag ska på, på torsdag :) BRA DAG HELT ENKELT.
Även lyckats köpa en flaska vodka, så ikväll ska Nath blanda drinkar till folket!! En och annan till sig själv också kanske! Är ju trots allt Tisdag som ni vet, vilket innebär bar-runda och gratis drinkar! :)

Ne, måste kila nu.. ja lyckas alltid ta så lång tid på mig o göra iordning mig så alla hinner alltid börja dricka innan ja ens är klar.. haha! ciao


It's gonna take a lot to drag me away from you!



Så vad har jag hunnit med idag.. Vart på loungen och fått lite mer hjälp med väskan, som jag troligen aldrig kommer att få... sjukt! Vart på posten, ätit sushi och nu sitter jag här, kollar igenom jobb och de andra kollar lya! Can't wait tills vi hittar vårt eget place!

Hittade dom här nica skyltarna i närheten av oss, funderar på att börja traska till NYC nu så kanske jag är framme om en vecka eller två.. vad tror ni? :D

Opinions are like orgasms, Mine is more important, and I really don't give a fuck if you have one .

Japp då var det myssöndag, och vädret är lite halvsegt.. tur de!! för jag har legat i sängen konstant hela dan haha. En aning bakis.. Men gårdagens utgång var kul, de lilla ja minns.. Somnade gott med min pizza slice i sängen efter mycket dansande på Empire!

Dagen ska spenderas inne med gänget o se film och äta popcorn! nice.. imorgon blir de bio med ett gäng från hostlet! mys. ska söka lite mer nya jobb imorgon med. :) plus cheka lägenheter.. förlängde en vecka där vi bor nu, så nu har vi en vecka på oss o hitta nått eget! hoppas vi löser de.

Ne nu ropar alla, måste kila! cheers


'



Don’t change yourself. Find someone who loves you just the way you are.

Vaknade upp av att amelia inte var hemma.. hm! men hon kom hem så småningom.. medans ja åt frukost o förberedde för beachen! Åkte till Bondi idag igen, så jävla nice! vilket väder, börjar bli riktigt tanned now!

Precis hemkommen iallafall, tror vi ska ta oss en bättre vil nu sen en liten dusch på de. blir svensktaco med grabbarna ikväll, sen en utgång på de! (redan lyckats bryta min nya regel) men det är bara för jag jobbar på Tisdag! Så ni är med mig på den ;)..

Ne, då kör vi lite bildrace då! Varsegod! :) Just ja, kommer snön där hemma snart eller??


stek

grabbarna spelar boll!

älskar graffiti väggarna vid bondi, så snygga!


spanar..

Hold on to whatever keeps you warm inside

Helt utslagen tjej som skriver.. Jävlarns vad mycket det var att göra på jobbet idag, blev slängd mellan alla barer haha.. Har dock en favorit bar nu, den högst upp! där trivs ja som bäst verkligen.. Jobbade 7h utan ett enda break!! snacka om ovanligt.. eller för mig iallafall! Fick anställningsbevis och allt idag så nu är man verkligen en riktigt worker in australia! Medans alla vänner är ute och festar ikv kom jag som sagt precis hem.. helt utslagen! så jag orkade verkligen inte hänga med, tror dock jag är ledig imorgon så då blire festa! :)

Pratat med Louise hur länge som helst i telefon nu på natten, hon är så underbar!! shit vad sjukt att jag ändå är här där hon bor nu.. eller aa samma land fast ändå 6h ifrån haha. (hon bor i Perth) hon är verkligen en av mina bästa vänner så henne ska jag se till att åka till! tror hon kommer hit till mig i januari med :) tjoho!!

ne, nu ska jag knoppa!! solning står på schemat imorgon!


från nattjobb till...

..playan på dagarna! då trivs ja som bäst! :)

hard working women


true story..


The biggest mistake you can make is to drift from someone you once had the time of your life with.

Torsdag här I Sydney och Nathalie har precis vaknat till liv :) sov som ett litet barn inatt.. Mmm! Kom hem från jobbet igår och då hade sötnosarna här hemma styrt med jordgubbar doppade i choklad och köpt goon.. för att fira att jag fått jobb! haha. sen blev det ett avsnitt av sunesjul och mysteriet på greveholm. Det nalkas ett avsnitt av varje fram till julafton!

Förövrigt är jag sjukt seg idag, och lika nervös idag som igår över att jobba. Åh vill bara kunna allt nu! Ska snart bege mig ner till banken och hämta mitt bankkort, sen hitta ett papper jag slarvat bort som ja behöver för att få ersättning för mitt bagage.. som ni förstått har de ännu inte kommit fram! o det suger faktiskt.. även om ja redan fått lite pengar så ja kunnat shoppa kläder, mm.. men vill ju ändå ha den!!

Hoppas jag är ledig i helgen så kan jag sola lite :) tror jag är den enda som är ledig på lördag, så får väl ta mig en tripp själv nånstans! :) förvörigt saknar jag R väldigt mycket, men det tror jag redan han vet om!
puss



Just ja, Har också infört en regel jag ska följa! bara utgångar och dricka på Tisdagar.. det är som lördagar hemma, och ja vill inte bli spritfet, eller vara bakis heller för den delen! som ja alltid sagt, trivs bättre bakom baren än framför!


 

tagga jobb då!!




ALBION PLACE HOTEL

alltså helt sjukt.. första stället jag gick och lämnade cv på, mitt i city på den största gatan Georgestreet.. ringde mig och ville att jag skulle provjobba som bartender. Gick dit idag och provjobbade, och fick jobbet!! as härliga människor jobbar där, sjukt fräscht och vi bär sjukt snygga kläder. Gick faktiskt riktigt bra för att vara första gången, i.om att de har 10 olika ölsorter på fat jag aldrig hört talas om förut. samt massa på flaska, 1000 viner och 30 olika coctails. Men alla var sjukt härliga och jag fick ett fortsatt schema.  tjänar som minst 150spänn i timmen så ja klagar inte!! :) är dock 30min walk from where I live now.. så får ju lite promenad med! hoppas på gud vi får lägengeten vi kollat på, AS FRÄSCH!! nyrenoverade med pool och eget gym! :) vore ju nice

tänkte bara säga att livet rullar på bra nu, jag är jätte jätte nöjd med livet :) och imorgon ska Amme provjobba på ett cafe här, :) ÄLSKAR LIVET!!


RSS 2.0