yepp yepp

dagen har hittils vart riktigt bra! Vaknade vid halv 9, jag som hade ställt klockan på 10? men sova längre gick ej! käkade lite frukost, duschade sen kom papps o hämta mig :) vi har vart på maxi, jag handlade en tisha och ett svart stort linne! perfekt. Pappa själv hanlade kläder för flera tusen till sig själv, alltid ska han köpa det dyraste! blev även bjuden på thai buffe av han :) o nu sitter jag här, MOA kom precis. hon ska klippa magnus sen ska jag träffa soffe o fixa en jäkla massa! sen blir det hem dit o strya lite..

Blir nog en lyckad valborg! o ni alla får ha det så kul.. vissa lär nog få en hel del samtal av mig ikväll (a)


bara för att fellan är så snygg här :))


klantarslet number 1

haha.. kom på att för exakt en vecka sen körde linn på en stor sten precis vid ica i krokek, och där satt vi fast i en och en halv timma! :) det ser sjukt fånigt ut, men satt fast gjorde vi verkligen...


haha vilket jävla dunk det blev när vi backade på den alltså :D men den här gången ska vi inte missa spanskan iaf! :)

hela världen är så underbar

sådär ja,. godmorgon världen! ska alldeles straxt bege mig till tandläkarn, något jag inte tycker om! sen är det bara en spanska lektion sen har jag låååång ledigt :) snacka om skönt!
Hoppas på sol hela jävla helgen, får då ´vet jag nån som kommer att sola sönder :) ska försöka hinna träna lite med, vad hände med beah 09?????

Ne dags o dragga, fika med älsklings moa sen idag med :) har saknat dig! (samt solning med madde+träning) får försöka hinna med allt iaf :))


påsklovs grillning

grillkväll hos amme, riktigt möööjs :)














yeah..

Skolan suger, stenhårt, verkligen dö suger, aa suger nog mer än nått annat skulle jag säga..

bara två dagar kvar sen långhelg! och jag är ledig, tacka gud för det! Valborg på torsdag, blir mys med soffe o brudarna med midda hos sofia, sång o dans ute i trädgårn på en filt sen lokalfest. blir nog riktigt great skulle jag tro!

Nu ska jag försöka göra nått åt mitt liv för tillfället, plugga vore ju inte helt fel, men ärligt talat. hjärnan säger ju nej!


tagga

sämst immunförsvar så det sjuuuuunger om det..

trött, trött...... sjuk? ne usch orkar inte de här, har så ont i halsen o så idag :( men måste ändå bege mig till jobbet sen, det jag jobbar den här månaden ska ju ändå gå till studentveckan, så det är ju värt!

hänt i helgen då? i fredags hade jag truck, klarade säkerhetskotrollen oh bäggge proven, så nu är alle o jag truckförare! haha. Vid 4 började jag jobba till 9, blev snabbt hem o fixa sig sen utgång! Kom hem tidigt, precis lika nykter som jag var när jag gick.. Lördagen hade jag super ångest, var ju skit fint väder! jobbade 11-21 men fick sluta 8, mådde ju inte bra! (vilket har utspelat sig ännu mer idag) åkte ut till mackan på kvällen, grattis gullegris! Blev inte så långvarigt där då jag inte hade nån skjutts hem, men åkte med linnsan hem iaf :)

nu är det jobb igen som gäller! rill 17.. sen match om jag hinner på den! skulle vilja se hur madde mår idag med, fyllo :D

ne nu frukost  sen åka! jag är trött, och har ont i halsen!



som vanligt har jag inga bilder, ska se till folk o skicka ikväll så ni får ta del av dom! :)

...

det är en sjukt konstig känsla jag har i kroppen, jag är både sjukt glad och har ångest!
vad beror detta på då? JO att jag klarade körkortsteorin igår en sjukt lättnad! alltså är jag glad över det. Att jag ska jobba hela helgen verkligen riktigt mördarpass o missa alla sol, när det står i tidningen att det ska bli rekordvärme gör mig arg och att jag får ångest till o gå till jobbet! jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!! nån som lyssnar??

Ikväll blir det iaf utgång, lönhelg ju! (bytheway min lön var sämst, skulle jobbat mer i mars)... Imorgon jobbar jag konstant hela dan till 9 (konstatera att jag gör det idag med) men börjar 4 idag.. Iallafall imorgon är det storkväll hos mackan, för att fira honom bli nog galant! Sen söndag, (jobb dag då med) blir det nog ifk med brudarna, fast jag inte är så intresserad :)

AA det här inlägget skrev jag nog mest för att ni ska tycka synd om mig! förså vad jag ska jobba denna helg, varför just den här helgen? nästa helg när jag är ledig ösregnar det väl! vilket fall, tyck lite synd om mig?!


vill bli brun!

sjung om studentens lyckliga dar..

det är farligt hur trött jag är varje dag alltså, förstår inte? sover säkert 10 timmar om natten men ändå känns det som jag sovit typ 3 dan efter? sjukt det där alltså.
Ska även säga att jag är sjuukt shopping sugen! inte köpt nått för 3000 den här månaden, bara mat, godis, cigg, dricka... osv! alltså bara skit grejer förutom en jacka, 2 par skor, tunika o en väska och det är ju ingenting på en heel månad! så fan vad jag ska shoppa efter fredag när vi får lön!! plus utgång på fredag tjuhu! plus jobb 24/7 hela helgen! verkligen riktiga mördarpass!

och idag kom studentmössan :D wuhu, nu är man taggad alltså! inte långt kvar..


i't doesn't matter

jag är trött, helt slut! min statistik har sjungt till hälften, vem bryr sig?
en helg helg i flen är tröttsamt! tro mig.. upp 8 på morgonen o sitta vid den där dumburken till 8 på kvällen.. körkort är det enda som finns i huvudet efter det. skönt att man träffade en kompis där uppe! jag tror på att du klarar teorin imorgon tjejen! :) o jag själv ska också klara den.. när jag nu har den? hemligt

iaf, är skit trött! ska laga lite tacos nu! förut idag i flenis käkade jag thai med min kompis :) mums! sen körde jag hela vägen hem, jag kör som en gud, varför har inte jag körkort för?

min studentklänning är beställd nu med, ska bara banta ner mig till min strl också! haha. men den är fin fin, o jag gillar den mucho mycket! :)

hejdå sålänge! tråkiga blogg och tråkiga läsare!

you

it goes..

det är för mycket just nu, det händer för mycket på en och samma gång..

vad ska man säga om dagarna och livet? händer inte mycket :) njuter av alla den sol vi får, och försöker ta vara på dagarna. är äckligt trött på skolan och ska bli förhelvetes skönt o komma därifrån! Sen ska jag åka upp till flen hela helgen! tjuhu, en helg helt ensam i flen! lockande va???? kommer sakna mitt gäng där uppe,

Nu däremot ska jag sova, för jag behöver nått annat att tänka på :)


bara för att jag ser sjukt muppig ut, o madde är äckligt söt :D

...

helvetes jäkla skit dag! jag kommer aldrig hinna klart med allt!!!!
just nu skiter jag i skolan och fokuserar bara på körkortet alltså...

NU måste jag springa tillbussen om jag ska hinna med den, ska ut till krokek :)


i'm a happy girl!!

ge mig lite sommar :) tjalalalalaa

glädjen är tillbaka, lite grann iaf! lalala, i like..
 vart o käkat thaimat med cuz idag :) sitter här nu o spelar play station, men jag ger upp nu! väntar på att vi ska grilla istället, mums mys!

vill använda mina snygging skor :)


snodde bilden som soffe snodde av emma ;)

vilket påsklov va!

sjukt fort har det gått iaf, o jag som skulle plugga "hela" lovet, sitter nu sista dan o ska börja med det första! det är bra framförhållning alltså. Äsch då! skolan går sist??

Helgen har bestått av solning, grillning o party! alldeles perfekt har den vart :)
Så nu väntar jag på att andreas, jullan  & moa ska hämta mig så blir det glass :) sen ikväll blir det plugg, bubbel o chillidill med kusinen :) ohhh älska det här vädret! låt det bara bli några grader varmare :) jag har blivit lite solbränd! tjajalalal, fått första randen för i år ;)


i love you soo much :)

baby we can do it, we can do it all night! ;)

dags för utgång :) ska jag vara ärlig är ja alle redan onykter, o klockan är bara 9 på kvällen :) men det är så det ska vara! alldelses perrfekt! får se  är ja o amme drar oss ner mot otten! ikväll ska vi ösa kan jag lova!!

skönt o vara ledig imorgon, fan va jag ska njuta! men nu krökar vi vidare, vinet börjar ta fart! det gillar vi :) hihih

pussgodnatt hej, ses i vimmlet!

JAG VILL INTE!!

jag är arg arg arg! så arg som det går att bli! här sitter jag uppe kl 8 och ska snart åka och jobba, ser att himlen är precis klarblå o solen lyser! varför ska man behöva jobba en sån här dag? DET ÄR PLÅGERI! jag ber till gud att det är sol resten av helgen då jag är ledig, för jag behöver fääääärg på min kropp :)

nej nu jobba, får tänka pengar pengar pengar! sen blir det nog trots allt utgång ikväll, ladda isåfall :)


sol sol soooool :) hata o jobba sånna här dar!

lalalala lalalalala lalalalal allalalalalalaaaaaa

Jag vill ha värme, sol, bad, grillning o massa krök! sitter o kollar på massa bilder från spanien, bullen, grekland & Thailand. Guud så skönt det ser ut! vill helst tillbaka till thailand, men en härlig nyhet jag fick förra veckan var att vi ska köpa hus i thailand i augusti :) så tjejer när ja kommer hem från usa drar vi dit! right???

Issa har ju en sån tur att hennes pappa redan bor i thailand i bangkok, älskar deras lägenhet, skit fin o härlig o vara i :) föresten saknar jag även isabel! har inte umgåtts med henne på år o dar :) tiderna med dig är iaf oförglömliga




här var vi inte gamla, 14 kanske??  sjukt roligt hade vi iaf!


i'm moving on

ska inte klaga, vi har ju iaf påsklov! men det suger ändå..åhhhh
jobbat nu,
sjukt skönt o va hemma, får se vad som händer sen.. förhoppningsvis träffa bejbi madde :) är sugen på glass, så det ska vi gå o köpa oss isåfall! jobb imorgon med, sen utgång? vet inte om jag är sugen på de, får se imorgon. pengar är ett litet problem just nu.. o just ja, min nya diet är brusten! vad fan ska man med påsk till? godis, godis så det skriker om det! börjar min nya diet om en vecka! aa perfekt, då ska jag njuta nu, njuuuta av o bli fet!

ne depp natta är i farten, om ni undrar liksom! noll ork till o skriva här egentligen, behöver något positivt i mitt liv nu!


älskling :) är glad att du finns

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

äntligen är min tjeja 18 år :) det hurrar vi för!

Felicia (Lill Aron) :) i love you <3


på lördag ska du firas som aldrig förr! :D

i wanna feel you me

alldeles för mycket onyttigheter nu! men vad gör man inte när nån ringer o frågar om man vill ha pizza? :) klar med muntliga nationella nu o turismen, skönt :) ut o åka bil nu då! ska köra om aldrig förr :) fasren vad jag saknar flen, vi hade skönaste gänget! ska bli kul o träffa alla igen :)

Sitter o lyssnar på alla gamla låtar o alla gamla bilder, haha det väcker minnen, o gud vad man har förändrats! :) haha till det bättre skulle jag verkligen säga. men musiken är mucho kul o lyssna på :)


Whine Up- Kat de Luna Elephant man vilka minnen! :)

summer of 69

härligt väder? idag ska jag verkligen inte klaga! känns som om det vore en riktig sommardag på min balkong! hemma från nationella iaf, eller var det för 4 timmar sen! det fick snabbt och bra, skrev om skolor! har ju en hel del erfarenheter om de.. Ska försöka göra svenska nationella muntliga nu, sen plugga lite på allt om bilen! det är ju fan sjukt mycket grejer man ska kunna, sen ska vi ut o köra ikväll igen! gogogo, köra massa massa massa nu!!

har sådan sommarkänsla, och imorgon blir älskade felicia äntligen 18 år! som jag längtat, men som hon har längtat då! ska bli skit kul :)

nej nu plugga, måste få nått vettigt gjort idag!


o vem vill inte ha sommar nu? skulle inte tacka nej! pappa har föresten smsat 10000 ggr idag, han är på mbk o shoppar åt mig! o gubben vet knappt vad ett par converse är? höga eller låga? svarta eller vita? storlek? hah a,ändå har jag sagt även där 1000 ggr vad jag vill ha! hoppas han kommer hem med rätt saker nu, på fredag kommer han, o han är efterlängtad :)

svenska nationella, något o hurra för?

det är sjukt att jag i över en vecka drömt om körkortet, o ännu gör de? fatta då hur mycket jag har pluggat för o fått in allt i huvudet så jag till och med drömmer om det? tacka gud för att det förhoppningsvis är över snart! :) idag var jag uppe med tuppen iaf, gick upp halv 6 o duschade :) skööönt! första gången jag dushcar på morgonen på hmm ett år tror jag? hatar det egentligen (mitt hår torkar inte på 20 år) men om man blåser det så!

ska till skolan nu o göra nationella! sen hem o göra ett muntligt tal till svenska nationella som ska redovisas imorgon! studenten snart!!!!! nu ska jag fan ligga i tills dess :) om man inte tappar orken..


det känns som bäst när ni stället upp. tack

RSS 2.0