VAD ÄR VALBORG?

nej, inget direkt valborgs-firande för mig iår inte.. Dock blir det fest såklart! Är juför sig en stor barbque fest nere på stranden idag så det kanske blir lite som valborg? Om vi går dit, vi fixade såklart nummret till de snygga killarna på chronic tacos, så ska ringa dom också, haha.

Annars då, jag bor hos den mest härligaste familjen i världens just nu (undantag mig egna såklart) haha men dom är så öppna och härliga och deras humor ligger på topp! Satt uppe hela natten igår på altan och drack vin... mm!
Idag är det sjukligt varmt ute alltså 30g+++++, hahah
OCH JAG BÖRJAR BLI BRUN! ska dock bli brunare, I'm not meant to be white..haha


nu kallar poolen :)

Chronic tacos

Jag är överlycklig över att Louise är hemma igen, min alldeles nya bästa vän! Hon är otrolig och vi är exakt likadana, att man på en vecka kan blir så tighta är egentligen sjukt, men hon är helt enkelt alldeles bäst!
Vi var och käkade på Chronic Tacos idag (as god mat) med as snygga killar som jobbar där, är nämligen han dvärgen i Jackass som driver den restaurangen och han är typ jämt där, och hans arbetare är snygga skatekillar med massa tatueringar ni skulle se dom! Jag & Lousie passade på o flörta sönder där inne, och vi ska dit fler gånger i veckan för att fixa dejter till helgen, haha.

Ikväll kom även Tracys föräldrar hit på besök och ska på här i 2 veckor så det är fullt hus nu, blev grillning och massa en margaritas till kvällsmat. Den här familjen är underbar alltså, skrattar då att jag får kramp i magen varje kväll, haha. Sjukt underbara.

Och HUR överlycklig är inte jag över att resan blir av till NY trots allt.. längtar sönder mig! Jag & Johanna kommer att ha så grymt kul, och om en vecka exakt befinner jag mig hos henne!  <3 isn't that just great!!


här har ni restaurangen med dvärgen, haha

och här har ni min babe lousie :D

Outfitaa


måste bara påpeka en rolig sak, därhemma är bustiers, kostymbyxor, osv modernt! Här går folk helt enkelt inte runt i det.. Jag har mina älskade bustiers.. men bär dom aldrig! Modet är sjukt annorlunda här mot hemma ändå, ska absolut inte klaga för älskar kläderna här :) men det är grymt snyggt o gå runt i detta, vilket jag gör nångång ibland men inte allt för ofta. Var bara tvungen att påpeka! Såg även att solen idag tog sjukt mycket, jag börjar bli brun ;)

what a day, what a night

Sov hos älskade lilla Pilly inatt, det var supermys.. Vi var på Del Amo och käkade Mexikansmat, yummi! Sen såg vi på bio, pack up plan! se den.. den är sevärd,haha

Morgonen startade med en dusch i Pillys egna dusch, wow. hahahah . MEN hur skönt som helst. Yogurtland har öppnat i MB så det fick bli våran frukost.. och nu är vi fast (japp, det är beroende framkallande) och det är nyttigt! Dock inte så nyttig med all den toppingen vi har på.. annars är den fett fri! Finns alla olika smasker, och toppingen är som ett godisland. Det är min nya plan att starta det i Sverige när jag kommer hem, ni kommer dö så gott det är!

När hon skjutsade "hem" mig.. Frågade Rob ut mig om vad jag aldrig provat på att äta.. det första jag kom på var sushi! Så vi tog deras cab till Hermosa beach till ett sushi-ställe och åt... SUSHI! wow.. det var ju gott.. okej, vissa grejer smakade onekligen skit, men vissa var ju hur gott som helst. Så nu har jag testat det också, vi satt i typ 3 timmar och jag blev proppmätt! :) Nu längtar jag till imorgon då Lousie och resten av familjen kommer hem från Florida, vi lär ha massa att prata om, tjuhu.


okej här gör du din glass helt själv, jag brukar dock äta mig mätt på alla stampels man får ;) haha

här är bara EN DEL av toppingen, oj oj oj

och såhär brukar min se ut, massa choklad-glass, brownies. osv.. Ser ut som en bajskorv men smakar faktiskt underbart! Ska fock försöka vara nyttig och ta alla fräscha smaker nästa gång och ösa med färskfrukt, får se hur det går..

MER FROZEN YOGURT TILL FOLKET

<3

har man världens underbarste vänner så har man,
känner dock att jag borde nämna er oftare,
därför kommer här en liten rad om er var och en :)

Sofia Lawergren
min barndomsvän ändå tillbak till blöjjtiden, hon är helt ärligt den roligaste personen jag känner, min och hennes humor tillsammans kan man skratta åt i timmar.Hon får mig alltid att le, hon får mig alltid på bra humör, och hon har har alltid funnits där för mig genom de svåraste tiderna. De som inte har en vän som henne har defenitift gått miste om något. Det bästa minnet med dig är solklart vår Bulgarienresa, oslagbart.


Amelia Lindenmo
Också en av de personerna jag kännt egentligen ändå sen barnben, och redan då bråkade vi som små syskon. Den här tjejen är den mest ambitiösa, ordningsamma, ärligaste personen jag vet. Hon har likaså en härlig humoristisk sida, men min och hennes umor förstår sig ingen annan människa på, den är riktigt speciell. Du finns alltid där för mig och jag finns alltid där för mig. Har så sjukt mycket minnen med dig, men det bästa måste nog vara vår resa till regninga Danmark i en vecka, haha..



Madelene Nylander
tjejen med det stora M.et. Med mest smeknamn i världen. Tjejen som alltid finns där för en och som verkligen sätter sig in i andras situationer. Även denna tjej har humor, riktigt torr humor.. Men hon är underbar, på alla sätt och vis. En bästa vän för livet helt enkelt, en stjärna i sig, det är vad jag gillar med henne. Bästa minnet med dig må nog vara den kvällen vi skulle ha myskväll, men som utvecklades till en redlös fylla, oh gud..


Moa Johansson



Jessica Syden
Min egen lilla modell, eller min egna lilla Agnes. Den vackraste människan på denna jord. En vän jag fann ganska sent i livet men blev riktigt tajt med och kommer att hålla hårt i resten av livet. Hon är så öppen, alltid glad och en riktigt bra lyssnare. Bästa minnet med dig är alla våra PH-kvällar, absolut! Plus alla kvällar vi åkte iväg och käka varje natt, you'r own me. När jag är hemma ska du får köra bilen jämt..


Felicia Aronsson
Lilla lilla lilla Felica aka Lill-Aron. Vilken tjej, våran egna lilla nörd skulle jag nästan kalla henne. Hon står i med skolan, hon stog i med körkortet, hon klarade det.. galant också. Hon är en såndär tjeja med riktiga framtidsmål och hon kommer att bli något stort så se upp för henne. Hon är även underbar och så lätt att umgås med. En tjeja jag kännt sen den riktiga fjortistiden.. Och det bästa minnet med dig må nog vara våra fjortisbilder med 100 stumpor i bh:n. vad gjorde man inte för att visa att en liten tutte fanns där? haha


Sofie Wahlström
Okej har jag sagt att denna tjejen har humor? att hon borde bli Sveriges nya Björn Gustavvson? Om inte gör jag det nu! Hon är härlig på alla sätt och vis, så lättsam och livar alltid upp stämningen. En tjej jag också kännt sen blöjjan, men även vart i från ett tag. Någonting vi ska ta ifatt när jag kommer hem tycker jag, då blir det röjj. Bästa minnet med dig är när vi var små och var på sjön och du slog ut en tand, fy fan vad det blödde.. Påtal om att du alltid fick näsblod också ;)..



Och som ni vet älskar jag er alla lika mycket och ni alla är helt underbara på alla sätt och vis, saknar er och tänker ofta på er där hemma. NI VET ATT NI ÄR BÄST REDAN, så behöver inte nämna det mer.
hi

Oops

sneak-peak ;)


haircolor

hur svårt ska det vara att bestämma sig vilken hårfärg man passar bäst i..?

SÅ HJÄLP MIG NU, BRUN VS BLOND


don't wanna walk S-O-L-O

OJ vilken dag det var igår.. vet inte riktigt vart jag ska starta, men ger det ett försök :)
Vaknade upp vid 10 av att Robin väckte mig (en kompis till familjen som bott här i ett halvår men nu ska flytta) Hon behövde lite hjälp med att packa in saker i bilen :) hon ska flytta till Beverlyhills/Hollywood. Hon frågade om jag ville hänga med så jag kunde gå o strosta i city istället för o sitta hemma hela dagen, så jag följde med :) Mådde inte så bra på morgonen, så vi fick stanna bilen mitt på vägen för att jag var tvungen o gå ut och spy & svimma lite.. haha.

Nae usch det var hemskt.. men efter en banan och ett glas vatten var jag på fötter igen! Tur de.. Hon ska flytta till ett jätte fint område i en studio som det kallas. Vi träffade på alla hennes grannar, och hennes närmaste granna var bff med Paris & Nikki Hilton och driver alla stora nattklubbar i hollywood samt har hand om tv-shower.. As coolt tyckte jag, för dom var det inget speciellt, hon berätta massa om Paris & Nikki och om hur de kände varandra, och sade även att jag var välkomen till hennes nattklubbar om jag ville ;) great ju.

Jag passade även på att gå till Beverlycenter, och när jag sagt att Del Amo är som hela norrköping kan jag säga att detta var som hela Stockholm!! Nae men.. fan vad stort.. inte ens kul att gå där för jag gick vilse hela tiden.. Så satte mig i en park och käka frozen yogurt i 3 timmar i stället, solen sken och det var super varmt (kanske därför jag är lite röd på näsan idag) efter alla shopping gick jag tillbak till lägenhten.. eller all shopping? haha ingen shopping.. Jaa tillbaka till lägenheten iaf, vi skulle åkt hem vid 4:a åkte hem vid 9.. Blev några glasvin med grannarna där på kvällen :)

När vi skulle hem var det visst fest på vägen hem så vi stannade till där. Det var vinnaren från Biggestloser från första säsongen som hade den, haha. Och alla var sjukt trevliga och mitt nya smeknamn är SWEDEN! träffade en tjej som heter Kimberly, världens sötaste! Vi satt i 4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon spelar gitarr och sjunger hur fint som helst så det underhöll hon mig med i några timmar :) hon hade världens finaste sjal också och vet ni vad, den fick jag :) som hilma söt tjej alltså.. Efter att alla var sjukt fulla och glada (förutom jag som var nykter) fick jag köra hem.. Robin & Rob satt bredvid och jag är den första som fått köra Robins bil, stolt! haha, dom sade att jag var en suverän förare.

Vi köpte fyllemat på vägen hem också, tacobell! haha. Super gott! :) Så det var en hel dag.. oj har jag någonsin skrivit såhär mycket? Idag kommer iaf älskde pilly och hämtar mig så ska vi ha en sleepover :) saknat den tjejen!
Vad gällande en ny familj har det inte hänt mycket på den fronten.. ja bara väntar. Vem vet, kanske dyker jag upp hemma i Sverige om 3 veckor ;)

Saknar iaf alla hemma sjukt mycket, det ska ni veta!! ÄLSKAR ER ALLIHOPPA!!

Nu börjar en ny dag, en solig dag :) jag mår bra



PV

För att förklara för er där hemma som nog vill veta vart jag befinner mig, så bor jag just nu i Palos Verdes, med min kontaktpersons familj, dom har en au-pair från Australien som hete Lousie och är min nya bästa vän nu ;) haha, men hon är bäst helt enkelt, så glad att hon bor här :) Vi var och träffade en annan svensktjej här idag Jessica heter hon, jätte trevlig. Så henne ska jag defenitift träffa mer! Den här familjen åker ju till Florida imorgon och kommer hem om 5 dagar, så jag stannar här med Pappan, men kommer antagligen att åka till min lilla Pilly i helgen och sova där.. Annars har jag nu börjat matchas med nya familjer, kommer dock inte att få stanna i det här området.. Pga den gamla familjen, osv.. Så jag kan hamna vart som helst i USA nu, men dom ska leta i California först..
Så jaa, det är så läget ser ut just nu, inget mer än så länge! :) Kanske har en liten plan.. men den är hemlig än sålänge, Tessan håller på o styr för fullt med den.


ni kaske känner igen bilden från när jag var och hikade för några månader sen..? Det är där jag bor iaf, på toppen av den här utsikten just nu :) hur fint som helst. Tacka gud för att det finns så snälla människor som det finns.

..

Tänkte bara säga att jag lever och har det mycket bättre redan nu.. Min lcc har en au-pair som heter Louise, hon är från Australien och är lika gammal som mig, sjukt skönt att ha henne här och att hon vart med om samma sak som mig :) vi dsatt ute på balkongen och pratade och drack vin hela kvällen igår, det fick mig att må så mycket bättre.. Många frågar vad som händer just nu, men jag har ärligt talat ingen aning. Ska prata med en annan kontakperson idag, och antar att sen börjar väl processen med att hitta en ny familj. Om jag nu gör det, allt är så oklart just nu. Men är bara så glad att ha kommit ifrån huset och den störda familjen jag bodde i.

Att inte vänta vad som händer nu gör mig dock lite frustrerad..Vart i USA ska jag hamna härnäst? Tur att jag hann se princip hela LA innan if, men som sagt så vill jag ju helst stanna kvar här.

Tack för allt stöd alla vänner, familj och släkt. Det är ni som får mig på benen igen och vilja fortsätta den här processen, ni anar inte va det betyder för mig. tack


vill bara vara glad igen.

Levde i en dröm

Okej, det här kanske kommer att vara chokande för vissa och för andra inte.. Men jag har flyttat från min familj i LA nu. Så är det, stog inte ut längre. Den Mammen i familjen var helt dum i huvudet rent ut sagt.. Så haft ett möte med familjen och min lcc ikväll och all skit min värdmamma kastde på mig och ljög ihop var fan droppen.. Vilken idiot rent ut sagt. Så nu har jag flyttat till min LCC så länge.. För att hamna i rematch, och om inte det funkar kommer jag komma tillbaka till Sverige, förhoppningsvis får jag en ny familj så snart som möjligt (och helst här i LA) men ingen aning om vad som händer med min resa till NY eller något just nu. JÄVLA SKIT säger jag bara.. Huvud värker som aldrig förr, lustigt när jag tjutit typ 7 timmar i sträck. Måste nog sova nu,  tänkte bara skriva lite fort så att alla där hemma vet vad som händer, och att det är skit jobbigt för mig just nu..


I wanna be a star so freaking bad

En hel dag med favoriterna Pilly & Sofia var precis vad jag behövde :) Ett återbesök på Universal var såklart skit kul, vi åkte även upp till hollywood skylten, beverlyhillsskylten sedan satt vi i någon timma inne i hollywood och åt frozen yogurt :) mums! Det är ju antagligen Sofias sista dag här imorgon (därför vi passade på att se allt en sista gång för henne), så himla tråkigt.. Hon är verkligen för skön den tjejen. Men "förhoppningsvis" får hon stanna lite till pågrund av vulkanutbrottet i Island.. Mammsen o dom sitter ju fast i Chicago till den 27:e pågrund av den..tycker synd om er!

men den här dagen var iaf mer än toppen :) och nu är det typ bara 2 veckor kvar till NY och min & Johannas 20:års dag, toppen!





Sunday

Igår var som sagt en liten depp dag, men det går över :) såklart man alltid är ledsen efter ett farväl.. Jag träffade då Pilly och Mona vid beachen och så gick vi och käka frozen Yoghurt, smaskens :) Sen gick vi förbi hermosabeach där det var någon stor surf fest, vilken innebar massa snygga surfkillar? höhö..

Sen på kvällen var både Pilly & Mona tvugna att jobba.. Så jag tog tag lite i saker själv, åkte och såg på bio helt ensam, för första gången i hela mitt liv, men det var inte så farligt. haha. Jag var inte den enda som fick på bio ensam! Såg the last song, kan vart en av världens bästa filmer jag sett, tårarna sprutade faktiskt, och jag gråter inte allt för ofta till filmer, men dom sprutade! Super bra film. Sen myste jag ner mig i sängen och somnade på måmangen när jag kom hem..


Idag är det alltstå söndag, ska träffa Pilly & Sofia idag, kanske åker till Universal Studios, har ju årskort där nu, har det även på Six flags så det är ju toppen :) men nu är det dags o kila, solen skiner! :)



best week ever

Har haft en utav mina bästa veckor i mitt liv kan jag lova, men idag kom den där jobbiga dagen då vi var tvungna att säga hejdå en andra gång.. Det var nästan lika jobbigt som första och tårarna sprutade, men nu känns det bättre och vet at jag kommer bli starkare av det också, världens bästa familj. Dock är deras plan inställt till Sverige, vilket säkert alla redna hört..? Pga vulkanutbrottet i Island, så dom får nog stanna i Chicago ett tag.. Minst under hela helgen, kanske en vecka/veckor tom, men det hoppas vi inte!

Veckan har iaf som sagt vart helt fantastisk, och vi har hunnit med att göra så sjukt mycket grejer, vi har vart och sett hollywoodskylten, åkt till Bevery Hills, Gått på walk of fame, Sett Santa Monica Piren, Vart i Las Vegas, druckit/ätit Jellyshots, Vart på Universal Studios.. (plus hunnit sola, bra mysa och shoppa) tycker vi lyckades riktigt bra på bara en vecka :) Men nu har dom som sagt åkt hem.. och det känns för tillfället inte bra, men det går över.. Ska träffa Pernilla idag så hon får muntra upp mig lite :)
















insåg precis att jag har en miljon bilder från denna vecka, så ni får se några iaf ;) nu måste jag iväg och träffa Pilly

Las Vegas

Tänkte bara säga att Las Vegas är den grymmaste staden jag någonsin befunnit mig i! :) dit ska vi alla tjejer dra när vi är 21 kan jag lova! kommer kommer en hel jäkla uppdatering med 10000 bilder fram till helgen, nu måste jag dock ta vara på mina sista 2 dagar tillsammans med familjen.

Vi ligger ännu igen på Hilton och bara myser :) jag älskar att ha dom här!

Här får ni ett försmak :)


Monday

Då var det måndag igen och helgen är över.. Dock inte tråkigt för mig som bara jobbar 2 dagar sen drar jag till Las Vegas med min underbara familj :) I helgen har vi faktiskt hunnit med riktigt mycket, med tanke på Mammas & Robins jetlag som dom är i.

Har visat dom Hollywoodskylten, Walk of fame, Madame Tassauds, Beverlyhills, & en hel dags shopping i Del Amo+ sett en film i 5D (det var grymt, haha)
Nu bor dom på ett nytt hotell nästan nere vid havet här i Redondobeach så dom har nära till mig iaf :) Jag var ju som sagt tvungen att jobba 2 dagar.. Men ska vara glad för att jag fick ledigt resten av tiden dom är här :)

Åker ju ändå till dom direkt när jag slutat jobbat varje dag :) Här kommer lite bilder rån våran tid ihop än sålänge, vilken tur för er att jag hann blogga lite den här veckan trots allt ;) haha. Måste bara säga att jag är så sjukt glad & lycklig över att min familj är här, bara lilla pappa som saknas, men han ska ju komma i September. :)

































Hollywood, Santa Monica, BeverlyHills

Har insett att jag inte alls kommer att hinna blogga mycket på den här veckan (så ni får ha överseende med det ;)) men vi har ändå hunnit sjukt mycket på bara en dag.. Nu beger vi oss tilbaka till Redondobeach för middag hos min värdfamilj. Kommer ha så sjukt mycket att skriva efter den här veckan, I'm so happy!


Santa Monica

Sådär nu har familjen anlänt på riktigt, så sjukt härligt :)
går inte ens beskriva känslan när jag stog
på flygplatsen vid rulltrappan och de rullade ner.. så underbart.
Vi har åkt till Santa Monica och chekat in på
samma Hiltonhotell som jag bodde på förra helgen, helt perfekt.
Älskar det här :) Har bara vart nere på stan och käkat lite
och strosat runt, Mamma & robin är ju helt förstörda efter vändningen
på dynget så de ligger nu och sover :) Jag längtar sönder till hotellfrukosten
imorgon, den är helt fantastisk här. Morgondagen ska även spenderas genom
att åka till Hollywood, visa dom skylet, walk of fame samt massa shoppingen.
Sen på kvällen ska vi hem till mina andra familj för middag :) haha.
Nu ska jag nog med försöka få lite sömn..go'natt



slitna o dana efter resan, men lika söta för de

Familjen anländer

1 timma kvar sen är dom här hos mig, jag är nu reda för att bege mig till flygplatsen, okej LAX-flygplats är inte liten så önska mig lycka till :) haha


ego-girl

It's getting hot out here

Kan inte förstå hur varmt det är vissa dagar och detta är bara början av våren..? Hur ska jag då överleva sommaren med 40+. Men jag ska inte klaga, jag ägnar mina lediga timmar på dagen åt stranden och den gillar mig lika mycket som jag gillar den, tror jag :) kan med gott samvete säga att jag nu blivit brun (rätt röd också) haha. Ska nog börja smörja in mig hädanefter.

Kan inte fatta att det redan är torsdag idag och imorgon anländer familjen :) Så jävla great, ska börja med att bo på Hilton hotell i Hermosabeach sen i veckan drar vi vidare til LasVegas, perfektHär kommer några av bilderna från förra helgen, då det dock inte var riktigt lika fint väder.. Men bilderna är fina för det :) och jag saknar att åka i caben.






helvetes jävla påklfokg0953832+04&&)?¤%=.. okej den vill helt enkelt inte ladda upp bilder idag, skit sak samma! en annan dag helt enkel..





Lifes a bitch, and you know it


Nu har det härliga vädret återvänt, 29+sol :) Ändå sitter jag inne vid denna dumburk? Aa, den lockade helt enkelt mer idag, tror nog inte jag missar allt för mycket sol under ett år iaf.

Väntar på art barnen ska sluta skolan.. Väntar på att det ska bli kväll så att jag får sova, så det bara är 3 dagar kvar tills familjen kommer.. Jäkla tjat va? Men snacka om att jag längtar. Och jag längtar till 5:e maj, min 20:års dag plus NewYork samma dag. Kan fan inte bli mycket bättre.

Satt ute i solen i 20 minuter och fick en rand på en gång av min bh, snacka om att solen tar här.. Imorgon ska jag ta en hel dag och sola :) försöker föra över alla bilder från helgen till min dator, men det tar lite tid.. så dom återkommer




sega skit internet.. Här är iaf 2 bilder från helgen, 1:a typisk strandbild i Californien, 2:a En gata där massa kändisar bor i BeverlyHills, vad den heter? nee det minns jag inte :)..



live your life

Då var det måndag och en ny vecka är på gång igen.. Undra hur ofta jag kommer att skiva den meningen, kanske varje måndag.  Nu är det iaf bara 4 dagar kvar tills familjen kommer, nyss var det 3 veckor.. tiden går faktiskt fort :) Längtar ihjäl mig verkligen, vill bara vara ledig, njuta och ta vara på tiden med min familj. Hoppas älskade Pappa kommer i September med så jag har något mer och se fram emot :)

Nu ska jag nog iallafall se någon film sen sova.. Måste visa mitt senaste köp! Mina älskade svarta converse.. Jag verkligen älskar Converse-skor, och till sommaren ska jag ha samlat på mig alla fäger jag vill ha, vill säga; röd, blå, vit, svart.. Svart & vit är redan klart! :)


är glad att dollarn fortfarande är rätt låg, inom en snar framtid ska mina älskade ray-ban briller bli mina också :)

Couldn't get better

Sådär nu är helgen över, och jag är tillbaka på "hemmaplan" igen. :) Helgen hade nog nästan inte kunnat blivit bättre. I fredags blev jag upphämtad med Caben och vi begav oss till Santa Monica och chekade in på Hilton, efter att vi gjort oss lite hemmstadda där gick vi ut och käkde lite restaurang, sen blev det en lagom hemgång och vi kom faktiskt i säng skapligt. Gick upp runt 8 tiden på lördagen och käkade den underbara hotellfrukosten, fy fan.. sån frukost borde man få varje dag alltså.. Resten av dagen bestod av att åka och kolla in Hollywood skylten, åka till Walk of fame, äta på Hooters, Åka till världens största outlet för shopping.. Hem till Hotellet och pimpla vin.. Bli full och sedan gå ut och käka, världens godaste mat med världens största portioner, haha..

Idag har vi glidit runt ännu mer i bilen, kollat in en thailändsk marknad, åkt upp till något stort berg med utsikt över tyyyyp hela LA,vart i Venicebeach, upplevt en rätt stor jordbävning, och det var nog den bästa upplevelsen på hela dan, haha, Jag Magnus och Lasse sitter på en uteservering och käkar Vi sitter alla i egna tankar under tiden jordbävningen börjar, jag tänker: okej fick jag precis världens nikokick eller varför gungar hela världen.. Magnus tänker: okej jag har druckit två öl, är jag full?njee, men jag har ju bränt mig kanske är solsting så det är därför hela världen gungar. Lasse tänker: Undra om glaset har är lite ostabilt eftersom det rör sig så mycket..
Ingen av oss sa något på ett litet tag.. tills nån utbrast: Gungar det inte lite mycket, eller är jag full? Haha då insåg vi (och alla andra som var på gatan) att en jordbävning höll på.. Så nu har jag vart med om det också.


Jag mitt klantarsle hade ju inte laddad kameran så har inte tagit några bilder.. Men Lasse tog nog ett 10000tal med sin systemkamera så han får skicka alla ikväll, kan bjuda på de få bilderna jag snodde redan igår :)
Men helgen blev mer än lyckad iaf, bara att vänta i 5 dagar nu sen är hela familjen här, great

















Hilton+Hollywood

Denna dag har vart mer än lyckad hittils, och jag hinner verkligen inte sitta här! För nu ska jag sluka min vinflaska i ett, (ursäkta, men var alldeles för länge sen nu..) bilder kommer inom kort.. KANSKE långt.
Här är tar det typ en kvart o ladda upp en bild, så nu lägger jag ner. :)








happy-face

Nu är jag fixad och klar, och nu kommer dom :)

bye

DelAmo

Sådär ja, skypade med mina bästa vänner imorse.. Dom befann sig hemma hos Felicia som idag fyller 19:år.. Dom skulle äta gott, dricka gott och köra en riktigt utgång! saknar dom så himla mycket, men dom lät mig vara med där på ett hörn iallafall, riktigt gulligt. Och hoppas ni får en toppen kväll tjejer! Själv blev jag lite sådär smått ledsen och fick lite hemlängtan, men muntrade upp mig själv genom den bästa metoden som alltid funkar när man är ledsen.. Shopping! Sista shoppingen (för den här veckan) nu har jag fyllt på garderoben lite.. fattar inte, om jag ska fortsätta shoppa såhär kommer jag aldrig få med mig grejerna hem, haha,

Shoppade faktiskt lite på HM idag, inte vanligt.. Men kände för att plocka ut en massa ur den nya collectionen The garden, sjukt snygga plagg, och här finns ju allti i butik i alla storleker.. hörde att de tog slut snabbt där hemma? hehe.. Bjuder på lite bilder :) bara.. 6h kvar sen kommer Magnus o Lasse, tjuhu!


hur söta är inte tjejerna på skype? haha Moa fattas dock..








kläderna gör sig inte riktigt rättvisa på bild, är mucho snyggare i verkligheten! Plus att linnet o skorna är från forever21 ;)

Hilton Hotel

Okej nu är jag så sjukt glad :) verkligen sådär jätte glad.
Dels för att jag har hittat ännu ett nytt shoppingställe som verkligen faller mig i smaken, bara märkesgrejer men för riktigt bra priser! Är glad att dollarn än så länge är rätt låg :) tänk vad dyr min shopping hade vart om det var i Sverige.. Men nu till det som jag är mest glad över, Magnus och Lasse kommer hit redan imorgon :D Och dom har bokat Hilton-hotell till oss 3 över helgen, även hyrt en cab som vi ska cruisa runt i hela helgen, hur toppen låter inte det? Hotellfrukost och världens bästa sällskap i LA, är jätte glad :) Plus att jag är nöjd över min lilla shopping idag, och imorgon kommer det en ny lön, dock dags att spara resten till NY för där ska det shoppas som bara f*n.

Nu ska jag se Bella&Tyrashow, lite måste man ju underhålla sig med en torsdagskväll, :)


Tröja från CalvinKlein

Klänning från forever21

Shorts från forever21

Idmineral box, perfekt!

I like, Where we are, .Here

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Veckorna rullar bara på som vanligt och det går ju sjukt fort.. Redan fredag imorgon, vilket innebär shopping! Åkte till ett ställe som heter DelAmo Galleria idag.. Världens bästa shoppingställe skulle nog jag säga, det är fan större än hela norrköping, haha. Naemen sjukt stort, jag gick till och med vilse i en timma där inne/ute plus att det tog nog en timma att hitta bilen på parkeringen.. Så det ska jag imorgon kväll när min helg börjar och shoppa en massa, då hinner jag ha tid på mig att gå fel också :)

Annars i helgen ska jag ju träffa magnus och Lasse & bo på hotell med dom, ska bli skönt o komma bort lite från den nya vardagen faktiskt. Sen är det bara en vecka kvar så kommer Mamma & Robin också, så jävla sjukt! Var ju en nyss en månad sen ni skulle komma och nu bara en vecka.. men jag gillar't!

Annars har det väl inte hänt så mycket, förstår madde nu när man sade åt henne att uppdatera varje dag, men det finns ju inte så mycket att uppdatera om, antar att det är på helgerna man gör som mest liksom. Var iallafall och gjorde fransmanikyr med Pilly i veckan, det kommer jag nog bli beroende av.. Kostar bara 10dollar alltså 70kr att göra. DET kommer jag nog sakna i Sverige, man känner sig så sjukt mycket fräschare liksom.

Nej nu ska jag avrunda här, dags o göra läxor med ungarna! FÖRESTEN säger det nu,, för det är typ bara 5 minuter kvar. .. GRATIS FELICIA/FELLAN/FELLI/LILL-ARON PÅ 19:ÅRS DAGEN! JAG SAKNAR DIG SOM BARA TUSAN, MEN HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!


soliga hälsningar ;)


June 30'th


I long for this one

RSS 2.0