what a day

natten i sthlm var ju helt super as great, mys på hotellet en tripp till Uppsala framåt kvällen, sen tillbak till sthlm för o sova. och hotellet, Scandic Victoria Tower som byggdes för 2 veckor sen var sjukt fräscht, 34 våningar högt med världens utsikt :) men bäst var nog frukosten iallafall! Fick dock världens kramper i magen inatt :( så fick bli akuten så fort ja kom hem till norrpan, jätte kul fredag o spendera 6-7h där en fredagskväll..menmen! kanske får jag svar på vad felet är nu!!! det vore ju nått.

TILL LITE ROLIGARE NYHETER DÅ!!

BOKADE RESAN TILL AUSTRALIEN IDAG :D oneway ticket!! alltså ingen  biljett hem.. och den 20:e november bär det av!! Är rätt förväntansfull faktiskt, det kommer bli helt fantastiskt as bra tror jag, finns inget o vänta på här hemma längre.. och jag behöver värme!!! :) CAN'T WAIT!! 51 days to go..


SHUT UP! I wear heels bigger than your dick.

Hejhej hemskt mycket hej!! Då var det onsdag då, blev precis inringd o jobba idag, perfekt!!
Dagen började bra iallafall, vaknade upp hos älskling Moa och tog en lite pw när vi vakna, sen laga ja lite lunch och nu sitter jag här, precis fixat mig o snart redo o åka. Just ja, drar till sthlm imorgon med Magnus, ska bli sjuukt skönt! En natt princip ensam på hotellet med god mat och bara mysa. Magnus ska jobba natt så jag blir själv :) men ska passa på att träna lite på hotellet, simma och pyssla om mig själv, sen se fram emot hotellfrukosten :D tur att magnus står högt på listan vad gäller bo på hotell!! Blir lite lyx på köpet liksom ;) woho

me right now.


Just ja, länge min brasilien blowout höll va?? Rekomenderar ingen att göra de!! Mitt hår blev bara sjukt slitet, och titt??? Det är typ mer lockigt än innan.. suck. så plattången är återigen min bästa vän.

hard work work




hej då krokek. jobba jobba jobba nuuu, sen stan igen :)

Cheers to the freaking weekend!

Helg, vilket som nästan alltid innebär jobb :) tur att min trivs på jobbet iallafall!
Försöker börja ett nytt liv nu, dags o bli fit for fight! Och jag är sjukt taggad, mamma får hjälpa till o peppa lite, ibland är det bra och ha ett träningsfreak till mamma, hon kan de där!
Precis ätit mig lite gröt till frukost, sist jag åt de var i NYC, och då åt ja de princip varje dag haha. mums!!
Ne ser att solen skiner ovanligt mycket idag, ska slå mig ner på terrasen en stund innan det blir o ta en PW, sen jobb ikväll igen!

LOVE


vill få tillbaka mitt långa hår nuuuuuuuuuuuuuuuuu

jag vill inte tänka framåt, men är livrädd och fastna här

Mycket mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud just nu, och jag får inte direkt alla pusselbitar på plats heller.. Förstår bara inte hur vissa människor tänker, jag vet att jag begått ett misstag, men just nu begår du också ett.  Det är sorligt, men sant. Och att vissa bara hör av sig sådär utan förvarning gör mig livrädd. Vet inte vad jag ska säga, eller hur jag ska agera. Jag vill ha allt och inget.

jag ska iallafall ta tag i vissa saker nu, det är på tiden.. och tiden går alldeles för fort för mig. Bosätter mig i krokek i några dagar från o med imorgon. tror det kan vara bra, bara jobba och sen få lite egentid. Hoppas pappa kommer hem en sväng i helgen med, saknar dig.. händer inte att vi ses speciellt ofta.


Never forget the real me.

I thought you took my breath away, but then I realized it was your bullshit that suffocated me.

förra veckan var sjukt seg, sen jobbade jag heeela helgen, mördarpass!
Men hann iallafall med att ha Amelia på besök i Norrköping, laga världens mys brunch i fredags och myste på balkongen i solen i flera timmar, sen firade vi Moa att hon fyllt 20, vart sjuukt lyckat :)
dock höll jag mig nykter..haft en vit månad nästa onsdag, sjukt bra! Och en till får de nog bli efter de!
Ne, ska göra mig en macka nu sen krypa ner o mysa i sängen. PUSS





True friendship isn’t being inseparable, it’s being separated and nothing changes.

Shes my bestfriend, and always will be!



If you ignore me, I'll ignore you . If you don't start the conversation, we won't talk . If you don't put in the effort, why should I ?

Precis kommit hem från en jätte trevlig kväll hos moa med alla girlsen :) super mys! Dock lite mycket för alkohl för vissa kanske ;) .. en annan håller sig ju nykter, går in på 3e veckan nu.. woop! Så har precis släppt av alla som ska ge sig ut på en galen natt, själv ska jag bara tvätta bort sminket sen lägga mig. Förbereda mig inför en helg med massa jobb, sisådär typ 24/7.. men bara köra!
Bjuder på lite bilder från ikväll nån annan dag. Ciao!


Love for me is not it’s not who I can imagine myself with, It’s who I can’t imagine myself without.

den har dan har kännts typ som dan innan julafton,
när man bara väntar och väntar.. o varje minut känns som en timma!
Inte rört mig ur sängen förns nu, haha.. Ska iallfall ta mitt första steg utanför dörrn, möta moa och.. luncha!
Aa blev sen lunch idag, men inte ätit nått haha.. 2h kvar sen anländer Amelias tåg också!!! :) den här kvällen kommer att bli mer än bra, det känner jag på mig


här har ni min frukost.. och nu kl 19.30 blir det lunch! men jag är glad ändå. haha

Feelings that come back are feelings that never went away


:)

Cus I have..

 


I love everybody . Some I love to be around, some I love to avoid, and others I would love to punch in the face .

Helt sjukt vad tiden går fort alltså, och inte hinner jag skriva mycket här..  Försöker jobba så mycket som möjligt och umgås med så många som möjligt innan jag flyttar, är ju dock 2 månader kvar, så jag har tid på mig :) Pissigt dock att jag fick en fortkörningsbötere på 2400:- i fredags, dom kunde ju gått till nått bättre! Men ska väl vara glad att jag inte blev av med körkortet, var 5km i från haha.. ILLA!! men man lär sig en läxa.
På onsdag kommer Amelia hit iallafall, äääääntligen! Fixa allt inför flytten och planera lite mera, ser jag fram emot till 10000!!!

Var hos Jossan i Fredags, härligt o catcha up some time som vi missat under sommaren, hon styr ju nu med naglar för fullt, något hon verkligen brinner för. och det beundrar jag henne för också, för hon är sjukt duktig! Hon fixade till mina naglar och jag är HELnöjd!! :) så om ni ska gå nånstans så är det till henne!

Ne, nu ska jag åka o jobba ett kvällspass! TJING


så tjusiga!!

I DONT WANT TO LEAVE THIS HEART ALONE I JUST WANT TO GO WHEREVER YOU GO, BUT I DONT DESERVE YOU. I DESERVE BETTER.

Måndag och jag har nog aldrig vart så sliten i hela mitt liv, helt rödsprängda ögon och ett par härligt blå ringar under. nån som vill komma o gosa? Ne tusan så trött jag är.. inatt ska jag sova igen alla timmar som jag inte sovit under de senaste dygnen. Min lillla bebis Noah har precis åkt hem, har verkligen vart super mys att ha han här. Nu ska jag ta den längsta duschen i världen sen ner till Hanna & se idol.

Nu när jag sitter här och kollar ut genom fönstret och det totalt ösregnar, kan jag knappt bärga mig tills flytten i November till Australien blir av :) GOSH så härligt


Utkast: Sept. 2, 2011

'
jobbat 16h i sträck & nu e jag hemma, hinner sova 4h innan jag ska upp & jobba igen. Den här tjejen e så gott som död just nu!!!!!!!!!!! precis så sliten som på bilden, but still happy:)  GODNATT

Never take someones feelings for granted. You never know how much courage it took them to show them.

Kan klockan slå 5 så jag får åka till salongen & få håret fixat av Moa :)


back to reality!

love you

måndagsklubben,I totally forgot to tell u bout that day haha..
För vad finns det o säga, jag fick för mig att vara nykter den kvällen och köra ett gäng dårar istället haha.. Kan ju visa lite i bildspel hur kvällen såg ut, även om den absolut inte sumerar allt haha..

jag är givetvis inte med på bild, då jag även agerade fotograf under kvällens gång ;)








ni är bäst ändå fyllskallar!! :)

I'd rather hear the ugly truth than a beautiful lie .

Vaknde nyss efter ja lyckats sova 4h inatt iaf.. Du fuckar mitt huvud just nu asså, åhhhhhhhhhhhhhhhh

och så är det om mina vanliga morgonrutiner, alltid hungrig när ja vaknar o så fort jag ska äta nått börjar jag må illa och det är bara att kasta skiten. lika bra det.. ska försöka o inte äta så mycket längre ändå. dags o komma i form nån gång kanske! Fredag idag, och jag borde väl vara lika glad som alla andra över att det är helg, men nja.. jobbar hela helgen världens mödrarpass också böjar 9.00 imorgon till 01.00 på natten :) men cash it is.

Gab's som ja inte träffat sen NYC kommer och hälsar på mig nu i slutet av September med, can't waaait!! Den tjejen e helt underbar o ska bli så sjukt kul o ses igen!! :)

some pic's from wednesday.. even tho I don't remember anything, gosh..









i'm the world's greatest

Nu är det klappat och klart, så många frågor utan svar.. men jag nöjer mig med det!
I November flyttar jag till Australien!! Till vackra Sydney för att jobba & bo.. och förhoppningsvis träffa Lousie igen :) Min vapendragare Amelia hänger också på.. Ett äventyr som jag är sjukt laddad inför.. mitt livsäventyr, 3 månader kvar på hemmaplan sen sticker jag!!! Som sagt det handlar om sjukt mycket pengar, men det är klappat och klart. Det kunde inte komma mer lägligt än att dra nu till vintern. AUSTRALIA HERE I COME!!! :)


RSS 2.0