I wouldn't change a thing about it.

Veckorna rullar på, och nu står jag här åter igen och vet inte riktigt vad jag ska bestämma mig för att göra, allt babbel om framtiden vad jag vill göra, vad jag borde göra, vad jag ska göra.. Får inte riktigt pli på hur jag ska lösa allt, även om det nästintill alltid brukar lösa sig står det just nu helt still, vill bara iväg igen. (jävla tjat) men det börjar bli alldeles för enformigt nu, jag står inte ut med det. Sitter o kollar runt hela tiden på en grej som jag antagligen riktat in mig på, handlar bara om rätt mycket pengar och hade jag haft dom hade jag åkt för länge sen.. men inom det här året ska jag nått mitt mål, så är det bara!

Annars händer det verkligen inget intressant i mitt liv just nu, jobbar lite då & då,. önskar det var mer dock, blir bara helger nu så måste verkligen hitta mig ett till jobb. Bloggen suger verkligen, har ingenting att skriva om längre. Fan vad mitt liv var mer intressant när jag bodde i USA, och det är så uttjatat om hur mycket jag saknar det och vill dit.. och nu börjar många vänner därifrån flytta hem igen och det ska bli så kul o träffa alla!! Får ta mig lite tripper om i världen bara ;) det som är de positiva med att träffa vänner från andra länder!

Hade inte mycket mer på hjärtat gott folk :) ska lägga mig i min nybäddade säng och sova, för imorgon kanske jag åker iväg på en liten tripp härifrån i några dagar..

Helt underbar vecka i Spanien med la famila!













'








you.know.u.can.always.count.on.me



It makes me smile










Nath on the beach

Jag är hemma från spanien, haft den mest skönaste underbaraste veckan på länge :) bättre semster kunde ja inte haft, mys, massa sol & bad samt sangria i mängder. :) nu är jag hemma, och amme överraskade mig och satt i vardagsrummet när jag kom hem!! :) jag blev SÅÅÅ GLAD! precis slutat jobba, nu blandar jag drinkar som man blir sjukt snygg av!!! :)ska sluta skriva nu, för ja har inte tid med er! haha. Bilder från spanien kommer! NU KÖR VI!


Because the Night

Lyckats total vända dygnet efter denna sommar och tiderna man jobbar,
tur att jag är en nattmänniska då.

Nu är det 2 dagar kvar till Spanien, det kommer lägligt.
Har hänt alldeles för mycket bara den senaste veckan, usch..
Jag vill att mina planer till hösten verkligen ska gå igenom nu,
jag ska ge allt. Jag ska verkligen lyckas med det här!
Dags och skriva ett sjukt bra cv nu, wish me good luck, för det här kan ta fram till i morgonbitti.
nu jävlar får ni hålla tummarna för mig!!



I'm into you

SPANIEN

Alicante, torrevieja!! 6 days left :)




jag är helt okej.

Ledig 2 dagar, gud så skönt.. dom kom sådär precis jätte lägligt. Gårdagen spenderades på skärgårn ute på sjön hos mormor & morfar, super mys!! Sen blev det massa drinkar, vin, melon och massa mys hemma hos Josefine som jag inte träffat på ett år!! helt sjukt och tror vi pratade varandra i munnen hela tiden så mycket vi hade o säga varandra, haha. den tjejen ska jag börja träffa oftare! :) denna dag har spenderats på stan med Zara, bästa Zara!! hon får mig o le och skratta nästan hela tiden, sjuukare tjej får ni leta efter!!

Ikväll är det fredag, känner för att göra något sånt där stört kul. Japp, då gör vi de!!

Tömde min gamla mobil på bilder.. U wanna see ;)`??

















RSS 2.0