whatever happens tomorrow, we've had today

 3:e dagen jag och Pap's är ute o springer runt Älgsjön sen gymmar.. well done! Nu är vi igång igen :) Har köpt färska jordgubbar och hallon så det räcker i flera dagar, underbar frukost! Ska strax bege mig till jobbet för att jobba min sista dag, sen kommer 2 dagars ledighet som ska spenderas med R i Linköping  :) saknar han som är ute o far lite nu!
 
 
 I think we like to complicate things when it is really quite simple: Find what makes you happy and who it is that makes you happy and youre set. Promise.

You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel.

Haft en jätte bra dag verkligen! :) Hämtat min lilla pärla till bil, lunchat med Magnus, vart o shoppat med Hanna (alldeles för mycket) grillat med familjen, myst ner mig med massa serier och cola. Och nu väntar jag på att skrutt och Jens ska anlända till Norrköping efter vart i Sthlm hela dagen.. så vi kan bege oss till Linköping o sova :)
 
Imorgon står jobb på schemat och resten av veckan.. Så bosätter mig i krokek då istället! :) gud vad jag är glad förövrigt.
 
#right now#trött&sliten#mitt ben ser ut som en stump haha
 
 

love me now, not later.. when my love is much greater!

 

This is summer of love I feel my heart is dancing

Godmorgon världen! Gud jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter.. Ska strax åka och hämta bilen jag köpt sen åka ut till krokek för jobb! :) ska bosätta mig i Krokek i veckan helt ensam, gud så skönt! :) Var ju hos skrutt igår, blev bjuden på mat och lite fin dricka sådär en söndag :) Och trots att vi somnade vid 3 snåret nångång gick han upp vid 9 imorse och gav mig frukost på sängen.. de kallar jag lyx!
 
Ne, nu måste jag göra ett ryck! Puss
 

have you ever talked about someone and all of a sudden, you catch yourself with a huge smile on your face?

Noah kom och väckte mig vid 7 tiden imorse.. då var man pigg! haha. Haft en jätte mysig o rolig dag med lillkillen och familjen, även att ångensten för att gå på schemat för hela sommaren ut börjar imorgon.. äsch då! cash is king eller? Ska nog ta en vil på någon timma eller 2 nu iallafall sen åka till Linköping och mysa till det lite extra en söndag som denna, åhh vad välbehövligt, är sådär töntigt puss-sugen! :)
 
 
 
 
 

MIDSUMMER- check

Blev trots allt en himla bra och lyckad midsommar trots att jag hade noll förväntningar utav den! :) Visst att det blev lite (väldigt mycket) krångel innan vi ens kom iväg men när vi väl var på plats blev det en såndär riktigt lyckad midsommar med allt som hör till. Jag hade det jätte trevligt så tack till alla inblandade! :)
 
 

hon har blommar i sitt hår..

Jag bara älskar den här klänningen som tillhör Sofia, den är så himla fin! Önskar jag hade en vit liknande idag, men min outfit kommer nog blir bra ändå :) Puss
 
 

MIDSOMMAR 2012

... att vakna upp och fortfarande känns sig bakis är illa alltså! Men har köpt färska hallon och keso som jag ska smälla i mig nu så kanske man mår lite bättre :)
 
Väntar på att tjejerna ska komma och hämta upp mig.. har fått äran att köra hemresan imorgon, undrar hur det kommer sig att jag alltid blir den personen? haha. Måste iallafall börja packa nu för det hade jag noll ork till igår, eller gjorde nog faktiskt inte någonting jag skulle göra igår! Så måste ta den där extremt långa midsommar duschen nu, styla till mig, fixa till sallad osv till maten idag. Sen måste jag nog ut o plocka lite blommer till kransarna jag fått äran att göra! Jag tänker ha en fin midsommar iår, blir inget "kl kvart över 7 är allt svart" nepp den ska bli lugn och fin för min del! Och vädret är på min sida!! Nu måste jag göra ett ryck.
 
Förövrigt var förra midsommar en av de bästa i mitt liv!! :) och det ska vi nog fixa så den här blir med. Glad Midsommar på er där ute.
 

 

summer 2012

Gud vilket underbart väder!! Vart ute med Sebbe i krokek hela dan och solat, (dock har jag mest klagat över hur groteskt bakis jag är haha) men blev lite glass, jordgubbar och cider i solen iallafall.Vi hann med och möta upp Johan och Anton också o luncha lite. En bättre dag med andra ord. 
 
 
 

Everything happen for a reason

Godmorgon världen! Vilken jävla utgång igår va!! Eller? hahaha.
Kan inte sluta skratta åt mig själv, vaknade upp med skor och hela kittet imorse, åkte och handlade på willys vid 8a med Magnus och Jukka.. undrar varför folk glodde så mycket? hahah aeh, inte alls sugen på att dricka imorgon alltså! Men det kommer väl..
 
Väntar på att min bästa Sebbe snart ska dyka upp o hämta mig så ska vi till systemet, sen ut till krokek och sola! Han ska öla heeela dan och jag har bestämt mig för att ta en återställare jag med! :) vilken underbar dag folket!
 
 

Frida Amundsen - Yesterday's gone

Låten går på repeat här hemma!

Uppe med tuppen idag, vilken härlig dag! Vaknade upp hos Jossan dock inte på världens bästa humör såhär tidigt på morgonen haha. Ringde och körde ett spratt med Magnus i telefonen, haha fy fan vad kul! Hade v'ärldens myskväll igår med Jossan hon bjöd på fin middag, oliver, räkor, vitlöksbröd och en jäkla massa tjejprat. Sen surprisade hon mig med en liten present. Hon är ju för go! Nu är även planerna för midsaommar fastställda. Som jag velat fram & tillbaka, först Halmstad, sen Öland och nu slutar det med skärgårn. Kommer bli helt toppen tror jag! Ne, nu ska jag träna lite sen pressa hela dagen lång. Kan bli att göra en liten impulsiv grej med Jossan sen med, får se om jag vågar! haha
 
ÄLSKAR DIG PÄRLAN!!!!
 
 

a boy will never forget the girl he couldn't have. A girl will never forget the boy she should have had.

#Uttråkad tjej... har ett nytt projekt på gång.. Dessa är insperationen. Så snygga mina shorts kommer att bli! Återkommer med resultat. :) 
 
 

Just the thought of you makes me smile

Inleder semestern med världens slappar dag! Har absolut gjort.. ingenting idag! Legat i soffan och bara myst. Nu tog jag dock tag i att rensa mitt rum på kläder och skor, har så mycket undanlagda kläder som jag gått igenom och hittade massa godbitar i dom lådorna som ska plockas fram nu till sommaren :)
 
Ne, fixa klart de här sen ska jag ta en tripp bort till Jossan för tjejmys och övernattning!
 
Här får ni en liten kik på midsommar outfiten!
 
 

glädje, lycka & kärlek

Jag måste nog säga att så bakis som jag var igår har jag aldrig vart i hela mitt liv, men att vara så bakis var definitivt värt efter Lördagens festligheter! SUMMERBURST var så häftigt grymt roligt, och att vi inte betalade en endaste krono och ändå vart vip var väl mer än nice. Det tackar jag min underbara Johanna för, hon är bäst! Blev en galen kväll och en utgång som är rätt så svart.. haha!

Tog tåget igår kväll till Linköping och där hade skrutt fixat med massa gott mys men jag slockande redan klockan 11 och vaknade kl 11 imorse haha. Snacka om utvilad! Världens brakfrukost fixade R till med imorse också :) världsbäst! :) Tog tåget hem nyss och vart iväg och provkört en bil.. nu har jag 1-2 dagar på att bestämma mig.. klurigt!

Ne ni, nu ska jag lägga mig och vila.. bara för att jag kan och för att jag har semester :)








We never going to be as young as we are tonight

Sådär, då var den sista jobbkvällen över.. SEMESTER MED STORT S!!!!!


fyfan så skönt. Inte vart ute sen min födelsedag (den 5:e maj för er suckers som inte visste de) och idag var ju stört taggad på att festa.. lustigt de där! Men var nog vädret och alla andra peppande människor som fick mig att känna så. Men nepp,. Får ta det imorgon istället!! Åkte förbi Mackan efter jobbet o träffade boysen en stund, sen skjutsader jag hem dom och nu är jag själv hemma :) dags o boka tågbiljett sen ta en dusch innan sängen.. Imorgon är det Sthlm som gäller..

PUSS!

Är dom inte för snygga eller? haha










Live for the nighs u can't remember with the friends u never forget

Biggus väckte mig kl halv 9 imorse, då tyckte han att jag skulle gå upp! Vi drog ut till ljunga till Maja, jag tog en pw på 3km i spåret och blev sen bjuden på jordgubbar till frulle :) Sen städade vi Magnus bil och han taggade inför Sverige matchen ikväll, så sjukt surt att jag lyckas pricka in o jobba alla matcher Sverige kör! vilket som, idag är det jag som rockar biggus bilen, älskar den! haha.

Ne nu: dusch, ansiktsmask, sminkning, fix av hår, steka kycklig sen tagga jobb!

Good luck Sweden, ja tror på er idag! :) 

snygg leif!





Summerburst/Stockholm

Vilken bra dag, är på strålande humör och allt bara flyter på så jäkla bra just nu.
Känner dock inte alls för att jobba idag, vill ju vara med o fira alla studenter (som jag förövrigt är så grymt avundsjuk på) 3 år sen nu.. tiden går föört fort!

Men inget o hänga läpp för. Imorgon drar jag till Sthlm och ska möta upp massvis med vänner från bland annat NYC som är här i Sverige och hälsar på och ska äntligen få festa med min galna Johanna igen. Så galet tagg!

Petra får bli min insperation till morgondagens outfit! Den här klänningen är så grym på :)

när ska man lyckas slå sig ner, och känna sig nöjd?

Home from work! #pretty tired girl

Härlig dag på jobbet.. så glad över att vara hemma! Fulla män måste ju vara de bästa jag vet i nyktert tillstånd.. eller? Vilket som. Jag borde faktiskt inte klaga, 1 dag kvar sen semester! FYFAN vad lägligt det kommer. Fick en sååå bra nyhet nu ikväll med. Shittan så mycket grejer jag är såå taggad på att göra nu. Nathalie ska göra uppror! hihi

Ska åka och kolla på en bil med Magnus imorgon med. YEY! Can't wait untill I have my own car. Ska bli så himla sköööööönt! :)

Ne ni, sängen skriker efter mig nu!!! NATTI NATTI!!


 
















I guess i’m not as special to you as i thought i might be.

Sådär nu har jag precis tvättat ur färgen ur håret.. Och det blev väl.. aa haha! Vet inte vad jag har för färg nu, lite mitt emellan skulle jag tro.. Men mitt hår är som ett svinto nu så måste nog låta de vila! Precis lagat lite mat och ska köra ut till jobbet nu :) 

Puss!




BLOND/BRUN

Här har ni en tjej som verkligen inte kan bestämma sig angående sitt hår.. Men efter lite disskusioner med Mamma har jag nu bestämt mig för att övergå till brunett igen, men det var kul att vara blond så länge det vara ;) Har insett nu att bloind inte är min färg och jag passar helt enkelt bättre som brunett.. Den blonda tiden är över och förblir över. haha! Nu ska jag snart åka på ett litet uppdrag, hihi. SÅ TAGGAD!!!!




Don't cry over the past - its gone , Don't stress about the future - it hasn't arrived , live in the present and make the best of it .

sömnlösa nätter..








Sometimes being too nice is dangerous, you have to show your mean side once in a while to avoid getting hurt.

Vilken solig härlig kväll :) Den har spenderats på trädgårn med fina vänner och träffade nästan på hela släkten där med haha. Fina Thessan gick ju modevisning för MUS och gud så duktig hon var min pärla. Blev dock ingen alkohol för min del, tog bilen istället och drack ett glas cola. Vidare för lite mat med Hannsen, sen till Harrys och träffa lite härliga vänner sen skulle väl nästan alla köra utgång idag men mage är cp och vill inte vara på min sida så åkte förbi Marcus och Kalle istället för att se lite fotboll ..men sen blev t.om det för mycket så nu ligger jag här hemma och ska nog ta ett bad strax, sen krypa ner till en film, jävla mage :(









Learn to appreciate what you have, before time forces you to appreciate what you had.

Jag är redo för en kväll med mina tjejer. Mina fina fina tjejer :)




I belive in a thing called love.


vi går mot ljusare tider har jag hört :)

Veckan har flytit på sådär riktigt bra! Åkte till lkpg igen i måndags efter jobbet, myste lite sådär :) Var ledig Tisdagen och den spenderades med min bästa Josephine där jag förövrigt halft bor! :) Denna dag har jag vart ute på kurs på hotellet, var väl helt okej! :) Solen skiner idag och jag är glad iallafall. Bara 2 arbetsdagar kvar! Tror faktiskt det kan bli ett o annat glas rosé på Trädgårn ikväll med mina kära vänner! :)
Japp, även jag har gått mot ljusare tider!

Xbeauty

Upp till bevis om det funkar nu då... :)




IF YOUR HAPPINESS DEPENDS ON WHAT SOMEBODY ELSE DOES, I GUESS YOU DO HAVE A PROBLEM.

Sådär då var även denna helg över! Spenderat mestadel av hela helgen ute i krokek och på jobbet..  men spenderade även natten som var i lkpg, blev mys, fotboll & pizza idag! :) en bättre helg igen med andra ord.
Bara en veckas arbete kvar nu.. sen har jag min lilla semester på 9 dagar för denna sommar. Startar semestern med att åka upp till Sthlm på Lördag och spendera helgen där med min älskade Amelia :) längtar ihjäl mig.

If gossip were food, many people would be overweight!

- Något du vill att jag ska ta med mig i morgon?
- Bara ett glatt humör
- Men det gör jag ju alltid :)
- Jo sant..
- Är det ingenting du verkligen behöver?
- Jo.. dig
Nu vll jag bara åka och jobba så jag får sluta jobba.. Då är det mys som står på schemat :)








love is in the air


Strong people know how to keep their life in order. Even with the tears in their eyes , they still manage to say "I'm okey" with a smile.

What a lovly day.
Sova ut, ligga och dra sig i sängen extra länge, sola lite på altanen, se att skatteåterbäringen kommit, tagga jobb, ta en dusch, åka och tanka bilen sen vidare till jobbet.
Jag önskar alla en fin helg! :)

Live The Life You Love

Lev livet du älskar!

min morgon började bra...

fml

Jag tycker mig höra vad dom tänker.. är hon sådär jämt

Godmorgon
Sitter här med mitt morgonkaffe och undrar varför jag ens gick upp nu när jag kollar ut genom fönstret.. Gårdagen blev mycket bättre än väntat. Fick reda på i sista sekund att jag var ledig (jahopp de var den lediga dagen då.. typ hela dan hade gått när jag fick reda på de!!!) Men Alle tog sig ut hit till krokek och vi gick till en uteservering o käkade lite i solen, åkte ut till Stavsjö och satte oss vid sjön och hade de så himla mys :) Sen kom Sebbe förbi en sväng med o snackade lite skit. Sen när Alle åkte hem kom även David & Alex förbi mig en stund. Gud så kul att så många hälsar på mig ute i den här lilla hålan. haha!
Ne Nu är de dags för jobb idag och hela helgen :)

inspo.



Jag har bestämt mig för vad jag ska göra och det kommer bli av i slutet av den här månaden. Åhh det kommer bli så fint :)








DU & JAG

Sådär, då har man ätit gammal kyckling #som kom upp igen! usch

Åka till jobbet nu!!! :)

In some point you have to realize that some people can stay in your heart but not in your life

Godmorgon världen.
Paniken som uppstår när man vaknar och det inte finns nått kaffe hemma! #väldigt irriterad tjej
Men tog bilen bort till affären direkt och nu är jag mer än nöjd. Solen skiner här ute på landet så jag passar på att fixa till brännan lite. Ska strax ta en pw sen är det dags för jobb.
längtar till Lördag :) hihi





egentid

Åkte förbi kusin Sebastian på en pratstund nu på eftermiddagen, blev även bjuden på pannkakor! Vilken toppen kille! Sen satte jag mig i bilen ut till krokek, stannade och handlade lite på vägen sen kom Arvid och Micke förbi en sväng förut för lite skitsnack. Kul o träffa dom grabbarna!
Nu har jag precis tagit ett långt bubbelbad i jacuzzin och bara njutit, och nu sitter jag och letar bilar för fullt. Bestämt mig för att köpa en den här månaden :)
jag klagar absolut inte! :)

SOMETIMES ON THE WAY TO A DREAM YOU GET LOST AND FIND A BETTER ONE.


MYS SÖNDAG

Tog bilen till Linköping igår kväll och spenderade natten där med R. Såndär riktigt myskväll med massa vin och bb finalen. Knappt sett något på bb iår, bara de gångerna jag vart i lkpg, men antar att det var rätt person som vann? Verkar ju de flesta tycka iallafall :)
Vaknade inte förns 1 idag.. Gud var gör denna pojk med mig haha. Men det är mys o bara vila måste jag erkänna :) släppte precis av R på jobbet och nu är jag hemma. Ska nog träffa kusin Sebastian senare och sen vidare ut till krokek. Så skönt att spendera hela veckan ensam där ute. Och att jag har bil!! Ska bara pyssla om mig själv och jobba hela veckan. Såg att jag var ledig på Torsdag med visst så får planera in nått kul då.
Puss påer. Hoppas alla hade en bra helg. För jag hade en bättre iallafall!!

skype

Hur glad är man inte över att det finns skype? :) Precis pratat med Nordean där. Min killkompis från Aussie som är en stor dj. Han känner alla stora dj:s, swedish house maffia, avicii, osv :) Han delar samma studio med Dragon (dirty South) Och gud vad vi skrattar varje gång åt när ja träffade honom första gången. (jag hade liksom ingen aning om vem han var) så ja pratade ju på som vanligt, dom tycker alltid det är lika kul o prata om mig som tjejen som har noll koll haha.
Vilket som nu kommer Dragon hit den 15:e till Sthlm o ska spela! Så då är jag dit bjuden och blivit lovad att bli extra omhändertagen! Så galet taggad. Och fått 1000 bra nya remixer skickade till mig som jag sitter o dunkar till. Dock inget jag får lägga ut här då de inte släppts än! :) , men fuck vad grymma dom är!!!!
här har ni omslaget till den nya remixen med TV ROCK & NORDEAN, fuck låten är sååååå bra! Önskar ni fick höra den, men kommer lägga upp den här så fort den släpps :D

words.


Being single doesn't mean your weak, it means your strong enough to wait for what you deserve.

What a night.
Lyckades kanske sova 3h.. mer än så blev de inte! Jobbat nu hela dan/kvällen och kom precis hem, med en bil rikare och lite extra pengar i fickan.. nöjd tjej!
Nu ska jag ta en dusch sen försöka sova. Imorgon är jag ledig, sköna sköna söndag.

Some die young, so we better hold on tight.

Godmorgon världen. Idag är jag riktigt riktigt trött.
Var förbi Bia imorse och lämnade bilen, (grattis på födelsedagen) :) hann även pussa lite på bebis Leon. Annars har jag faktiskt bara legat och vilat i soffan hela jäkla dan! Så enormt sköööön..t!
Nu ska jag brumma iväg till jobbet :) Hoppas alla får en bra dag i regnet.
Tänkte bara tipsa om den här sommarlotionen. Med doft av aprikos.. Ett måste i sommar skulle jag säga :)

When someone treats you like an option, help them narrow their choices by removing yourself from the equation.


RSS 2.0