Baby come tell me your secrets and tell me all your dreams

Något jag aldrig tänker att sluta unna mig är att gå till salong och få nagalarna, ögonbrynen, etc fixat :) visst det är absolut inte gratis, men sjukt hur mycket fräschare man känner sig och ompysslad.. Påtal om det, dags för en spa weknd snart med, vad säger du Jojjo? Hoppas du är mer än på!
Dagen har sakta rullat framåt iaf, ungarna är hemma nu men alla har playdates så jag passar på att unna mig lite egen tid, om man nu kan kalla städa & tvätta för de? haa..

Äh dags o gå en sväng med hunden, vilket suger i regnoväder+värme!! hösten är mer än välkomen iaf, och tror den är här nu? har föreste inte kört på en enda squirrel (kommer inte på det svenska ordet) sen jag kom hit.. och dom är flera tusen överallt! såå söta :) hihi, det finns chipmunks här med såå söta. Vill bara att dom ska börja dans & sjunga för mig, lol.. Okej, dags o ta tag i lite saker, jävlar vad datorn har blivit min bästa vän


tycker iaf att alla ska unna sig lite mer vardagslyx, såhär ser mina naglar ut förjämnan nu :)


Let's get together maybe we can start a new phase

Insåg precis att det är tisdag och jag är sveriges.. eller kanske New Yorks sämsta bloggerska, men vad gör det om 100 år. Är trött & sliten, how? inte en jävla aning.. Känner att jag kan skratta åt allt och har allt för dålig humor just nu (umgås för mycket med barn?) allt det här kiss & bajs tramset har jag helt plötsligt börjat skratta åt, men ge er in i en 9åringsliv så får ni själva se.. ha

Annars mår du? Jag mår kanoners, varför klaga. Regnet öser ner, det är ändå 28grader ute och det gör mig irriterad, vad fan har man på sig då liksom? Ska snart bege mig för att betala bötern på 100$, som hittat! sjukt onödiga pengar..Sen ska jag nog laga mig lite kyckling och sova tills barnen slutar, är förbaskat trött hela tiden!

3 days left.. Sen befinner jag mig i Columbus


My new favourite thing to do is wasting my time on a bum like you .

Fredag, sa jag inte att veckan skulle gå fort? Dock har jag inte fått alls mycket gjort eftersom att hälften av ungarna legat hemma i influensan hela veckan.. skulle gjort mina naglar, ögonbryn & massa annat små tjaffs, men får ta det nu i helgen ist. Har även bokat flygbiljett till Ohio Columbus dit jag flyger själv på Fredag. don't worry! ja kan ta det här med o flyga själv nu.. haha
Föresten var nog sista sommardagen över igår, eller idag? Det är lite små storm ute och färglada blad flyger omkring, dock lite för varmt fortfarande ändå.. vill ju inviga alla höstkläder nu (trots att höst gör mig lite depp)

detta började ja skriva igår men hann inte publicera.. (undrar varför..)

 

Men iallafall helgen är här, och gårdagen blev rätt crazy som vi brukar säga. Fick stressa på kvällen för att hinna göra mina naglar, var där halv 8 och stället stänger 8.. men fick göra dom en ändå och var den enda människan (kunden) kvar på hela salongen till halv 9 haha, Åkte o hämtade Johanna, sen hem till Andru och sen vidare till en italiensk restaurang, riktigt mysigt.. Såklart tog inte kvällen slut där, utan vi åkte vidare till en ny bar/pub/klubb.. vad man nu kallar det.. och det var där de blev crazy! japp, av någon anledning vill alltid alla bjuda mig på dricka och denna gång var det bartendern, så en gratis snefylla fick jag avhonom, man tackar! Tackar inte lika mycket idag dock.. haha

Har vrt och ätit mexikanskmat med johana idag och myst nere vid vattnet, nu är lördagskvällen igång och vad den har att erbjuda får vi väl se,dags o hitta på nått iallafall! love ny

 


Life goes on, Life goes on without u baby

Det är onsdag, och veckodagarna går lika fort som vanligt.. snart helg igen med andra ord.
Folk vill att jag ska blogga, men just nu händer det inte direkt något ntressant här :) alla dagar ser lika dana ut, plus lite shopping då o då..lol
Men den här helgen ser rätt lung ut den med, kanske in till city på lördag för lite fest. Det vore ju kul, älskar city!! Annars nästa helg efter de håller ja på o smider lite planer för.. ni får reda på det om det blir av.
Nu ska jag ta en sväng med dunkin, sen åka o hämta ungarna från skolbussen!
Just ja såhär ser mina dagar ut.. vakna, väcka barnen, skjutsa dom till bussen, gå ut o gå med hunden, äta frukost, se på serier på datorn, tvätta, städa lite, äta lucn, lite mer dator.. sen hämta ungaran från bussen igen, göra lite läxor, sluta jobba.. lite mer data sen sova! haha intressant va? Inte så värst kanske :) solen lyser på, de säger att det är sista sommardagen imorgon.. Vi får väl se hur det blir mer det! Bye




blev ingen nykter helg förra helgen heller.. oops

But I don't mind, In fact I like it




Lördagen har precis börjat för oss här i New York.. medans den snart är slut där hemma hos er.. Gårkvällen vart mer än lyckad, och lyckligtvis är jag inte bakis idag, hur det nu gick till, men bara bra för min del! Vart nere vid stranden och parken idag på dagen.. Och det visade sig inte vara höst ute som vi trodde.. haha! Imorgon ska det blir 28 grader, sola! Precis ätit lunch, snart dags för o smida kvällens planer.. och hur dom ser ut är lite halvt klart just nu, men vi tar allt som det kommer, för det kommer bli en bra kväll vilket som :)


fick för oss att det var höst ute, men 25grader, jeans & kängor gick fan inte ihop, haha

varning på stan för här kommer jag


This is where I live, this is what I love


wallstreet

I realize, it was only just a dream.

Fredagen är här.. och mer än välkomen!
Vaknade som vanligt upp vid halv 6.. gud denna tiden tar kål på mig,
att bara sova 5-6 timmar om natten är inte likt mig, när mitt minimum ligger på minst 10h per natt, haha.
Blev dock positivt överraskad imorse när jag öppnade kylen
och såg alla smaskigheter som hade inhandlats, blev massa tropiska frukter till frukost :)
PLUS brunt bröd.. vi har alltid haft det vitaste brödet ni kan tänka er.
Men nu är det fredag och det ska bli en lugn och sparsam helg, hehe..
Om jag vill shoppa massa hädanefter (nästa sparting är till en iphone4 )måste det sparas pengar, gör nästan av med hela lönen när man åker till city,
så stannar upstate ihelgen ist :)


bildbrist..

How can shopping make me sooo happy


Tröja- forever21

Kofta- American Eagle

Lacktights- forever21

skjorta forever21

skinnjacka med ludd- tråkiga HM

Klänning som jag bar på the fashiondinner- forever21

militärgrön klänning- forever21

älsklings stövlarna från- bakers tlg, 1600:-

bakers


älskade kängorna- Guess



smycken och dylikt, -från olika butiker

the day's pass by so..

denna veckan kan vara den segaste veckan hittils, gå upp 5.30am varje morgon är egentligen inte min grej, men måste man så måste man! Inget direkt händelserikt som hänt denna vecka heller.. väntar på att vi ska åka o hämta min nya bil, men det kommer alltid förhinder ivägen, så jag hoppas att jag får den idag! (den tidigar har kollapsat, och det var inte mitt fel) hehe..
Dagen har passerat på bra iaf, Johanna var här förut så gick vi en liten powewalk o snackade lite skit, snart ska jag hämta ungarna så är torsdagen över.. En dag kvar sen helg. Som det ser ut blir det lite middag imorgon kväll med ett gäng och på lördag in till city för Rozas farwell party som flyttar till Frankrike.


jag såg föräcklig ut på den här bilden, haha.. men här är powewalk outfiten! Tagen från Johanna

Work it baby


Såg att sofi fahrman som just nu befinner sig i NY för fashionweek har köpt likadan skjorta/klänning som mig från forever21. huh

Några få bilder från fashionweek




















everyday is a newday


update om helgen kommer.. men nu måste jag sova.

Fashion is my passion

Nu drar vi igång fashionweek(end)! Jävla tjat va.. men jag är såå taggad!
Varit hela dagen på JV-mall med ungarna, stosat omkring med Kaylyn själv o shoppat, medans Shane & hans vän var på dejt med deras tjejer.. Haha! Dom är för jäkla gulliga alltså..


jag och min babe :)

I'm thinkin about us where we gunna be

Nu ska jag blogga för alla gamlingar som vill höra mer om min vardag och inte mitt roliga liv! Vaknade vid 10 tiden idag, jippi! Sovmorgon igen (ungarna är lediga från skolan tor & fre, är någon judiskhögtid) Inte för att mina är religisöa för fem öre, men.. PERFEKT IAF! Har vart över hemma hos Johanna hela dagen, ungarna var över i Chloes hus, så jag och Johanna planerade hela helgen ist, shit! IDag startade fashionweek här, och vi är så grymt taggade! Vi inviger Fashion Week imorgon med dinnerparty med folk från modeindustrin och night life people! Kommer bli CRAAAAZZYYY!!! Sen På lördag blir det Zac Posen´s modeshow och sen utgång! Ååh vad jag ser fram emot helgen..

Men nu til vardagen ja.. Kom hem igen till huset vid halv 6.. Ska jobba till 8 idag, för Mike var tvungen o åka iväg o shoppa, haha.. O det behöver jag med! Får en timma på mig när jag slutat iaf, tur att mallen är öppet till 10-11 på kvällen här! Så nu har jag vart ute med Kaylyn & Shane på trampolinen i en timma.. det är dyng kallt ute just nu! Vad hände? Men i helgen blir det 30 grader igen.. Shane har också fått nån moppe/cross grej han åker som en galning på och jag bara står livrädd o kollar! Älskar dom här barnen :) helt fantastiska!

Kaylyn tyckte de var så kallt ute så att Dunkin (aa det komnmer från dunkin donuts) behövde kläder på sig ute, haha.. han ser ut som en korv!




(jaa han föll 2 sek efter fotot).. men det var tydligen bara sååå "awesome" lol


i love NYC..

"hard" work work

Sådär ja, nu är naglarna fixade och var precis och vaxade ögonbrynen, bara shava benen och måla om tåglarna så är jag på topp till fashionweek.. Även inhandlat alla outfits, bara en väska och läppstift kvar, gr8!
Min första "riktiga" arbetsdag idag på en månad kan man nog säga med.. Klockan var ställd på tjugo i 6 och då klev jag upp! Herregud vilken omställning från att vaknat vid 11 varje dag! Men det ska nog gå, att skjutsa ungarna till bussen som är 2 min härifrån är inte alltför jobbigt, sen är jag off hela dagarna! Har hunnit köra 5 maskiner med tvätt nu på morgonen med.. Gud, jag ska ha en städerska en slav, en chaufför, jaa allting när jag blir stor, det är något som är säkert iaf!

Såg även att många blev impade av att jag faktiskt vågade hoppa fallskärm, och det kommer jag vara stolt över hela livet ut.. ni som inte testat, testa! Så värt det, fast jag skrev på papper om att jag är villig att dö, haha.

Nu ska jag hämta en av ungarna från skolbussen, jobbigt att alla 3 slutar olika tider men..


lagligt att dricka & köra, japp!

jobbigt att man köpt alla höstkläder men det är 30 grader ute så de går inte att använda.. Längtar faktiskt till lite kallare tider nu :)

.


SKYDIVING

Okej, det spritter i hela kroppen och öronen värker som om jag har öroninflamation ggr 1000, haha.
MEN JAG GJORDE DET jag hoppade fallskärm!! Det var helt grymt otroligt häftigt.
Vi kom till skydive the ranch lite innan 4 och fick då skriva på papper och gå igenom alla instruktioner till hoppningen, lätt.. nae? Kom inte ihåg ett skvatt av vad jag skulle göra, haha. Fanns en enda kille som såg bra ut att hoppa med och vem fick oturen att hoppa med han då? Jo jag såklart.. Var skit nervös, trodde jag skulle dö lite ett tag, men han fick mig dock o lugna ner mig! haha.. Han sade "att hoppa var bättre än sex så om du dör kan du dö med gott samvete", "plus att du dör tillsammans med mig" ohh det känndes bra o höra, haha. Men han hade stenkoll och var skit kul o hoppa med honom, HELT OTROLIGt läskigt o hoppa ut från planet o flya iväg som en vante, men det gick bra! fick dock världens lock så trodde jag skulle dö pga av det, men jag klarade mig och gjorde en riktigt bra "butslide" till landning :) NÖJD TJEJ..

Bilderna ser dock för jävla roliga ut och videon ska vi inte ens tala om, hahahahha.. Men måete ju bjuda på någon bara för att bevisa för er hur modig jag faktiskt var! smickarande, haha











WE MADE IT!

Lets hear it for New York, New York, New York

Lördag morgon och jag vaknar upp med huvudvärk och äckligsmak i munnen, vad hände igår(?) Världens myskväll avslutades med fest, haha.. alltid.. Satt och gjorde brownies igår kväll med pyamas på så kommer min hostdad hem o ba: Tjejer va gör ni.. är ni torrbollar ikväll eller? Kom igen häng med ut! Så vi bytte om lite fort och hängde med till utestället här i byn, haha.. Kom hem 5 imorse! pigg o glad jag var!

Nu ska vi ta bilen till en jätte stor mall o shoppa runt lite :) behöver hitta nått till fashionweek fortfarande.. Just ja, övrig information, gjort akrylnaglar igen, läckert! plus köpt världens snyggaste guess kängor :) (dyraa, men så värda) Dom ska jag slita ut ordentligt


ber till gud att mina planer fungerar nu, då blir jag kvar ett bra tag!

mob candy magazine red carpet -aug 28 empire room


I wanna walk this road with u

Pappa säger att min blogg är tråkig och inte inriktad på något utav det han vill läsa.. min vardag! Men hur kul är det att läsa om vad jag gör varje dag?  går upp, går ut o går med hunden, väcker kidsen, gör frukost.. går till poolen, hem, lagar middag sen slutar jag :) och kvällarna innebär oftast shopping, haha
INTRESSANT VA?
Idag var lite annorlunda dock, åkte till mallen med Kaylyn för att handla presenter till hennes kompis som har birthdayparty 2day! :) slutar alltå tidigare idag! Yey, iväg med Jojjo o leta kläder till fashionweek.
Så Pappa, kommentera exakt vad du vill att jag ska skriva om så gör jag det för din skull, haha.. men det är dock ointressant! Håller ni inte med om att det är roligare o läsa alla roliga saker jag gör? :)


det är föresten cirka 38-40 grader uter varje dag.. värmeslag! Better stay inside, haha

fashion is forever

Nästa vecka startar fashionweek här i nyc, och på fredagen är vi bjudna på ett "Welcome to fashion week" event/party.  Vilket jag känner världens press för, dags att shoppa en helt ny outfit! Fashion is fashion!


ahh mongo-snygg på den här bilden alltså. who cares?

I love shoes

Kan en tjej ha för mycket skor? Detta inhndlades idag :) i love


bilderna gör det dock inte rättvist, so much snyggare irl!

LIVE LAUGH LOVE

Det är typ obeskrivligt varmt här alltså.. går knappt att vara ute! Varit hemma hos Jojjo med barnen hela dagen, skönt det :) då går dagarna fort..
Imorgon blir det garanterat poolen iaf, gick inte vara ute idag utan att dö.
Nu på kvällskvisten tog jag en sväng med bilen för att försöka breda ut lokalsinnet lite, och det gick.. super! Hittade både till mallen och marshall, nöjd! haha. Blev dock lite shopping på vägen så nu längtar jag tills torsdag då lönen kommer haha, längtar även till helg! Men vem gör inte det som jobbar alla veckodagar? Älskar dock mitt jobb, men lite fritid är aldrig helt fel.
Har dessutom gått 3 veckor sen jag kom hit nu, sjukt fort eller vad? :)

Nu ska jag tvätta lite :) och inviga mina nya byråer (heter det så?) ska iaf rensa kläder! Puss


party-sugen till 1000, men kanske blir en lugn helg, fallskärmshoppning är planerat iaf!

RSS 2.0