I Loved You Yesterday, I Love You Still, I Always Have.. I Always Will!

Sådär, då är hela min outfit klar till nyårsafton. Kommer bli så bra tror jag. Skorna är också to die for, men hittar ingen bild på dom tyvärr. Ska strax åka och jobba nu, blev inte mycke plugg då jag somnade i Malins otroligt sköna säng! :) Hon ska bjuda på lunch här nu, men lilla hemmafru. Vi har även planerat in en roadtrip nu i November, helt övertagg är jag! :) så mycket bättre än såhär kan det inte bli.
 

I AM CONFIDENT BECAUSE I CAN ADMIT WHO I AM, WHAT I’VE DONE, AND LOVE MYSELF FOR WHO I’VE BECOME.

Torsdag morgon och jag vaknade till vid 6-7 tiden av massa pussar och en trött kille som skulle till jobbet.. Gick med upp och åkte till Malin, gått en lång pw och snackat massa skit! :) ska bli en plugg dag nu, fram till kl 4:a när jag ska åka och jobba på mitt nya jobb här. :) 
 
Gårdagen spenderas med shopping och lunch på stan här i linkan (kan man säga hemma nu?) med Malin iallafall, sen plugg på de, åkte hem vid 9 tiden och då hade älskling lagat middag., tänt ljus överallt och öppnat upp en flaska rött, hur mys! Sånna kvällar är ju fööör underskattat.
 
Längtar till helg nu, har massa inplanerat! :) och gud vad jag börjar trivas bra här i Linköping.
 
På Söndag kommer min älskade bästa vän hem till oss och spenderar några dagar här. LÄNGTAR!!

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.

Äntligen fredag.. och även om alla går på helg nu har jag 2 jobbdagar kvar innan min helg börjar! men idag ska jag iallafall tillbaka till lkpg och det känns bra :) Sitter just nu och sveper i mig litervis med kaffe för att bli pigg och bli klar med mina sista uppgifter i engelskan så jag kan skicka in dom. Sen kommer Putte hit på en fika och tar med sig min fina matta jag ska få utav honom :)
 
Även om allt kanske inte går min väg just nu, ska jag se till att ändra på det.. För det finns ingen annan som kan göra det åt mig! Högskoleprovet nästa helg med, ja! wish me good luck.
 
 
 

Never apologize for saying what you feel. That's like saying "sorry, for being real".

Att vara ensam ute i krokek i huset är något av det skönaste jag vet, man får liksom verkligen lugn och ro här ute och har så mycket tid för sig själv..Kan vara skönt ibland.
 
Men somsagt, bara ibland! Så tomt och sova helt ensam bara.. Vaknat nu 2 morgonar i rad och trott att Rille ligger bredvid mig, men nee.. haha. Ska bli skönt och komma dit imorgon igen :) spenderar hela nästa vecka där då jag ska börja jobba i lkpg nu. 
 
Har även köpt matta och spegel till min "walk in closet" där, kommer bli så sjukt bra! :) ska bara lyckas pressa in alla kläder och skor med! :P jag är nästan sådär löjligt glad och lycklig så vissa människor skulle spy på mig haha
men det får man väl vara?
 
Nu mer plugg sen till jobbet!
 
 

YOU AND I

Godmorgon.
 
Vaknade halv 7 imorse och ända sen dess mått skit, en förkylning och jordens mensvärk på de! japp, vilken bra dag! Ska åka och köpa fler kakelplattor till lägenheten nu,då jag räknade fel och köpte bara hälften igår haha. Kommer bli så fint när jag får in allt jag köpt :). Ska strax åka o vara barnvakt åt Jessicas skrutt med,sen efter de ut o jobba, sen till Linköping ikväll :) blir mycket åka.. Imorgon ska jag och Rille ut till landet och  vara barnvakt åt Noah & sova där med :) mys! Jag är så nöjd och glad just nu.
 

Some believe in destiny, some believe in fate, but I believe that happiness is something we create.

Nu var det ett tag sen igen ja.. Kul o kika in här ibland faktiskt.
 
Precis kommit hem från en underbar resa i Spanien med familjen, 35+ sol hela veckan, myket sola, bad, drinkar, shopping och bara njuta, Absolut den bästa resan på länge! Dock saknat min kille som tusan!! Var underbart o komma hem till "oss" igår igen :)  jaa för hans hem har tydligen också blivit mitt ;), så idag var vi o köpte lite inredning och gardiner, osv..Behövdes en liten tjej thouch!  En heldag på Ikea och sådär. Och allt blev så fint i lägenheten! Jag trivs verkligen mer o mer här i Linköpig alltså!! Precis vart ute o lunchat med Malin och nu sitter vi hemma hos henne och pluggar! Hon är ju def bästa pluggkompisen ever, även världens bästa kompis också haha :) Underbart att hon med bor i Lkpg.
 
Men nu ska jag nog ta mitt pack och åka hemåt snart till lägeheten :) och vänta på att en full kille ska trilla in inatt då han ska på personalfest! :) puss påer.
 
 
 

RSS 2.0