I'm gonna have the time of my life!

När man fått ett mail av sin värdfamilj där dom skriver "du kommer ha din bästa tid i livet här, vi kommer att älska dig precis som din egen familj och dom får komma hit precis när dom vill" känner man att man fick den underbaraste familjen :)

MEN det är ju inte lite man har att stå i för att ens komma iväg.. oh gud! alla papper tar kål på mig.. men lite får man väl kämpa, tycker det halvåret jag väntat juförsig var att kämpa men ändå ;)

Mycket som händer nu innan, knappt en lugn stund! ska iväg till sofia idag och bli bjuden på plankstek, imorgon kommer Amelia och stannar över helgen..osv, osv..


du är bäst


27 days..

.. kvar tills jag åker

Hur fort kommer inte en månad att gå då, har nog inte riktigt förstått att jag faktiskt flyttar till LA i ett år. Det ska bli otroligt jävla as kul och timingen är perfekt. På vissa fronter iallfall..(har ju väntat på det här i ett halvår), vill iväg från kylan, slippa donken!! meeeeeeeeen.. så kommer madde hem samma helg som jag åker, 7 st jag känner tar studenten :) MEN om jessi & fellan kommer i sommar så är jag nöjd!

Skypade med familjen häromdagen, jag skulle inte ta med mig tjocka eller varma kläder där (princip varmt året om) förstå vad jag kommer att trivas? med havet 2 min från mitt hem :) plus att jag är ledig hela dagarna, så där ska jag nog tillbringa mina dagar (på stranden såklart ;))

NE idag har jag massa att styra med, så det måste jag göra nu! ska skriva en lista.. för min egen skull!

ringa medicinskacentret
dammsuga hela huset
städa rummet
duscha (hårinpackning)
sola på stan

JUST FAN LÖNEN HAR JU KOMMIT, SHOPPA :D:D:D:D







what a night

OJOJOJOJOJ! det var roligt igår, roligare blir det idag! och denna kväll ska även jag minnas :)

bildbevis på att det blev hejbaberiba igår!





GLADARE ÄN GLADAST

jag är den gladaste och lyckligaste tjejen på hela denna jord ska ni veta :) livet kunde inte vara bättre för tillfället!
Och det firar jag "som varje helg" med en utgång, och nu blir det utgång ända fram tills jag åker :d wohoo

Ett glas vin och jag mår som bäst :) ses i dimman


I LOVE MY LIFE

Det är lustigt hur ens liv kan ändras på bara några timmar :)
För ett dygn sen visste jag att jag skulle flytta till Uppsala om 10 dagar och såg faktiskt fram emot det, men nu ett dygn senare har jag fått veta att jag ska till Kalefornien om en månad,
den 21:e februari åker jag och kommer att bo 5 min ifrån LA och ha 2 minuter till stranden från mitt hus :D jag skulle nog inte kunna bli mer lycklig, och min familj verkar helt underbar :D


SHIT nu börjar den här processen, CALLI HERE I COME :D:D










du säger att du minns..

vad är det som är vettigt att skriva? att klockan är 00.51 just nu och jag har critical battery på mig dator så den dör vilken sekund som helst,  borde sova nu.. men det går som vanligt inte :) är för fundersam, flyttar om 10 dagar.. OFTA jag flyttar, men aa det gör jag :) är i sjukt behov av pengar just nu, alldeles för många dagar kvar till lön, 6 dagar och jag står med mina 23 kr fram tills dess...

SHOPPA!! som jag ändå inte kommer göra då jag behöver allt i uppsala första månaden :)

jag ser ut som en opererad, full, uppblåsbar bimbo, men kvällen var sjukt lyckad!

hej hallå blöggen

folk säger att jag är en slöis, och påbörjan till en alkohlist, kan inte annat göra än o hålla med lite :) men vet ni vad, jag trivs! jag trivs med att sitta hemma om dagarna, träna emellan åt, leva på helgerna och umgås med folk! Bara för att jag inte jobbar 24/7 den här sista månaden, så kan man väl få njuta av den ledighet man får, nej jag är inte arbetslös, bara precis uppsagd från jobbet för att börja på ett annat! För att om 2 veckor stadga mig i Uppsala ett tag och lära mig om livet. Hallå jag är 19 år och 4 månader ifrån 20, ändå bor jag hemma, har aldrig satt på en maskintvätt, behövt betala viktiga utgifter och knappt städat mitt eget rum. Tror det kan vara dags att börja vuxenlivet :) MEN jag trivs med maten på bordet ska jag säga er!


SOM SAGT, uppsala.. flytten till att bli granne med min bästa vän Amelia (åtminstone för ett tag) lära känna nytt folk, börja jobba med något jag verkligen vill. Kan däremot erkänna att jag inte alls är bekväm i sitsen att flytta och lämna allt, som jag sade innan, jag trvis.. men jag ser det som en utmaning åtminstone för ett litet tag framöver (ni kan vara lugna, ska inte stadga mig i uppsala för livet) men att äntligen få bo nära amelia igen ska bli himla underbart, en av de bästa vännerna på denna jord (moa,jessi, fellan, soffe & madde är också inräknade där) :) hihi.

Jag bloggar endast för att jag blivit tillbedd just nu, men kom precis på att jag har faktiskt ingenting vettigt att skriva, absolut ingenting. därför ska jag nog bege mig till sängen för en blund, har tappat räkningen på hur många (få) timmar jag sovit de senaste veckorna. mitt minimum är trots allt 9 timmars sömn varje natt, det behöver jag!

på återseende!


helt otrooligt hur lost jag känner mig ibland :)

hela världen är så underbar`?

:) det är rätt lustigt att förstå, ena dagen är jag lycklig och skiner som en sol, men den andra vänder det, huuuuur lustigt är inte det på en skala 1-10,  är jag ensam? Flytten känns helt okej, jag vill inte-samtidigt som jag vill. ja jätte klurig fråga det där, men kanske kan ta en funderare på den under tiden jag flyttar. Meeeeeen det har ju hänt en hel del nu också, eller har det hänt? (inga förhoppninga nathalie) och egentligen har jag inte det, men man kan väl få vara glad för stunden :) och nu pratar jag defenitivt i gåtor och ni förstår ingenting, det är egentligen det som är meningen! Att bara jag själv ska förstå! Vill skriva detaljer, vill berätta allt men bara av att läsa det här förstår jag ju själv. HEEEY jag är ingen donkenbrud längre, förstå min lättnad? nej vad dumt det lät, idol-erik kom faktiskt dit idag(kväll), han kollade in mig!! helt seriöst ;) fan var lite fulsöt den grabben alltså.

Jag ska nu bege mig ut på min -8 gradiga balkongen för att avnjuta en cigg, för att kanske sedan kunna sova? kanske sovit sammanlagt 6 timmar på hela den här helgen (ni behöver inte fråga, ja det vart hårt!) alkholen tog över...


Jag har lovit mig själv och ta det lungt ett tag nu, men jag har även lovat mig själv att ha kul varje helg innan jag flyttar! vi kör nog lite mer alkohol på det! :) HEJ DÅ VÄRLDEN!!


FÖR ER SOM VILL VETA HUR MITT HÅR SER UT


ohmyfuckinggaaaaad

what ever happen to me.

Att saker och ting inte blev som jag planerat är jag redan medveten om, därför blir det att skaffa sig nya planer.

tappade suget att blogga där ett bra tag, kanske börjar nu igen.. kanske inte. sånt som märks. men nu när jag ska flytta till uppsala (ja en av de nya planerna) kanske jag ska börja uppdatera min familj lite.

Har inte hänt mycket sen sist jag skrev, eller jo egentligen jätte mycket. Julafton har varit, då jag lyckades krocka och köra på ett rådjur, vilken jävla julafton! nyår har även passerat vilket innebar en sjujäkla fylla och tolvsalget är näst intill inte ihågkommet. Men nu är det ett nytt år, 2010. Då det förhoppningsvis blir ett bättre år.

Jag kommer iaf sakna lilla norrköping på ett sätt, men samtidigt verkligen inte. Alltid velat komma härifrån, men aldrig liksom passerat den gränsen att jag verkligen ger mig av. Att flytta till Uppsala känns mer som ett test, om jag klarar det eller inte (klart jag gör) men vill längre iväg än så, men som sagt ett test..


synd att det allför ofta blir såhär, men jag kommer att sakna dig.

RSS 2.0