hej o hå

trött,trött tröööött! vilken dag! eller vadå vilken dag? den har inte vart ansträngande för 5 öre, men allt känns så jävla depp just nu. Skolan, körkortet o allt, det liksom bara hänger i luften. Har iallfall kört massa bil idag, o det gick super! om jag ännu en gång inte vart nära på o köra i fel fil, haha hur lyckas man! sparat ihop 2000 till usa med, nått o hurra för? inte direkt! men det går framåt med sprandet.

Undrar föresten hur mycket pengar jag har på kontot? har ju faktiskt fått lön, men kostade ju lite o leva i flen också! annars ska jag nog gå o shoppa lite nån dag :) nu dags o duscha sen sova, nationella imorgon.snaark
20 skoldagar kvar för min o linns del! hur fan ska man hinna allt??

tråkig blogg va??

japp

om jag fick bestämma skulle hela världen gå och inte åka bil!
en hel vecka i flen förgävas! piss äckel surt! e poäng ifrån godkänt, ännu mer irriterande när jag nu efter vet vilken fråga som gjorde allt fel! aja, bara se framåt? eller? uppkörning snart, efter det ska jag fan klara teorin!

innan sommaren... men fan va det här suger!!!

NU DRAR JAG!!!

TILL FLEN EN VECKA, OCH FÅR HOPPNINGSVIS KÖRKORT :D


ses om någon vecka! :)

i'm strong, come and get me

sådär, nu har jag ätit wok o vårrulle & solat lite på balkongen! sjukt skönt, får värsta sommarkänslorna. (fast det är väldigt kallt i luften) ska snart ner på stan o ta ut pengar till körkortet (jävla tjat va), sen ska jag sola med sofia o tjejerna och så blir det nog en fika på det :) sen ut till krokek!

Oh vad jag längtar till studenten, vill få hem studenmössan o det nu med så man får lite mer känsla! Kommer ihåg förra årets studentvecka, den var ju skit rolig! fast jag inte ens tog studenten själv, undra då hur det blir iår :D


en kalas full nathalie, med någons mössa, iår ska jag stolt bära upp mig egna! :)

alldeles underbart

att vakna upp till skinande sol!

ne dags o ta tag i saker o ting, idag har jag massa ärenden att utföra :)

dags o sova?

jag är rätt trött, men ändå inte.. kommer väl inte komna somna som inatt eftersom jag sovit hela dan! tagit 6 huvudvärkstabletter med, varför hjälper det inte? helt sjukt. Sen har jag hostat upp en sån där äcklig klump som linn jämt fick förr! usch.

Snart ska jag ta körkort, 6 dagar kvar.. kommer det gå? är jag tillräckligt förberedd?  måste klara det här nu! förstå skönt, pappa skulle bli överlycklig när han kommer hem :)

Krokek imorgon iaf, först ta ut pengar till körkortet, sen ut dit :) sen träffa....

Ne nu ska jag nog sova, eller åtminstone försöka! allt blir så ointressant nu mot slutet känner jag.


det sitter där som en klump, och känns så jävla falskt..

i try to run..

jag har världens sämsta immunförsvar, och då menar jag i världen! jag är alltid sjuk? kanske en vecka, sen är jag frisk 2-3 veckor så blir jag sjuk igen. det är fan galet! ska ringa vårdcentralen o få komma o göra en kontroll där nu! för som ni knske förstår så är jag sjuk igen. och sist jag skulle jobba fick jag sjukanmäla mig i 2 dagar, o ska jobba nu hela helgen o då kan jag fasen inte göra de! såg de nya schemat för april också, jag är jätte nöjd med det! alla dom pengarna ska gå till studentveckan!

sen måste madde o jag ta oss upp till sthlm med o fixa visum till USA! hihi

ne nu ska jag fortsätta äta mina vitaminer och sen kanske åka med lillebror ut till krokek, han är oxå sjuk!


pluggeliplugga

Satt förut o tänkte på att jag skulle vilja ta en restresa till Egypten för det är riktigt billigt o åka dit nu :) sa det till Amme för ungefär några veckor sen också, men hon sa: åk inte dit, alla som reser dit bli sjuka! NONSENS! tänkte jag..
Men nu mitt i mitt pluggande (turistnäring) läste jag precis att cirka 60% av alla turister som reser till Egpyten blir magsjuka eller sjuk av något annat slag.

BRUDEN HADE ALLTSÅ RÄTT! det trodde jag inte.. o min största frobi är magsjuka. jag ska inte åka till egypten!



nej dags o forsätta pilla i min läxhög som just nu är 50 meter hög!!

...

oj vilken helg! fest i fredags bakis i lördags? så kan det ha vart.. Men kul hade vi iaf :) ändå in på morgonen.. Dan efter var inte lika rolig, jag och amme svullade hela dan, såg på lotta på bråkmakargatan, svulla, såg melodifesvialen, svulla sen låg vi o pratade i timmar, skön lördag! sen mitt i natten kommern en full martin och lägger sig i sängen? hej skulle han säga! haha men han försvann rätt så fort igen. :)

Nu ska jag plugga! är ledig ons & torsdag, det gillar vi! visst?









bilderna talar nog för sig själva! orkar inte ladda upp mer, men kul hade vi! :)

DET ÄR FREDAG

.. och vi ska parta har du öppnare så kan kalaset starta! :D

du är grym soffe! :)

Nee nu ska jag städa lite, sen möta sophie o äta lite på pizzan, vi orkade till slut inte laga mat! så kan det va ibland.. men ska nog lyckas proppa i mig en sallad istälelt för pizza idag, aa det ska jag fan! :) ÅT ju faktiskt thai förut idag med, mums!! världens bästa magnus som bjöd! även på lite annat :D

NEE, dags o fixa nu. det ser ut som ett tredje världskrig här (ne nu överdrev ja) kanske bättre o ta städningen imorgon? FÖR DÅ LÄR DET JU BEHÖVAS..


amme får äran att vara dagens partybild!

love me senseless


hej folket

jag är vaken! jag är laddad!
 lyssnar på toppen musik, dricka är fixad så ikväll kör vi! Ska ner på stan med mamma & magnus om nån timma och äta lite god thaimat :) mums! sen fixa massa annat, sen ut till krokek. Ska nog äta lite gott med sophie ikväll ,med innan alla kommer :) den pluttan fyllde ju år igår med! bästa :)

outfiten är fixad med, nästan.. haha. :)



säg inte att ni inte gillar bilden? mina ben täcker mackans o madde ser ut o ha handduk på sig! haha


till min kära vän


fellan du är tråkig nykter! höhöhöhö

hallelulja

usch nu är jag trött på det här, kan jag inte bara ge fan i skiten!!!

imorgon står det STORKRÖK på schemat! lätt utan dricka.. hoppas det löser sig! annars komemr det bli kanonkul, bränt en superwomen skiva med amme också, akta er för den. Nej vart o spinnat känner att jag kanske bör duscha nu, sen anda avenyn sen sova! imorgon blir det till o fixa!!


skönt de ska bli & snart gå runt i en snygg jeans jacka till våren :)

hello

oj vad jag inte orkar blogga på sistone..
Men får väl berätta lite vad jag gjort iaf, igår var jag med sophie vi gick svinsjön runt, (applåder tack) det var svinkallt o jag fick världens skoskav på köpet! efter de gick vi hem till henne, o jag lovar!! hennes två hundar är lika stora som mig, bara en aning tjockare o längre, o när dom hoppar upp på en känns det som att man blir påsatt av en häst! inget skämt det här inte, dom slickade upp mitt ansikte nästan sög in det i deras munnar. Kan ni då fatta hur stora hundar hon har? GALET , hon berätta själv att hon ridit på dem, haha.

Nee nu ska jag plugga, för ska in till skolan till kl 3 o göra prov! thats sucks, men skönt o få det ur vägen..

Sen imorgon är det party! me like


lalalala lalalalaa

jag har nog världens bästa killkompisar :D föresten, grattis till världens bästa sebbe som fick körkoort idag! me like, nu blir det åka av ;) . Jag har iaf bara vart hemma idag, i krokek.. gick o storhandla förut, det var kul men ändå inte :D jätte kul o proppa korgen full med godsaker, men inte lika kul o betala kan ja lova... Sen kom grabbarna hit ikväll, vi kollade på tv pratade om fredagen o pratade om.. hmm massa annat ;) haha.


bara för att ni allihoppa är så bääst :D

so what

haha ja dör vilken jävla tönt du är alltså, att man ens vart kompis med en sån? synd att man inte inser sånt förs så sent i livet :)

Sitter här med amme nu iaf, vi var o tränade step! skit kul. O ja sitter här nu o nördar, medens amme sitter o pluggar. hon är duktig hon! längtar till fredag, då är det lite fest hos mig :) kommer nog bli trevligt, ska fixa lite godsaker o så till dess, o alla ni som fått sms är bjudna ;D förutom dem som redan vet att dom kommer! :)

dags för o plugga nu, mamma amme är visst riktigt arg här bredvid mig nu!!

godnatt. !

I LALA LIKE

oj vilken knasig dag, jag är allmänt trött verkligen..
Får se om jag o amme skulle träna ikväll, ihopeso. Jaha vad händer annars då? två veckor kvar, en är det körkort!! dags o börja plugga kanskeee?? ska nog göra de ikväll. dessutom så ha jag bara 822 kr kvar denna månad, rätt så segt. vad hände med göteborg? haha. men har fått mycket shoppat iaf :)


dessa läckra thigts köpte jag igår o en tunika :) så nu är presentkortet slut där..

UPD: amme ringde just precis nu faktiskt, blir träning ikväll samt övernattning :D

bullshit

godermorgon, jag som lovade mig själv att sova till 12 idag, icke det gick inte! så nu är kl 10 o jag är uppe :) fått 10000 sms under natten att jag inte vaknar av de? helt sjukt :P men idag blir det nog iallfall att göra stan med kusin :) han behövde visst shoppa! o ja kan behöva fynda nått jag med, höhö. Köpte faktiskt en till väska o en tunika häromdan, nöjd över det :)

jaha ja vad lägger man in för bilder när man inte han nån fantasi o inga nytagna?

home sweet home

gissa om melodifestivalen var bra då? värsta härliga stämningen där inne o det var jätte bra verkligen :)  nu när jag kom hem var jag däremot helt död, hade tänkt dra på en fest eller utgång men inte ens det orkade ja.. så sitter här helt ensam istället eftersom att alla andra i huset är iväg o festar :) men ska faktiskt erkänna att det är underbart skönt o va själv hemma en lördagskväll o bara njuta av tystnaden, (eller min högt spelandes musik) aa riktigt skönt faktiskt :) imorgon ska jag plugga teori o soooooooova ut så det sjuger om det :)


hon var garanterat bäst! Sarah Dawn Finer- Moving On bättre röst får man ju leta efter..

trevligt värre

woho hemma från jobbeet nyduschad och iordning gjord, snart bär det av till melodifestivalen :) ska bli trevligt! men vad ska man göra sen när man kommer hem då? är ju själv hemma :) får se om nån söt kotte hör av sig!! men nu är det dags för mig gå, skjutten väntar där nere, byebye!!


HELLOOOO

så var det lördag och jag ska snart åka till jobbet! Gårdagen spenderades hemma hos börderna kvarfortd :) med jimmy, mackan, mankan, anton, sebbe, jompa & såklart fellan :) tror jag fick med hela skaran där va? Jimmy & sebbe körde för fullt ös där hemma för dem hade planerat utgång, vi andra var nog bara allmänta mys människor igår. Men sen vid 11 nån gång åkte dem till stan, fellan o alla andra åkte hem o jag stannade kvar o såg en skräckis med jompa :) fast den va inte så skräckis, inte när man frågade sig igenom hela filmen (: hihi, sen fick jag skjutts hem o slockande som en stock i min skööna sköna säng!

Men som sagt nu jobb, sen se melodifesivalen ikväll :) hoppas det är bra live!

jag tycker jätte mycket om felicia :) du är bäst .. <3

skor :)

visst e dom snygga??


GODNATT FOLKET

nu ska jag gå o lägga mig, är arg  nu. jätte arg!!!! för att jag precis börjat blir lite lite brun nu och så måste jag sluta sola nu, får inte göra de förns typ två veckor! this shit sucks, alltid ska det va nått fel med mig! nej nu är jag arg.. o jag har iaf pluggat teori ikväll, lite duktig har jag vart! men nu ska jag sova o se om morgondagen blir bättre! OHHH jag som ville bli mer brun nu, så jävla typsikt!!!!!!


ska inte ödsla mer tid på den här jävla datorn nu, godnatt!

summer, im in love

färdig tränat dåå! skönt vare o cykla av sig lite :) sen satt jag och amme o små pratade lite i en park om allt mellan himmel o jord, mest studenten :) oh det börjar närma sig!! imorgon blir det iaf en lektion på morgonen sen kanske lite stan, sen ska ja ut till krokek o ha film kväll med jompa :) lördag är det jobb sen melodifesivalen ska bli kul o se ;D

Men nu ska jag plugga teori för tusonde gången (har inte gjort de än) men nu ska jag banne mig sätta igång!

bjuder på lite bilder på mina härliga tjejer eftersom att dem uppskattar min blogg såmycket <3


Felicia min evigt trogna läsare och Jessi den härligaste människan som finns

dem bästa ever! haha ni är så bäääst så

och den här för att jag saknar sommarn o grabbarna!

oh såklart den här! ska bli så härligt med sommar :) och att spendera de första två månaderna i sverige med alla vänner sen dra vidare till varmare breddgrader i USA (:


mysipys

hemma från fikan! söta mina tjejer är som vill att jag ska uppdatera oftare :O jag som tycker jag uppdaterar massa :) det var iallfall jätte trevligt att fika, som vanligt (: och det kommer det bli varje torsdag framöver :) Sen kom Magnus o hämta mig o amme på stan, han göra två snabba impulsköp med, en fin blomma och ett par as coola glajjer ;D
nu har jag ätit fisk, mums! ska bort o träna spinning nu med : )



imorgon ska jag träffa sooooofia :) eller SOFFE som hon heter ;)

lallala lala


HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAA

Det händer ju bara inte, hahaha. kan knappt sluta skratta åt mig själv :D Jag hade tagit bussen från krokek, kom in till stan och skulle ta spårvagnen hem, när spårvagen stannar och jag ska gå av då händer det.. JAG HALKAR PÅ ETT BANANSKAL! vem fan slänger ett bananskal precis utanför spårvagnsdörren??? jag landade rakt på svanskotan o det gjorde svint ont, men fan så jag garvade inom mig, det gjorde även de där tjejgänget som gick av samtidigt, (fast högt) samt tanten började små skratta lite, men hon frågade iallfall hur det gick med mig!! gud vad pinsamt..

så nu vet ni att det faktiskt kan hända på riktigt, SÅ AKTA ER FÖR BANANSKAL!!


to your arms of love

blir nog att kolla lite på stan idag om man hittar nått :) men jag måste ju spara pengar om jag ska ha råd till göteborg, dit jag åker med soffe och alla isåfall :) hihi kan ju vara trevligt liksom! Har inte blivit allt för mycket shopping den här månaden, bara en jeansjacka, skinnjacka, två tunikor, två par skor och en väska :) oj det lät visst mer när man skrev ner :P men det är inte mycket.. ska kika lite idag igen :) men hittat inget på stan här hemma!!


en stor puss till mina älsklingar iallfall :)


You spin my head right round, right round

GODMORGON! älskar o sova uuuut, tack gud för att jag är ledig varje torsdag & fredag! eller bör jag kanske tacka mig själv som gjorde två självständiga praktiker? AA tack NATHALIE.
nu ska jag snart trycka i mig lite frukost, sen bege mig bort till ica o hämtat mina linser som legat där länge o väntat nu, fick till och med hem en lapp om det :P sen in till stan o fika med mina käraste, som börjar bli en vana nu varje torsdag :)
sen ska jag nog träna samt plugga en massa teori ikväll, eftersom att det inte blev nån igår!!


någon som vill ta en sista minuten bort härifrån??

min kusin!


skulle inte klara mig utan dig.

ny hårfärg

Hon är så snygg den här tjejen alltså! o jag vill ha hennes hårfärg, men nu till det stora problemet, jag vill inte slinga mitt hår för det blir så jävla slitet alltså, jag som sparat ut nu för att inte ha slitet hår, ska jag verkligen börja om den processen då? need help, nån som har nått tips???


USA

i'm home in kolmården now! ingenting funkar här bli galeeen! först ska jag se tv då funkar inte dosan, bara o höja o sänka inget annat sen ska jag ringa o då är inte telfonen laddad, sen ska jag sätta på datorn o då lägger den bara av? vad är det här!! äntligen fått igång den är skitsaken iaf, tur de! den lever jag på just nu, haha och min cola burk såklart!

Ska nog försöka plugga lite teori ikväll med, måste komma igång nu alltså :) annars är det väl rätt lungt på min front ikväll, pappa har åkt till thailand nu han sitter antagligen på flyget just nu.. han fyller ju år idag också! grattis farsgubben. Så jag är själv i krokek med bror, och förblir det i en månad o lite till.. :) jobbigt o städa kan jag tycka! haha

ANNARS DÅ malin min handledare från au-pair skolan ringde förut idag hon sa att min ansökan var lysande, men jag hade visst missat ett papper :D haha så typiskt mig alltså, men ska skicka in det så fort som möjligt, inte konstigt att jag glömde det när det var 10000 pappaer o svara på, men så fort hon fick det skulle hon börja matcha mig med en familj :D ohh i'm happy!!!


BEAUTIFUL DAY

OHHH vilken skön sovmorgon, den satt fint! men nu är jag vaken o äter frulle, ska snart bege mig till skolan :) GLAD GUBBE PÅ DET? egentligen inte, men ska försöka bli mer positiv hade jag tänkt!

Snart är det ju helg, händer i helgen? Jag ska på melodifestivalen på lördag :) hihi. PLUS jobb såklart, det går aldrig att undgå! men vad händer annars då folket??


jag vill bara sola o bli bruuun nu, (inte solarie då) det har jag gjort två ggr denna vecka o blev röd som en kräfta! fick ligga med isbitar mot ansiktet i säkert tvp timmar:P då kan ni nog förstå hur vit jag är! det är sjuuuukt.

good night

aldrig mer att jag åker till busfrabriken... det var jätte jobbigt alltså :P gud så hon sprang runt o jag fick inte en lugn sekund, haha.. Så nu är jag helt slut! sett på den rätte för rosing, desperate o nu andra avenyn, (som hackar stup ikvart o jag bli skit irriterad på de!) men snart e de klart.. haha. Ska då spela lite spel på mobilen, sen sova : ) börjar inte förns kvart över 12 imorgon, sköön sovmorgon för min del.

Sen imorgon blir det träning sen ut till krokek, måste hämta ut mina linser innan det är för sent! papps åker ju till thailnad imorgon o kommer inte hem förns om en månad, i'm gonna missu! får hoppas han shoppar massa till mig bara.


bli lika brun som vi var sist ;)

snyggis kläder


desvärre är det ne jobbig perdiod nu, igår var det skinande sol, sen snö sen idag blask.. vad fan har man på sig?

trötter

guud så trött jag är, kom hem från skolan klockan 1 la mig i soffan för att slappa lite o tänkte nu blundar jag men endast i en kvart! VIPS så var klockan 3 när jag vakna, helveteee! har as ont i huvudet med, ska sitta barnvakt idag också, fast idag ska vi till busfabriken :D jag ska bli barn på nytt, haha.

nee dags o gå bort o hämta tösen då :) sen ikväll blir det att plugga teori, körkort snart!!


den här ska jag åka :D höhö

jag lääängtar o längtar

längtar tills papp kommer hem med mina converse, det är läckert :). nån annan sak som är sjukt skönt o snyggt o gå i när det inte är blaskigt ute är tygskor i alla möjliga färger :) det kommer verkligen alltid till nytta..

Jahopp så var det en ny vecka straxt då.. o jag ska ännu en gång ge mig på ett mer hälsosamt liv, så här får det inte vara.. ska ju snart ta studenten o då vill man helt ha bort lite fläsk på bena :) hihi. längtar tills studentmössan kommer, massa verkar ha fått den :D ohh så bli kuligt.

NEJ dags o äta det sista onyttiga då, lite godis :) hihi


lite kul när jag läste thereses blogg o såg den här mixen, såg nästan exakt ut så i fredags, men hade lägre pumps plus en fransväska :) hihi.

haha

såg något underhållande på Sofias blogg, jag är härmis :) men tar min bokstav :D

Bokstaven N

1. Vad heter du? Nathalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: nita
3. Flicknamn: Nicole
4. Pojknamn: Nate
5. Yrke: nakenmodell
6. Färg: nyon gul
7. Klädesplagg: nattlinne
8. Mat: nudlar
9. Sak i badrummet: nattkräm
10. Plats/stad: norrköping
11. En orsak att vara sen: någon stoppade mig på vägen
12. Något man skriker: NEJ FÖR FAN
13. Film: narnia
14. Något man dricker: någon slags dricka
15. Band: nervana
16. Djur: nakenhund
17. Gatunamn: nathalieärbästgatan
18. Bil: nissan
19. En sång: ni ska inte tro det bli sommar...

skojjar inte när jag säger att detta tog min en halvtimma att göra, bokstaven N var sjukt svår :P

yeah

ojojoj dåligt bloggat häääär! inte riktigt haft tid när jag hållt i kalas o jobbat hela helgen :)
fredagen var det ju utgång som sagt, hade riktigt roligt! mådde inte lika roligt dan efter dock..men roligt hade jag ändå dan efter! gick på stan med sofia, solade höll i kalas sen mös vi :D det var riktigt trevligt, lite shopping blev det i helgen med! men tycker fasen inte det finns nått snyggt i buktikerna nu? bara jag som kanske inte hittar vad jag vill ha.. kom hem med en väska o tunika iaf! tjuhuu!

längtar inte till skolan imorgon, söndagsångest så det sjuunger om det.. men bara en vecka kvar sen är det helg, tacka gud för det!


ge mig sommar o sol, trodde det var vår igår! gick runt i min lilla skinnjacka o frös arslet av mig..

RSS 2.0