today is the day

OJ vilken rolig kväll jag hade igår!! först middagen på en spanskrestaurang var skit trevligt verkligen, o mormor verkade uppskatta det hela kalset :) dem spelade gitarr o sjöng på spanska, aa det va skit bra stäming också verkligen :) Sen blev det ju utgång på det, vilken jäva kö det var till otten då! o den höll på ändå till stägning tror jag. Men vi smusslade oss förbi såklart o kom in på en sekund, o jag hade skit kul :D beställde champange o dansade en jäkla massa, men kvällen är inte ung! så jag tog en taxi hem med madde & erik :) 

Idag ska vi göra stan igen! :)


ni är fasen för söta, men idag orkar jag inte jobba :D imorgon kör vi..

friday im in love

äääntligen är dagen på stan över, gud så mina fötter o ben värker! först va ja på stan med moa käkade lite wok sen träffade jossan o gick på stan med henne, sen jessi o fellan.. så har hunnit med hela skaran idag ;) haha, olyckligtvis nog hittade jag typ ingenting på stan? vad är det häääääär? jag som var så shopping sugen, man skulle på i sthlm! köpte iaf ett par tygskor, tunika o sommar klänning :) imorgon ska soffe o ja kolla vidare, med henne hittar man alltid nått :D nu blire iaf till o stressa till sörping för träning samt släktmiddag, sen utgång ikväll! hoppas jag hinner hem innan 12 bara :) ska jobba på söndag med nu, lätt värt! behöver alla pengar jag kan få just nu.

nej gud vilket ointressant inlägg folk!


nu drar jag, ses i vimmlet!

ingen som förstår vad jag menar

sitter i skolan nu, lyssnade nyss på karins föreläsning om spanien, det var skit intressant verkligen :) nästan så man själv vill åka iväg ett år dit, men i spanien har jag ju gjrot mitt, nu blir det usa nästa!
nu ska jag snart träffa soffe en snabbis, sen gå upp till vrinnevi där moa befinner sig, sen ner till stan o käka lite :) sen göra en shoppingrunda med felicia :) i need nya kläder!


party tonight, me like!

´KUSIN MOA :)

oj vad läsarantalet har ökat idag såg ja, kul! har aldrig haft så många på vår förra blogg :) Men idag blev det som sagt fika med brudarna, vi smedde planer till sommarne bli nog kanon! hann inte med så lång runda på stan för var tvungn o springa till vd o träffa moa o hennes underbara familj, följd med dom hem, fick as gott käk :D vi tog lite kort, o bastade samt såg på film med andres, mös sönder helt enkelt. Precis nyduschad o nu ska jag o mois käka lite sen sova, vi ska ligga o trängas i hennes mini säng ;)

imorgon blir det shopping med bästa fellan :))


tro inte att jag är as blek nu, moa är neger efter sin resa ;D

bedtime stories

god vackra morgon. sovit sämst inatt! men nu är jag uppe.. o helt plötsligt känns det som att jag är ännu sjukare? oh no! ska ner på stan sen lite senare o fika med mina underbaringar :) me like! för vi har alltid lika mycket att prata om, haha. jo o fellan har ett mål framöver för vår vänskap med <3 hihi.

Sen ska jag nog även passa på o hitta någon liten shopping sak idag med, men ska inte handla upp alla pengar! är ju faktiskt en hel månad kvar innan resten kommer :)


tänk, nyss var det höst nu är det vinter och det är vår om cirka en månad, tiden går ändå sjukt fort!

jag är en vampyr

WOHO o så har bästa nathalie skickat iväg ansökan! ääääntligen, äntligen säger jag bara.. som den har strulat med mig, men nu jäklar ska jag komma iväg. o förhoppningsvis träffa malin där nere :D sen har jag nu fått tid för korkortet, vilket datum jag har teoriprov i uppkörning, shit är inte riktigt beredd, men får tusan bli det. åker ju nu 23:e mars..

ohh nu flyter de... ska bara ta tag i lite plugg imorgon med så att det kanske kan gå bra på den fronten också. by the way, blev riktigt arg när jag satt o kollade på andra avven nyss ett avsnitt på 40 minuter tog typ 90 minuter o se för det hackade hela tiden.. men jag gav inte upp jag kollad igenom hela avsnittet, fatta då hur mycket jag gillar't :D

ska rensa lite bland mina 40 skor nu tänkte jag, som förövrigt ska få föröka sig snart ;)


dessutom är min älskling hemma nu, yees! käkade lite på stan med henne idag o underbaringen jesper, som förövrigt hade misslyckat ganska väl med o färga håret, hoppas det blir snyggare denna gång :D love you

här släpper vi igen..

lönedagidag, det tackar vi för! köpte min jeansjacka o skinnajcka förut idag :) det blev bra tycker jag, till helgen blir det o shoppa skor :D plus ha min egen lilla modeflicka vid sidan som visar mig vad jag ska shoppa (sofia såklart) :) på fredag blir det ju först hänga med mamma på träning o kolla in snygga killar som hon tränar ;) sen äta middag för mormor fyller år :) sen utgång på de! va fan länge sen.. måste ut o skak rumpa nu, som alle säger ;D sen på lördag blir det shopping med bästa sofia :D sen ska vi ha barnkalas för hennes syster på kvällen, en toppen helg med andra ord" jag är leeeedig


min snygging jacka :)

ge mig


I'M HAPPY :D

Guuud känns inte som jag gör annat än o håller på med au-pair grejerna just nu :P bara det här nedrans kollaget soms ka med har tagit mig timmar, inte lätt o hitta bilder som är acceptabla att skicka iväg, har tusan inte en enda seriös bild på mig själv! så seriös är ja, rolig tjej!
men har iaf hittat massa roliga gamla som nya bilder på datan under tiden jag suttit o letat :) kanske ska bjuda på någon.


bröllop i sthlm med en riktigt härlig slakt halva :)

Min andra härliga släkt halv, the real one.. om man säger så :P

härliga människor! :)

och så härliga jag :) nu är jag glad, ska bara se till se det hänger med enda fram till sommaren tar slut, min gladhet kanske kan sprida ut sig lite över mitt skolarbete, det vore hääääärligt

everything's gonna be alright

Sådär ja, så var man i stan igen.. (inte i krokek längre alltså) ska trycka i mig en macka, sen gå bort o vara barnvakt åt nathali :). Efter det blir det nog hem o plugga lite om jag orkar, är läskigt skoltrött just nu så orkar ingenting för tillfället..

Imorgon ska jag iaf till skolan, börjar 12.15 skööönt! så ska nog ner på stan en snabbis först, cash flow tomorrow (:


jag är äckligt trött på vinter o snö nu alltså, usch för o sätta på sig den äckligt stora jackan och att det ska alltid ska läcka in i mina skor, eftersom att jag inte har ngra vinterskor.. hate it!

here we go again

oj som jag kämpat med min au-pair ansökan nu alltså, tack magnus o mamma för hjälpen! den tog oss 3 timmar att göra, så nu vet du vad du har o se fram emot madde ;) nej men nu är jag jätte taggad o vill verkligen komma iväg :) ska bara boka tid o få en hälsokontroll gjord med :) plus körkort! inte långt kvar nu... hoppas jag klarar det.

Inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, ä fortfarande sjuk. o idag är inget undantag, är fortfarande hemma o kurerar mig..


inte lååångt kvarr :) sen är jag glad för imorgon får jag lööön, shoppa!!!

boring

hemma nu, barnvakten gick fort o bra :) skönt de. Men ack så sjuk jag är alltså, blir inget jobb för min del imorgon, måste ligga hemmma o vila upp mig så jag orkar skolan.. töntigt de lät, sen när började jag bry mig om skolan lixom?

Ne usch, fruktansvärt irriterad på vissa människor med.. ska inte hålla på o dra upp det här ändå, det får ju min blogg negativ? haha..  ne gud så skönt det ska bli o bara lämna allt o alla efter studenten, jag längtar verkligen..  träffa nya människor o vänner, uppleva världen! :) jaa inte långt kvar alltså, o har aldrig längtat så mycket som nu!!!



här han ni dom äkta! :)

..

i'm home, i'm sick..
hemme från jobbet, sjuk..
sitta banvakt ikväll, kul en lördagkväll.
nee bloggar senare, men fantasi är död just nu

hard work work

nu ska snart en jävligt sjuk nathalie bege sig till jobbet.. jobbar ändå till 8 ikväll :( usch mår verkligen inget bra, men jobba måste man ju ändå! sen kommer nog cuz o hämtar mig ikväll så blir det lite mys hos han :) jobbar ju som sagt resten av helgen också.. stackars mig.

Nee nu ska jag dra i mig lite frulla, ta hosmedicin & nässpray sen åka!


jag verkligen sämst immunförsvar!

rastlös

HOSTHOST, jag är så jävla slöö verkligen inte gjort ett skit idag heller.. bara legat o sovit hela dan jag behöver verkligen skriva det där brevet nu! å även fast jag skriver att jag behöver de gör jag det inte....
Chefen ringde förut o fråga om jag kunde jobba till 8 imorgon också, fast jag är sjuk :( men aa vad gör man inte för pengarna, hade ju ändå bara legat i soffan annars så...

och jag vill verkligen utomlands nu, förhoppningsvis är det inte långt kvar :)






inte helt fel med lite färg på kroppen, jag är knall blek just nu! ska fasen börja sola nästa vecka fast jag lovat mig själv o inte göra det, men måste bli brun igen :)

godermorgon

Nu är jag äntligen uppe, och jag som somnade med kurrandes mage igår är inte ett dugg hungrig idag, konstigt.. Har iaf laddat hem Patrik 1,5 så ska prova se den nu, mammsen sa att den ätte bra och lite sorlig :')

annars kommer jag nog inte ha mycket alls o skriva om idag, händer ju inte direkt så mycket när man är sjuk.. Så ni får helt enkelt vänta på att jag ska bli frisk! : )



hoppas jag föresten mår lite bättre imorgon, då är det ju jobb igen!!!!

nothing will be the same

Halsen värker mer än innan, det kommer aldrig att gå o somna inatt. Den här dagen har verkligen vart sjukt tråkig .Legat i soffan exakt hela dan och inte fått nånting gjort, vilket jag hade behövt. LOVADE mig själv att skriva mitt personligabrev o skicka in imorgon, men nej! inte ens det har jag orkat.. Hur sjuk jag än är imorgon måste jag skriva det där brevet, jag ska ju banne mig till USA snart :))

sen är jag jätte shopping sugen alltså :) vill ha pengar..
men lite shopping hann jag med innan jag blev sjuk :) plus lite fler skor o så som inte finns på bild :)






det gör inte saken bättre för det, hoppas du har det klart för dig..

SICK

tror ni det blev någon tandläkare idag eller? hell no, cuse i'm sick. SJUK SJUK SJUK med stora bokstäver.. ohh käänt på mig i flera dagar att nått ska bryta ut o äntligen är halsen svullen o stor som en bulle.. yees.

Tycker faktiskt synd om mig legat i soffan hela dan och det trååkar ut mig, på min lediga dag till råga på allt också, yeyy vilket jävla härligt lov! ska ligga inne resten av dan o tycka synd om mig själv, hoppas på att mange kommer hem med halstabletter snart (:

USCH vilket tråkigt inlägg, men vad vill ni att man ska skriva när man är sjuk då? JAG ÄR SJUK


jag heter sofia..

.. och jag ville bara säga att jag löööööve, löööööve , lööööööve nathalie-rathalie :)

STOR PUSS TILL HENNE. SMACK


sov gott mina få läsare

vad ska man skriva? när allting är rätt segt för tillfället! hade riktigt trevligt med jessi, fellan o madde ikväll (: vi gjorde våfflor, först hittade vi en smet med larver i, det ville vi inte äta! , sen gjorde vi pannkakssmet till istället men dem blev inte hellre bra i våffelgärnet så slutade helt enkelt med att vi gjorde vanliga hamburgare (: o vi blev proppmätta! nästan så man ville kräkas, höhö.

NUDÅ är arg för jag är ledigt imorgon (första gången på riktigt länge) o jag vill sova ut, men NEJ då ska man till tandläkarn på morgonen, bättre kan det ju inte bli! sjukt typiskt iaf...


bad update

oj vad det var dåligt uppdaterat här! men det kan bero på att jag jobbat flera dagar i streck och bott hos sofia lawergren i hennes lägenhet (: Det har faktiskt vart jätte mys, blivit bjuden på god mat (förutom frukost) haha, sett på film, umgåtts med hanna o lina och aa bara bott hos sofia helt enkelt. Då blir man bort kopplad från omvärlden!

Men nu är jag i liv igen, och är ätnligen ledig i två dagar innan jobbandet börjar igen! på't bara på't.

Jag är jätte trött nu, måste fixa mig lite innan tjejerna kommer, det ska bli myskväll (:


ja & bästa sofia, som jag tog hand om den här kvällen ;) hon sov nog gott i min säng iaf, det hörde jag på snarket :)

må bra

JAG ÄR BARA FÖR UTTRÅKAD OCH HUNRIG..
undrar om det blir pizza eller hemma lagat ikväll, tror det lutar åt pizza..

Vad gör allt annat folk idag? antar att ingen lär svara eftersom att ingen vet att min blogg existerar, lika bra det. då kan man väl skriva vad man vill utan att någon behöver bry sig? inte så länge till kanske..

nee dags o ta tag i nått, rensa garderoben så jag får nån ordning på alla mina skor o kläder, aa det låter braaa


valentine's day

Alla hjärtansdag idag då, ska väl inte nämna nått om att den dagen är överskattad, bara för oss singlar kanske.. Men man får väl ge sig ut o vimlet o leta efter sin kärlek, antar att alla singlar ska ut o parta.. MEN inte jag :)) nepp, jag sitter hellre hemma o ser en kärleksfilm, äter choklad och tycker synd om mig själv.. Eller så går jag ner till en fest här i närheten som sofia o dom härliga människorna håller till på :))

måste verkligen ta o skriva mitt brev nu också, jag orkar ju verkligen inte det ;P slött..


upp & jobba hela dagen imorgon då....... samt hela veckan! but that's cashflow! and i need i't.. :)

unikt

woho jag har haft 4 besökare på bloggen!!! haha, den är faktiskt hemlig så avslöja inte mig!!!
Jag har iaf lov nu o det är jag glad för :) vart på stan idag med sofia, min egna inspererare, hon visade mig finaste tröjan som jag köpte. oh älskar o gå på stan med den tösen :) hon vet vart allt det snygga finns! sen träffade jag amme, köpte skor :) ovanligt! man blir typ skonarkoman när man är med henne, är ju inte direkt första gång om man säger så...

Men nu då, pankrutt! nästintill.. längtar till 15:e då ska jag köpa min snygga jacka :))

men nu ska vi grilla, ja ni hörde rätt grilla :O mums! sen ska jag skriva klart mitt personligabrev till min blivande värdfamilj i USA, intressant. o folk det ska vara på engelska! vilket inte är min starka sida, men det ska jag klara!!


NEJ DAGS O ÄTA! sen prata med alle..


vänner sen barnsben, sälvklart med en chipsburk i famnen, haha

för lat för att bry mig

Sitter ute i krokek o har förbaskat tråkigt.. väntar på att tiden ska gå lite. Var nyss jätte hungrig hittade endast lite pyttipanna som jag stekte på, finns verkligen aldrig nånting i det här huset! menmen, självklart åker man ut hit för att kolla till lillebror.. Men nu ska jag faktiskt in till stan, fika sen träna :)) sen ut till den här hålan igen.. GE MIG HELG! o ett välbehövligt lov (trots att jag jobbar nästintill hela) .. ne nu går bussen straxt.. eller om en timma!


fika med dem här sötingarna! inte den nyaste bilden kanske..

ilove


och så var dom här snyggingarna mina, tack för det :) nu ska vi bara vänta in våren & sommaren så dom blir använda också ;)

hejhopp där

jahopp så har man skaffat sig en nu blogg eftersom att en viss person ändrade lösenordet på min andra så jag inte längre kommer inte där.. men vad gör det. Hon kan gott allt få ha den för sig själv.

Nu måstej ag slänga i mig min macka fort, traska bort till konsum o hämta mina linser sen in till stan o fika med alla tjejer :) det låter bra gör det..

ska även fixa den här designen, ska få hjälp :)) hiih.

hejdåå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0