SOMETIMES YOU NEED TO STEP OUTSIDE, CLEAR YOUR HEAD AND REMIND YOURSELF OF WHO YOU ARE. AND WHERE YOU WANNA BE.

Finns inte mycket att skriva här direkt. Jag gör som jag alltid gjort, jobbar och spenderar tid med dom jag tycker bäst om! Kan ha lite för mycket i huvudet bara, saker och ting som jag bara måste reda ut när tiden och orken finns..
 
Spenderar mest tid i Linköping faktiskt.. Har officielt flyttat hit nu! Gjort en adressändring och känner mig bara så himla glad! Att vårat hem verkligen börjar ta sig och blir så fint. Att jag får spendera varje dag och dela mitt liv med den som betyder allra mest för mig. Att vakna upp och alltid ha honom vid min sida. det är kärlek de. 
 
 

I wanna say I lived each day untill I die..

Gud vad tiden går läskigt fort.. Var nu nästan ett år sen jag och min bästa vän gav oss iväg till Australien för att upptäcka en ny del av världen. Känns rätt skumt att jag för första gången på många år är hemma över hösten/julen. Jag har alltid vart den människan som flytt så fort någonting inte går min väg eller bara känt att jag vill se mer, mer,mer. Är rätt svårt att bli mätt på den känslan man får när man reser så mycket.
Jag kan ändå säga att jag hittills är väldigt nöjd med vad jag fått uppleva som inte många andra har. Jag har ändå bott i Spanien en sommar, bott i L.A, bott i NYC ett år och även bott i Australien. Hur många har det och är 22 år? Jag har ändå kämpat för att kunna resa! Jobbat sedan jag var 15 år och haft otroligt snälla föräldrar som alltid stöttat mig och hjälpt mig för att uppfylla mina drömmar.
 
Jag tror aldrig att jag kommer att bli "mätt" på att resa och upptäcka nya saker, tror jag fått det från min Pappa som alltid är borta och jobbar, som nu även flyttar till Chile i slutet av November, som bott I Singa Pore och överallt i världen. Tack vare honom har jag fått se så mycket också. MEN.. det kommer en punkt i livet då man.. jag skulle inte säga "måste välja" mer bara att du gör ditt egna val till vad du vill. 
 
Folk frågar mig titt som tätt "när ska du ge dig av igen då?" Antagligen för att ingen är van vid att jag är hemma såhär länge.. ett halvår för att vara exakt. Men det kommer inte att ske just nu, För jag är så glad för att jag är hemma och hamnat där jag är. Har flera olika jobb som jag stormtrivs på, har den bästa pojkvännen man kan tänka sig, som jag bor ihop med. Att hela tiden få vara omringad av sina fina vänner, familj & släkt. Det mår jag bra av just nu.
 
Sen vad framtiden spår ut för mig kan jag inte säga idag. Bara att jag är så otroligt nöjd just nu. Jag vet att det kommer fler tåg och jag är fortfarande ung och har hela livet på mig att resa och se mer. Men till er som inte "bundit" er här hemma än, ge er iväg! ni har inget att förlora, ni kommer bara att komma hem med mer erfarenheter i väskan och jag uppmanar verkligen alla till att inte missa det.
 
Men glöm o andra sidan heller aldrig bort det viktigaste av allt, det som gör dig lycklig ska du alltid följa! Jag är hemma i Sverige nu, och just nu är jag bara lycklig. 
 
 

RSS 2.0