do you need to go, tell me now.

Vaknade efter en natt med hyffsat mycket sömn, det är bra äre! nu sitter jag för andra gången i år och fäårgar mitt hår, vad det blir för färg den här gången det vettifan, sånt som märks! jas hatar o färga håret, ångrar att jag ens färgade det från första början, vill ha mitt naturliga tillbaka!

snart är det frukost, lillebror gör ägg & bacon idag :) sen snabbt i väg till sofia, sen snabbt iväg till moa, sen snabbt iväg hem, äta, dricka, utgång! blir en stressig dag känner jag, har massa att utreda! men det löser sig..


jasså, det var mer än jag visste.

- vi ska till sthlm över helgen
- jaha? varför har ni inte frågat mig då?
- vi hade inte en tanke på dig, och du lever ju ditt eget liv nu.

sen när slutade man bli en familje medlem för det då? om jag inte hade varit så förvirrad över allt just nu, hade jag garanterat flyttat hemma ifrån!

Nu är jag trött och ännu mer irriterad än jag var innan.




don't ever forget what i told ya

Jaha, då var akrylnaglarna färdiga då, o ja känner mig mer handikappad än vanligt! kan knappt skriva på tangentbordet, knäppa byxorna, laga mat, röka ja, handikappad var det rätta ordet! men det är grymt snyggt & fräscht :)

vi tog en sväng förbi maxi med för lite mat, vi hänger fan jämt där jag & moa. och nu har jag suttit i 2 timmar med mitt kollage, börjar lära mig nått progamerinsgrej med.. det är bra.

btw, höstbilderna blev helt totalt fuckade :D vi ger det ett nytt försök imorgon igen, nu desperate, sen andra avve sen slockna i sängen! så skönt.


svampbob fyrkant


Nu är det tisdag, vilket innebär 4 dagars ledighet kvar, skönt :) gårdagen spenderades hos sofia med sötaste Hanna, vi bakade pepparkakor vilket vi inte lyckades så bra med, en plåt med kolsvarta kakor, och en med tjocka mjuka, stackars hanna som verkligen ville baka! haha

Nu ska jag snart iväg & göra akrylnaglar med min bästa moa :) sen ta lite höstbilder tror jag, ikväll ska jag förbi soffe igen och ta lite bilder med hennes lillasystrar till med kollage, det ska nog bli bra!

nej men nu rann visst tiden iväg, måste hinna platta håret! hejs


haha såg en bild när ja hade mittbena, aldrig igen!

jag kan med gott samvete

vara överlycklig att denna helg är över.

Var en fantastisk utgång i fredags, men jobbet får jag ibland panik på alltså! oh gud.

Nu är jag ledig i 5 dagar, och dom ska jag ta vara på för i november måste jag jobba arslet av mig! imorgon ska jag även färga mitt förbannade fula hår som för tillfället ser ut som ett/en svinto, hästhår, kalla det va ni vill! förjävligt är det iallfall, typ rosa, rött oranget, som en regnbåge :)

godnatt folket, jag pratar i nattmössan nu, JA, JAG ÄR TRÖTT!!

-folk på jobbet skär armlederna av sig
- knivigt, haha

älska parlamentet :')


...............

arg
irriterad
förbannad
ledsen
besviken
sömnlös

FAN! FAN! FAN! FAN!



har världens bästa arbetskamrater iallfall :) här har ni en riktigt läckerbit som är värd att kolla in :D http://metrobloggen.se/Emma-Lii


watch out

jag kan med gott samvete säga att det ska bli rätt skönt att jobba lite idag, inte jobbat på 2 veckor nu så börjar bli sjukligt rastlös här hemma, nästan så jag hoppar på väggarna! är bara ett 4 timmars pass idag med, perfekt :)

Imorgon är det äntligen löning! fasen så pank jag vart sen vi kom hem från turkiet, kosta vad det kosta, men det vare värt! men nu ska det bli skönt med lite pengar, shoppa lite imorgon :) sen hem till jessi laga något gott o fixa lite, sen blir det utgång! :)


the worlds greatest :)

Okej jag erkänner..

lite rastlös kanske jag börjar bli..


HAFT SAMLAG MED MER ÄN 10ST?
där fick ni något att klura på ;)

TAGIT SMÄRTSTILLANDE?
hm panodil?

BRUTIT ETT BEN?
aldrig brutit ett ben i hela mitt liv.

HAFT SEX I EN SOFFA?
kan vara möjligt

BITIT NÅGON I TÅN?
tån? hatar fötter!

GJORT SUGMÄRKE PÅ NÅGON?
var nog många år seen

SUPIT TILLS DU DÄCKAT?
varje helg!

ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?
:') vem har inte

ÄTIT PAPPER?
det tror jag inte är min aptit

KYSST EN 25-ÅRING?
haha larvigt det låter.. men ja

HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER?
sexfrågor är intressant, men hemligt

KÖRT KLÄDPOKER?
OM jag har.

TATUERAT DIG?
jajjämensan

PIERCAT DIG?
absolut

BITIT DIG SJÄLV I HANDEN?
låter väl onödigt? men ja

PUSSAT EN GRODA?
äckligt, men aa när jag var liten!

HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN?
tror ni de?

HÅNGLAT MED NÅGON ANNANS KILLE?
...

HÅNGLAT MED EN KOMPIS KILLE?
...

SVIKIT EN VÄN?
kan vara möjligt

TESTAT XTC?
absolut inte!

HASHAT?
verkligen inte!

TAGIT SÖMNMEDEL?
nej

VARIT PÅ SOC?
nej

VARIT OTROGEN?
verkligen inte, det är bara idioti!

SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR?
fina flickor slåss inte

SPYTT PÅ NÅGON?
nej, men på något.

VARIT MED BARN?
nee

CYKLAT I MOTVIND?
ett x antal ggr

HAFT TANDSTÄLLNING?
ja :D

HAFT TREKANT?
nej

HITTAT EN KATT?
ja, men fick inte behålla den!

HJÄLPT EN GRANNE?
låna ut saker är väl till hjälp? så ja

This groove he cant ignore,He wont leave you anymore

Den här dagen blev inte som tänkt, tänkte få något gjort ju :) men nej! fikan med anna blev inställd pågrund av dåligt väder, hälsa på jossan i hennes nya lägenhet med pågrund av att ja inte har någon bil! åhh

Men hoppas på att ha bil ikväll så ja kan ta en tur till sofia & umgås lite, det är alltid lika värt.

Annars då, sitter o dagdrömmer lite, ska nog ta tag i städandet lite med! då blir mamma glad :)


hon är förövrigt en av dom jag älskar mest :)


-.-.-.-.-

är rastlös men finns ingenting att göra och sova är inget alternativ när jag inte är trött, funderar en massa istället, ni vet sånt där natt tänkande som ofta ploppsr upp, är nog troligtvis inte den enda människan på denna jord som får till det med tänkandet på nätterna. Tänker tillbaka för 5 månader sen när jag var en glad & lycklig person, som visste precis vad jag ville och hade för planer.. dom spräcktes, lika snabbt som en ballong när man sticker en nål i den. Nu vet jag verken ut eller in. Tänker du tillbaka för 5 månader sen, minns du mig då? eller har du bara vänt ryggen till och inte brytt dig.

Det är sjukt hur besatt jag är, kollar den där jävla sidan varje dag, läser om det, tänker på det.. tänker på det varje dag, varje natt, nästan varje minut, hur bra jag mådde, hur jävla bra jag mådde.

jag vill vara fri, radera dig från mitt minne, ta bort din msn, ditt nummer, men varje gång jag sätter fingret på radera, tar jag bor det igen. något i huvudet säger att det är bra att ha det kvar, ifall att.. ifall att vad nathalie??

IFALL ATT!!!!




Whatcha Say

jag orkar liksom inte vänta & längta mer till det här, jag vill ju inget hellre.

kan det där jävla samtalet bara komma eller?


Någon som gjorde mig glad idag var iallfall sofia som ringde och "gav" mig en överraskning som vi ska göra tillsammans, super gulligt och super glad att jag blev till frågad :)

Nu ska jag göra något vettigt, röka & sova+ dricka upp min vitamin focus också, men tro inte jag är nyttig för det, åt bullar som mormor kom med förut :D mhmmmmmmmm


kom precis o tänka på turket, kommer inte ens ihäg att jag var där?


I wanna se how you lose control

JAG GILLAR'T! one tree hill & gossip girl, absoluta favoriter! och blir så arg när jag nu sett alla och inte finns mer avsnitt o ladda ner :') men sjukt hur bra det är, typ min andra värld, haha.

Jag måste ta tag och göra något idag, senaste 10 dagarna har bestått av att sova och ligga hemma, men jag ska inte klaga, är ännu inte rastlös? jag är nog en mysmänniska :)


jag hatar förövrigt regn, så vad ska jag ut & göra?

ihhh :')

Vilken dag, mammsen var sjuk så jag fick leka vuxen, åka & storhandla själv, tanka bilen, laga mat och jaa, kanske är sånt jag borde göra naturligt? haha vuxenpoäng till mig iallfall :)

BÄSTA med den här dagen var iallfall när MADDE ringde, satan så chokad jag blev, kom tillochmed en liten tår :D pratade jätte länge, och det sjuka var att det kändes precis som hon var hemma, ville bara ta bilen på dirren och åka till henne, men så lätt var det inte! men så härligt & höra hennes röst, och att hon har det bra. Fy satan som jag saknar henne, men snart kommer jag kanske med till andra sidan jorden & gör henne sällskap :)

Nu ska jag iallfall klura lite på en sak! ringa ett viktigt samtal imorgon, nu ska jag här med styra upp lite saker! passar perfekt när jag är ledig med.


jag älskar & saknar dig så förbaskat mycket ska du veta!


i just wanna juse you'r love tonight

Sova till halv 1 en vardag är inte normalt, men är man ledig så är man! och typ sjuk..(men det är inget ovanligt) sov hos sofia i natt, körde bil hem i morse klockan 7, ovärt! men såg gossip girl hela natten kan vart därför jag var så trött!

Just ja en sak, ja drömmer konstant, varje dag så fort jag blundar till lite! vadi helskotta beror detta på?!


Nej tjaffs ja, ledig tills på torsdag och ska verkligen bara ta det lungan! så jäkla skönt. och nu slutar jag skriva för nu är jag trött igen, over and out!


det är ingen vanlig dag för det är ammes födelsedag :) HURRA!

HEJ HEJ

Gud vilken seeg dag, eller rolig nu mot slutet! inte alls bakis längre, inte alls!!

Här hemma är det party och jag som skulle vara barnvakt, dominic leker ju bara med alla grabbar, så ja sitter med kärringarna o snackar skit i stället, väntar på det där speciella samtalet, undrar när det egentligen dyker upp? i helgen sa vi ju.. lite jobbigt att gå o vara nervös över det hela tiden..

NU FÅR FAN FOLKET DRA! jag vill ha lugn & ro' :)




HAHA

det här var nog den sjukaste kvällen på riktigt länge.

Spya i taxin
Borttappad mobil
Bortappad bankomatkort & legg
Gratis taxiresa till stavsjö
tappa bort varandra
bråk på högnivå
sen en däck i sängen

Blev inte någon höjdarutgång för mig & mina vänners del, eller ingen utgång överhuvudtaget!

fan vilken sjuk kväll

...


missöde

Släpper Utgång

Hemma från halvars efter att ha ätit mos med korv i rulle & sallad :) höhö, smaskens skulle ja säga! Blev lite stressigt nu däremot upptäckte ja, kl är ju allredan 17.04! dags o börja fixa o skruva upp korkarna då! för ikväll kör vi stenhårt :)

BYEBYE!


baby i don't care, i don't care what they say


VAD GÖR JAG?? jobbar inget den här månaden så går bara hemma, eller sitter verkligen bara hemma!

Ikväll blir det iallfal utgång, måste ju passa på när vi har fin främmande i stan, Amelia :) var ute i stavsjö igår och fotade hela dan med linneas systemkamera, blev skit fina bilder, se om någon möjligtvis dyker upp här!

Annars då, oh är så mycket jag vill berätta! men som jag än så länge håller hemligt, tills det slutgiltiga beskedet kommer.. där har ni nått o tänka på ;) men nu ska jag nog börja tagga till kvällen, måla naglarna och sånt tjaffs!


Put on a show, i wanna see how you lose control

ingen aktiv blogg här inte :) men vem bryr sig? jag bloggar bara för det är kul o kolla tillbaka på vad man skrivit sen :D typ som en dagbok..

Iallfall nu är jag ledig i 10 dagar, och idag kommer amme från uppsala på besök och stannar en vecka hos mig :) desvärre blir hon lite ensam idag, för jag ska ju på personalfest! Först till lisen på lite förfest, sen laserdom, och sen käk på vinkällarn :D tycker jag låter toppen iaf!

nu måste jag återgå till mitt turkiet tänkande, och en sak till, ofta man flagar på händerna? första gången för mig iaf!


old pic

GRATTIS GRATTIS


Bästaste Moa som tagit sitt efterlängtade körkooort :D


LITE MER BILDER

Orkar inte ta bilderna dagvis, insåg nu hur jobbigt det skulle bli! men här är några av resterande dagarna, verkligen inte alla, långt ifrån! men jag ger upp nu, ska gå till sofia :) min saknade plutt!

ÄNNU EN GÅNG, SE & NJUT!



Resturang besök, inget ovaanligt va?

1000 gratis drinkar varje dag, betalade för en drink där nere själv :)

han skulle göra en frisyr på alle med tandpetare

Reslutatet, ALLE SKÄMDES :D

och jag var arg & ledsen för jag verkligen brände sönder mig en dag!!

äta mat? nehejejejejejeje

pizza, ja hatar tjockapizzor, som man fick överallt!

Alle glad & lycklig över shoppandet!

jag var mest sugen på en cheese, hittade donken sista dagen!

kolla, är jag inte sööööt

typ ramlar åt sidan?

rastlösdag på hotellet, vi gjorde volter, eller jag iallfall :D

Alle hoppade bara i sängen

sista dagarna, SKYHÖGA VÅGOR!!!

fint :)

gubbe ville ta kort!

ja flööög i vågorna :D

HÄÄRLIGT

bränna sig lite, på läpparna :O

äta palm är gott :)

jävla jobbig idiot, som jag sista kvällen tog ett snack med!

Selma, gladast :)

POSA POSA POSA!

glad & lycklig :)

Lalalal lala !

nu orkar jag inte mer :) hihi, resten av dagarna kommer någon annan dag! Ska packa upp väskan, kanske plocka ur diskmanskinen (men endast för o vara snäll) sen aa bara fixa lite allmänt, smörja in mitt stackars bröst som just nu ser förjävligt ut!

Sen ska jag till sofia, bli bjuden på god mat och njuta av att få vara i hennes sällskap, saknat den tjejen som tusan!! :)


PUSSHEJ SÅ LÄNGE!


TREDJE DAGEN

ska jag vara ärlig orkar jag inte ens beskriva dagarna längre, låt bilderna (och min bildtext tala för sig självt) :)


Alle uppskattade maten iaf!


jag mest satt o gapskratta åt allt :D


Glad t-u-r-k :)


mina berömda servettblommar som jag fick av alla :)


Ekram som blev totally inloved with me! haha


visst ser den rent ut sagt pissäcklig ut? men den var god!


tröttnade ett tag på att bli fotad! :)


Selma :)

Alles hjärtformade huvud <3

ANDRA DAGEN

Gick upp tidigt, vem gör inte det på en solsmester liksom? Såklart för att rusa ner till beachen :) men först handlade vi frukost av den gulliga gubben i butiken nedanför oss, fick alltid massa tuggumin varje dag, hur gullig som helst! Men iallafall, låg o stekte hela dan, sen blev det som vanligt ut för att äta gott på kvällen!

Ska säga er att det här var en väldigt lugn resa, inget festande! bara leta gratis drinkar på kvällarna!


The lovly beach

en gravid mage?!

mina flipflops ja köpte, höhö

matdags! (ska nog varna för mycket matbilder, haha)

lite varmt, liiiite varmt?

Den tyskagubben ville ta kort på oss, why not?

gå hem från stranden!

smörja in sig som faaan

poolen från balkongen, som vi förövrigt aldrig badade i

posarn ;)

en drink som smakade råtthål, men det ser ju fint ut?

ne vi sprang därifrån med glasen fortfarande fulla, blää!

Robin, som fick mig att gapskratta! :)

kan vart världens godaste kyckling!

konstigt att alla T-U-R-K-A-R kan svenska? haha vi stavade alltid till orden när vi skulle säga nått där nere, lite smart får man ju va :D

FÖRSTA DAGEN

jaha vart ska jag börja, den här resan var sjukt spontan, bara gick in en måndag och bokade den helt omedvetna om att vi skulle åka natten därpå, men det var kul med lite spänning och inte ha en aning om vart vi skulle hamna :) Men vi hamnade i Alanya city, jätte nära havet och med ett helt ok hotell, inte mer än ok! men så blire väl när man tar ospecifierat.

Nu ska jag däremot varna er för sjukligt bleka bilder första delen :D se & njut


ett stort mörkt arlanda mitt i natten

framme vid klockan 3 i 35 grader varmt turkiet

började med att luncha lite :)

sen gick vi ner o spanade in stranden, jätte fin!

:)

en blek alle i vattnet

en nattis cigg på ballen!
 


HERREGUD, FY FAN

vad jag har haft det skit skönt as bra :)

vet inte riktigt hur jag ska sumera semestern, men underbar iallfaall, med skinande sol & cirka 37 grader heeela veckan, ska absolut inte klaga, kunde inte haft det bättre.

Men desvärre är jag sjukligt trött, har inte sovit något i natt, sen är jag ledsen för att jag redan flagnar bort all färg! aå bjuder på alla en miljoner tusen bilder en annan dag, men lite försmak kan ni väl få :')

sen godnatt



det tog mig ungefär en kvart att ladda upp denna bild, jag ger upp! hej

RSS 2.0