like a battlefield

kan lova att den här dagen verkligen gått åt till mys :) vart utanför dörren en enda gång idag, endast för att köpa cola! kände för en riktig slappar dag hemma  helt själv, och det blev det defentivit. Sett på lite filmer, först män som hatar kvinnor, riktigt bra film lite lång bara, sen the accidental husband, också en bra film men lite förutsägbar som alla komedier är! Sen till sist lipstick jungle på tvn, det är verkligen det bästa programmet som går på tvn just nu! funderar på att ladda hem alla avsnitt, men vad blir då av spänningen varje måndagskväll? så får nog stå över det denna gång, gör ju alltid så med alla serier annars :P

ne nu börjar även jag bli lite trött här hemma, ledig en sista dag imorgon sen är det 3 stängningar som gäller! så sova ut imorgon och njuta ska jag även då göra!

Sen är jag kär i all musik nu, inne i nån period då varenda ny låtjävel är dyng bra! så all ny musik är verkligen ett gilla just nu till hösten :) puss på den.

WHY DOES LOVE ALWAYS FEEL LIKE A BATTLEFIELD?

Tack och hej, leverpastej

Jahopp så var min ledighet helt över! bara att börja ta tag i jobbandet igen, känns lite sjukt ändå ska jag vara ärlig hade jag en liten baktanke att jag bara skulle jobba i sommar, men nu när skolan drar igång för alla och jag fortsatte att jobba så insåg jag att så var inte fallet! jobba och stå i ändå tills jag åker till usa :)

Jahopp så har jag gjort mina lediga dagar då, jo vart en sista gång på smultronstöllet, njutit av mysiga hemmakvällar. festat, festat och festat en massa! :)

I fredags var det utgång, rätt lungt för min del skulle köra tidigt dan efter, till linköping med sofia för en hel shoppingsdag, sen var det bara hem o fixa fort som tusan sofia fyllde ju 18 år! så då vare också fest, och garanterat utgång, jag hade visserligen inte så kul ute så blev en tidig hemgång, men tack för allt sofia och hade jätte kul hemma hos dig, hoppas du fick en super bra "bakis" födelsedag :D

men just ja, tänkte bjuda på lite bilder men jag mitt fyllo har glömt kameran nånannanstans! så bilder kommer när kameran är återfunnen!


i gotta feeling

vaknade kl halv 10, varför kan jag aldrig sova ut ordentligt det bara går ju inte! Sitter och väntar på att madde ska bli klar så vi kan paddla oss in till stan, blir uttråkad av att sitta i krokek! vi ska in och sola lite, sen fixa inför kvällen, handla lite tillbehör till tacosen. Får bli en lugn utgång för min del idag, imorgon kör vi hårt när proppen fyller istället!

So that's it i guess, se you on the dancefloor tonight, cuz to night is the night! :)


lika taggade som sist!


i gotta feeling, that today's gonna be a good good day

Vaknade kl 7, bara upp och skjuttsa lillebror till bussen, sen hem och sova igen och nu vaknade jag halv 11 istället :) väntar typ på att tiden ska gå, ska till smultronstället idag med alle & madde, får bli så trots vädret, sista dagen de har öppet idag!

Sen ska jag ut till krokek och vara barnvakt, kuul! sen är det äntligen efterlängtade fredag, äntligen hörrni, då taggar vi :D

Nej nu duscha, frukost, lit städning sen har nog tiden gått så vi kan åka :)


gör som alle och släpper en klassiker, haha

my dream is to fly

rolig dag, rolig jävla dag, icke

vaknat, kollat på film, sovit, åkt till stan, köpt skjorta, vart på apoteket, köpt iphone till lillebror, ätit mcd, åkt hem, kollat på tv, sovit, vaknat, nu:
varma mackor o en cigg på balkongen!

Ser ni vilken jävla dag? gör jag mina lediga dagar? inte ett skit för alla andra jobbar ju då eller går i skolan. det om nått är tråkigt, men snart äre helg & då gällere! shoppa upp ytterligare lite lön, och "fira" madde och fira sofia! Ne madde inte fira, men fira min sista riktigt utgång med dig själv, så kan man väl säga? när vi kommer till usa finns nog inte otten där, men vi kan starta det om du vill :)? vet hur mycket du ääääälskar otten! :)

Nej varma mackor var det, lillebror köpt ingen cola förut så lite arg ska jag medge att jag är!


Madde säger: jag älskar den här bilden :)
Nathalie säger: det gör jag med, vilken kväll.. hahahaha

we were never meant to be, baby we just happened

Hemma efter en lång dag på stan skulle jag kalla det! först åka i rusningstrafik hem till en Alle som såklart inte var klar, stressa därifrån till en bensinstation, höll verkligen på att få soppatorsk! sen gasa gärnet till stan för att hinna till min klipptid, o vet ni hur mycket jag hatar att klippa mig? nu syns det visserligen inte så mycket, men fan va dåliga frisörer det finns! Aldrig mer klippa mig här igen, & absolut inte av en som inte är helt utbildad! :) nej nu väntar jag ett år till igen! färgning av håret på lördag också, plus en ny mobil :D yees, ska välja den finaste, som jag väntat..

Iallfall, blev lite shopping idag, ett par lacktaights, en stickad tröja, ett par jeans, två tröjor från monki och en ring och armband från hm! men mer shopping väntar i veckan & helgen, nu jävlar ska garderoben fyllas! :)

I helgen blir det iallfall utgång för hela slanten, lite firande för madde på fredag och stort firande för Sofia som fyller 18 på söndag!

Nej nu ska jag ut på balkongen i min ensamhet, dricka en cola, ta en cigg och bara njuta av livet :) att vara ensam hemma är såå skönt.


saknar amelia men den 4:e är du tillbaka :)

... och snart kommer snyggmaddo hit :)

i hate this part right here

Nu kanske jag är igång igen, vem vet?
Har jag gjort dom senaste dagarna egentligen då, var först i uppsala (färgde håret, totalt misslyckat), betalade med andra ord inga 800 kr till frisören! nepp ska klippa mig & fixa här hemma imorgon :) har vi gjort i norrköping då, festat, festat och åter festat skulle jag nog säga! men det var kul :) tråkigt att amelia åkt hem nu bara och jag ska va själc hemma en vecka ensam ,helt fucking lonly! men jag fixar nog hit lite övernattningsgäster skulle jag tro :)

Sofia kommer ju hit sen, eller jag hämtar hit henne från skolan! :) mysigt värre!





guess it's to late

oj lite glest med uppdaterande kanske :) men det kommer folket, inte haft tid bara!

Har ju vart i Uppsala, sen hängde Amelia med hit till norrköping i några dagar, så jag har haft fullt upp! äntligen är min lediga vecka här och den spenderas själv hemma i lägenheten, typiskt o ha semeser när alla andra jobbar eller går i skolan kan jag känna bara! menmen..

Nu ska jag mysa ner med en film o lite godis i soffan :)

Bilder kommer senare från dessa dagar!

Uppsala here i come!

vaknade för ungefär en timma sen :) mycket jag sovit inatt? 4 och en halvtimma för att vara exakt, packat väskan nu, lagt ner 10000 olika frukter så att jag överlever min tågresa, laddat ipoden full med låtar så nu borde jag väl vara redo? Hoppas på att hitta en drop in frisör i Uppsala som vill ta hand om mitt hår så det får en ny färg och blir lite kortare, vad sägs om ljusbrunt med oranga inslag? tänkte jag prova på iaf :)

Blir nog inte mycket mer bloggning förns jag kommer hem nu! och det är på onzda, vilket innebär utgång och såklart vip med tjejerna ;) kommer bli kul! men nu ska jag väl gå ner till tågstation då, fan vad jag är trött och genom täppt i näsan, ser inte fram emot locken i öronen när man börjar närma sig sthlm!


jag diggar maddes cam bilder vi tog för tusen år sen :) man kan väl inte alltid ligga på topp?

jag hatar att hata det här

den här känslan, den här ångesten, som ligger över mig hela tiden. Man börjar nästan undra när den ska försvinna, ännu mer ångest över jobbschemat i september, lika mycket tider som juli! Det trodde jag faktiskt inte, snälla gud låt mig åka direkt efter september! ska börja kolla nån billig resa med alle också, :) trevlans.

så var helgen över, fort det gick! har jag gjort förutom o vart sjuk då? kört aguagolf idag med andreas & magnus, ja satte inte en enda boll, golf är för töntar, o dyng svårt med för den delen! Andreas satte en iaf, vilket resulterade i att han och jag åkte o käka på poseidon :) o blev kvar där ett tag, hade mycket att prata om, gled runt lite i bilen o busade (duärbäst) :) sen åkte jag till krokek blev bjuden på tacos o sov i några timmar (det gör man när man är sjuk!) bokat biljetter nu med, imorgon halv 10 går tåget till Uppsala, härligt. ska bara ladda med musik nu! :)


nej dags o göra nått, packa väskan, ringa dig och sen kanske förbereda sängen för en härlig nathalie.

; lätt o komma på en rubrik?

sjuk som en mört! aa mina egna replier är rätt bra :)
men kusin andreas är här med mig iaf, det är alltid lika trevligt o pratsamt. Jag ska ta det coolt lungt idag! och imorgon hur sjuk jag än är drar jag till Uppsala, måste måste måste de! ladda ipoden till 1000 också!

Nej nu ska jag göra lite annat, som att va med Andreeeeas :) han åker ju in i lumpen ikväll igen!


madde vi ses nog inte förns onzdag, men då äreee fest! :D

tröttnattbloggning

om dagen har gått segt, det kan ja lova! inte en jävel av alla läsare som gett mig ett enda filmtips heller :) tack för hjälpen, men jag är ett smartass själv så fixade filmer ändå! lite grillat på det ikväll med, kände inte smaken juförsig men det var nog gott. Saknar mina vänner, det värsta som finns när man är sjuk och inte får umgås!

har iaf laddat ner massa nya gossip avsnitt nu, så blir nog det hela natten! världens bästa serie utom OTH & lipstickjungle förstås :) just ja har nog nysit 251 ggr idag med, rätt skönt! vet ni att hjärtat stannar till varje gång i några sekunder när man nyser? för vissa är det faktiskt farligt att nysa, men mitt hjärta är av stål, tar ingen skit med andra ord, höhö.

Nej nattblogga är aldrig bra, det blir verkligen bara massa svammel, haha.

längtar till den 29:e då min bästa barndomsvän sofia ska firas! 18 hela år, äntligen och första utgången, är glad att jag inte är i usa då, hade inte velat missa din dag! plus att nu hinner jag hjälpa dig lite med skolan innan jag åker ;)


älskling snart ses vi! var nog över en månad sen nu, haha kollar alla videos från studentveckan då vi bodde ihop, minnens säger jag bara, fulare människor får man fan leta efter alltså :)

what to say

Efter en sen stägning och lite sömn mådde jag inte alls bra i morse, vilket resulterade i att stanna hemma från jobbet, blir nog detsamma imorgon, känner att jag verkligen måste blir frisk nu, om jag nån gång ska ta mig till uppsala!

vet inte vad jag ska skriv,a såg precis en shopaholics bekännelse, hade sett fram emot o se den filmen, men tyvärr var det inte alls speciellt bra, mest töntig o jag fattade inte riktigt handlingen..

Någon anna som har något bra filmtips? hela två dagar hemma i sängen så behövs det en massa filmer att kunna se :) annars så längtar jag till löning, filmen gjorde mig iaf lite shoppingsugen! så den 25:e får nog staden se upp för mig!


jag skulle typ behöva bli frisk, vandra i solen och umgås med mina vänner!
föresten diggar jag JL tröjan jag har på mig! ;)

..

gud vad trött och sliten jag känner mig, nu är jag verkligen sjuk på riktigt! men bara att proppa i sig lite alvedon i bege sig till jobbet sen iaf, jag måste ha alla pengar jag kan få känner jag.

Sitter just nu vid tvn precis druckit upp min smoothie o sitter nu med en ansiktsmask på, måste börja ta hand lite mer om mig själv känner jag! göra hårinpackning o ansiktsmask o så oftare, men vem fan orkar sånt då? haha

Ska iaf beställa klipptid nu, plus färgning! jag som inte färgat håret på flera år, läskigt kan jag känna! men ska nog bli snyggt ;)

Nej nu ska jag fortsätta kurera mig i soffan innan jobbet, så blir nog inte mycket mer bloggande idag inte.


haha old picture! men vad jag älskar er :)

i't only make my stronger

hemma från jobbet nu! kom alldeles nyss, helt utmattad? aa rätt så, kanske inte hade vart om jag inte var sjuk! usch mår skit nu, o måste klara av stägningen imorgon med ju!!

Annars då, hänga med tjejerna till sjön imorgon om det är fint väder, skulle det regna gör det inte mig så mycket, måste ju vila ut hela dagen innan jobbet iaf! hoppas jag inte är sjukt på söndag för då blir det ju inget uppsala.







jag tänker på hur tufft det kommer bli, och om jag kommer att klara det här

so sick of this sick thing

jag har gått o blivit sjuk. Sjuk som i hosta, ont i halsen, snorig & kanske feber.. Jag orkar inte, förstod att det skulle bryta ut efter massagen, ni förstår att den framkallar förkylningar om man har ett virus i kroppen! not good. Har inte tid o vara sjuk mina 4 arbetsdagar nu som är några av mina enda i augusti!

Vaknade o såg solen skina, satte mig i 5 min sen orkade inte kroppen mer :) bättre o vila upp mig för ja börjar ju jobba kl 17. känns inte så värt, tur att det ska börja regna iaf, har jag inte lika mycket ångest!




min frihet börjar den 17:e augusti


Känner ingen ånger

japp vakna o sätta sig här det första man gör, ska inte klaga! jag är iaf ledig :) Väntar på att madde ska till tandis, sen kommer hon hit så ska jag bjuda henne på någon god middag hade jag tänkt! sen senare ska vi träffa alexandra som jag nog inte sett sen juni/ början av juli nån gång?? för länge sen iaf.


Dags o se 17 again med, får bli tillsammans med frukosten.

Japp får se vad dagen har att erbjuda då! utan pengar känns det inte som så mycket? Ledig imorgon på dan iallfall, sen äre kvällsjobb som gäller! men ändå har bara 6 dagar kvar i augusti att jobba, vilket innebär 12 dagars ledighet, helt ok för mig! eftersom att jag inte haft nån semester i sommar!


hahah hahah och lite mer hahahah, fatta redan 2 år sen margot/maggan/maddsen :)

be my bad boy, be my man, be my weekend lover but don't be my friend

Varför gör man ingenting när man är ledig? jag vill bara hitta på saker men i detta skit väder går det inte att göra något åt! har legat hemma konstant hela dagen, pendlat mellan tv:n o datorn fram och tillbaka! hunnit med en sväng till jessi för ännu litet tv-tittande, sen hem nu o igen o sätta sig vid datorn! no lifer typ??

nej godnatt o sov gott! imorgon ska jag fan hitta på nått även om det ska regna ännu mer då. suck


råttorna är döda, madde tog verkligen kål på den sista, haha älskar er tjejer.

oldies

sitter o gör absolut ingenting :) madde, säg inte att du sover?? för du svarar inte iaf! kanske duschar hon som jag gjorde nyss! fick en super skön massage av mamma innan, o nu känns ryggen mycket bättre! sitter o pysslar om mig själv lite med ansiktsmask & målar naglarna :) denna gång svarta!

Kollar igenom alla tusen gamla bilder jag har på datorn med, från kassa mobiler och kameror, tänkte att jag nog ska lägga upp några :) haha så nu kommer ni få er ett gott skratt























HAHA har 5011111 tusen bilder till, men det får bli nån annan dag!

what comes around, goes around

Ledig :) men snart är mina lediga dagar över, en dag kvar sen återgå till jobb igen!

Jag är trött, fast jag sovit 10 h i natt, ska snart ta en dusch lägga en ansiktsmask o vänta på att tjejerna ringer, idag blir det nog mys på högnivå när jag kollar ut o ser vad det är för väder! Sen undrar jag även om sofia har dött, hon skulle åka till varamon i några dar, men svarar inte på mobilen? hon som har med sig den 24/7 liksom!



Snart kommer mina ensamna veckor, med ledighet på det! gud vad skönt :) plus att amelia kommer o joinar mig här då! O alla andra tjejer som ska bo här! toppen :) men på söndag drar jag först till Uppsala!


love you :)
















jag vänder bara ryggen till, för du förtjänar inte ens att bli kollad på!

Vi hade iallafall tur med vädret

  • Göteborgsresan startade kl 06.00 från krokek
  • japp vi hade kanske sovit 4 h, men var bara att köra!
  • stanna pumpa däcken, madde lyckades!
  • åkta till braehus och äta frukost, (orkade inte gå till borgen)
  • Bytte chaufför, madde tog nu över!
  • vi alla somnade medans hon körde
  • vi kom fram till göteborg o blev väckta!
  • Gpsen lurades oss, vi kom inte till hotellet
  • jag tog över bilfärden, (vilket inte vart så lyckat)
  • råkade hamna i fel fil, mötandes bilar men vi hann svänga av!
  • dröjde kanske en halvtimma-timma länger att hitta till hotellet
  • vi hittade dit! bytte om o fixade lite
  • tog en tripp till liseberg
  • åkte massa karuseller, blev blöta
  • åt god mat
  • gick hem till hotellet, jag sov!
  • dushca och fixa inför utgång
  • sitt på balkongen med "råttorna" o döda dom
  • ha kul med skratt, prat och vin
  • utgång på avenyn
  • "hemma fest" skulle man kunna kalla de
  • Vakna trötta, äta hotellfrukost
  • Packa, gå på stan, åka till borås
  • åka fel
  • åka till jönköping, (nära dödenupplevelse)
  • stanna äta tacobuffe, byta chauför ännu en gång
  • komma hem till kära norrköping

Japp GÖTEBORGSRESAN I ENKLA ORD, hade kunnat göra den 1000 mer komplicerad, men det orkades inte :) var riktigt trevligt, och riktigt värt! nu längtar jag till söndag 2 veckors ledighet, 2 veckor då jag kan göra vad jag vill, 2 veckor ensam hemma. det blir nog toppen!






















bästa :)


tacksomfan

tack för att allt gör mitt liv till ett helvete.

Nettans 30 innan 30

Har stentråkigt. Detta är Nathalies "30 innan 30-lista"


•1. Vara julvärd i TV

•2. Joina 10tusenmeters-klubben

•3. Dansa naken i öknen

•4. Rida på en ko

•5. Hugga ved

•6. Vara med i Jeopardy

•7. Vinna en livsförbrukning av kattmat på Bingolotto

•8. Skriva en bok, den ska heta Mein Kampf 2

•9. Skratta tills hon kissar på sig

•10. Gå ur bilen hos Lejonen på Safari:n på Kolmården för att se vad som händer

•11. Praktisera på en bordell

•12. Dra en nitlott, och sen klaga för att hon inte vann

•13. Respekt

•14. Klä ut sig till Gorilla på Kolmården och kasta bajs på fula barn

•15. Sjunga en duett med Elvis

•16. Åka på världsturné med The Bläckfisks

•17. Skrika "HEJA DJURGÅRN" på Norra Stå i Solna

•18. Konvertera till islam

•19. Byta namn till Britt

•20. Bli statsminister

•21. Extraknäcka som ishockeydomare i NHL

•22. Åka till finspång på semster
•23. Få alla kristna anhängare att tro att Jesus var kvinna, han hade ju faktiskt klänning

•24. Bryta mot alla Sveriges lagar

•25. Uppfinna elden

•26. Slå alla rekord i Guinness rekordbok

•27. Kapa en finlandsfärja

•28. Göra en parodi på Ica reklamerna

•29. Bli vänsterhänt

•30. Räkna alla flingor i ett cornflakes paket



puss då.

Destination Göteborg!

Maggan här! Nathalie bad mig "gästblogga", så det är klart man ställer upp!

Imorgon klockan 06.00 rullar Gula Faran mot Göteborg. Och tro mig, den kommer att vara ännu farligare imorgon bitti eftersom att båda chaufförerna (Jag och Nathalie) fortfarande är vakna och lär inte somna förns typ 2 kanske, iallafall inte jag. Tur att vi är två iallafall. :) Eller otur kanske, med tanke på dagens lilla incident på smedjegatan! (Vi trodde att vi skulle dö, men när vi överlevde så började vi asgarva istället. Bilen stog då uppe på trottoaren!) Jaja, imorgon (om vi kommer fram..) blir det iallafall liseberg och utgång! Kommer bli stenkul!

Detta är vad Nathalie gjort idag:
- Vaknat
- Åkt bil
- Solat & badat
- Blivit solbränd
- Ätit
- Tankat
- Åkt bil
- Bränt än roadtrip-skiva
- Åkt bil
- Nästan krockat
- Smetat glass i Maggans (mitt med andra ord) ansikte
- Fått glass i ansiktet tillbaks (inklusive i näsan)
- Åkt bil
- Åkt mer bil...
- Gått och lagt sig.. typ

Dagens roligaste var iallafall nästan-krocken och glassen!

Orkar inte skriva mer, så jag bjuppar på lite bilder!

           
       
       
       


Det här är brunettmaggan som signar ut, SLUT!


when i looke at you, my mind goes on a trip

Cha! sitter nu hos proppen, vart en sväng på statoil o handlat varmamackor o cigg, suttit där o pratat en massa, om falska kompisar :) tur att man har en av dom ärligaste! skulle ju hämtat kräftorna ikväll med, men så blev det inte! o det är jag glad över, för dom skulle ligga på toan i duschen över natten, o det hade jag inte trivts med när jag ska upp på toan i natt, haha! men det är mysigt o va här, jag får allt jag vill, sofia är typ min betjänt, (är det något nathalie vill ha, ska hon självklart få det) haha. så jag har fått mat, chips o cola det jag ville! haha tack älskling.

Imorgon ska jag upp tidigt o åka iväg o sola med mammsen :) sen ska jag packa, fixa drickan åka ut till krokek o möta upp tjejerna o köpa frukost sen fixa med allt o sova hos mig, sen bär det av klockan 6 på morgonen på fredag!

nu blir det såhär långt igen, undra varför jag alltid skriver lika mycket! nu är jag ledig i 3 dagar, njuta. njuta som fan!

my favorite! <3


sometimes love comes around

somnade kl 4 inatt, vaknade kl 12 av att solen sken rakt in i mitt fönster, tänkte genast att jag skulle ut o få en glimt av solen! men huvudvärken tog över och nu sitter jag här.. hoppas på sol imorgon då jag är ledig, så man kanske kan få lite färg på denna bleka kropp. Idag är det jobb igen börjar 16.. men nu har jag jobbat min 7:e dag irad sen är jag ledig..

ska man skriva mer då? har nog faktiskt inget vettigt att skriva :) ni får vänta tills på lördag då kommre nog en massa bilder upp från gbg! tjejer, det ska bli skinande sol då! perfekt.


förstå att vi inte är hemma denna vintern madde! :) sköönt

tjalalalalaa

tänk att om 15 dagar börjar alla knattar skolan igen, men inte vi! känns inte det lite halvskumt eller, rätt skönt men ändå rätt tråkigt! fatta alla lediga helger, alla lov, alla slappa håltimmar, all skolk (höhö). Ja, jag kommer nog sakna det iaf! eftersom jag ändå inte vet vad jag vill bli (är nog inte den enda?) så skulle jag lika gärna kunnat gå nått år till i skolan! men nepp, såäre inte! bara o inse.


ne tjejer, nu kommer vi aldrig mer gå i samma klass igen! eller ta alla dessa fula foton vi tagit i skolan (har nog 1000 sådana) :)

near to you

du gör mig arg, irriterad, ledsen, besviken, förbannad, sömnlös..

att du finns överallt och att allt påminner om dig, skulle inte du försvinna? var det inte vad du sa, att du skulle försvinna härifrån långt bort och att vi aldrig skulle ses igen. Ändå är du lika mycket kvar i skiten som jag och gör det ännu mer jobbigt för mig.


det är inte lätt när det är svårt :)

jättelångtoganskaointressantinlägg

sitter ute i krokek, väntar på att något ska hända, men det händer ju aldrig! trött på att vänta, ska livet gå ut på att vänta som pernilla säger?

Tycker nästan det är lite småkul det här :) det som händer just nu, då inser jag helt plötsligt hur blåst du är :) ingen ide att säga att en person är patetisk när man själv är ännu mer patetisk, jag liksom skrattar väldigt högt inombords. du kommer bli knäckt och inse att du aldrig får som du vill! det är därför jag skrattat så mycket! :)

ingen som förstod mycket av den biten (var inte meningen heller). Jag jobbara arslet av mig! hör ni det!!! arslet. Jag och madde satt på pizzan förut i krokek planderar göteresan lite, bränna skiva, tanka bilen (lilla, verkligen lilla gula bilen) tjejer det blir en taight roadtrip, o jag lovar er var inte rädd för att vi inte kommer ha närkontakt! det kommer vi ha hela tiden, haha. jag är laddad så laddad. nu storstädningen av huset, ser ut som ett bombnedslag!

Sen ska jag äta upp min kexchoklad, ta en klunk cola.. njuta av min nattcigg sen möjligtvis sova lite. stänger imogon! : hej jag kommer hem kl 3 på natten då 11 timmars pass är härligt! godnatt o sov gott! jag börjar med mitt night-talk nu annars. o jag lovar er, det orkar inte ni lyssna på!


borde klippa håret, luggen gån ner till knäna! nej nu överdrev jag, men hittar ingen klipptid, ingen bra frisör o inga pengar, ilandsproblem! jag får ta till med saxen själv en vacker dag! utöver det, tjejer ni är vackra.

the sex is on fire, it's so on fire

trötta jag är här igen, verkligen trötta jag. sovit i 3 timmar sen jag kom hem från jobbet! väntar på att madde eller kalle ska ringa så vi ska hitta på nått nån gång! får ju inte bli försent för inatt behöver jag verkligen min sömn som jag aldrig får. fick konstiga sms inatt, varför hör folk av sig nu? ne gud vad jag är trött, snart är det gbg iaf! ett jävla tjat va? men det enda jag sett fram emot i sommar förutom att jobba 24/7, så det ska bli sjukt skönt o bara åka iväg på en liten roadtrip! snart kommer pappsen hem också känns som jag verkligen aldrig träffar honom längre.

bokat o klart till uppsala den 17:e med, sen följer amelia med hem hit till augustifesten och min ensamna vecka hemma :) blir nog super! skönt med 2 veckors ledighet! ta igen lite av sommaren liksom.


när drar jag och madelene egentligen då, kanske sep kanske okt, vem vet! men vi ska iaf till usa :) vi ska verkligen dit, leva livet där ett år sen resa runt i hela usa efter! det är nått jag ser fram emot, ♥

laddad!

hej folket, som sagt jag säger bara en sak:död
vare inte de jag sa eller? att jag skulle verka som död den här veckan :) jag liksom bara försvinner när jag jobbar!
men nu är det färdig jobbat för dan. ska ner på stan o käka ute! :) mys. sen vart kvällen bär av får vi se, jobbar man 7 imorgon bitti bär den nog inte av så långt! längta till torsdag! :)


varför var jag med på 10000 vimmebilder i onzdags?? jag som aldrig ställer upp på sånna annars! o bra är nog de.

RSS 2.0