every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.

Sådär, inte haft tillgång till varken internet eller datorn på en vecka tror jag.. Har ändå vart rätt skönt! slippa bry sig liksom haha.
Vet inte riktigt vart jag ska börja med vad som händer här osv, har som sagt börjat jobba nu! Både som promoters, bartender och serviser! Det rullar på bra nu! Vi flyttar även in till det efterlängtade huset på Onsdag så det ska bli jätte skönt :) det är bara 10 minuter från jobbet med, precis vid stranden! Kan inte bli mycket bättre.
Vet inte riktigt vad som hänt med vädret här, det är så varmt så man tror man ska storkna varje dag (jag vet att man inte får klaga för er där hemma) men det är såå varmt alltså, tror även jag uppnått mitt brunaste jag nu! känns nice.
Har så mycket o berätta men alldeles för lite tid (datorn dör om 5 minuter) ska försöka bjuda på lite få bilder innan den dör, så får ni mer uppdatering i veckan när vi flyttat in! :) puss
beachen varje dag, underbart!
obligatoriskt!
sälja biljetter på beachen till vår partycruise!!
de går bra ;)
alla härliga solnedgångar där vi bor..
.. och så lite uteliv på de!

Never give up on something that you can't go a day.. without thinking about!


Sitter här på älskade bibban igen haha. Rusade nästan hit för att jag så gärna vill se BB!! hahaha.
Vaknade rätt tidigt imorse (då Amelia hade sin intervju) and guess what...? SHE GOT THE JOB!! Så nu har vi båda jobb på samma ställe och vi är ett dreamteam som får jobba ihop igen! Ägarn hade sagt de på intervjun till henne också, att vi kommer bli de nya swedishmafia ;) woop! Är så glad för vi ska jobba i blåa jeans, vit t-shit och converse! hur snyggt? Dom ville ha det Sverige inspererat! De älskar jag.
Vilket som, hann ta en pw på stranden imorse efter en god kopp kaffe, köpt en tonfisksallad och nu sitter vi här.. ska bara låta programt ladda lite så vi kan se det! soo excited!

En annan bra grej som ni aldrig kommer tro! Vi har fått en lägenhet!! en helt underbar sådan. Vid Bonbeach! Alltså knappt 50 meter från stranden, helt nyrenoverad, med bubbelpool, takterass med soldäck, jag får en egen balkong och badrum! Ohh aaa det är helt sjukt nice, vi flyttar in på måndag så då ska ni få se massa bilder!! :)
önskar du var här med mig :)

Thank you for changing my life.

Då var det söndag och vi har vart här i exakt 3 månader. Springer inte tiden iväg ändå? Jag taggar en veckas ledighet tills jobbandet drar igen, håller alla mina tummar och tår att Amme får jobb på samma ställe nu (hon ska på intervju där imorgon). Vi skulle ju köra en sådär galen utgång igår här.. Det gick väl sådär! Jag var iallfall grym på förfesten sen hann jag somna när alla andra gick ut, haha! Så typiskt mig. Amme var iallfall ute med tjejerna, dock tappade klantarslet bort sin iphone!! åhhh..
jag sitter iallafall på mitt favvo cafe nu, dom är så gulliga här!! Dom säger att jag är deras stamgäst nu, vet inte om det är bra eller dåligt haha? Dom gjorde iallfall en special frukost till mig. TACK! den var helt underbar :)
ne, dags o få ut något av den här dagen då! See u later.
mums!

Wherever I go I'll always know, That you make me smile.

Godmorgon världen! Steg upp idag och det.. regnade. USCH! Men då får man kanske något gjort denna dag iallfall. Gick till ett mysigt franskt cafe och åt en bättre frukost där med Amme, Sen har vi strosat runt i stan och nu sitter vi här på bibblan och utnyttjar gratis internet haha. Längtar tills helgen då¨det ska bli skinande sol, dags o bränna på brännan lite!
Fredag idag iallfall, världens bästa fredag! :) funderar på att kanske testa på utelivet här kväll, ändå lyckats vara här i 2 veckor utan att cheka läget på den fronten! Men vi får se nått mys blir det nog iallfall för att fira att det är helg :)
Fick ett så gulligt samtal imorse som uppskattades till 1000!! jag är här med en lyckligare tjej :) Samtalat kom från Linköping från världens bästa! Även Fredrik höll till där, kul att höra din röst också gubben :)
såå söta, (till Nathalie från Linköping)

I think you're being an idiot, but that's your decision.

Vädret här i Melbourne har ändrats till en tropisk öken ungefär. Gudarns så varmt det är!
Men jag klagar inte, jag älskar de härliga morgonpromenaderna på stranden sen ligga där o steka hela dagen :) Så vad har hänt sen jag sist uppdaterade då? Inte speciellt mycket tror jag, vi har flyttat ner till stranden. Ska iväg och kolla på husvisning idag (hoppas det är bra) det är med gym och allting så det vore ju nice.
Har förövirgt lyckats få 2 jobb! Ett ska jag dock tacka nej till, för det var inte alls min grej! Det andra som jag tackat jag till heter THE LONDON och är en restaurang som öppnar om 10 dagar, skit nice verkligen! Ska bli sjukt kul och är verkligen taggad, plus att ägaren är halvsvensk och managern är helsvensk! Tror det kan bli toppen :) så nu är det dags o visa min skills igen! Semestern är över! Längtar tills pengarna rullar in igen..
Så vi sen kan bege oss vidare!
Hur har ni det hemma i snön förövrigt? Ni är dåliga på att uppdatera mig!! släng en kommentar vettja, tar ju bara upp nån minut av ditt liv!
Vi hörs :)
Morgonpromenad @ St. Kilda beach

SOMETIMES YOU NEED TO STEP OUTSIDE, CLEAR YOUR HEAD AND REMIND YOURSELF OF WHO YOU ARE. AND WHERE YOU WANNA BE.


SOMETIMES LIFE DOESN’T GIVE YOU SOMETHING YOU WANT, NOT BECAUSE YOU DON’T DESERVE IT, BUT BECAUSE YOU DESERVE MORE.

Vaknade upp vid halv 8 imorse, förstår inte att jag knappt kan sova om nätterna här, lustigt de där! Min minimum sömn på 10h per natt håller inte riktigt här nere! Vilket som, igår var det St. Kilda festival här i Melbourne. Var världens drag med tivoli, marknad, live band och massa folk som drack och hade roligt! Vi mötte upp Hanna & Bruce på morgonen och drog till stranden först :) Alla drack konstant hela dagen (utom jag) vet inte riktigt vad som hänt med mig haha. Hanna tyckte verkligen jag var helt dum i huvudet och undrade om jag fått en kokosnöt i huvudet typ.. HAHA! Men ne, jag har gett upp alkoholen för ett tag tror jag! Hade dock skit kul under dagen ändå :)
Idag har Ameliga begett sig till sitt nya jobb (promoter jobbet) som jag lade ner direkt haha. Trevor är även han på sin första jobbdag på sitt nya jobb. Så jag sitter här på ett internet cafe med en kopp kaffe och bara kikar på alla människor som går här utanför, sånt njuter jag av! Kikar lite jobb och taggar till intervjun imorgon :)

Don’t be the girl who needs a man, be the girl a man needs

Eftersom jag varit lite dålig på att visa bilderna från roadtripen tänkte jag att jag bjuder på några nu, när jag ändå inte har något bättre för mig :) är defenitivt inte alla för tror vi tog tusen tals bilder. Men här får ni några iallafall! Och jag ska säga er, att hur mycket jag än hatade att bo i bilen så uppskattar jag till 1000 att jag gjorde den här roadtripen, för så mycket som vi fick se och vara med om var helt underbart :) och kunde inte haft nått bättre rese sällskap heller, turtduvorna Amelia & Trevor. Vårat crew kallas btw för team NAT- Nath, Amme, Trevor! haaah
huvudstaden Canberra
Någon nice beach med havsblått vatten
Alla vackra solnedgångar..
och soluppgångar :) tidiga mornar
magiskt!
alla bbq! härligt snygg utan smink! haha
Älskar vår skylt! haha
Team NAT

klätra lite i berg
hahahaha
härliga grillkvällar vid stranden!
grilla marshmallows! :)
jag sov mest hela tiden i bilen haha
Vi såg en liten pingvin, sååå söt!
phillip Island :)

Learn to appreciate what you have, before time forces you to appreciate what you had.

Gud vad man känner att man uppskattar livet mer och mer för varje dag här. Nu jag insett hur glad jag är att jag har världens bästa familj som alltid ställer upp för mig. Var nära på att ta ett lite förhastat beslut igår, men med lite övervägande har jag ändrat mina tankar för ett tag. :) nöjd.
Det där promoter jobbet var iallafall ingenting för mig alls! Usch.. så ska på en ny intervju i veckan för ett bartender jobb, får se hur det går! Annars då.. Melbourne börjar leverera lite mer nu. Eller kanske för att vi tagit tag i att åka runt lite mer o cheka läget. Kan fortfarande inte säga att det är såååå underbart som alla sade, men efter att vart nere i St Kilda beach och det området idag diggar jag verkligen det! Så det blir en flytt ner till beachen imorgon.
Gårkvällen spenderades med lite drinkar på bluemoon bar, sen hoppade jag i säng rätt tidigt. Denna dag spenderades på stranden, (påminn mig att smörja in mig nästa gång) mitt tryne är rätt rött nu! haha
Imorgon är det någon festival här i Melbourne så vi ska cheka in den! Hanna & Bruce som vi träffade på ibörjan av vår resa (och hållt ihop med hela tiden) har kommit hit nu med, och det känns underbart! Dom är de skönaste britterna jag någonsin mött!
Ne nu ska jag duscha, fixa till allt, packa sen sova :) Blir en lugn lördagskväll! Fan jag börjar bli gammal..
Love from Melbourne!








Don't say you miss me when it's your fault I'm gone.

Last night @ the fancy hotel! :) Skönt att man hann njuta i några dagar iallafall. Imorgon ger vi oss av till de härliga hostel livet igen. Men ska bli kul att träffa lite nytt folk igen, det är ju alltid super trevligt liksom! :)
Sitter just nu i ett litet mysrum här på våning 4:a, helt ensam och det är så himla skönt! Bara jag jag jag.. Sitter dock och tänker alldeles för mycket igen, vad är det med mitt lilla huvud? Stör mig på att jag vet så himla lite om vissa grejer, stör mig på hur en person inte ens kan svara på ett ynka mejl, stör mig på att jag försöker att inte tänka på dig eller bry mig, men ändå gör jag det hela jävla tiden!! åhh. om vissa saker bara kunde vara lite enklare ibland, men neeeeee.. alltid ska det vara nått!
Nu ska jag gå ner och gå ut o gå en sväng, rensa tankarna ännu en gång! morgondagen blir bättre.. det är vad jag intalar mig själv iallafall :)

I WANT TO MEET SOMEONE WHO IS AFRAID TO LOSE ME

Sådär då har man fixat internet för ännu en timme.. Gud så segt o behöva betala för skiten hela tiden! Men imorgon byter vi boende och det innenbär gratis internet! :) Skulle vilja skriva ett helt inlägg om roadtripen, alla ställen vi stannade på och allt vi såg.. men det skulle bli 7 A4:a papper eller något liknande, så bjuder på lite bilder istället! Tänkte även berätta att jag var på intervju idag för ett promoter jobb och drog med mig Amelia dit för jag ville ha lite stöd, men det slutade med att jag fixade in henne på intervjun också.. så fick vi ett samtal nu i eftermiddags att vi båda fick jobbet! woop woop.
Annars då? tror jag hade alldeles för höga förväntningar om Melbourne alltså.. Alla, och då menar jag verkligen alla har sagt att jag skulle älska det mer än nått annat ställe. pyttsan!! Melbourne är rätt dött måste jag säga.. Verkligen jätte mysig stad, sådär riktigt europeiskt och nästan alldeles för likt Sverige med jätte härliga människor. Men jag personligen behöver lite mer liv och rörelse, en mer galen stad!! Som Sydney (även fast jag sade att jag var helt sjukt trött på den staden.. dubbelmoral haha) Men dit vet jag att vi kommer att komma tillbaka innan vi drar till Sverige ändå! Väntar bara på att jobba här ett tag sen drar vi och ser hela östkusten! låter rätt nice ändå va?
Tjingeling på ett tag då! :) nu ska jag ta en bättre dusch mina vänner. på återseende!
sista bilden är från igårkväll från hotellet! Melbourne är rätt vackert under kvällstid :)

From Sydney to Melbourne!

Okej, skulle bara skriva till alla er som fortfarande kikar in har att vi nu anlant i Melbourne efter en sjuukt resa hit! Och med sjuk menar jag inte galen party roadtrip. Utan mer ett aventyr, trots att jag mest sovit hela tiden.. Gillar verkligen inte att bo i en bil, ha tillgang till toalett o dusch nar jag vill, sova mitt ute i djungeln.. nej usch! Nu har vi tagit in pa hotell i nagra dagar och jag unnar mig jacuzzin, riktig mat skona sangar osv.. haha! Visst jag kanske ar en aning bekvam av mig, men aldrig mer ska jag bo i en campervan nagonsin!
Dock har det vart super kul o se allt vi sett pa vagen saklart :) ska bjuda er pa massa bilder och mer detaljerat hur veckan sett ut, men nu gar mitt internet ut om exakt 7 min och 28 sekunder sa ja hinner tyvarr inte gora de just nu..

Plus att det ar lite rorigt med vissa saker sa kanske inte kommer ha tid med bloggen eller datorn sa mycket pa nagon vecka, men hall ut!!! DET KOMMER!! massa massa uppdatering sen :)

Maste aven saga att jag fick ett sa himla skont och glatt besked i veckan att jag nastan hoppade i taket! :) da var allt klart och jag vet har med nar jag kommer hem ;) haller det hemligt ett tag till (bara for att retas lite) men for er andra som faktiskt bryr er och sadar, JAG LEVER! vi hors  om nagra dagar igen, med massa bilder osa!

cheers!

RSS 2.0