GOTT NYTT ÅR!

jag skulle nog säga att år 2012 är ett av de bästa men också kämpigaste året i mitt liv. Jag bodde i Australien, kom hem och träffade kärleken i mitt liv som jag flyttat ihop med, jobbat på olika jobb, umgåtts med fna vänner men de har även haft sina nackdelar.. Morfar gick bort, vänner som försvunnit ur ens liv, osv.
 
Vilket som blickar jag tillbaka på 2012 som ett bra år trots allt. Men nu ska jag se till att 2013 blir ännu bättre och därmed välkomnar jag in det nya året. Dock med en förkylninge från helvetet, men det är ju bara nyår en gång om året så jag trotsar den! :) 
 
 

I don't care who was "before" me, as long as I know there's nobody "during" me.

 
 Hjälp vad tiden bara flyger förbi.. nu är vi ju redan framme vid nyårsafton. Den kommer spenderas lite annorlunda iår kan man ju säga, jag och 12 grabbar! Men tror det kommer bli sjukt kul ändå, trots att jag går och bär på världens förkylning... Annars har jag hunnit med mys med mina saknade tjejer, lite shopping och sådär. Försöker nu fokusera på Januari månad och vad som komma skall! :) jag är iallafall lycklig och det känns som huvudsaken.
 
Gott nytt år allesammans! :) massa kärlek från lilla mig.
 
 

ALWAYS HAVE CONFIDENCE AND ALWAYS WEAR A SMILE. SOMETIMES EVERYTHING ELSE WILL WORK ITSELF OUT.

Merry Christmas!

Så var denna underbara jul över, som firades i Sverige för första gången på 3-4år. Konstig känsla men så mys. Vaknade upp med Rillson, sen vidare till hans familj, sen ut till Sörping med Mammsen, sen vidare till Stavsjö. Blev mycket åka och fara men var så kul o hinna med alla. Fick så mycket fina julklappar och är så nöjd. Tror jag alla andra var också :) nästan lite tråkigt att det är över haha.
 
Juldagen spenderades bakom baren på Palace De Geer festen. Galet mycket folk, galet mycke alkohol och resulterade i en rätt rejält jävla utsliten Nathalie. Men känns värt i efterhand att man inte brände en krona och var ändå en rätt kul och fartfylld kväll :)
 
Nu ser jag fram emot Lördag då verkligen alla tjejer för första gången på år kunde samlas igen. Hemma hos mig ska vi samlas och dela nya minnen., Ska bli så fruktansvärt kul!
 

Be a girl with a mind, a women with attitude and a lady with class.

Det här kan vart den segaste veckan på länge. Jobbade sista dagen för det här året förra söndagen som sagt, saknar redan att jobba (faktiskt) Lyckats köra av med bilen och suttis fast i 3h!! Sen har det mest vart pill med lägeneten, handla julklappar och spendera tid med killen.
 
Ikväll däremot åker vi mot Norrköping (längtar) saknar min familj och alla vänner nått så enormt. Tur att jag är ledig mycket nu, ska ta vara på den tiden. Blir lite julmys ikväll hos Mamma :) och imorgon ska jag fixa naglarna! Klippte mig även igår (sista gången jag har platt hår någoinsin!!!) .
 
Ne, dags o kila hoppas Rillson kommer hem nu så vi kan åka!!!! :)
 

I’M LIVING MY LIFE WHILE I STILL CAN, NOT CARING ABOUT THE LOOKS I GET. HOW MANY TIMES DO I HAVE TO TELL YOU I DON’T GIVE A SHIT?

Dagarna går, och vi går sakta men säkert framåt och snart är det julafton. Gud vad mys! Jag och älskling kunde dock inte hålla oss så redan igår bytte vi en julklapp med varandra haha. Han är för underbar alltså. Tyckte det vart mycket prat om storlekar och så på senaste.. Förklarade ju saken en del när jag fick fina boomerang underkläder :)   Älskar verkligen den här människan mer och mer för varje dag som går och kärleken blir bara starkare och starkare. Såklart man har motgångar i ett förhållande och de sätts mer på prov nu när vi bor tillsammans. Men vi tar oss igenom dom, och han är verkligen den människan som får mig att le varje dag och må så himla bra som jag gör.
 
Den här killen är allt som behövs för att göra mig lycklig
 
 

I knew you were trouble when you walked in!

Måndag och nu ledig i 3 veckor. wow! Hade P-julfest med jobbet igår, trevligt. Åkte dock hem direkt efter middagen, så jag och R fick lite Söndagsmys ihop ändå :)! Precis vart en snubbe här och installerat bredbandet så äntligen kan jag se alla mina serier igen!! Väntar på att Rillson ska komma hem från jobbet så vi kan laga lite mat :). Imorgon kommer Farmor på besök för o se hur vi bor o sådär. Kul att Nathalie äntligen lyckats flytta hemifrån liksom haha.
 
 

All we have is now.

Känns som början av December bara flugit förbi... Spenderat mest tid i Kolmårds-skogarna och mitt lilla hus där ute- Haft kaos med snö, proppar som gått och strul. Men spenderat mest tid på jobbet ändå. Som stänger för det här året på söndag. Då blir det semester kan man väl säga! Känns som jag försöker hinna med så mycket saker på mina få lediga dagar, börjar inse att sånt kan jag ju faktiskt göra nu när jag är ledig 2-3 veckor istället! Väljer att åka hem till Linköping idag även då jag börjar stört tidigt imorgon bitti och det tar mig 14 mil att åka ut dit. Men jag vill verkligen hem igen och pyssla lite, och hinna mysa lite med min kille ikväll innan jag åker tillbaka ut hit.
 

PEOPLE WILL TALK ABOUT YOU WHEN THEY ENVY YOU AND THE LIFE YOU LEAD. LET THEM. YOU AFFECTED THEIR LIFE. DON’T LET THEM AFFECT YOURS.

att vissa fortfarande håller i sig och läser är ju helt amasing.. vilka är ni liksom?
Jag saknar verkligen att blogga, jätte mycket.. Eller egentligen saknar jag nog inte själva bloggandet, utan mer det här att kunna gå tillbaka och läsa vad man gjort tidigare år.. älskar att läsa om alla reser jag vart på och vad jag gjort där. Känns skumt att pappa ringer mig på skype med jämna mellanrum nu från Chile, att det är lite ombytta roller liksom. Ska ju vara jag som är borta i värmen och har det bra och inte han! haha :) men det unnar jag honom, och hopppas jag åker dit i Januari med :)
 
Men just nu trivs jag faktiskt här hemma som sagt. Sagt de 100 gånger och skulle kunna säga de 100 till :) jag verkligen gillar vår lägenhet så mycket och hur bra vi har det ihop och faktiskt klarar av att bo ihop :) Allt känns faktiskt otroligt bra!
 

RSS 2.0