you only gonna break my heart.

HEJBLÖGG! jag är trött, vilket inte är något ovanligt för det är jag varje dag. Ska bege mig till jobbet nu, och jobba fram till julafton (bosätter mig nog där) :)

LÄNGTAR till julafton, man skulle kunna tro att jag var 5 år! men det är ju så läskigt roligt o få julklappar. Sen kommer ju alla andra roligheter under julen, utgångar, nyår och allt vad det är.

Nu ska jag iallfall åka, blev inget långtinlägg, har ingenting o förmedla till er faktiskt.



"det blev inte riktigt som jag hade tänkt"

jag är inte den som är den

jag tror gud hörde min bön, nu är det snö :) men jag är inte den som är den och skriver ett helt inlägg om snö! nej :) jag ska säga er att jag är still 7kling, hur mycket snor finns det egentligen i en liten näsa? (ursäkta, men det är sant) helt otroligt skulle jag säga.

jag är rätt trött också, känns som jag suttit inne i en vecka och idag tog jag rekordet och sov till klockan 14.oo inte riktigt likt mig va :) men så äre.

Sen saknar jag alla mina vänner fruktansvärt,
och det finns ingen som betyder så mycket som er!
kan inte ni alla bar samlas på ett och samma ställe och krama om mig? :)
det vore en fin julklapp!

Nu ska jag äta upp min julskinke bit som jag snodde hemma hos moa inatt :)





helvetesjävlaskitkropp

jag förstår inte hur mitt imunförsvar kan vara så förbaskat dåligt. Senast i början av december hade jag influensan, sen försvann den, och igår kom den tillbaka :) kanske sovit hmm 3 timmar inatt tack vare hostan o den jobbiga jävla näsan! Blir verkligen galen på det här, samtidigt som jag är så jävla trött under tiden jag är sjuk.

Hej jobb 17.00-01.00 från och med idag tills på måndag, hallå jag kan inte bli sjukare, måste ju jobba!!

men det här är jobbigt alltså, förjävla jobbigt. hej då. ha kul medans jag är sjuk och jobbar.


oh jaa, jag är arg!

alltid detta jävla fält

nu ska mitt lilla face & jag bege oss ner till stan för att handla julklappar, till mig själv :D
Ni vet mormor vet aldrig vad jag vill ha, inklusive typ resten av släkten, så ja får pengar för att gå ner på stan o handla julklappar till mig själv som jag sen får på julafton, smidigt som tusan alltså :) haha.



ska även lämna tillbaka 1000 plagg som ja köpt utan att prova och som sitter skit på när man provar det hemma, så då blir det lite cashflow igen då, men som antagligen försvunnit lika snabbt igen under dagen :) hejsvejs.


i'm thering, höhö

LET IT BE

luftslottet som sprängdes, bra jävla skit! :) synd att författaren/regissören dog så man inte vet vad som händer här näst. påtal om tv,eller program Mammas pojkar då! ärligt vem tjuter till de? jo jag :) var soligt o underbart på samma gång, hahah. O Paradise hotell då Franceska?! vilken bitch, o den nya tjejen Erika som alla säger är så smart och trevlig, jo tjena hon verkar ju också precis blås, typ som jackie! säger tjejen som är helt inne i  tusen olika serier, men känns om jag själv är med o tävlar i ph, haha sätter mig in i taktiken ;)


nu är det generation fett på tv som gäller, tills det är dags o hämta gamlingarna på från deas julfester!


lev i nuet, fast det är besvärligt.




jag välkomnar amelia till norrköping imorgon.
haha hur gammal bild? hahahhhah


For though they may be parted there is
Still a chance that they will see,
There will be an answer
Let it be.


amen tjarå

en stägning och man sover bort hela dan :) såklart.

Men nu är jag äntligen iordningjord, känns som jag oftast sitter hemma i moronrock och en knut på huvudet nu för tiden :) så kan va skönt med lite smink på huden för en gångskull. nu blir det bio med pappsen, det kan bli mys. inte ofta vi gör något ihop om man säger så. blir luftslottet som sprängdes, älskar alla dessa filmer så har höga krav på den här med!

Sen ska jag.. aa inte riktigt bestämt än :) får se efter bion..


mitchelangelo

jag tänkte vara lite såhär poetisk mot kvällskvisten, men det brast med tanke på att jag inte är någon poetiker.
Kan väl med ett kort ord sammanfatta helgen som varit,  galet. kände mig som 15 år igen, dansade som en rockstjärna, drack tills drickan var slut, och log mot människor jag inte kände (inklusive prata) jag var allvarligt över social.
men jag hade trevligt :)

men nu är jag trött, och det är varmt i min säng. täcket känns som tusen svettiga babianer på min kropp. Tror det är dags för ett glas iskallt vatten och kyla av mig på balkongen. Sen borde jag nog sova, det är ju faktiskt en dag imorgon också.


det skulle ju vara mysigt o mysa just nu, men om jag knöglar ihop halva täcket till en korv och trycker in en kunde däremellan kan jag nog också mysa ska ni se :) godnatt.


bildbrist förstår ni.



jag är cool

jag ska vara ärlig, jag sitter själ i moas ******  lägenhet, väntar på att tösen ska komma och ösa med mig, men under tiden sitter jag här och pimplar mina egna drinkar och känner att dom börjar ta fart :) det var på tiden. Bacardi melon är ju det godaste som finns!

Jag förväntar mig en skyjävla utgång, för det är precis ad jag behöver (okej lulliga nathalie är igång o pratar) men hallå jag är bara 19 år, det är okej. Sitter i min paljett kojl, strumpbyxor och kavaj och känner mig obekväm, men ska man vara fin får man lida pin.


Okej ja inser just nu att jag har inget vettigt att förmedla till världen, så... hejdå.



jag hatar den här bilden, men älskar tjejen :)

3: december

jag blir nästan lite arg på mig själv,
hur svårt ska det vara att gå på stan utan att köpa någonting till sig själv igentligen?
gått på stan 3 dagar i rad (för att endast handla julklappar) har jag hittat några? nae.
men har jag hittat grejer till mig själv? absolut. ABSOLUT, för alldels för mycket pengar.
egoist skulle ja kalla mig själv just nu,
tur att man får lön dan innan julafton, för den får nog gå till julklappar istället :P


är taggad på utgång, har bara missat en helg men ändåå,
haha (rehab next?!) äh jag tar igen det med utgång hela helgen,
självklart med mua, ingen är bättre än oss på fest.



just ja, åt julgröt imorse till frukost, tände adventsljuset /ni vet med siffror som brinner ner), lät ljuset stå kvar och brinna medans ja damsugade hela huset plus satt vi datorn 1 timma, kom ner och vips var vi inne på 10 december :D klantigt, haha.

detta fält måste fyllas i

okej, den här meeeensvärken tar kål på mig, känns som "dom" gör tusen nålar där inne i min mage!

Men ja tjuter inte för det, njuter av mina kinapuffar från gårdagen o ligger vid tvn o tycker lite synd om mig  själv, men nu måste ja hoppa upp o fixa mig! ska på bio med MUA snart, 2012 får det blir. helt ärligt ja kommer nog dö efter filmen, för ja tror på sånt där, det är liksom rätt sjukt och läskigt på samma gång.


men nu ska ja dra på mig nya tightsen o myströjan från monki sen invänta moa :) fan vad kallt det är ute! askoppen hade frusit fast i balkongen, haha. hejsvejs.


mina nya tights är läckra, trots den sjukt dåliga bilden ;)

sick, happy, little girl

helvetesjävlaskithosta

mina lungor hoppar nog snart ut, herregud. nu ska jag iallafall ge mig ut för en hel dag på stan med grandma, kan nog bli mys :) måste hitta de sista julklapparna också (innan ja hittar mer saker till mig själv) jag är nog lite egenkär, skulle hellre köpa kläder till mig själv, men på julen ska man vara generös, tänkte precis skriva skänerös innan ja kom på hur det stavades :D klurigt ord, haha.



haha har en cam i min bärbara, den hittade jag igår :D tror det är mic också, så nu kan vi  börja skypa madde :) tjohoo

RSS 2.0