Alltid lika kul...

när man hittar fyllebilder på kameran från en vecka tillbaka..
I alla vinklar och färger också.. hahah..

Men den här bilresan var galet kul!





Halloween is here

Halloween is here, and for me that means stress! Wow.. vilken morgon, fick gå upp 40 minuter tidigare för att baka bullar till Kaylyn som hon skulle ha med sig till skolan, ska dock inte överdriva och säga att det var så värst jobbigt och korva ut en färdig deg ut på en plåt, in i ugnen i 10 minuter sen på med färdig glasyer.. jag är ju fan bra på att baka? Tog dock en timma att locka K:s hår.. men så söt hon blev! Sen råkade jag ju såklart somna efter att fått iväg alla ungar till skolan!! INTE bra, fick raca till mallen för att inhandla det sista till helgen, men jag hann :) Och nu är jag precis hemm från att ha varit på Kaylyns skola och kollat deras årliga parad.. Gud så söta alla ungar var, ville bara äta upp dom! hihi

Nu ska jag bara hämta upp alla från skolan, packa.. fixa mig, sen ta tåget till city där söta Hannes och hans vän befinner sig som jag ska bo med ihelgen :) och ikväl blir det FET privatfest, woop woop! Älskar dessa privat fester, gratis mat, fri bar..+ så mycket mer, dom är grymma! Vilket som.. kommer inte ha tiden för bloggen på hela helgen. SÅ ni får glatt vänta på en senare uppdatering! Hoppas alla får en bra halloween, för det ska jag ha!





Sötan lånade mina glajjer, hon är kär i dom, haha!

J & N

Det här är definitivt oss 2 i våra bästa tillstånd, ingen tvekan om saken


we def ..make this city rock!

Pedal to the metal!

Idag var en sån natt som jag lyckades sova nada..Vilket innebar sovmorgon för mig imorse, allt för behövligt! Drömde dock en jäkla massa sjuka drömmer där under 3timmar och under den sista drömmer ville jag inte vakna upp... men var tvungen! För då var det bilböter "pedel to the metal" som skulle betalas, och letande efter något att klä ut sig till i helgen halloween.. Vad jag ska vara/kommer att vara är för tillfället oklart skrattar nästan åt mig själv så lite jag går in för det, men orkar verkligen inte.. haha! Det kommer bli bra vilket som, Ni ska se J:s utklädnad, den lär hon vara ensam om..! hey sexyladie..

Vilket som, efter wn middag med steak och pommes är jag nu redo för sängen.. eller egentligen inte, ska ju vara uppe några timmar till, men dom ska iaf spenderas i sängen. Så solklar var min Onsdag. 2 dagar kvar till helg, woop woop


sneakpeak, wtf?

When the sun shine..

Veckan är i fullgång och faktiskt bara 3 dagar kvar till helg, hur skönt? Är redna så opepp på att jobba.. men har ju en del att sefram emot fram över så borde inte deppa för de! I helgen är det halloween, mina planer är fortfarande oklara, varför ska det finnas så många alternativ? Slutar väl med att jag sitter hemma.. eller inte! Hannes kommer ju till NYC imorgon, så ska träffa han i helgen! Äntligen en svenne från hemtrakten, härligt!

Annars då.. Ingenting, absolut ingenting. Ta tag i att betala böter nummer 2 idag och kanske 3.. ska fan sluta köra bil i det här landet, folk vet inte hur man kör! för jag är bäst på att köra

Ne ska ut o njuta av vädret nu, är sjukt varmt :) 24°c i stora NewYork, och det ska hålla veckan ut :) jag klagar inte!




DU TOG DET ENDA SOM VAR JAG

Jag vill känna den där känslan
som får mig att känna mig som mig själv,
som får mig att vilja ge allt.. och lite till.
Att inte behöva intala någon något annat,
för jag är den enda som vet den riktiga sanningen.
Ibland är känslor svåra att uttrycka men det är ingenting emot den här text.


Let's Hear It For New York

kl stod på 05.40am den här morgonen och det var inte världens lättaste o komma upp då ska ni veta.. men det är ny vecka och nya tag så nu gäller det att ställa sig in på tiden igen, inga mer sovmorgonar som jag hade hela förra veckan :) Ska bege mig till mallen med J idag för o lämna tillbaks en sjukt onödigt dyr kofta jag köpte i helgen, haha. Inskaffade mig den första vinterjacka igår med (förutom pälsen) Iaf, en skit snygg från Tommy Hilfiger. Men nu ska det baras till ännu en till tror jag :) Är så sjukt trött just nu, gaash! Måste nog ta en tupplur när jag fått iväg alla kiddsen till skolan. Bjuder på till bilder från i lördags när vi strosade runt i city lite halvdöda sådär, haha..












I ♥ NY

Its saturday night in New York now, and people at "home" r sleeping.. Or partying, I'm sitting here and having the worst hangover ever, or..maybe not

Kvällen igår var galen och rolig, precis som alla andra partykvällar här.. Var på Birthdayparty @ Goldbar igår.. Mat, fribar och galet mycket folk. Röjjde mesta dels av kvällen i djbåset, grym musik spelades nämligen där :) Kvällen/natten natten avrundades med pizza (lyckas alltid bränna hela gomen på min fyllepizza) haha.. Sen övernattning hemma hos Rich's mamma, haha..  Blev väckt vid 10 imorse.. smått opigg! Blev brunch på ett fancy ställe som jag inte minns vad det heter.. åt bagel med lax, hur äckligt lät inte de? Tog bort laxen dock.. Sen vandrade Jag & Johanna omkring i city hela dagen, var strålande sol och helt perfekt väder med en skön temperatur, dock var ja så bakis så jag visste inte om jag skulle lägga mig och dö inne på chanelsbutik, men jag vandrade vidare, haha.. Hemma nu efter en dag på marshalls med koftletande, 2 st fick följa med hem! Nu ska jag vänta på att Johanna ska äta middag med A sen ska vi ut och fira Marcus.. Blir nog en bra lördag ska ni se, dock inte alltför mycket alkohol idag.. Behöver vila min kropp, haha.


bilder kommer en annan dag.. eller cheka in fb!

You love the way u lie..

Det är torsdag.. och det innebär en till arbetsdag innan helg. Hurglad är jag för det? Har dock vart sjuk hela veckan (halsfluss) och har det säkert fotfarande.. men det hindrar inte mig från att göra saker! Nej, imorgon blir det city igen.

Slutade rätt sent idag så han bara bort till Peekskill, or whatever (rätta mig gärna johanna för jag vet nog fan inte själv vart jag var, haha) Och handlade ansiksmask och brunutansol.. måste ta tag i det nu, är likblek! Och här verkar inte solarium existera så då får man ta till andra metoder, jag som egentligen är ett solariemonster, haha..

Iallafall, sitter här och sippar på min cola zero och har precis tvättat bort ansiktsmasken o smörtj in mig, stinker ju apa den här skiten!! menmen. Imorgon ska jag ta sovmorgon, samt försöka hinna åka o göra nya naglar :) Den här lönen får med andra ord gå till att piffa till mig själv lite.. Föresten min färg håller redan på o åka ut, inte meningen att jag ska vara brunett eller? Färgade ju sjukt mörkt den här gånge. Behöver nog proffisionel hjälp när jag når Sverige, Moa.. det är såklart dig jag tänker på! Men bli stolt över mig nu, jag klippte faktiskt av 1 centimeter av håret, hihi.

JUST JA.. hörde att det snöar hemma? Hur sjukt, och hur tidigt? Här får den gärna vänta lite.. även om jag gärna vill använda min nya pälsjacka, men det är alldeles för tidigt! Jag välkomnar inte vintern än...på ett tag!

Ne nu ska jag kura ner mig i min sköna säng.. och beundra tvserien oth, för den är tamig fan bäst.. plus gossip, o desperate.. Greys slutade ja kolla på efter detta snuskiga avsnitt med han med vårtorna eller vad det nu var.. usch! Har bäst kanalen som visar alla serier före, så ni där hemma passa er så jag inte avslöjar allt i alla serier, höhö!

Jävlar vad långt inlägg, grattis till den som orkar läsa allt!


Såhär ser vädret ut här, princip varje dag :)


Can you take what you need but take less than you give?

Nu är det konstanterat.. jag har halsfluss. Det är alltså konstanterat av mig själv och inte någon doktor, haha.. Men ändå, legat i sängen hela dagen, men nu är det dags o börja jobba, i 9h :) det får bli en filmdag! Måste vara frisk till helgen ju, har ju planer hallå.. Dessutom börjar sängen bli tråkig och jag måste byta possition var 10 minut för att inte rumpan ska somna hela tiden, whats up med det liksom?

Vilket som, tyck lite synd om mig som är sjuk.. För jag tycker synd om Mammi som också är sjuk! Hon berättade imorse att det ska snö i Sverige idag eller i veckan iallafall? stackare..


knappra i mig lite tabletter nu, sen en morgoncigg på det så måste jag helt enkelt vara fit4fight!

I MISS U!

"Jag saknar när telefonen ringer på kvällar...

Jag saknar när telefonen ringer på kvällarna och skärmen visar att det är nathalie. Det var länge sen sist. Alldeles för länge. <3"

 

 

Och jag saknar att ringa dig varje dag på kvällarna..


On the road again

Vädret är helt amazing här just nu.. Riktigt fint höstväder med 20grader och stekande sol :) det blir man ju bara för glad av. Dock har jag lyckats bli sjuk, min hals är helt igen svullen, vilket innebär att halsmandlanara är stora som tennisbollar och jag kan inte äta.. Dricker en massa äckligt grönt te, men förhoppningsvis ska det hjälpa! Får bli soppa till lunch idag med..

Jobbar andra tider hela den här veckan med vilket gör att min tidsrytm blir helt annrolunda.. Är vaken hela nätterna o sover hela dagarna.. Jobbar från 2 på dagen till 11-12 på kvällen. Men det är ju bara för den här veckan så ska nog funka, skönt o slippa gå upp halv 6 iaf! Jaa.. så eftersom jag är sjuk har jag inte direkt sådär jätte mycket o förmedla till er. Hoppas på att bli frisk till helgen iaf, det måste jag ju bli!!


Getting colder... and colder

Jag har funnit min jacka för denna vintern.. från Juicy Couture.. ska bara spara lite pengar, haha



When it gets rough it gets tough

Söndag, och den där söndagsångesten existerar inte ens.. hur skönt? Min helg har vart toppen iaf, även om jag bara låg inne princip hela dagen igår och såg film haha.. Idag har vädret vart på topp så jag & Johanna tog en liten roadtrip med min bil :) Åkte även till Marshalls för lite shoppingen. Och jag inhandlade min snygga svarta päls från Calvin Klein som jag spanat på så länge, fick även bli ett par skinnhandskar från Ralph Lauren. Så nu var man fattig igen.. bara 4 dagar kvar sen är det lön, haha.. Nee, nu ska jag kolla upp om jag & J kan rida i centralpark nästa helg :)













ROCKTOBERFEST

OCH då menar jag verkligen fest

snodde lite rader från johanna,
Last night was amazing! Helt galet hur en fest kan vara så perfekt. I rummet man kom in i var det stora blomsterarrangemang med röda rosor överallt, en champagne bar gjord av is, två vanliga drinkbarer, ett bord med allt möjligt godis och bakelser, en tattoo hörna där man kunde få tattoo's ditmålat, ett bord fullt med smycken och andra accessoarer man fick plocka på sig och behålla, dansare/stripporlite här och var, plus två motorcyklar som man fick fota sig på hur mkt man ville. I andra rummet var den stora scenen med banden som spelade, massa snygga små soffgrupper runt om dansgolvet, akrobater som gjorde lite allt möjligt bland annat hängde i taket haha, ett par DJ's som varvade banden och så en till bar. Sen så var det även servitriser som gick runt med mat på brickor hela kvällen. I slutet av kvällen så levererades cirka 50 st XL pizzor. Helt sinnes! Har inte haft en så bra kväll på riktigt länge. Dock avslutades min kväll med en utgång efter denna fest, ensam.. haha! Men belive me, ja hade sjukt kul!

Idag ska jag dock erkänna att det är lite värre.. legat i sängen hela dagen och det ska jag fortsätta göra med för den delen.. :)









Hairdresser

Här har jag suttit as excited sen kl halv 6 imorse när jag gick upp, och försökt ringa frisören 1000ggr, dom öppnad visst inte förns 10, haha. Iallafall, bokat tid för färgning och klippning, här krävs en förändring!

Visar en bild jag tog nyss så ni vet hur håret ser ut just nu.. Ignorera mitt nyvakna face dock!


Going true the red stop


HAHA.. läste precis elins blogg och såg att hon fått en böter när hon kör mot rött inne i Manhattan.. Det påminde mig precis om lappen/böten jag & johanna fick hem förra veckan då vi också hade kört mot rött inne i Manhattan..! Har vi otur eller? Två böter på en månad, de är ju inte direkt billiga heller., Men när min värdpappa Mike visade oss lappen garvade vi ihjäl oss, för det ser så jävla kul ut.. kolla själva:


där kör vi den röda bilen, dunkar säkert skyhög musik helt omedvetna om att vi kör mot rött, medans bilen från höger är på väg att köra rakt ut (för dom har antagligen grönt) hahahah, aa jag kan inte göra något annat än att fortsätta skratta.. Och åka o betala bötern, lite mer hahahah

Fall

Hösten närmar sig med stormsteg här, och det både gillas & ogillas.. När det är soliga dagar är dock hösten för jäkla härlig :)

Jag är nu inne på min andra månad i NewYork.. tiden går fort när man har roligt, skulle sammanlagt varti USA i 7månader nu om man bortser från de 2 1/2 jag spenderade i Sverige.. Läskigt när man tänker efter. Men jag stormtrivs, absolut.

Dagarna rullar på som vanligt, fast läskigt fort, veckorna princip springer iväg, och vad gör jag egentligen med dagarna? Shoppar.. ha, mycket troligt! Senast inhandlat blev en massa smink från märket clinigue, inte nog med en privat sminkining innan jag köpte produkterna och en giftbag med massa plock i, helt underbart! Älskar det märket, och med tanke på hur dyrt det är hemma och hur billigt det är här (dollarn är riktigt låg nu) iallafall, så gör det mig ännu gladare att shoppa! En tjej kan aldrig ha för mycket av något va...? haha
Vilketsom, något annat som närmar sig med stormkliv är Halloween! ja o johanna var inne på partycity häromdagen för att testa massa dräkter, men alldeles för mycket folk o för lite utrymme för o testa! På fredag ska vi iallfall på ett privatparty igen för att inviga halloween men med tema rock, kommer nog bli grymt!






what can i say..

I just love this city..




jag går och shoppar..

eller åker!


I realize, it was only just a dream.

Jag sitter och försöker öva upp min röst.. med andra ord spelar jag in mig själv när jag sjunger, låter riktigt bra..haha. Naevers, men alla säger att jag sjunger så dålig så var tvungen o höra själv, så illa är det väl inte? haha.. Har precis tagit en lååång dusch, så uppfriskande! fick precis reda på att ungarna har 1/2day 2today, wich make me a little bit piss off.. Hade behövt en hel dag o pyssla om mig själv, men det är inte alltid det blir som man tänkt! Är iallfall fredag idag, och det gör mig juförsig glad :) Skypat nästan varje morgon med lilla Alle med, det gör mig glad :) hon är en bra tjej, ch spelar ingen roll hur länge man inte pratat eller sett henne på det är alltid samma sak, riktigt vänskap med andra ord!

Vad annars.. Har fixat en cam nu (snott familjens, haha) så de som vill skypa o se mig nu, just make a call and i be right there!

Nahe, 2h ledigt idag då, dags o åka o hämta barnen, men ska jag vara ärlig gör det kanske egentligen inte super mycket, tycker om dom så mycket ändå :) mina små pärlor..


If u ever love this city, put your hands up

When it gets rough it gets tough

Vad jag gör uppe nu frågar jag också mig själv.. Smög precis upp till köket och gjorde mig en macka med philadelpia och salami, min nya favorit! varför blir jag alltid hungrig på nätterna? Jag borde ha en såndär gris i kylskåpet som låter en massa när jag smyger mig på, höö..
Torsdagen bestod av lönedag! hurra.. Tog bilen direkt till mallen efter jobbet för shopping! Vem älskar inte shoppingen här? Tror ärligt jag handlar något nytt varje dag.. Idag fick det bli massa småplock, och härliga underkläder från victoriasecret. känns som man aldrig vill köpa underkläder någon annanstans efter man börjat handla där!

Vad mer vill ni veta? Händer inte så mycket direkt direkt.. In till city en sväng den här helgen ska jag försöka iaf, är partysugen! Nästa helg blir det granterat city hela helgen med min pingla Jojjo! Då kör vi..

Kom o tänka på en sak när jag pratatade med Kaylyn idag
N: babe, your hair is getting so long nooow
K: I know, but it can't get any longer
N: Hmm.. what do u mean, why?
K: Cause my ends r dead.. hello?!?!
Då fick jag mig en funderare.. mina toppar måste ju vart döda AS länge då med tanke på mitt slitna hår.. betyder det att mitt hår inte kan bli längre? MOA svara du som antagligen vet.. bör jag klippa av halva huvudet eller?

Ojojoj, ja umgås allt för mycket barn, och insåg idag när jag var promenad med hunden och ungarna cyklade bredvid mig och det kom fram en man som klappade hunden och sade hur söta jag och mina barn var... att jag ser väl för gudskull inte ut som en mamma? jag är 20 år hallå! och tänker vänta minst 10 till med o ha barn.. så snälla säg att jag inte ser gammal ut än? Redan dax o börja med botox kanske.. säger som johanna, ser faktiskt en rynka i pannan allaredan!

Nej nu svamlar jag, och räknade precis ut att om jag somnar inom några minuter får jag en sömn på mellan 4-5 timmar vilket är alldeles för lite för mig. Åhh gud, låt mig komma upp ur sängen imorgon. Godnatt världen


iloveiloveilove

sometimes..

att hamta ungarna fran skolan ar inga problem, men nar det kommer till att gora laxor..doda mig!!!

So will you ever love me again, only time will tell

Nu har veckan börjat rulla på igen, men det är något konstigt som händer.. har konstant huvudvärk och kan inte sova om nätterna, sjuuukt irriterande.

Iaf, en liten uppdatering om Columbus kanske, som det faktiskt inte finns sådär sjukt mycket att skriva om men ändå.. Skulle tagit tåget till flygplatsen JFK inne i city kl 9 i fredags, och kan ju säga att den fredagen var en av de värsta dagarna i mitt liv! Det var kaos i hela new york och regnet öste ner.. Skulle bara skjutsa barnen till bussen på morgonen sen skulle johanna skjutsa ner mig till tåget.. men barnens skola var 2 timmar uppskjuten pga vädret.. Och så blev även min skjuts, fick redan där panik! Tills grannen skjutsade barnen o johanna mig, väl nere vid tåget inser jag att jag glömt min plånbok hemma och johanna hade redan åkt och hade sina barn hemma från skolan pga regnet.. Och där stod jag med gråten i halsen rent ut sagt.. missade tåget o nästa gick 2h senare.. Så min kära granne fick hämta mig, väl hemma igen var jag så arg så det kokade!! Johanna fick ännu en gång skjutsa mig till tåget som var uppsjkutet 1timma.. men ja satt där i ösregnet o väntade (utan paraply) SEN kom tåget.. Väl inne i city öste det ner.. och tror inte ens ni kan fatta hur mycket det regnade! Hela grandcentral var avstängt.. Så fick stå i 20min o vänta på taxi i ösregnet.. Med taxi ska det ta 20min ungefär till flygplatsen.. för mig tog det 1h!! MEN JAG HANN MED FLYGET!! dock dyngsur..

Framme i Columbus hämtade Simon & Leandre mig på flygplatsen, sen åkte vi och käkade lite, sen var det dags o börja dricka!! Utgång på det, sjut kul! Inte lika kul dagen efter.. var helt död! Men vi åkte på Leandresmatch på kvällen :) det var dock skit kallt, men kul o se.. stor arena! Sen utgång på det igen, jaa, helgen innehöll väl mest festa och alkohol.. Söndagen var jag död när jag flög hem.. haha! Aja, det här skulle bli en kort sammanfattning av helgen, men jag hade jätte trevligt iaf, och var kul o träffa grabbsen!





face it


Honey I'm home

hm.. vart ska jag börja berätta om denna resan då? Helgen gick sjukt fort, det vet jag iaf! och att jag är hemma i New York igen..

columbus var great, hade skit kul! Jag och bara grabbar som pratade franska 24/7 haha.. Tänkte ja skulle ta lite bilder när jag ändå besökta en annan delstat.. bullshit. Det gick inte så bra, haha. Sovit ungefär 4 timmar på hela helgen så är i praktisktaget död nu, och ska alldeles strax iväg o äta sushi med Johanna så jag uppdaterar om helgen imorgon ist. PUSS




Columbus here I come

trött.tjej.90 hallå! Kunde såklart inte somna inatt.. Kanske för att jag var för över excited för idag!! Dock ska det såklart alltid vara något när jag ska resa iväg.. Ös regnar ute, aldrig sett så mycket regn (översvämningar) plus världens hurricane. folk håller sig med andra ord inne, och gatar är avspärrade.. mina ungars skola vart såklart inställd.. Fick jag reda på nu! Och jag som ska ta tåget vid 9.. Tackar Freddy för att han hämtar upp dom! Och Johanna för att hon ska hämta upp mig så ja slipper ta min egna bil. huuuh, sådär! ska försöka slappna av o slippa stressa nu! Skulle dock inte förvåna mig om inte tåget går, eller planet är försenat, eller tom inställt. Måste dom göra så STOR grej av ALLT i USA.. dooh!

Jaja, ja är redo o lämna New York för en helg iaf.. BYE




RSS 2.0