Bondibeach







I´M NOT WIERD, EVERYONE ELSE IS JUST TOO NORMAL

Oh what a lovly day!

Packade ihop sakerna och flyttade imorse, underbar känsla! äntligen bor vi fräscht och har internet. Har ringt massa samtal till flygbolaget idag och min väska är ännu inte funnen.. Den kan vara kvar i London (och det var de enda jag fick veta) så sjukt irriterande verkligen. MEN, vilketsom. Tog mitt tråkiga humör och drog till Bondibeach istället då humöret ändrades direkt vi kom fram. Stekande sol, massa surfare, och bara helt as härlig atmosfär. Jag älskar det här!!

Ska sätta mig och fixat till cv:t nu när jag ändå har tid, Amme tar en bättre dusch så då passar jag på o datanörda. Kan tänka mig att det blir rätt lungt ikv, (fast kan bara tänka) får se vad grabbarna vill hitta på när de slutat jobba.

Jag måste iallafall duscha asap, jävlar vad sand jag har överallt! MEN, färgen börjar ta fart nu.. WOOP!!



okej internet går piss piss segt. ni får resten av bilderna imorgon :)




If you want something you’ve never had, do something you’ve never done.

Hey Mates!
Vaknade upp imorse, var en aning hangover.. men var ingenting emot Amelia haha. Trodde vi skulle cheka ut idag så stressade gärnet och packa ihop grejerna (jag hade ju inget att packa då jag ännu inte har nått bagage) haha. Vilket som, kom ner.. skulle checka ut, men vi hade visst en natt kvar här (så orutinerade tjejer alltså) Men skönt de. Istället gick vi till Coles och handlade lite picknick och ner till till hamnen och botanic garden och solade lite, hur skönt som helts. Äntligen börjar brännan komma. Utforskat Sydney massa, gått i timmar haha. Blev även lite shopping idag (Behövde verkligen kläder som ni kanske förstår) ser de som en kompens eftersom ja kommer att få 700dollar från flygbolaget. Helt sjukt underbar dag då vi sett massa och verkligen utforskat allt. Äntligen börjar man hitta omkring här. Ska upp nu till ett cafe och sätta oss lite, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, blir något lugnt i alla fall då vi flyttar imorgon bitti och har massa att styra med sen under dagen. Vilket som, livet här är underbart änsålänge, och det lär ju bara bli bättre!

Cheers mates!



Mitt glädjeskutt, lär ni garanterat få se mer av! haha

Dom äckliga sleepingfoxes.. yuue!



























I was made for the sun

Livet rullar på här i Sydney, och nu har det fina vädret anlänt. Helt sjukt varmt verkligen, underbart skulle jag säga! Dagen spenderades med våra nya homies Sebastian och Simon, två sköna västeråsare.. Dom har haft en personlig guide tour för oss haha. Vi har vart i botanic garden, helt underbar park (typ lika stor som Sverige) precis vid Operahuset och den vackra bron, och det är även precis där vi bor. Skit skön dag verkligen, chillade i solen, tog en glass och snackade bara skit. Senare på kvällen var det bbq uppe på våran rooftop med allt folk på hostlet. Blev väldigt mycket goom till dricka vilket gjorde att jag inte ens gick ut, utan gick och lade mig kl 10 haha, så orutinerad tjej. Men amme hade tydligen en lyckad utgång i alla fall.

Vi har även passat på att boka in oss på grabbarnas hostel en vecka framöver, ska bli så skönt o flytta, det hostlet är verkligen som ett hotell om man jämför med vårat. Så hädanefter hittar ni oss på Highquality near kingcross st höhö. Förövrigt ska vi sätta oss imorgon och skriva ut massa cvn, sen är det dags o söka jobb! Så nu taggar vi.

Cheers!

 

Utanför vårt boende

Jag, Sebbe & Simon traskar..

down under

boysen chillar

rätt nice view ha..

getting ready for some rooftop party

Jag, Elaine & Michaela

Börjar visst bli lite suddigt nu ;) haha

The german guys..

Killarna som bor i vårt rum.. haha

 


Surfing

OH JAG HAR HITTAT MITT KALL I LIVET!! suuurfa.

Igår var vi ett gäng som tog bussen ut till board harbor då surfing stod på schemat för denna dag. Hade världens härligaste instruktörer som verkligen var grymma på det de gjorde. Gick igenom hur bra som helst och allt handlar liksom bara om att ha grymt kul. Vi gick igenom lite instruktioner sen var det bara och slänga sig i havet och börja leta bra vågor. And guess what? Mitt första försök och jag stod på brädan!!
Riktigt jävla nöjd tjej, Och så flöt de på resten av timmarna.. Satan i gatan så grymt kul det var alltså, verkligen nått jag tänker fortsätta med här borta! Ska försöka boka in en 5 dagars kurs framöver.

Kan dock säga att träningsvärken idag är olidlig, känns i varenda muskel :D


Och japp, det är mig ni ser på bilderna .. haha












first night out in Sydney

Ja, så var vi inne på dag nummer 5 här i Sydney. och om jag fått mitt bagage än? NEJ! tur att jag tjänar pengar på att inte få det iallfall. haha

Vilket som, körde en första utgång och bar-runda häromdan. Testa på Sydney's uteliv. Dock höll vi bara till på kingcross st vilket inte är dom hetaste nattklubbarna men man träffar ändå dock sjukt mycket folk! Var riktigt trevligt faktiskt. Dock blev det inget all in för min del då vi skulle upp dan efter vid kl 8 och surfa :) men första utgången blev ju helt klart godkänt! :)

Nu ska vi leta leta leta lägenheter. Var på en visning igår, men nej tack. Absolut inget fel på lägenheten men området alltså.. Känndes som vi var i kina. Bara massa chip choppar och inte en enda australienare. SÅ, idag ska vi banne mig hitta en. Skulle iväg och hikat idag men vädret är inte okej för de, alldeles för regningt! Så blir  att sitta här hela dan och leta lägenhet somsagt och kanske börja kolla lite jobb :) klart slut.








People that are meant to be together always find each other in the end

okej då kör vi igång. Ni vet ju redan hur resan startade haha. (och jag är fortfarande lika trött) typ övertrött så alla skrattar åt mig istället haha). Hela den här dan skulle vi hängt på stranden men pga vädret tog jag och amme oss en egen tur istället, ner till Chinatown. Verkligen älskar det! är precis som i NYC, billig shopping, billig mat, mysiga områden, osv.. så där har vi hängt hela dan :) Ikväll är det Pubcrawl med alla härliga människor. Är dock fortfarande jätte irriterad över min väska.. men tur att ja har alla underbara vänner som lånar ut saker till mig! :) Hänger mest med Yasmine och Maria, två störtsköna tjejer som är precis lika galna som oss. Vi håller även på att letar lägenheter för fullt ihop nu. Måste hitta nått innan helgen, då vi inte står ut på hostlet mer!

köpt sladd till kamera och mobil nu, så känner mig inte handikappad längre! :)

Imorgon står surfinglektioner på schemat. hoppas vädret är på vår sida!


utsikten från vårt fönster

On our way to Chinatown in the rainy weather

citymarket, christmas time



kaaaanske inte dom roligaste bilderna från Ammes Iphone, men efter idag kommer bättre bilder från min kamera! :)

Cheers!

hey there

skapligt irriterande det maste vara att sitta dar hemma och vanta pa uppdatering ;) haha. meeen, ja har precis kopt kamera sladden idag, sa kommer nog upp lite bilder snart. Ar just nu bara piss forbannad for att mitt bagage annu inte kommit. Amme fick sitt igar men mitt ar borta!!!!!!!!!! och ni anar inte hur handikappad man blir alltsa.
Alla var ute och festa igar, (har traffat massa harliga manniskor verkligen.) men inte jag.. somnade halv 9 igar kvall, shit verkar bara vara jag som e jetlagd!! ar bar-runda ikv, far se hur taggad jag ar pa de nar ja inte ens har nagra klader...

meen,. mer uppdatering kommer snart. lovar! och bilder. nu har jag sa sjukt mycket o styra med bara..

puss en lite surig nathalie for tillfallet.

and were here..

Okej vet inte vart ja ska börja riktigt.. Vilken jävla resa! Vi missade flyg, vi blev omplacerade, det var storm.. haha. Vi hade noll koll på tiden under hela resan (men jag sov för de mesta) nästa hela tiden haha. Stackars Amelia! Det lyxiga var att resan från Bangkok till Sydney blev vi omplacerade så vi fick prinip sitta i förstaklass!! stora utrymmen, vi fick en egen "stewart" som gav oss goodiebags med pyamas, krämer, choklad, osv.. Han blev nog lite små förtjust i oss ;) i,om att han lämnade ett brev med sin parfym på med nummer och allt till han så vi kunde ta en drink framöver.. Han smugglade även ner en stor chmpagne som vi skulle spara till nyår (pyttsan, får se hur det går haha)

Vilket som, vi är framme och vi lever! även då resan inte fick riskfyllt fram. Vi har inga bagage!! känner mig smått handikappad, äcklig, osv! MEN VAD GÖR DET?? vi är ju faktiskt i Australien! Vädret är lite små tråkigt, lite regn oså.. men det ska bli sjukt varmt under veckan (hoppas de matchar in med surfinglektionerna)

Ja har faktiskt inte tid o blogga egentligen alls.. och ja har inte fixat sladd till kameran än. utan ska göra det idag!! så bilder kommer. håll ut!!! :) är så sjukt jetlagd också, sover hela tiden och kan somna överallt haha.. Väldig turbolens i hela kroppen med. känns som ja är i ett flyg hela tiden.

Ne nu måste ja gå, ska på möte nu :) sen vidare ner till stan med 2 nya friends, Jasmine och Maria!! Vi ska leta lägenheter :) PUSS



AUSSIE WE'RE ABOUT TO COME!

Hjälp vilken konstig dag. Alla avsked gör en ju så ledsen.. usch! Men nu är jag redo iallafall. Äntligen packat, haha, skrivit ut alla papper, osv. Pengarna har rullat in på kontot. SÅ NU ÄR DET BARA TILL ATT GÖRA AUSTRALIEN!!
Ska strax färga ögonbrynen, lägga lite ansiktsmask och förbereda mig inför en resa på 36 timmar.. gosh!
Älskar er alla!!! ni vet vilka ni är :) ta åt er!! :)

Lovar er ett sista inlägg i Sverige från arlanda imorgon.. sen kommer ni framöver att få gotta er i härliga inlägg från Aussie, och till en början då Sydney!! Nu måste jag tagga till, på med spotify och börja tänka positivt! :)

GO GO GO GO!!!!!

sista måltiden i sverige solklart:




So damn close

14h för att vara exat.. Då sitter vi i bilen påväg till arlanda. Och har Nathalie börjat packa än? haha, nae inte ett skit! Känns verkligen inte som jag ska åka alltså.. och jag är inte ett dugg taggad just nu. Det kommer väl, men inte nu iallafall.

Haft den bästa mysigaste kvällen/natten på länge :) Sov hos Richard inatt, i hans nya lägenhet. Som förövrigt är jätte fin!! och kommer bli ännu finare :) åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

orkar inte ens skriva här!!!!!!!!!! kanske ska ta tag i nånting. men jag vill verkligen inte just nu. byye







JUST JA, vissa som frågat. Och ja, jag ska blogga som en tok från australien! (:

Today is the first day of the rest of your life. Make sure to make it damn good!!

kl stod på 6 imorse, jag gick upp pigg som en tupp.. eller?
Ne sanningen är att ja faktiskt vaknade rätt så irriterad imorse, och fick inte igång nått kaffe.. TUR att mamma kom upp strax efter och fixade! Noah skrutten kom ju vid halv 7, och nu ska vi mysa och gosa hela långa dan!! Möjligtvis ner på stan för en fika med Hanna. Sen bär det av till lkpg med Moa!! Fira Malin som fyllde år igår också.
Om jag är taggad? ÖVER taggad.

Nu ska vi ge oss ut på en morgonpromenad! :)


Show me.

Vart ute på landet hos Mormor&Morfar hela dan, jätte mys. Precis tagit ett litet break hemma för att äta sen kommer farmor och hämtar upp mig ska vi ut till krokek till Pappsen med den släkten och säga hejdå :) Det bjuds på middag och trevligt sällskap. De gillar jag! Ska försöka börja packa lite sen när jag kommer hem ikväll med, och försöka hitta mitt pass.. Så typsitk mig, vart fan kan de tagit vägen liksom!! Ska iallafall upp 6 imorgon bitti så hoppas ja kommer i säng tidigt ikväll. ne nu kommer dom visst!! BYE





ONE DAY, someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else.

EN HEL DAG SOM GÅTT I ETT. och jag lyckades sova kanske 3h natten som var.. gud! Har hunnit städa rummet (skulle börja packa, men så långt hann ja inte) Lunch på paus med Mois & Celia sen vidare till ingelsta och hängt på salongen i några timmar, vidare till gymmet, sen lite solning och nu sitter jag här!
Precis ätit kvällsmat och tänkte faktiskt knoppa nu :) Morgondagen kommer att gå i ett, oj oj oj.

PUSS- en löjligt lycklig tjej.




SHOEMANIA!

SHOES, HIGH HEELS.. SERIOUSLY I NEED HELP!!

Amme säger att jag endast får ha med mig 2-3 par klackskor.. WTF!! Ja har som har 10000, här är bara de framtagna.. hjälp! vilka ska med liksom..



My love is a revolver, my sex is a killer. Do you wanna die happy?

Usch vad töntigt glad jag är. Ni skulle se mig, hoppar runt på små rosa moln här hemma haha

På riktigt, jag kan verkligen inte hitta någonting att klaga på just nu. Jag har världens bästa familj, släkt, vänner och R såklart. Ska ta tag i att rensa garderoben nu, sen sålla ut vilka kläder som ska med och inte till Australien. 5 dagar kvar. Och på Torsdag kommer min själsfrände till Norrköping.. pratar såklart om Amelia! :) Och på torsdag blir det även Linköping för hela slanten. ÅHH!!!!!!!! VAD LIVET FLYTER PÅ BRAAAAA



I wish that I could have this moment for life.

vilken sjukt bra dag, startade med lunch på stan med Jossan och inhandla grejer till resan.. sen vidare för att hälsa på mormor på sjukhuset, sen till Moas salong o fixa håret plus träffa sofia.. SEN de bästa, mys hemma hos Moa med hyrd film. Gosh vad jag kommer att sakna denna tös, hon är ju trots allt min kusin, mitt allt. Vi sitter liksom ihop!

Every morning I wake up..

ohhh ni anar inte hur frustrerande det var att vakna upp imorse och glömt bort att man inte har någon mobil, letat överallt tills ja kom på att.. ja har faktiskt ingen längre! haha. eller jo, jag har den ju, men stendöd är den. Okej att den har vart med om mycket, 1000 fall mot backen osv, men 5 dopp i toan klarade den visst inte av. haha

MÅNDAG och den här dagen kommer att gå i ett, precis svept i mig lite kaffe.. lite träning nu sen väntar stan! Lite halv frustrerande att ja har halva mitt liv i ljunga bara, smink, väska, plånbok, kläder.. osv! MEN, då lär alla få se Nathalia ala Naturell idag ha.

Lite mojje bilder från lördagen tagna av Moa, what a night. hon och jag ihop kan inte bli annat än galet!!



Moa & Tilda..som förövrigt joinat min klubb o blivit brunett, snyggo!

upp över öronen..

haft en av de bästa helgerna på riktigt länge måste jag säga.
Mys i fredagskväll hemma hos mig med R, bara mysmysmyyys <3
sen en helt vild galen utgång igår, som slutade med alldeles för mycket pengar fattigare och en mobil fattigare.
Men kul hade jag! haha.
Nu är det bara 6 days left. Gud har inte än fattat att jag ska åka ju..
typiskt att det händer för mycket bra saker här hemma i mitt liv just nu bara, meen jag är fort sjukt taggad på flytten såklart. Jag är sådär riktigt nöjd och glad med livet just nu. ALLT är faktiskt helt perfekt!

Ne, kanske skulle försöka sova då. Har sjukt mycket att stå i under den kommande veckan. Just ja, påminn mig att jag inte ska dricka på ett bra tag igen. Kom på idag varför jag inte druckit på 3 månader, så ovärt att vara bakis alltså!!


du och jag mot världen.


ÄLSKADE LILLA HJÄRTEGULL

Ätit mysfrukost ihop, vart nere vid pressbyrån och köpt lussebulle, fått fredags godis (en klubba) haha
och nu ska vi snart göra lite lunch, blir nog en sväng på stan sen med tjerna med.
De här charmtrollet dödar mig snart, så läskigt söt är han!
Nu ska vi pussas lite och mysa ner i soffan innan vi ska laga mat ihop. han får assistera mig i köket idag! :)




båda helt yrvakna haha. Tror det är första bilderna ni får se på mig utan smink btw!

11-11-11

idag skulle man ju bara gifta sig, eller föda barn. Men inget av de ska ja göra, haha-.
Tydligen rekord med bröllop bokat idag, super fint datum tycker jag!
Är uppe med tuppen iallfall, min lilla älskling kom vid halv 7 imorse, så fick ju iallafall sova 4h inatt,
ska inte klaga!! Raringen gör ju min dag.
SEN VID 5 tar vi ju faktiskt helg, kunde inte komma mer lägligt.


älskar dig min skrutt!

HAPPY HAPPY HAPPYYYYYY

what a lovly day!! Hunnit med gymmet, sola, och tagit ett långt bad!! Nu taggar jag ett sista arbetspass på vildmarkshotellet, forever! Sen om en vecka går flyttlasset till Australien.. sjukt! Även fått sett med egna ögon nu att pappa ska sälja huset här i krokek.. Känns as skumt! Är ju ändå här jag växt upp och alltid bott princip, kommer kännas såå wierd o komma hem sen o veta att det här huset inte är mitt! menmen, bara o ta och vara glad för hans skull!
NE, jag är glad idag, sådär överlyckligt glad!! Den här helgen kommer bli den bästa på länge!!! Mys med R imorgon, möjligtvis vinkväll ;) Sen en GALEN UTGÅNG med ALLA tjejer på lördag.. lite avskedsfest!!
SOM JAG SA!!! JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!! Sista jobbpasset, idag ska ja ge allt! :)

INTE LÅNGT KVAR TILL HELG NU!!!


.tusen fjärilar i magen.

HOLY CRAP vad trött jag är, går nästan inte beskriva. Efter R ringde o väckte mig inatt gick de inte somna om haha.. även om samtalet uppskattades till 1000, var jag död efter 3-4h sömn imorse. Kaffe och Cola zero har vart min bästa vän idag, t.om så bra vän att dom fått hela min kropp att skaka, haha.

Borde väl försöka sova nu, hatar att mitt huvud inte alls hänger med medans kroppen är helt uppe i varv.. förstår inte hur den resonerar.


pigga och glada imorse!! tur att dom får mig att skratta 24/7 så ja tränar magen nu under tiden jag inte har tid att gå till gymmet haha.

och ja ser bara ut som ett allmänt freak under dagarna då vi bara tömmer ur alla varor hah.

take my heart, it's yours to keep

vart o solat precis, var hur skönt som helst.. slumrade såklart till! :)
Ja som trodde ja skulle vara ledig imorgon, nejnej. Inne på dag nummer 8 i sträck imorgon.. så bara ställa kl på 07.00 igen!! Gud, ge mig helg nån gång haha. but cash it is!!



älskar när man får..

älskar när man får sånna här bilder skickade till mobilen..


ett bevis på att mina skinny drinks levererar ;)!!

och där blev hon kär..




I wanna scream till the words dry out

14h senare.. och nu är jag hemma!! SATAN VAD JAG ÄLSKAR MITT JOBB. HAHA, kom fram värsta söta gästen när ja jobba, efter ja serverat dom ikväll och gav mig ett kort "ville bara säga att du är väldigt fin" stod de.. sånt kan ju göra min kväll alltså haha.

Precis käkat gårdagens tacos och borde nog funderar på sängen nu, upp 8 imorgon igen.. sen ledig onsdag, tacka gud för de!! blir träna träna hela dan då.  PUSS PÅ ER FOLKET


helt jävlas as slut efter denna dag..därav hur ja ser ut! ha

Don't let someone become a priority in your life, when you're just an option in theirs.

Måndag morgon, och kl stod på 07.00! Ja börjar ju få rutin på det här nu.. glad att pappa gjorde kaffet åt mig imorse innan han åkte. Äntligen lite gott kaffe haha. Redo för att städa ur restaurangerna på djurparken, sen vidare till hotellet för lite konferens jobb. Längtar ihjäl mig till fredag kväll när jag är ledig hela helgen!!
Kan inte riktigt förstå att det är 13 dagar kvar tills flyttlasset går till Australien, vart tog tiden vägen liksom??
Ska verkligen bli sjukt skönt o slippa vintern, men samtidigt.. kan inte minnas hur många år sen jag faktiskt var hemma på julafton? Börjar bli van vid att inte fira det hemma. Men igår mös ja till med Lussebulle, julmust och Justin Biebers julmusik album, hur mys! Älskar att ha huset för mig själv i krokek :)

NE, JOBBA JOBBA NU VAA!! Pengar till värmen.


kaffe kaffe kaffe kaffe...

IN MY FACE

färdig sminkad, snyggaste outfiten och reda för o slå klackarna i taket..
men, nej! Jag tog bilen ut till krokek istället, här har ja hela huset för mig själv.
Ska tända ljus, sätta på bra musik och lägga mig i ett bad, var nog precis vad jag behövde ikväll. Ciao

nice to meet you, let's do it again

DÅ VAR DENNA DAG ÖVER!! med att jobba iallafall, skönt! LÖRDAAAAG, känns dock som söndag.. lustigt de där!
Åkte in till stan nu efter jobbet, var tvungen o fylla på garderoben till veckan i krokek :) och eftersom kvällen ännu inte är slut funderar jag på att gå ut eller hitta på nått kul, hade helt andra planer för denna kväll, men på 1 sek försvann dom... SÅÅ, när 5 olika smsar om olika förfester känns de som man borde ge sig ut på nån och de ska jag bannemig göra! även om ja börjar jobba kl 9 imorgon.

KAN DU, KAN JAG!


 




baby jag tror jag är kär.

kort och gott, jag är slut.. helt död. MEN, det känns att man lever haha.
Precis gett mig in på dag 2 dubbel pass på jobbet, vilket innebär 14h jobb om dan, bara ledig ons nästa vecka, och gud vad jag längtar till den dan haha.. har man blivit förslappad av att bara gått hemma en månad tro?
Vilket som, älskar mitt jobb, så det gör faktiskt ingenting :) tänker alltid på en liten buse som ja träffa där när jag jobba i sommras, o de gör mig lite extra glad i kroppen varje gång jag är där :) hihi

Ne invänta ett nattsamtal så ja kanske kan somna gott sen då!!


ne, puss. nu somnar jag.

Slightly Stoopid

Att gå upp kl 7imorse var jag ju inte direkt van vid.. Men 2 koppar kaffe och ett träningspass senare var jag pigg igen :) blev btw sjukt förvånad när jag ställde mig på vågen igår, har gått ner så mycket mer än vad jag trodde!!
Iallafall... Precis tjockat i mig en kyckligsallad, och ska strax åka ut till krokek, har fått äran att jobba dubbelpass ändå till söndag nu! Men det behövs verkligen så mycket jag gått hemma  den senaste tiden :) TJINGTJONG!!




were gonna make it, YOU and I.









WORD!!


Halloweeeeen

Har sjuukt snygga bilder från halloween,
men kan dock inte lägga upp dom (av privata skäl haha)
En uppläggningsbar iallafall :)





T isdag

Ja har noll koll på dagarna alltså, antar att det blir så när man har för mycket i huvudet och inga jobbdar att anpassa sig till. Helgen gick galet fort iallfall, och R stannade ända tills igår, mys :)
Dagen har spenderats med Mammi på stan, hon köpte en present till mig med.. och vet ni vad det var? En rockring med vikter, haha.. Okej att jag var bäst på det när jag var liten (alltså verkligen grym) så var det lite svårare 10 år senare måste ja säga, haha. MEN, ja klarar de rätt galant iaf, nu ska höfterna och magen bli fasta och fina ;) haha

Väntar iaf på att Mois ska sluta jobbet så vi kan röra oss mot gymmet. bara tagga då!



justin bieber ekar i hörlurarna! :)

RSS 2.0