Baby you can go where ever you like

Vakna en måndags morgon 05.40am och känns sig pigg är värdelöst.
Dog nästan där ett tag, men nej som ni ser lever jag ännu.
Vaknade precis av att ett gäng hunkar (vi kan ju låtsas iaf, men de var fula mexikanare) som plingade på dörrn, och där kom dom med min efterlängtade torkumlare, så nu ska jag slääänga mig in i duschen sen efter de, tvätta hela min garderob! äntligen. no more laundrystores for me.


If u want my love u better work real hard





up up here we go


colan ja drack idag var ju sååå 2010

SKYROOM LASTNIGHT

Fredagen är över, jag & Johanna promotade på skyroom igår.. Det vart riktigt lyckat, med free drinks all night at our table! Ja drog vidare med några tjejer till Veranda senare dock, and I ended up at a hotel for some afterpartyyy. Kom hem 8 imorse, efter 0 timmar sömn. Mådde inte riktigt som en gud, o alla sängar o soffar var upptagna, men jag byggde upp mig egen säng på golvet! Vart sjukt sega hela dagen, sovit fram & tillbaka nu till kl slog 6, nu är det dags för att sätta igång igen!  Ikv blir det free dinner @ Pop burger vid halv 11, sen antagligen vidare till Tenjune för lite mer spracklande fest. jag är taggad, säg nån gång jag inte är de?

Duschen kallar! tjing





were here tooo party


I LOVE MY LIFE

Så, vad har hänt den senaste veckan i mitt liv..

  • Moa har åkt hem till Sverige
  • Johanna, my partner in crime, my neighbor, my everything.. har flyttat in till city
  • Har sett Justin Bieber filmen (min lilla tjej grät så ja trodde hon skulle dö) haha
  • Jag har lagat soppa iförd endast underkläder, skvätt ut soppa på hela höften och fått 3 brännblåsor
  • Träffat en ny tjej från Danmark som heter Karina
  • Klippt mitt hår kort (när min frisörs sade, ses om 5 veckor igen då.. insåg jag att jag inte längre kommer vara här då, och fick panik)
  • Ska imorgon hjälpa Johanna promota för första gången på skyroom! SEE U ALL THERE!!

give me a break

Citat

Det är nu söndag, vi är mer än bakis.. Vi knallar på Ditmarsblv för att ta subwayen in till Manhattan och strosa runt i Centralpark samt visa lilla Moa Timesquare. Får för oss att göra en video, och kan lova er så många roliga citat som sagts under denna vecka är nog det här de bästa.. Se er framför hur solen skiner, vi ser stekiga ut i våra glajjor, är totalbakis (antagligen fort fulla) så nu kör vi..
MOA: jag ska berätta om igår när vi tog in på motell då
NATH: Aa, jag kan ju tillägga att vi tog in själva på motellet
MOA: Aa precis... amen då kan jag ju inte berätta HAHAHAHA
Kan säga att efter den här konversationen nästan vek jag mig av skratt, sen allt störts som sa's efter de, haha gud alltså!  Vi strosade iaf i Centralpark, samt alla gator ner, sen timesquare för ännu mer shopping, sen blev det hemgång, var planerat att Moa skulle sova kvar i city och jag åka hem Upstate men hon följde i sista sekund med mig, och få se mitt hus o några av mina vänner här :) Att säga hejdå till tösen var riktigt jobbigt dagen efter, men att veta att hon står på Arlanda om en månad och väntar på mig gör det lite lättare! Tack för att du kom hit och hälsade på mig Moa, det uppskattade jag så mycket, och att vi även fick den bästa veckan i våra liv är ju ingen tvekan om saken. Är glad att du förstår nu varför jag inte vill åka hem och vad det är som får mig att vilja stanna här. Ses snart min ängel.




Moa, kolla senaste gossip girl avsnittet, dom kommer stå exakt här vi står ;)

All I Do is win win win no matter what

Lördagen är kommen, här börjar det bli en aning slitet asså..
och det var pisskallt den här dagen. Vad vädret körde med för spratt har jag ingen aning om.
Men vi tog våra feta rövar till en restaurang i närheten & käka lite pasta carbonara, tror vi satt där i säkert 2h, folk trodde nog vi var störda i huvvet för vi garva åt allt vi såg! Vi fick konstiga ideer, om tatueringar, piercingar, massage, osv.. Gick till alla ställen, men det var nog ödet att ingen hade tid med nått av de. haha
Tur var väl de! vi körde igenom hela Ditmarsbv för shopping och åkte ut till Queensmall för ännu mer shopping,
Moa var mer än njöd så då var jag med det (turisten ville ju såklart se allt & shoppa) denna kvällen blev nogolunda chill faktistk, åkte hem till Steven var där lite folk, drack, rökte, käkade Kinamat chillade..
den kvällen vart ändå rätt störd i slutänden, men vi somnade dock skönt o soffan både moa & jag. Åhh vad jag saknar o hålla om den ungen!






glömde att vi var utelåsta 2h denna dag också, men vad gör de? man har alltid nått o underhålla sig med i NYC..lmao


teach my how to dougie

Fredag, försöker kolla på bilderna ifrån fredagen för att komma ihåg vad vi gjorde..
de hjälpte ju inte så mycket! haha .
Vi åkte in till 34:th street o shoppa lite, tror vi chillade mest denna dag, (dock sov vi inte, så var vi gjorde var rätt oklart) hahahaha eller nu såg jag, Moa var en "spykråka" haha..
Har världens bästa video på de.. om jag ändå visste hur man laddade upp de här!
Blev en sen utgång på kvällen till Veranda iaf, skönt ställe med skönt folk & skönt drag,
tror vattenpiporna där inne gör hela grejen! Vi somnade sent vilket som, men i våra egna sängar, eller jag i min & moa i soffan! Hur onice det än låter, och hur lite detaljer jag än ger er.. kan jag säga ett ord, awesome!






Love is in the air

Tosdagen innehöll heldag i Manhattan, Moas mål var shopping & de gav jag henne! Vi strosade på 5:th Avenue och njöt av det härliga vårvädret me 18+ och sol. Kvällen gav oss en utgång till Griffin med Steve & gänget, sen vidare för efterfest på Veranda. Vad som hände efter det är mycket oklart!











In Neeeew York

Onsdagen anlände Moa till NYC och jag mötte på henne på Grandcentral,
kände inte igen henne först, blev så glad att vi båda stod o skrek ett tag och sprutade lite tårar.
Var så galet skönt att krama om tjejan igen, som jag hade saknat henne! Kändes konstigt de första sekunderna, sen var allt mer än normalt igen haha!
Tog subwayen till Queens hem till Kalle där vi skulle bo, jag hade lite svårt o hitta vägen först, iomed att jag bara vart där en gång innan o var då full haha..
Men tillslut kom vi dit :) Gick o käkade på en restaurang och tog 4 drinkar, blev lite runda om fötterna, köpte redbull vodka, gick hem o satt i lägenheten o drack och hade sjukt roligt..
Gick ut senare på kvällen, och den vart helt epic den kvällen! Slocknade ändå rätt skapligt, runt 3 tror jag. Sen att vi vaknade vid 7 och nått sjukt hände är ju en annnan 5:a haha












I wish that i could have this moment for life ♥

är det fortfarande någon som tittar in här?
Tänkte försöka ge mig på att börja blogga lite aktivare igen, får se hur det går med den saken.
Har precis haft min älskade kusin Moa här i en vecka, och den veckan har vart mer galen än någon annan.. Måndag idag och imorgon ska jag övergå till mina vanliga rutiner igen (jobb) och i o med att jag endast sovit dryga 10h på den veckan som varit ska jag runda av det här inlägget nu och berätta mer imorgon om allt som hänt. godnatt världen..
jag behöver sova en vecka i rad för att bli människa igen!


I was praying that you and me might end up together

Sista arbetsdagen för denna vecka, och jag har fått ett och annat gjort idag! Vädret är still på topp och jag är glad! Skypat med Tess & Sebban, brunaste paret i världen just nu! Som dessutom hade köpt en bikini till mig som jag bad om, nu kommer jag vara snygg i sommar!

Moa tar flyget om några timmar till NYC och jag är helt galet galet galet glad att hon snart är här, (jävla tjat va) men det händer mycket just nu, livet är på topp, jag är på topp, allt är på topp! och ingen kan förstöra min lycka till livet just nu!


maybe i'm bad, but i'm perfectly good at it

alla ♥dag är över. ska man säga om denna dag? Inte lik nån annan men ändå så lik, except all choklad man lyckats trycka i sig, och gulligare ungar än vanligt! Spendera min dag på en laundromat.. haha!
börjar få in vanan där nu, förutom att det var strålande sol och 14+ ute, så jag satt ute på en bänk hela tiden med musik i öronen och njöt. Underbart!

1 dag kvar tills Moa är här, känns sjukt.. inte sett tösen på ett x antal månader 7 eller nått tror jag! så ska bli underbart att få krama om henne och visa henne mitt liv här! vi kommer ha det såå bra. Ska möta upp henne inne i city på Grancentral på onsdag förmiddag, hon är redan taggad för utgång så det blir full rulle på en gång när hon anländer! kan knappt vänta, packat väskan och är övertaggad!! bäst av allt är nog ändå vädret.. ska bli skit fint väder när hon är här.. ödet! Eh japp!  Ne, om kan skulle försök sova då.


FÖR.FEST










.

02.54

Bakis häng inne på Manhattan i lördags, blev brunch med Peter, Sanna, Patrik & Micke.. JA & Sanna åt dock bara efterrätt haha! Sen strosade vi runt i central Park ett tag, hur skönt som helst! Dock försvann solen precis när vi tog våran lilla tripp.. så det ser lite trist & grått ut, men.. ni hade älskar det iallafall





Nath is attending, Fuck Valentine's Day.


HEJ BLOGGEN

Vaknade nyligen upp hemma hos Kalle här i soffan i queens, mår som en prinsessa..typ! Åkte in till city igår kväll för en chillkväll med Kalle & gänget, blev lite öldrickande här och så körde vi lite frågesport som grabbarna hade gjort (kan ju tillägga att dom är översmarta) så jag losade ganske så hårt, tror jag fivk 2 rätt, och de var rena gissningar! haha.. runt 1 tiden drog vi ut för lite barhäng, typ as mys! Blev lite mer dricka än jag räknat med, trots de mår jag som en gud idag! Den här staden kan aldrig få mig att sluta le :)
Ska ta en dusch nu, sen ta subwayen in till Manhattan till Peters place där alla sköningar befinner sig! kan tänka mig att de blir lite middag senare sen en galen utgång, med Peter & dom blir det alltid galet, så jag är taggad till tänderna, idag kör vi all in! Stannar nog i city hela dagen imorgon med, lite solsidan häng med svennarna låter ju inte helt fel!
fan va ja e lycklig!



kan meddela att vädret e på topp här.. ska bli upp till 16 grader nästa vecka närdu kommer Moa! :) kan inte vänta med o slänga på mig skinnpajen!

Begäran är att vilja ha allt. Girighet är att ta det!




Att köra bil är här med min grej, jag har aldrig kört så mycket bil som jag gör här under dagarna, minst 10 ggr om dagen går jag in & ut i bilen, därav hur musikkåt jag blivit.. Trots att amerikaner kör som idioter (och då menar jag verkligen inte att dom kör fort, utan som mitt ordval, som idioter! ) så älskar jag min egentid i bilen!

Cheesecake factory

I lördags åkte jag med Adela, Johanna & tysken (minns ej namnet) till Cheesecake factory för middag.. 40 minuters väntetid. Populärt ställe med andra ord.. Men alla har sagt att jag måste äta där innan jag åker hem, vilket faktiskt var värt väntan, vilken gudomligt god mat! Dock åt jag inte ens hälften så mycket det var, men det är en annan femma.. Egentligen ska man väl gå dit för att äta cheescake, men jag är inget större fan av det om jag ska vara ärlig! Men def ett ställe man måste äta på, supermysigt och supergott!




Innocence

Urusel på att blogga, men nu kör vi!

Veckorna går så läskigt fort ju, redan fredag imorgon! 5 dagar kvar tills Moa är här! woop woop.

Har hunnit med galet mycket shopping faktiskt, dock bara sommargrejer, så nu får ni fan fixa vår/sommar tills jag kommer hem :) Helg här imorgon, fashionweek starade idag. Förra var grym, får se vad denna har att erbjuda, kör nog city en sväng på lördag iaf! Börjar bli partysugen igen. Igen? Alltid skulle jag nog säga!

Fick hem min kartong med skor idag till Sverige (Bara en månad försent) Mamma var sur.. inga skor för henne tydligen. Det enda hon sa var: Fy fan vad mycket fula klackskor, och hur ska du kunna gå i dom här, minns du att du nästan bröt foten i sommras pågrund av klackskor?  Vi får väl se vem som erövrar staden i sina klackskor sen! Jag kommer att leva i dom!

Ne, nu ska jag lyssna på min grymt sköna musik ja har på min amerikanska spellista, dricka upp min cola burk (måste få bort mitt colaberoende btw..) , ta en cigg. sen kallar nog sängen! I'm as happy as I can b..









Second time I get caught singing a little bit toooo high in the laundry store..

Ja ni hör ju på rubriken.. 2:a gången jag måste gå till en laundromat och tvätta , våran torktumlare har vart trasig sen nyår, och min värdpappa tar aldrig tummen ur o fixar den! Men ja klagar inte, jag typ älskar att tvätta på ett tvättställe, det är liksom sådär riktigt amerikansket och man möter alltid roliga snubbar när man sitter där och väntar i 1-2h.

Men av nån lustig anledning brukar de flesta gå 10-15 min efter jag kommit in, vilket betyder att jag har hela stället för mig själv och då sätter i hörlurarna med högsta volym i öronen och kör en sväng om och sjunger (hör inte mig själv) och när jag står som mest inne i mitt framförande, ja då stiger nån innanför dörren utan att ja märker de (och då kan man ju undra hur länge dom hinner se mitt uppträdande innan jag upptäcker dom) haha! Men gubben som kom in idag gillade min moves, och sa att jag hade bra sångröst, även om han ljög..gjorde han min dag!



To tired

En flaska rött slutar aldrig bara med den flaskan.. vidare på "collegefest", vidar till Kyles.. vidare till sängen! Vakna: Bakis, kinamat till frukost. härlig start på lördagen! Amerikanska killar är dumma i huvudet. datanörda. cheesecake factory. och nu återigen sängen

Blir lite 90210 resten av kvällen.. min cola zero är min bästa vän idag. Imorgon är det superbowl, skulle inte förvåna mig om några bud light lime slinker ner.. Skulle behöva en alkoholfri helg. hm, nästa helg.. nopp ,fashionweek. helgen efter de, nopp Moa.. Helgen efter de.. Eh! JA väntar tills ja kommer hem!


tjejen e en aning sliten idag!

Inte ett dugg uttråkad ba..

Vilken är din bästa egenskap som singel: haha, har singlar en bra egenskap.. Isåfall är jag väl bra på att vara singel då
Och din sämsta: jag är inte sämre än någon annan skulle jag tro
Länder du varit i: oj, sjukt många.. så många att jag inte ens minns! Jag är en travel människa, får myror i rumpan om ja sitter still för länge på samma ställe
Bästa resan: USA utan tvekan.. mitt liv är här
Coolaste upplevelsen: Skydiving, de slår allt!
Bästa mat kombinationen: Allt som har med sås att göra.. sås skare va
Favoritblomma: Ros
Favoritdoft: Måste nog säga mig själv och min victoria secret parfym, den doften kan ingen motstå
Din senaste facebook uppdatering: !If I don't get laid tonight it's a fucking miracle" om ja skrev det är oklart..
Bästa på tv just nu: kollar ärligt aldrig på tv.. Hanna Montana annars då..
Bästa tv serien: Gossip girl, OTH, 90210, Desperate
Spelas just nu på spotify: jag använder ett amerikansktprogram som är samma som spotify, just nu är ingen musik på
En dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse: alla mina drömmar ska gå i uppyllese förstör inte de här nu!
Planer i sommar: Stora planer, Dock hemligt!!
Planer de kommande veckorna: Moa kommer till NYC och gör staden mer osäker än vad jag gör den
Nästa kommande utomlandsresa:  Blir väl Sverge .
Din sämta egenskap: Jag är rätt trög, eller mycket trög i vissa fall
Vad gör du när du är rastlös: Sitter vid den här dumburken
Vad kommer dina barn heta: Tänker ja inte säga, för unikt för att nån annan ska gå ta dom
Skostorlek 37/38
Favoritdjur: Absolut inte hund iaf.. tycker inte riktigt om djur förövrigt.. Hästar kanske
Är du en långsint person: Inte speciellt, beror på vad fallet gäller
Vad fascineras du av hos andra människor: Glädje, drömmar.. det sprids lätt vidare till andra personer
Var är du om 10 år: Varför planera det nu? Här lever vi i nuet
Hur var du som tonåring: yckades med det mesta
Favoritfilmer: frågar du mig ur huvudet? Ska slå upp de först..
Godaste du vet: Mjuka pussar

when life takes over

Den där mammutstormen gör mig sjukt rastlös.. No car, no job, just trapped in my own house, lol.
Sitter och försöker fördriva tiden framför datorn, blir lite serie tittande.. Nu står OTH next på schemat

Då ja skulla kolla på serien dök det här upp.. har jag bara otroligt dålig humor just idag eller var bilden lite rolig? Jag tror iaf att det är en lampa.




Another snowstorm



FML på riktigt.. Den kom inatt, den omtalade mammutstormen, och ska tydligen bli betydligt värre denna natt som kommer.. Vilket innebär att man är helt fast i huset.. med 1000 ungarn omkring sig. Såhär har inte vädret vart här på flera 100000 år, men vilket sammanträffande att de ska ske just när jag bor här! Varm vatten ska vi tydligen inte ha heller, för ledningarna ska frysa till is.. 2012 lär ju världen gå under..

RSS 2.0