One of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whether to walk away or try harder.

Äntligen är det den 1:e februari imorgon, som jag väntat på den dagen! Då påbörjar vi vår roadtrip till Melbourne! Precis packat väskan, fixat vår campervan o nu ska jag bara duscha och låta tvätten bli klar :) Hunnit med en tripp till ikea idag med för lite köttbulle ätning och ett avsked med Basse, men den busen lär man ju se i Sverige sen!
Så som ni kanske förstår kommer ja inte ha tillgång till dator på en vecka ungefär, så blir nog rätt dött på den här bloggen denna vecka som kommer.. Men dessto mer kommer jag ju att ha att skriva om sen! Vi ska starta med att stanna på ett vattenland i morgon o busa, sen vet jag helt ärligt inte vart alla de andra stoppen kommer att ske, jag lixsom bara går with the flow! Kan tänka mig att jag mest kommer att ligga o sova där bak i sängen under resans gång haha.
Vilket som, om jag skulle bli bli uppäten av en orm, spinden, känguru eller nått liknande så älskar jag er alla! (skriver mest det här för att driva med morsan, hon är så orolig för mig o alla kryp haha) men jag ska nog överleva!

HÖRS MER FRÅN MELBOURNE NÄSTA GÅNG FOLKET!!

GUYS HAVE NO IDEA HOW LONG SOMETHING THEY SAID CAN STAY IN A GIRLS MIND

Igår var sista dagen på jobbet.. Så chefen bjöd oss på 5 rätters! Tror aldrig jag vart så mätt i hela mitt liv alltså, vilken fantastisk mat, och så hade jag ju världens bästa sällskap med :) Ameli såklart!
Eftersom det även var Trevors sista dag bjöd han hem alla till oss (jag hade verkligen bestämt mig för att inte dricka eller gå ut!!) men lättövertalad som man är gjorde jag det ändå.. haha! Men blev rätt lungt trots allt, söndagar är ju inte världens fest dag :) (och för er som inte kan sluta klaga på att jag festar för mycket) mitt liv, mina val right? Innebär inte att jag super skallen av mig för att jag festar! Man kan sköta det snyggt! :)
Ne, Amelia lär nog inte vakna på hela dan eftersom hon kom hem 8-9 imorse? jag somnade ändå vid 2 tror jag. Så nu ska jag ta tag i livet packa lite, sola lite och få ut så mycket som möjligt av dagen! 2 days left, sen drar vi!!!!!

you leave me speechless

Den här sista veckan i Sydney har vart en av de bästa i mitt liv. Det är nu jag insett hur många underbara människor man träffat här och många har fått mig att ändra mitt tankesätt över denna resa!
Vi har haft de mest galnaste utgångarna, vi har sett allt vi vill i Sydney nu och känner oss riktigt klara här. Nu är jag övertaggad till Roadtripen till Melbourne med Ameli & Trevor, ni ska se vår campervan, den rockar verkligen!
Ne, haft ett jätte jobbigt avsked precis. Sånt som inte går att undvika hur mycket man än vill.
Vaknade imorse efter att sovit en timma, drog till jobbet men chefen tyckte jag såg lite trött ut och förtjänade att åka hem o sova ;) TACKA GUD FÖR DE!! nu ska jag sätta på skön musik, äta lite glass och tycka synd om mig själv, hihi. Amme ska på dejt! :) så blir en egen hemmakväll ikväll, ska bli skönt :)
Uppdaterar mer när jag har mer o komma med, lite upptagen för tillfället!

Sydney by Night

Gud, dagen igår började med katastrof men slutade mer än bra! Slipade till sminket, drog på mig min nya klänning och klackar så gjorde vi Sydney osäkert! Mötte upp alla härliga HQ ppl på hostlet, gud som ja saknat alla!! Vännerna ja träffat där är helt underbara, vi körde lite drinkspel sen rörde vi oss vidare mot Trademark för lite drinkar och sen vidare till Worldbar för ännu fler freedrinks! Hade verkligen stört kul, så härligt folk och musiken var verkligen på topp! Så idag mår man väl som man förtjänar! Legat rakt upp o ner i sängen hela dagen, men gör inget för vädret är faktiskt skit idag ändå. Nu ska jag ta en dusch sen styra lite här hemma, cheers!




'





DON’T MAKE HER FALL IF YOU DON’T PLAN TO CATCH HER.

Hej världen! 8:e dagen i rad som jag har kronisk huvudvärk :( orkar inte mer! Tog lite piller imorse för idag skulle vi äntligen till Manly. Det är helt underbart där, så vackert och så härlig atmosfär! När vi väl var där tog tyvärr huvudvärken över igen, även att jag köpte piller för migrän.. Så jag fick åka hem igen.. Inte bara det utan färjan guppa som ett AS också, så självklart blev jag sjösjuk helt ensam på båten i 20 minuter :P usch!! Men jag hann iallafall med lite shoppingen på vägen hem (nått jag är bra på iallafall)
Vilket som, fattar inte med huvudvärken, jag dricker ändå massa vatten (säkert över 2 liter om dan) nån som vet vad det kan vara? vill bara gömma mig i ett mörkt rum :( usch.
Vilket som, ska åka tillbaka till Manly i veckan om jag mår bättre! vill spendera fler dagar där innan vi drar vidare :) ne, nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. puss

TTYL SUCKERS


...


Learn to appreciate what you have, before time forces you to appreciate what you had.

hjälp så trött jag är. what a night
21 års fest på jobbet idag, hela stället var uppbokat, verkligen som en riktigt sweet 16 man kan se på mtv! GALET med andra ord..så glad att jag är hemma nu. kommer hinna sova 4-5 timmar sen är det jobb hela dagen imorgon igen. Längtar ihjäl mig till måndag då vi är lediga!
Sitter nu i köket iallfall, tar en bättre cigg och ett glas iskallt vatten :) Amme ska vaxa Trevor, hahaha! Och jag ska bara kolla på o se han lida, sen ska jag slockna direkt efter de! Natti

Only for you.

Det finns människor du blir bekant med, sen finns det vänner, sen finns det kompisar. Sen finns det de där som är lite extra speciellt. En bästa vän. En bästa vän för mig är någon du alltid kan lita på, som du vet lyssnar när du vill gråta ut, som gör du glad när du behöver det som mest, som alltid lyssnar, som alltid finns där för dig, som du har roligare med än någon annan, hittar du den personen kan den vara din bästa vän. Och i detta fall pratar jag nu om, Moa Madeleine Johansson. Finns absolut ingen som henne! Om alla hade haft en bästa vän som henne hade folk inte klagat lika mycket på livet, för hon livar upp min vardag varje dag. Spelar ingen roll vart på jorden jag befinner mig, för jag vet alltid att hon finns där för mig vilken tid på dygnet det än är så lyssnar hon på mig. Vi har gått igenom de tuffaste perioderna i livet ihop, vi har kämpat, vi har vart ifrån varandra men ändå är det alltid desmma när vi ses igen, om inte ännu lite starkare.
Moa du är min kusin, min bästa vän och jag skulle faktiskt säga mitt allt.

True friendship isn’t being inseparable, it’s being separated and nothing changes.


For you girls!

Måste bara tipsa om den här ansikstmasken!! Den är ett under för er med lite fetare hy :),
bara använt den några gånger och alla mina skinande punkter i ansiktet är redan som putsväck.
Den får 5 av 5 poäng av mig!

vet dock inte om den finns i Sverige.

I DON'T NEED SEX, LIFE FUCKS ME ALL THE TIME

Home from work! Gud vilket kasst bröllop, noll kärlek, noll glädje, noll av allt! usch vilken fail!! Påminn mig att mitt bröllop ska vara stort, med bara stört sköna människor och massa massa kärlek! :)
Jag gillar verkligen mitt jobb alltså, verkligen. Men fy satan vad skönt det ska bli att flytta, behöver något nytt NU! så himla trött på den här vanliga vardagen nu!! sökt massa nya jobb ikväll, och vi har kollat bil vi ska ta oss med till Melbourne, äntligen börjar det hända nått!
Nu vet jag nog föresten typ när jag åker hem (för er alla som trodde att det var inom om några dagar..haha nej det är de inte.) men, när ja kommer är fortfarande en secret :)
Before you ask someone why they hate you, ask yourself why u even care!

crazy stupid night

Precis vaknat upp, helt död. Fast ja lyckats sova fler timmar än vanligtvis.
Sebbe och Mackan kom ju hit till oss igår kväll, vi hade hur trevligt som helst! Nästan hela huset samlades i vardagsrummet, drack, lyssnade på skön musik och hade det allmänt mys! Ja slocknade typ vid 2-3 dock.. Tror inte grabbarna åkte hem förns 5 eller nått imorse? haha. Inte lustigt att Amme fortfarande sover, hon var uppe till 6-7 imorse.. haha, älskar att jag är den mest rutinerade här! (jag tänker iallfall på morgondagen!!)
Idag blir det jobb, är bröllop både idag och imorgon, åhh.. inte mer tårar! haha.
Ne ska försöka få upp Amme nu så vi kan åka in till city o möta upp grabbsen innan de drar vidare till Melbourne! :)

Do what people say you can’t do.


In a world of people being who they are not, be the person that you are.

woop, titta vilka sköningar som anlänt i Sydney!! Gud så glad jag är :) saknat mina homies massa!! Spenderat dagen med att visa dom runt lite i Sydney! Lunchat nere vid Darling Harbour tagit en kall öl (cola för min del) nere vid The rocks och nu väntar vi på att busarna ska komma till vårt hus så ska vi mys-dricka lite! Dom drar ju till Melbourne redan imorgon och vi om 10 dagar! SKOJJ!
(JUST JA PAPPA, snälla ring mig när du ser det här! Lillebror kom med jätte bra nyheter så vill bara höra om det stämmer så jag inte tar ut nån glädje i förskott? haha)

LOVE ME NOW, NOT LATER.


It’s like screaming and no one can hear

Gårdagen spenderades först inne i city där vi hade massa ärenden att göra. Byta abonnemang, fixa ammes kontokort som hon tappat bort, och jag klippte mig (Moa, aldrig igen!! Bara du hädanefter!!) Sen gick vi ner till The rocks och tog ett bättre glas champagne :) så himla mys!
Idag är vi också lediga, så ska röra oss till Manley och sola lite och möta upp Sebbe och Mackan :D sen blir det jobb imorgon och hela helgen! :)
Just ja, skrutt fyller år idag, så grattis killen :)

It all comes down to the last person you think of at night..

That’s where your heart is.




I used to dream about the life I'm living now!!

Ahh hemma efter faktiskt den sjukaste roadtrip jag någonsin vart på! Vi startade i söndags kväll efter jobbet, öppnade champagnen på jobbet och därifrån fortsatte bilfärden till Nelson Bay, hade den sjukaste och mest roliga bil trippen dit, alla var så sjukt övertaggade haha, (jag har nu även kissat på en motorväg för första gången i mitt liv) haha. vilket som! Vi kom fram till världens lyxhus, startar upp partyt, jag hinner däcka i nån timma sen väcker alla mig av att vi blir utslängda!! HAHAHAH utslängda på riktigt också! Så var bara till att packa och hitta ett nytt ställe (då var klockan 8 på morgonen) så vi stack till beachen istället, fortsatte dricka och alla var helt stört fulla på stranden, alla badade i sina kläder, dansade, sjöng och hade så sjukt kul! Sen hittade vi ett nytt hotell, t.om bättre än de första!! Ja kastade mig direkt i jacuzzin och somnade där haha. dom andra var iväg på båttur då haha.. Sen fortsatte festen hela natten lång!! CRAZY!!!
Idag när vi vaknade upp packade vi ihop väskorna, åkte ner till stranden och hyrde 2 båtar och gav oss ut o fiskade o solade. Alltså ni ska se mig, har aldrig vart såhär röd i hela mitt jävla liv!! haha
Nu är vi iallafall hemma, och helt döda! Sånna här roadtrips vill jag göra jämt, har haft så sjukt kul! Så tack alla vänner från jobbet, ni är bäst! Och förövrigt, Nelson Bay var helt stört vackert, där skulle jag kunna bo!
here we go!!
hahaha
omg..
båtturen!
Angelo my boss, Dande and Trevor
Habibi on the boat!
Vi fångade fisk!!! ahahah
så underbart
Jag blev såklart sjösjuk.. som alltid
haha drunkie!!
Trevor, Amelia and Kusan
Love Nelson Bay!!
FISKA
Åt fish&chips på den mest kända restaurangen i Sydney
hahaha! Gav mig ett gott skratt ;)


I smile and act like nothing's wrong. Its called putting shit aside and being strong!

Vaknade precis av att jag hade 21 missade samtal och 3 röstmeddelanden från Sverige.. Så ringde det igen precis efter mitt larm gått (då har jag lyckats sova 3h denna natt med) Vilket som, samtalet från Sverige.. Var ju Jan-ove och Magnus som ringde, fyllegubbar haha!! dom tyckte jag var en tönt som vanligt! Men lugna er, ni vet ju inte alls när ja menar att jag ska åka hem puckon!! Tror dom väckte hela huset där hemma när dom prata med mig, stackars Mamma! Hoppas du kunde sova ändå Mamma Mia :)
Nu dricker jag en bättre kopp kaffe! Kaffet gör verkligen hela min dag alltså :) mums. Taggar jobb idag igen, men är så sjuukt slut från gårdagen alltså. kan bara tänka mig vad vi har o städa idag! MEN, vi åker ju iväg direkt efter jobbet så går ju inte vara lite små tagg och super glad ändå! :) I'm happy, okey!
I keep doing my own thing!

Don’t trip over bitches, walk over them.

Efter de 2 dagarna i NewCastle begav vi oss som sagt vidare till Hunter Valley för att njuta av alla vackra vingårdar! Vi hittade ett ställe att hyra cyklar på, så cyklade vi runt i 4h och provade olika viner på massa olika gårdar, var helt magiskt, nästan som på film! Var hur vackert som helst, vi cyklade förbi kängurus och vi lyckades såklart få i oss rätt mycket vin vilket gjorde cykelturen ännu mer intressant haha. Avslutade kvällen med mys i en park sen tog killarna in på hostel för dom kände att de sovit så dåligt.. Men jag och Amme fortsatte det softa och billiga livet så vi sov ännu en natt i bilen haha. Men det var lätt den bästa natten ever också!! :) Fanns bara ett ord som kan beskriva denna roadtrip och det är: CHILL så stört chill har vi haft de verkligen!!
Nu har jag precis kommit hem efter att jobbat ett 14h pass, är helt stört sluuut! Vi hade ett jätte stort bröllop idag på restaurangen och det var helt magiskt! Kunde inte sluta gråta så fint var det, och det var ett sånt härligt gäng med, alla var hur glada och lyckliga som helst hela kvällen! :) underbart. Måste ju vara alla tjejers dröm att få gifta sig? Vilket som..
Imorgon jobbar vi också hela dan, sen drar vi med 10 kockar på jobbet till Nelson Bay, dom har hyrt en stor lyxvilla där och ska ta med sig massa dricka och mat från jobbet! haha förstå, jag och Amme ensamma tjejer och 10 kockar.. vi kommer ha det lyx! Dom har lovat o laga all mat vi vill ha, och jag och Dande får väl stå för drinkarna ;) (den andra bartendern) sjukt taggad alltså :D

CHILL IN NEWCASTLE

Vaknade precis upp efter en x-antal timmars nap, att man kan bli så slut efter att inte gjort någonting? haha. Kom iallafall hem i förmiddags ifrån vad jag kan kalla världens bästa roadtrip ever!
Basse & Simon plockade upp oss i pärlan i Tisdag och då begav vi oss mot NewCastle med ingen som helst aning om riktigt vart vi skulle, vi skulle bara ta det som det kom.. Resan ska vanligtvis ta 2h & 17min dit, tog oss 5h! Inte för att vi körde fel då, utan för att vi efter en kvart behövde inhandla mer dricka, ta en kiss&rök pause
haha. Vilket ledde till att vi ankom rätt sent, eller precis lagom till solnedgången. Kunde inte alls bestämma oss för vart vi skulle sova så jag paxade bilen, eller alla gjorde väl egentligen det, men slutade med att Amme & Basse sov ute under stjärnhimlen och jag och Simon i bilen, (har ju sovit bättre om man säger så) men vilket upplevese! Vaknade upp med världens utsikt och solen bara sken! Åkte vidare till ett litet krypin och åt en bättre frukost ute i soluppgången. Drog oss vidare till Stockton där vi komiskt nog hittade en camping, så chill! så där slog vi oss ner, drog till beachen och poolen ett tag, sen avslutade vi kvällen med grillning och orutinerade som vi är sov vi i ett helt tomt tält, inte tänkte vi på täcken, madrasser, osv.. ännu en hård
natt med andra ord! men fan så kul vi hade.. Vad har jag att säga om NewCastle då? Helt sjukt chill stad, ja föll likomet t.om in i flowet o gick barfota! Absolut en stad om man bara vill ha mys o chill, (Dock om det var de minsta lilla nån ville klaga på sköll dom de på Rille) haha. Var hans ide att vi skulle åka hit ;) MEN jag tror alla blev lite småkära i staden! Den påminde sjukt mycket om hemma i Sverige med.. sjukt!
Vilket som, dagen efter tältningen styrde vi pärlan vidare mot Huntervalley..
Grabbarna hämtade oss här i Summer Hill :)
Styrde bilen sakta men säkert mot NewCastle
NewCastle beach!
HAHA
Såhär kan man sova
Eller såhär som mig :)
FLYG FLYG VÄNNEN FLYG
Solnedgången..
Stockton beach!
De tre vännerna :)
... och hajen!
NewCastle
Ne, det här tar år och dar hörrni, internet är jätte jätte segt! Kolla in facebook annars för fler bilder! :)

ROADTRIP KÄNSLAN!!

Ja har det, jag känner det! :) Lyckats sova 3 fucking timmar inatt och nu är jag så stört redo för vår roadtrip!! Trevor kom hem igår, så söt han hade köpt choklad, vodka, cigaretter o massa till oss :) PLUS att han sa att vi får bo här 2 veckor till om vi vill!! Så perfekt!

Vilket som vaknade precis, druckit en bättre kopp kaffe och ätit vattenmelon, ska bara duscha, raka benen, sminka mig och packa en liten väska så drar vi ut till buschen haha! Ska tydligen tälta (grabbarnas ide) Men tror nog jag kommer hamna inne i bilen iallfall haha. Vilket som kommer att vara utan dator och telefon i 5 dagar.. SKUMT! Hur fan ska jag överleva haha? MEN JAG ÄR STÖRT TAGGAD! köpt x-antal redbull så jag orkar köra och grabbarna kommer med bilen om en timma! NU KÖR VIII!! MUSIKEN ÄR LADDAD TILL BILEN FÖR FÖRSTA STOPPET BLIR I NEWCASTLE!! :D "Down Under - Man at work"


Limited Edition

Som ja letat och letat.. i varenda jävla affär! And today I found it!! :) SLÅ DEN!

Just be real with me, because that’s what’s going to keep you around.


EN LITEN LISTA

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Det gjorde jag absolut

2. Höll du några av dina nyårslöften? Ville gå ner i vikt och det lyckades jag med.

 

3. Vilka länder besökte du? USA, Spanien och Australien

4. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Faktiskt inte.

5. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 2011-10-30

6. Vad var din största framgång 2011? Att jag ännu en gång gav mig ut på nya äventyr i världen

7. Största misstaget? gör man misstag lär man sig utav dom, ingenting jag behöver ta upp här.

8. Har du varit sjuk eller skadat dig? Måste väl vara min jävla mage isåfall som jag jag vart på skjukthus för alldeles för många gånger.

9. Bästa köpet? Måste väl vara mina läppar haha

 

10. Vad spenderade du mest pengar på? skulle vilja säga bensin, för det låter bra (men tror mest mamma och magnus stod för de) haha så måste nog vara resan hit till australien.

11. Gjorde någonting dig riktigt glad? Inte någonting, men någon.

12. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Hmm. Massa måste ja säga! Speciellt ”Isak Strand- Pick me up”

13. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket mycket gladare'

14. Vad önskar du att du gjort mer? umtgåtts mer med vissa vänner än vad jag gjorde.

15. Vad önskar du att du gjort mindre? Öslat tid på människor som man inte får någonting tillbaka av

16. Hur tillbringde du julen? På bondibeach stekande i solen med mina underbara vänner

17. Blev du kär i år? Skulle man nog kunna säga

18. Favoritprogram på TV? Kollar faktiskt aldrig på tv

19. Bästa boken du läste i år?. Nu känner jag mig dålig.. inte läst någon

20. Vad hade du för stil år 2011? Klär mig i det jag tycker är snygg bara.

21. Något du önskade dig men inte fick?. Absolut inte

22. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?. Drack nog ett bättre glas Rose

23. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det tror jag inte

24. Vad fick dig att att må bra? En massa saker! Min familj, mina vänner, mitt jobb, en viss kille, denna resa jag är på nu. 2012 kan bara bli ännu bättre dock


Running from your problems is a race you'll never win.

Lyckats se hela hockeymatchen på facebook precis, var inte riktigt meningen.. men gick ju inte att missa att Sverige vann, så grattis! :) Fattar dock inte hur spelarna orkar spela såhär sent på natten/ tidigt på morgonen?? hmm.. där fick jag nått o klura på!
Amme började jobba kl 11 i morse så var tomt när jag vaknade förut, ska snart bege mig ner till jobbet jag med och joina henne i några timmar! Jobbar 10h pass hela helgen, but cash it is! PUSS

they say that the world was built for two, only worth living if somebody is loving you.

Skulle in till stan och se på bio idag.. blev inte riktigt så! Mötte upp Hannes och shoppade upp alla pengar istället (klyftig tjej) MEN nu blir de ändå mycket jobb så de gör faktiskt inget :)
Längtar ihjäl mig till tisdag nuuuu, vill bara åka iväg på våran roadtrip! Kommer bli så himla kul, åka till världens mys-stad NewCastle sen vidare till Hunter Valley för att se alla vingårdar och ta sig en smak på alla olika viner!
Men längtar ännu mer till slutet av Januari då vi rör oss vidare möt Melbourne, ska bli kul med lite nytt! Man börjar liksom komma in i vardagen här nu och det börjar bli rutin på saker.. det är då de börjar klia lite i kroppen på mig och jag vill se mer och ge mig av :)

If you can't love me now don't love me later,when my later is much greater

Då var min bästa gayvän Hannes in town, tjoho!  Det firade vi igår med en liten utgång, som inte blev så mycket av utgång ändå (och bara för att jag säger utgång innebär inte det att jag dricker, okej?) Min vita månad har ju startat.. Vilket som, vi mötte upp alla hostelvänner och drog till Trademarket, Hannes var rätt jetlagd och både ja o Amme var sega så vi drog vidare.. Hannes ville ju såklart kolla in gayklubbarna så vi fick äran att testa på våran första! KUL! haha, vet ni att det finns som en app liknande grej  allt gayfolk kan ha på telefonen så ser dom hur många bögar som finns i det området man befinner sig och så kan man skriva till varandra, helt sjukt! Som en egen liten värld skulle ja säga! fuskigt på ett sätt liksom haha. Ja men.. gayklubb var ju intresant iallaflal!

Ska strax börja fixa mig inför jobb, Amme är ledig idag men hon ska provjobba på ett annat ställe :) kul!

vi gjorde en NYC, fick låna Hannes skor! haha

En riktig vän och han passade bra i mina klackar ;)


hold your head high gorgeous, they'll kill to see you fall.

Det  här med kaffe var rätt nytt för mig innan jag åkte till Aussie, nu sitter jag här och har nyligen vaknat och redan lyckats tryckt i mig 3 koppar! stackars mage haha. men det är ju såå gott!
Solen skiner som aldrig förr, är redan 35 grader ute kl 12 på förmiddan, inte illa! Funderar på att trotsa att man inte får sola  med tatton och göra de ändå faktiskt! Ska ju iväg på intervju kl 4 idag, sen försöka möta upp Hannes sen vidare till hostlet o träffa alla saknade och köra en utgång med alla! För imorgon går vi på jobb igen som vanligt :)

Vilket som.. Albi lämnade huset imorse och det är redan jätte tomt.. är väl så det kommer att vara här! Att man träffar vänner som alltid kommer att ge sig av, trist! Men det innebär ju bara att man har en anledning till att resa till flera länder, och Frankrike har jag ju alltid velat åka till :)

Ne ska försöka få upp Amme ur sängen nu, och få i mig frukost! Skakar som en liten hare efter allt kaffe haha



Marked for life


Down Under

2011 har nått sitt slut och vi är nu inne på ett nytt år. Som förhoppningsvis ska bli precis lika bra om inte bättre! 2011 var för mig ett helt fantastiskt år, jag bodde i NYC, jag spenderade min sommar hemma i Sverige mesta dels på Vildmarkshotellet som förövrigt är de bästa jobb jag haft, jag träffade en underbar människa, jag flyttade till Australien där jag fixade både jobb och lägenhet där jag bor nu! :) Flyttade förövrigt från Bondi idag till Summerhill och bor nu här i ett hus med massa andra, riktigt nice om jag får säga de själv, och billig hyra! :) Dock hade jag den värsta baksmällan i hela mitt liv idag, kunde knappt resa mig upp utan att spy och till råga på allt är det 40grader och sol ute idag så att dra all packning hit var ett helvete (plus att jag bruri tån) FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV SOM JA BRYTER NÅTT! och det gör satans ont ska jag säga er. helvete.

menmen
, ska försöka sova nu i mitt nya rum! Sitter med Amme och Albi i vardagsrummet o lyssnar på skön musik, äter gott och röker :) alla röker inne här, haha (lite små skunkigt) men va fan!

IMORGON står beachen på schemat hela dan! (påminn mig föresten om att jag aldrig ska jobba på nyår igen) .. jag är ledig i 2 dagar nu sen drar det igång med rätt mycket jobb framöver.

JUST JA imorgon kl 06.00pm sitter jag i stolen redo att tattueras! är fan skrajj, men de kommer bli grymt

PLUS att Hannes kommer hit imorgon :) CIGG CIGG CIGG haha. Sen kommer Sebbe & Mackan om 2 veckor.. stört nice! Ska hitta ett boende till alla oss, plus våra homies Basse & Simon med såklart.


RSS 2.0