Every morning I wake up..

Måndag och jag vaknade med sprängande huvudvärk, plus att huset är helt iskallt, vad hände med värmen? tänkte värma mig en låång varmdusch men varmvattnet fungerar inte, vad tusan! Ingen bra start på dagen!

Helgen är över, och den var hur bra som helst! Träffade Elina i Lördags inne i city, en svensk tjej från Norrland, jätte gullig! Vi strosade runt på 34:th street där det blev shopping och middag på en kina restaurang sen åkte vi hem till henne i Brooklyn och fixade oss för kvällens bravader, belv förfest med en massa svenskar sen avslutades kvällen på Covet, hade jätte roligt, och fick där träffa min saknade Regina!

Söndagens avdentsmys bestod av middag med Johanna på en restaurang där vi bara åt bröd då vi skickade tillbaka den äckliga pastan vi beställt, haha! Blev middag hemma med familjen framför brasan istället! Skön och lugn söndag! Nu är det bara 5 dagar kvar sen är Malin här!!

Och Pappa, förlåt för mobilen men var tvungen o använda den en gång när Hannes var är här en helg (så nu kan du ju strunta i att skicka julklappar),  och sluta skälla på mamma för det!! Och dina pengar kommer, ha lite tålamod! Tyvärr kan jag inte göra något åt mitt liv här, tänker inte sluta festa för det :) Vi hörs på skype farsgubben!




I Heared You Say! Hey Hey

Blackfriday är inte att leka med, Guuud vad folk, typ hela sverige i en enda mall! Tog mig och ungarna 5 timmar att åka bil & shoppa, men shoppa de gjorde vi iallafall.. Var inte slut på shoppingen heller, för sen vid kl 6 när johanna slutade ville ju hon såklart med shoppa.. Men en 14 timmars shopping dag säger väl ingen nej till?.. eller

Jag är iallfall tagg på helg, mer tagg än vanligt!! Även om jag nog tar det lungt ikv, men imorgon blir det city för hela slanten, eller sista slanten iaf! haha.. och om exakt en vecka anländer Mallan hit! YEY, de ser jag fram emot

Nu bjuder ja på lite fula bilder hittils från thanksgiving, och jaa dom är fula o få, men ni ska få se dom iallafal!











Just ja, själva thanksgiving firades hemma hos Mikes Mamma, världens gulligaste! Middagen innehöll kalkon, pumpkinpie, , gravy, cornpudding, stuffing....... Så man var ju mer än mätt när man hade ätit! Efter maten spelade alla footballgame föurtom vi vinpimplare som  halvdäckade i soffan pga att steroiderna i kalkonen gör en trött.. haha! Men det var sjukt mysigt o jag älskar min "nya" släkt


Thanksgiving weknd is here

Ni hörde rätt, thanskgiving är här, vilket innenär långhelg.. Ingen är mer glad än mig för det! Och tydligen börjar festen redan idag! Imorgon blir det middag med familj & släkt, sen ska ja klura ut vad som ska göras resten av helgen.. Är ju blackfriday vilket innebär att alla butiker öppnar kl 03.00am på torsdag natt med en massa rea! Ska se vart jag & Jojjo tar vägen då, haha. Vädret är på topp idag med iaf! 17grader & sol! Känns mer som vår än höst, hur kan allt fortfarnade vara så grönt? GALET!

HEJSVEJS!


antar att ja ska äta kalkon tills ja storknar..

Good things never last.

Det är måndagskväll i NewYork och det återstår bara 2 jobbar dagar (hoppas jag) Är Thanksgiving denna weknd, vilket innebär city för min del. Först middag med hela släkten dårå såklart, med kalkon, bara ja som älskar kalkon? galet gott ju. Och så ska jag vara tacksam för mitt liv, eller nånting ska jag vara tacksam för iallafall.
Helt ärligt är jag trött på att blogga, det ger mig ingenting. men vet att ja kommer ångra mig när jag om några år vill kolla tillbaka på mitt liv här o kan läsa bloggen, ska ta tag i det här snart! Nästa vecka kanske :)

Föresten Johannas hund dog idag, så fuskigt! Om det ändå hade vart min..


Bowling

JA har en tendens till att få mig själv att verka bättre än vad jag är, så under bowlingen igår gick jag in för de med ett storhuvud, vilket jag inte borde gjort.. Den enda som inte fick en enda strike, och minst poäng. Vad hände? Ja skyller på för många öl. Men fan vad kul det är att köra discobowling med dj! Inte lika kul att gå upp 8 imorse dock..

Menjag lever, yes people I do! Here u have me writing right now, even doh I look like a deadmonster..

Dags att ta tag i livet kanske? Put on some makeup and get dressed!









whats up med foten liksom? haha

Sometimes I know why I miss LA






Hey boy, I really wanna be with you , cause you just my type, Ooh na na na na

I miss my pink camera :(, even though I got a new one today.. but we r not bestfriends yet.. that's for sure!

Ni hörde rätt, jag har köpt en ny kamera, som ligger på laddning just nu, som jag inte förstår mig på ett skit. Fan vad jag saknar min rosaälskling! Meen.. dags för en förändring! haha, ska försöka ta några bilder ikv, får vi se om den är något att ha, men för det den kostade hoppas jag fan de.
En annan sak, när man inte solat på 11 månader kan ja lova att de syns dagen efter, tog ändå det svagaste solariet o jag ser ut som en tomat idag, aldrig haft ett så svullet ansikte, haha.. kom nu tomat så går vi!typ. Stackars mig. När killen i kamera butiken frågade hur ja mådde, förstod ja att han menade mitt svullna ansikte, ja ser ju sjuk ut! Hoppas det lagt sig tills imorgon.. Sen kanske man kan köpa solkort?

Nu ska ja jobba min sista timmar sen intar ja helg, som betyder jobba en lördag, för sjutsingen så tråkigt! Men det är bara på förmiddan så ska väl inte klaga egentligen


and here it is, black & boring.. once u go black u can never go back..! Vi säger så.

Life, you fucked me. Now I'll fuck you back.

Vad säger ni, är hur underhållade är min blogg på en skala 1-10.. ja skulle säga 0..

Ne är sjukt irriterande att inte ha någon kamera, vad är en blogg med bara text liksom.. dödstråkig! Tycker t.o.m jag! Plus att det inte händer så mycket just nu, känner mig luspank! Fan att ja alltid ska "låna" pengar av mina "egna" pengar, svårt o förklara! Imorgon är prio ett bland shoppingen en kamera! Då är mitt liv tillbaka

Idag solade ja föresten solarium för första gången på 11 månader. Vet att det är dåligt, ja kommer få cancer, ja kommer bli rynkikg, föråldras.. men, ja lever i nuet, o nu vill ja bli brun igen! Jag får ju inte mindre cancer av att ja röker heller. Men who cares?

JA saknar varma sommardagar i NYC, ja är tamefan ingen vinter människa, det är jätte fint när det snöar, sen blir det slask.. så då kan man inte gå utanför dörrn utan att få affrofrisyr o se ut som en blötkatt. fan. Jävla skit inlägg, efter helgen har ja kamera, en älskad kamera, då blir bloggen kul igen! Vad säger ni om det? UNTZ UNTS UNTZ skulle ja sagt!


..................................................
OCH NÄR JA VÄL SKA LADDA UPP LITE BILDER FUNKAR DET INTE, FML!!

One hand in the air for the big city

Måndagmornar är nog de värsta.. och en allra helst när en unge är hemma & är sjuk så man blir inlåst i huset, haha. MEN måndagen är över och nu är det bara 4 dagar kvar till helg! Min dag har bestått av typ ingenting, tog trots allt ingen sovmorgon men bara legat inne princip hela dagen i min sköna säng.. Ute o gått en sväng med jobbiga hundjäveln också, i bara t-shirt.. hoppas det dröjer lääänge innan det blir riktigt kallt här! Ja trivs utan vinterjacka trots allt :)

Nu har ja nördat allt som går att nörda på webb-tv.. Ligger i min säng med en cola zero och ett doftljus som luktar gott & lyser bredvid mig, jag börjar uppskatta mina ensama myskvällar för mig själv mer & mer.. kanske tack vare Jojjo lite! min klippa.





What a feeling

Helger är över.. och det är alldeles strax måndag igen, är inte ett dugg laddad för en ny arbetsvecka, menmen.. Min helg var super som vanligt, men den gick alldeles för fort! Igår var det utgång inne i city.. blev av med mitt legg, haha! (fake-id) Så nu får ja fixa ett nytt., dumma vakt! Tur att jag kom in på alla andra ställen utan dåå ;)

Är super hangover 2day.. Inte gjort ett skit, eller jo.. Åkt till en hundbutik o klappat valpar, det underhåller jag mig med på söndagar, och sippat rödtjut med mike, freddy & Jojjo.. Ja är inte tjejen som är för de kan ja lova, men de slank ner..

SÅÅ nu till de tråkiga., inga bilder!! jävlahelvetesskitäckelkamera . Ska införskaffa mig en nästa helg, måste! November mappen är helt tom på bilder.. sorry!


Igår i Bryant Park..för att vila fötterna innan utgång, haha..


What a feeling

Helger är över.. och det är alldeles strax måndag igen, är inte ett dugg laddad för en ny arbetsvecka, menmen.. Min helg var super som vanligt, men den gick alldeles för fort! Igår var det utgång inne i city.. blev av med mitt legg, haha! (fake-id) Så nu får ja fixa ett nytt., dumma vakt! Tur att jag kom in på alla andra ställen utan dåå ;)

Är super hangover 2day.. Inte gjort ett skit, eller jo.. Åkt till en hundbutik o klappat valpar, det underhåller jag mig med på söndagar, och sippat rödtjut med mike, freddy & Jojjo.. Ja är inte tjejen som är för de kan ja lova, men de slank ner..

SÅÅ nu till de tråkiga., inga bilder!! jävlahelvetesskitäckelkamera . Ska införskaffa mig en nästa helg, måste! November mappen är helt tom på bilder.. sorry!


Igår i Bryant Park..för att vila fötterna innan utgång, haha..


PÅ RIKTIGT NU..

jag har ärligt blivit vinögd, eller skelögd.. eller vad det heter.. Såhär ser varenda bild ut som jag tar.. skulle nästan kunna tro att jag är hög eller full.. men så är inte fallet


nobody said it was easy

Idag är det skinande sol och över 15grader ute, jag klagar inte!! Var tillochmed varmt med skinnjackan på.. :) Ska snart hämta kidsen från skolan sen ska jag & K över till Jojjos hus för lite playdate.. sen om några timmar är det helg! Fick dock reda på att jag måste jobba imorgon, vilket suger lite.. Men förhoppningsvis är jag ledig på kvällen så jag kan ta mig till city!!


me right now,, -i universums kanske sämstaste cam!!

What hurts the most..

Igår kväll blev det sleepover i mitt rum med Kaylyn.. Hon & jag har verkligen funnit varandra nu :) Hon öppnar sig helt o hållet för mig, och det är så himla kul, min lilla älskling!

Dock var det lite jobbigt med sleepover, haha.. Hon väckte mig iaf inte förns 10 i morse!! tacka gud för det.. Ungarna har ju vart lediga idag för att det är Veteran's Day, vad nu det betyder.. haha. Jag & K var på horsebackriding today.. sen har vi bara myst i mitt rum hela dagen, kollat på film, ätit pizza och hon tog ett bad i mitt badrum, haha.. Som pricken över i:et idag fick jag min lön.. så blev lite shopping i mallen, så skönt o strosa runt där helt ensam.. och vilken julkänsla, all julmusik o pynt, är helt magiskt! Blev lite köpt iaf, 2 par skor, en tröj, ett linne, en partybag och ett par vita öronmuffar.. dödskönt o ha på morgonen nu när det börjar bli kyligare :) Avslutar min kväll med lite ph-avsnitt.. Och imorgon är det fredag..

Tacka den som uppfann helgerna, hade dött utandom!


MEN det största pricket över :iet idag var när jag skypade med Sofia i 2h.. Vi har inte sett eller hört varandra på över 3 månader så det satt riktigt fint, den tjejen vet hur man får mig glad, utan att knappt göra nånting. hon är förjävla bra.

Föresten, kan folk sluta säga att jag ska bli blond igen.. börjar ju få ångest över att jag färgade.. SÅ SÄG NU ALLA 175 läsare.. ärligt, vad passar
jag bäst i?



'This is my love 2 you

Min kusin
Min Bästa vän
Faktiskt mitt allt..har blivit med... LÄGENHET! Och ingen är nog mer glad än jag för det, förutom hon själv då! haha
En 2:a dessutom.. med balkong, undrar om hon valde den med balkong för min skull? haha.. Men vilket som, so excited att komma hem nu, få hjälpa henne med den och bli inneboende ;) Gud vad jag saknar min babe, inte sett henne på exakt 3 månader idag.. usch! Det är allt förlänge.. men 175 days left.. sen e jag hemma igen! Skulle ju faktiskt suttit på ett plan hem idag, just nu.. om det inte vore för New York som fått mig så kär i denna stad och gjort att jag stannar..




Some really old pics.. that shows how much I love u!!

DET SNÖAR

I Sverige.. börjar undra om vi någonsin ska få någon snö här? Idag är det ändå 15G o sol..

Och jag har precis tvättat alla min tvätt sen en vecka tillbaka, tog sin lilla tid.. Har varit alldeles för busy den senaste tiden så inte haft tid. Men nu är det gjort! Ska bara få lite ordning o reda på rummet med.
Är sådär galet trött idag, skulle ta en powenap på 20 min, men den resulterade i 2h :)
Väntar på att Kidsen ska sluta skolan så ska jag ta K på ridlektion, är riktigt sugen själv faktiskt! Men får bli om några veckor när jag fått ordning & reda på mina pengar, alldeles för mycket utgifter just nu.

Snart är det helg iaf, blir antagligen en lugn sådan. surprised.. Om det inte blir Pacha på lördag, för att ingrosso spelar ju trots allt, ska överväga det där med Jojjo.


snodde bilden från Johanna det är @Macys förra veckan.. allt är inrett i jultema nu och de spelar julmusik i hela mallen.. så nånstans på vägen till vinter & jul måste vi ju vara

YOU KNOW THAT I COULD USE SOMEBODY


Anledningen till ingen bloggning.. ingen kamera, inga bilder.. och en dödsförstörd Nathalie.
Helgen var grym & läskigt händelserik.. Fredagen blev en sista dag tillsammans med Hannes, De lagade god middag till mig när jag anlände till deras hotell, blev även bjuden på Rom&Cola, deras specialitet! Sedan blev det utgång, en rörig än.. Var inte alltför tagg på NewYorks berigs största gsyklubb, så jag körde mitt eget race och var hemma 7 på morgonen dagen efter (?) fråga inte hur det blev så.. Men jag & Hannes åt en mysig frukost ute i solen sen var det dags att säga hejdå.. SAKNAR DIG REDAN!! Sen vid 2 var det dags för brunch på LAVO.. Ett sjukt fancyplace, med kändisar, dans på bordet och alldels för mycket champange! Att komma ut därifrån vid 6 tiden och vara totalt väck känndes ju inte helt normalt.. hemma vid 9 på kvällen efter att somnat på tåget och åkt fel.. Trodde klockan var runt 6 på morgonen då, haha.. Den kvällen ska ja inte gå in på alltför mycket, men det resulterade i att kameran försvann och alla 1000 bilder från brunchen med.. illa!

Så ja.. ska uppdatera lite då & då.. tills nästa vecka då prio ett på lönen går till en ny kamera! Denna vecka är redan mina drömskor undanlagda därav valet till att vänta nästa vecka till en ny kamera, haha..

Snodde lite bilder av Marie.. så såhär kan en galen brunch på lavo mitt på dagen se ut:








On the first page of our story, the future seems so bright. And this thing turned out so evil, I don’t know why I’m still surprised.

Den där jäkla drömmen jag hade i morse kommer jag att kunna leva länge på, den var speciell och så äkta..

Men somsagt bara en dröm, vaknade upp vid 12.. vid 12? SHITPOMMEFRITT! så länge sover jag ju aldrig.. men nu är jag väl utvilad och redo för kvällen.. Ska jag vara ärlig är jag inte alltför pepp på att åka till city ikväll, vet att min inställning kommer att ändras helt och hållet när jag väl kommer dit.. men var så länge sen jag hade en myskväll.. Får bli imorgon, dock är det brunch vid kl 2 och då lär man ju bli lite på lyset igen.. så blir väl en myskväll imorgon lite smålullig, haha.. Men det är väl inte helt fel de heller.

Johanna har vart här och vi har precis ätit kycklingtacos, muma! Med svensk guacamole..(hur fan stavas de?) aa var super gott iaf! Dags o hämta kidsen nu.. sen om några timmar är det helg!! överlycklig tjej..


old pic, whatever.. my cam rocks!.. or not! lol

New this week

Nyaste inkomlingarna bland min skosamling och även på butiken Bakers
Hjälp jag har hamnat i någon skofas...


Rain In NewYork Today

Ska jag vara ärlig satte jag för första gången på mig vinterjackan igår då det var freaking cold outside.. Idag är det såå mycket varmare ute så det inte behövs någon, men det regnar.. som satan!! Jag som är riktigt sugen på jul nu alltså :)

Har legat inne precis hrla dagen.. hört det ösregna utanför och legat i sängen med tända ljus omkring mig, hur mysigt? Dock fattades en partner.. hö

Har hämtat ungarna och Mike är redan hemma så blev en tidig dag.. Kaylyn har lyckats älska allt i mitt rum och hennes tjejigare sida har helt plötsligt kommit fram, hon älskar mina kläder, mitt smink, mina accesoarer, allt! Så idag sminkade vi henne lite och hon fick låna lite kläder av mig :) HON ÄR SÅ JÄVLA SÖT!

Hon sade precis:
I really look like a diva..
Wow, I'm Geourgos..
Nathalie, I'm gonna be a topmodel when I get older..





Min lilla älskling alltså :) 9år.. Japp, hon kommer bli en topmodel!


Life is short so buy the damn shoes!

Blev en sväng på mallen igår kväll när jag hade slutat jobbat :)
de hade tagit bort ALL halloweenpynt och nu var de fullt med julpynt och julsånger som
spelades glatt i gallerian, hade kunnat gå där i timmar för att det var så mysigt
(japp, jag älskar julen) Plus att jag införskaffade mig ett par älskling,
som gjorde hela min dag lite bättre :)



The day pass by so.. slovly

Hej Onsdag Hej

Jag har typ blivit förslappad på sistone alltså.. Går upp på mornarna, skjutsar barnen till skolan.. sen går jag och lägger mig igen. haha. Får ju inget vettigt gjort, men fy tusan vad skönt det är att sova! Men det här får bli sista veckan, behöver komma in i rutiner igen!

Gårkvällen spenderades på en restaurang i Ossing med Johanna & Hennes familj från Sverige+Adelea :) Var riktigt mysigt.. Lite svenskstämmning, haha.. PLUS MASS SUSHI! Har blivit ett sushifreak på senaste, förstår inte att jag inte smakat de förns jag fylldr 20.. att jag inte fattat vad jag gått miste om, helt sjukt!

Nu ska jag iaf städa mitt rum och rensa.. Dags o kolla vad det kostar o chippa hem kartongvis med kläder .. för det behövs! Kaylyn frågade mig igår vart jag får alla kläder ifrån.. huuum? och än är det inte slut shoppat!
Ska städa badrummetmed (usch)! Det är inte min grej, men det behövs vill jag lova..

Intressant inlägg va? Absolut.. 2 dagar kvar sen är det wekend igen. LOVLI


en automat med snack.. och längst ner mac n cheese..hur typiskt amerikaner?

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all

Att strosa runt på 5th avenue eller princip vilken gata som helst här
i Manhattan får mina fötter att dö, men för den här staden skulle jag fan kunna dö :)
Nu ska jag ut i solen för att gå tll någon uteservering och dricka en smoothie



solen e åtminstone på min sida idag

One hand in the air for the big city





'








IS NEWYORK

Ska försöka dra helgen i lite korta drag, även om det är omöjligt..men jag ger det ett försök!

Tog tåget til city i fredags med min soulmate J.. Kom fram till Grandcentral där vi skiljdes åt..haha. Tåg subwayen till brooklyn för att träffa mina gayfriends Hannes & Christian, som jag förövrigt bodde med hela helgen.. På Fredagen blev det Masquerade party at @Olive Hotel's Lounge.. Bara nakna tjejer, heta killar och fribar.. haha! Vid halv 2 snoret drog jag vidare till nattklubben Covet och träffade där Angelica & gänget.. Blev efterfest med svenskar! Kom nog hem vid 10 på morgonen tror jag.. helt död!

Men då åkte jag och grabbsen in till  5th avenue för shopping och lite "turistande" Helt döda alla 3.. så stannade på vägen hem och käkade italienskrestaruang.. eller jag åt 3 potatisbitar.. RÅTTKÖTT är ingenting för mig! Sen blev det att fixa sig ännu en gång, för halloweenparty! Denna gång med NewYorks alla svenskar, haha.. Men det var grymt kul och kvällen avslutades på Nikkibeach, eller inte riktigt kanske.. kom hem vid 7 morgonendagen efter, yrade runt ett tag innan, haha.. Men jag har haft en grymtrolig helg som avslutades igårkväll med den stora paraden som går igenom hela broadway.. sjukt myket folk! Hela NewYork plus alla turister, guud!




btw.. kolla fejjan ist.. orkar inte lägga in bilder här! :) tjing



RSS 2.0