YRVÄDRET NUMBER UNO

Nu har jag vart ute och yrat runt med bilen i 2h.. :) är sjukt varmt här.. var och käkade lite själv sen skulle jag bara köra hem, men det gick inte så bra, yrade runt rätt länge, men i sista sekund hittade jag hem! :) pjuuhu, alla vägar ser verkligen exakt likadana ut, ihateit! men jag ska nog lära mig.. antar att det är min första arbetsdag imorgon (?) men vet inte riktigt :) nu ska jag åka till Julies släktningar, så vi hörs nog kanske ikväll!










det är fint väder ute idag :)

Match the spike and the pen left to write

Godmorgon, även fast klockan är 20.00 hemma hos er i sverige. haha.

Nu är jag heeelt själv hemma, om jag ska vara ärlig vet jag inte ens vart familjen skulle nu på morgonen, jag förstod inte riktigt :P Men jag är iallfall själv hemma tills kl 2pm.. Innan dom gick sade dom precis, du får ju ta din egen bil och köra runt lite med om du vill, liksom utforska stället! Hell yeah att jag vill! men.. jag kommer  bergis att köra vilse (alla gator ser likadana ut här, och folk kör som galningar) plus att då lär jag väl krocka.. så vet inte om jag vågar riktigt! har ju fått en egen mobil med :) så får väl ringa om jag kör vilse haha!..

Idag skiner iallfall solen och det är cirka 20grader ute :) skönt.


I'm actuelly really tierd.

Trött är det enda ordet som går att beskriva mig med just nu, ska bli skönt att släcka lampan och sova..
Kvällen har varit bra, eller har för det mest suttit på mitt rum, men ändå :)
åt lite mat förut, pasta med grillad kyckling
(jepp, här är det varmt så det går att grilla ute) :)
barnen är huuuuur söta som helst, grannungarna kom även över förut och hade mig sig teckningar och lite
presenter, hehe.
Sen var vi på någon stor glass/yoghurtsbar. Det var riktigt coolt.
Man fick smaka alla typ 20 glass sorter innan man gjorde sig egen glass,
sedan kunde man ha på allt möjligt som topping, färska jordgubbar, brownies, osv..
kan säga att det fanns ett 50 tal o välja på! skiiit gott.

Måste även påpeka hur roligt det är när Shellby hela tiden säger "Daaah" eller "Ohmygod" men roligast är nog när hon säger "whhaat ever" haha. Hon är så äckligt söt när hon sjunger med, kan hela låtarna som typ sexy bitch, och tik tok. haha! :)

nu ska jag sova iallfall, se hur det är att vakna upp imorgon, måste göra/äta min egen frukost, man äter inte tillsammans, så får se vad jag vågar ta imorgon, godnatt världen!




Jag trivs, jag är nöjd

Har suttit på mitt rum i 5 timmar nu vid datorn.. ätit en halv cheese idag så hoppas det blir mat snart! :) har ju 3 st andra barn här ikväll som är över på sleepover, så det är lite annorlunda :) alla är så söta! Tjejerna kom upp med en jätte söt skylt dom gjort, Shellby älskar att göra projectarts, vet inte vad det heter på svenska? men det var super gulligt iaf!

Jag är så jäkla trött bara.. vill bara sova, men måste nog vänta ett tag till så jag kan ändra på dygnet, är nog fortfarade inne i jetlag eftersom att det ändras ännu 3h nu.. alltså är jag 9h bakåt, om man jämför med er i sverige :) jag är trött, måste sova.. ska försöka kanske ta lite bilder imorgon, annars på måndag!


"welcome Nathalie, You are the best" ohw :')

LA BABY

Okej, nu är jag äntligen framme i LA! efter många om och men.. Tog flyget igår, var på flygplatsen i 7 timmar, men Marina (en tysk tjej, världens gulligaste) men tyckte så synd om henne, hennes plant belv inställt (pågrund av snöstormen) så hon gick spendera ännu en natt på skolan.. så jävla tråkigt! men jag tog mitt pick och pack och flög helt ensam i 7 timmar till LA, hade en trevlig svart man bredvid mig hela flygresan och han babblade på som tusan, så det var underhållande! När jag kom fram mötte Rolf och Shellby upp mig där. Vi åkte direkt till Ryans basket match som vi juförsig bara hann se 3 minuter av, men det var kul! Och där var även Julie, så vi åkte och åt mat direkt efter.. Något mexikanskt, det var gott :) sen här hemma däckade jag, direkt!

Men vi bor iallfall jätte fint, världens mysigaste hus och mitt rum är underbart, en riktigt HÖG bred säng, med 8 kuddar i och den är faktiskt från ikea! (Madde har likadan byrå som dig också) haha.

Idag har jag, Julie och Shellby vart och gjort manikyr och pedikyr :) Shellby är nu sminkad och stylad för hon ska uppträda på en basketmatch (dansa) vet inte om jag ska hänga med? men det är sånt som märks :) inatt är det sleepover hemma hos oss så det kommer 3 barn till hit! Intressant! :) nu ska jag umgås lite med barnen, spela WII supermario, haha.

Ni får se lite av shoppingen i NY med! :) hoppas ni blir nöjda.

Just ja, kan inte lägga in bilder på hemmet eller barnen än, måste fråga om det är okej först!


frukosten på skolan var inte helt okej..

20 minuters regel på mcdonalds, haha










I LOVE AMERICA

Okej kan inte sova.. lika bra o vara vaken ett tag till kanske, så man kan sova något på flyget imorgon.. Den här veckan har vart great rent ut sagt! Fått lära känna massa nya vänner från 1000 olika länder, that's cool! men ska bli lite jobbigt o åka iväg nu ändå, känns som man har en trygghet här nu med sina svenska kompisar! nu är det bara engelska som gäller liksom.. vem ska jag kommunicera med? :) mig själv och min dagbok kanske..

Men det har vart en häftig upplevese  här i New York, såklart saknar jag alla mina vänner och min underbar familj, men ni finns ju kvar, eller hur? och lova att komma och hälsa på mig, för det skulle jag uppskatta :) och ni skulle uppskatta shoppingen här, det kan jag lova!


I <3 NY

Okej, vilken daag! Började med frukost klockan 7am sen var det lite lektion och redovisning, i hated it! Klockan 1pm åkte vi till NY city, kan bara säga en sak, jag älskar NEW YORK! fy fan vilken underbar stad.. jag och Johanna var som galna, sprang från gata till gata för att shoppa loss, men i den snöstormen vi hade var det fan inte lätt! aldrig vart med om så mycket slask i hela mitt liv. Men det var nice ;) fan vad jag älskar staden, och har turen med mig att Johanna ska bo där, så ska till henne en vecka i sommar! kommer bli grymt.

Aee vilken jävla bra dag alltså! shoppade massa, är överlycklig! imorgon beger jag mig till LA , är sjukt nervös, och ska flyga själv också, men det ska nog gå bra :) Puss påer


Min och Johannas lucnh ;)


vi ville bara shoppa, vädret sög ju!


okej internet går förjävla segt, mer bilder en annan dag..


enjoy the time of your life!

Tredje dagen i NY, och skoldagarna är oändliga! råkade somna på en lektionm och vaknade av att malin puttade på mig för jag började snarka (såklart) aa det var pinsamt! hade en lektion med en polis idag med, han var stört cool! länge sen jag garavade i en och en halv timma i sträck!! hahhahaha, ska se om jag får in en video på det någon gång. bjuder på lite bilder nu, imorgon ska vi in till NY city på sigtseeing, sen ska jag och Johanna shoppa lossssssssss!! :) hej då hej då hej då. GOOD BYE AS I SAY NOW.







Rainstorm

Andra dagen i NY, och jag har vart sjukt trött hela dagen, jetlag så det skriker om det! gått i skolan från 8am-8pm, aa snacka om lång skoldag, somnade dock under en film. Och när man skulle stå och presentera sig själv i cirka 10 minuter på engelska inföär en grupp med 30 pers bröt jag typ ihop, aldrig i hela mitt liv vart så röd i ansiktet elller STAMMAT!! usch, aldrig mer, tilloch med thaierna och kineserna klarade bättre engelska än mig då! haha

men dagen har vart bra, prata engelska konstant är ju toppen! men maten suger, min mage tål inte sånt där.. bara pomme, pizza, you name it.. gick till affären förut med typ typ en kvart/20 min.. i REGNSTORM, har aldrig sett så mycket regn, så är glad att jag beger mig till varmare breddgrder om 4 dagar :)

Nu ska jag faktiskt röka sen sova! :) sluta röka om 4 dagar då.. men bara rökt 2 cigg i dag, good work!






johanna, vi kommer bli tjocka!!



man skulle göra något som representerade sitt hemland, jag gjorde en majbrasa, fin? haha

IN NEW YORK

Varning för att detta kan bli ett rätt långt inlägg.. Nu är jag iallafall framme på skolan. planet tog 10 timmar + att det var försent, (flygmat är det äckligaste jag vet) BLÄÄÄ, så jag var ju inte lite hungrig när jag anläde, och då tog även bussen till skolan 2 timmar, tjuhu va! Sen fick jag ett rum, att dela med främmande människor, en tyska en så länge, vet inte vad den andra personen blir för ras :D haha. Har vart på möte i matsalen med, fick pizza.. känner på mig att det inte kommer vara mycket bättre mat under veckan heller.. Jag lever iaf, och här på skolan är det obligatoriskt att prata engelska (alla verkar ta det på tyngase allvar) så jag hänger på! behöver öva upp den till fredag ändå :)
Nae nu ska jag gå och ploppa i mynt i telefonen o se om jag får tag på min värdfamilj :)

Annars saknar jag och älskar er alla mina underbara vänner! inga bilder kommer idag (vet att vissa blir besvikna) men har inte använt kameran än, det komer nog imorgon! godnatt världen, måste juförsgi hålla mig vaken efersom att klockan bara är 20.30 här, men ändå...


i hate goodbyes

Det här har vart den sjukaste dagen på riktigt länge, somnade gråtandes och vaknade gråtandes.. Att se min familj & mina vänner så ledsna gör mig helt frustrerad, samtidigt som att det ändå känns bra, det känns bra att veta att dom verkligen bryr sig om mig och som jag sagt till er alla är inte det här ett hej då, utan ett "vi ses snart igen" eller hur? :') Jag älskar er alla och ni är guldvärda, ni vet exakt vilka ni är! jag ska leva livet för er nu, och hoppas ni håller ställningarna här hemma!

Om 4 timmar beger jag mig till arlanda, är sjukt nervös.. men är så jävla trött så kommer nog inte att vara nervös sen! haha. :) hej då folket, nästa gång jag skriver befinner jag mig i staterna!


godmorgon, godmiddag, godkväll

den här dagen har vart riktigt seg, inte mått särskilt bra. Har iallafall blivit middag ute med mammsen o familjen, sen lite melodifestivalsmys, nu har mamma somnat och jag vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med, har rätt tråkigt, borde fortsätta med påackningen men har ingen ork till de :) såg att planen är helt fuuucakde när jag ska flyga såklart, samma dag ska piloterna börja strejka och med det här snöovädret kanske jag inte ens kommer iväg, haha.  Vi får hoppas, men nu är planet ändrar iaf, så jag måste åka imorgon natt till arlanda iställtet för på måndag, helvete vad jag är nervös och har ångest! men jag ska göra LA.





inte orkar lägga upp bilderna från igår så snodde jessis, tack fellan & jessi för fotoalbumet, det ska så kärt få följa med till USA, ni är så gulliga :)

You got to show me love


Var länge sen jag var riktigt taggad för en utgång, så idag är jag mer laddad än någonsin. Det kommer bli great! Kan inte bli annat med alla mina nära & kära omkring mig, och den bästa överraskningen är nog att madde kommer hem idag med, så jävla lägligt.. (men ändå olägligt) hade velat ha min homie tillsammans med mig i usa dock, men jag ska nog klara mig på egna fötter.

Bara 3 dagar kvar.. har inte ens börjat packa? haha, men är klar med alla papper och alla betalningar iaf, bara presenten kvar till mina värdföräldrar. (känns lite bättre o åka nu när jag vet att det kommer ännu ett snöoväder hit) jag åker ju trots allt till värmen :)

Jaja, nu ska jag iallafall bege mig till farmor för att ta farväl av henne :( , sen ska jag vara barnvakt åt världens sötaste bebis, sen är det inte många timmar kvar till festen drar igång! ikväll slår vi klackarna i taket PÅ RIKTIGT! :D


när jag kommer hem igen... då blir vi samlade igen gänget :)

ain't no party like an alcoholic party

har man inget att göra eller bara är en väldigt rastlös människa som jag, kan man först kolla igenom alla avsnitt med Urban Legends, och när du sätt alla dom avsnitten kan du se alla avsnitt med Erik & Mackan, det är humor på högnivå! :) sånt uppehåller jag mig med på nätterna, när jag som vanligt inte kan sova..

Har egentligen massa saker att utreda, men jag lägger det åt sidan för annars tar min resfeber över. Nu är iaf alla borden på Deli bokade tills på fredag och smörgåstårtan är beställd, nu hoppas jag bara på att att folket är lika taggade som mig och kommer med sitt bästa festhumör, för på fredag ska vi slå på stort folket!

:)


:)

haha hittade ett skit kul makeup pogram där man kan fixa bilder :) det har jag underhållt mig med den senaste timmen, stannade upp lite packningen och insåg att jag behövde hjälp av någon med det..


före .makeover. efter


meet me when the party is over

Då var jag hemma och uppe med tuppen! sov som en gud hemma hos Proppen :) Ble en riktigt myskväll med massa bra filmar och lite snicksnack på det. Idag har jag massa och stå i, (inte enligt mig själv) men mamma tvingar mig.. att börja packa! jag är en sistaminuten personer, haha. Jag måste även ringa pappa om en jäkla resväska och kolla dator! förhoppningsvis kollar vi det redan idag :)


den som inte skaffar skype tills jag åker dör :)

leva livet, kom så ska VI leva

jag har nog aldrig vart mer shoppinsugen än vad jag är just nu,
gå runt på stan helt pank och veta att man bara har dollar i plånboken är fan inte roligt,
men helvete vad jag ska shoppa när jag anländer till staterna :)
 Tiden bara går, nyss var det ju flera månader sen jag skulle åka och nu bara 6 dagar kvar,
 kallas det panik när man inte har en jävla aning om vad man ska pack med?
 New York i en vecka och där är det ju kallt, sen till LA där det är varmt..
snacka om svår kombination med att packa kläder.

Tänkte även på att jag fyller ju faktiskt 20 när jag är i usa, vilket i usa är som att fylla 19? inget speciellt alls.. och kul att jag åker hem en månad innan jag fyller 21 där och inte får uppleva utelivet, men det ska nog fixas ändå föresten ;)

Sitter sjukt rastlös här hemma, ska bege mig till soffe lite senare och mysa iaf. nått positivt med denna dag :)


...


har inget att säga.

from a lover to another

helgen är över, den näst sista i sverige.. Den vart lyckad som alla andra helger den sista månaden eller två har varit, haha. Nästa helg blir den riktigt sista, och det känns så sjukt att skriva.. 6 freaking days left. Blir mer och mer nervös, eller spänd, eller ledsen.. vet inte riktigt vad jag är. Vet bara att det är det här jag vill, och att jag fick mitt drömstället som au-pair kunde ju inte bli mycket bättre, Kalifornien, LA!!!
Dock besviken på vissa, men som jag sagt hela tiden.. nu märker man vilka ens närmaste är :) Sofia aka Soffe,  måste bara meddela att du är så gullig, tar åt mig av alla ord du säger och blir så glad :') du är en charmig tjej du.


"aldrig mer vimmelbilder var det va" haha

+

efter 1 timma på stan tröttnade jag och mamma :) blev något litet inköp här och där och en mysig lunch ihop. Väntar på att tímmarna ska gå lite så jag kan börja pimlpa lite vin och fixa mig, för att sen åka till jessi med tjejerna och äta lite god mat, trevlans!

annars är jag sjukt frusen hela tiden, är det sicknes på gång kanske.. hope not!
"hej svengelska"


when you wan't to

Vaknade och har precis duschat i en timma :) guvaskönt. Såg att jag fått ett mejl från min värdfamilj nu, skulle visst ringt 8 imorse tyckte dom, tjena att jag är vaken då! hoppa dom inte blir arga bara :)

Ska iaf fixa mig lite lätt  nu, sen ska jag och mammsen ta en hel dag på stan ihop, ikväll blir det...."trummvirvvel"... utgång? kan bli så :) tjejerna tvingar bokstavligt talat med mig, och vem säger nej? men resten av helgen får bannemig bli lugn!

okej 10 dagar kvar.. nedräkningen är nära! läskigt.


:)

Jag är uppe tidigt :) lyckat! måste bara få i mig lite frulle också, sen blir det fika på staden med allan, vi ska nog även klämma in en solning.

annars då? jag är ledig princip 24/7 ändå längtar jag alltid till helgerna.. kanske för att jag bara har 2 kvar att spendera här i Sverige.




tack jätte gulliga karin för designen med :) http://kajjan.blogg.se

min fina vän.



lost in södertälje

Gud vilka 2 mysiga dagar jag hade i huvudstaden med amelia :) Kom upp i dit på måndag morgon, men skulle då till ambassaden och fixa visum, träffade där jätte gulliga johanna som jag ska flyga tillsammans med :), verkligen jätte rar tjej så känns skönt o slippa flyga ensam!

Mötte sen upp amme på stan, hon var jätte glad, vilket smittade av sig på mig! vi lunchade, gick på stan i 7 timmar, hon köpte massa grejer till mig sötnosen, som jag fick välja helt själv :)) på kvällen bar det av till hotellet, där vi fixade oss lite lätt, åt middag och tog en drink, var hur mysigt som helst! och dom 2 dagarna kommer betyda mycket för mig riktigt länge. Men sen kom ju avslutet... skiljas av från tåget och nu inte ses på ett år.. det var jobbigt, verkligen riktigt jobbigt! men du kommer alltid finnas med mig vännen ♥


ja råkade trycka upp en semla i ammes ansikte :)

 





:')

vad ska man säga, börjar bli mer och mer nervös.. samtidigt som jag inte fattar att jag verkligen åker om 15 dagar.. nyss var det ju 40? Får typ panik.. gör jag rätt val? alla finns väl förhoppningsvis kvar när man kommer hem, men så skumt det kommer kännas att inte ha alla nära runt sig 24/7.

Men jag är lycklig, det är ju det här jag vill!


Sofias lillasyster kan ju vara världens sötaste :')

Liiinaaaa !!<3 säger:
 aah saknar dig, vill inte att du ska åka!! älskar dig mest  <3<3<3 

Vilken dag

vaknade efter cirka 4 timmars sömns (japp, jag tvingade upp mig själv).. åkte o solade lite, kom hem, njöt av livet en timma.. åkte och hämta Moa, och det blev en riktigt M & N dag :) hel dag på stan med mat, och en implusiv hårfärgningen... SOM resulterade i att natta blev ett riktigt ljushuvud, var ju inte riktigt meningen..

men man vänjer väl sig? moa vill klippa av halva mitt hår (jag vägrar såklart, och ska nog aldrig mer klippa mig).. Såg PH-finalen med massa gott tillbehöver hemma hos jessi. Tror jag o jessi gått in i det där programmet lite för mycket, vi var hysteriska.. och vad ska vi nu göra under våra ph-kvällar?

Imorgon måste jag bara börja fixa med visumet, men jag fattar fortfarande noll alltså! ska även hinna med en fika med Cissilissi, och på måndag beger jag mig till ambassaden och ska även träffa joahanna där på en fika :) sen blir det nog övernattning på hotell med mange.


moa säger:blondies have more fun..upp till bevis säger jag! :)

hör aldrig mer av dig tack. :)

Jag fattar inte, är det normalt att vara så nervös som jag är innan man åker? De senaste veckorna kanske jag sovit hmm..4-5 timmar om natten, det går ju inte sova, natten är liksom min vän och vi trivs ihop just nu. Fått hem alla visumpapper idag med, JAPP jag fattar ju nada. (får be om vuxenhjälp imorgon) 22 dagar kvar.. sen lämnar jag allt.

Är förövrigt i krokek inatt, tycker det kan vara skönt o vara lite själv emellan åt med. men imorgon kommer pappsen hem, ska nog försöka umgås lite med han i veckan, skönt o veta att han kommer i slutet av september till mig iaf :) Skypade med min värdfamilj häromdagen med, "det är väldigt kallt här just nu, bara 20° och sol" haha skojjar dom eller?


jahopp är ändå så rädd för att åka och bara lämna allt, men som mamma sade: vad är du egentligen rädd för?, finns ju ingenting som binder dig kvar här i norrköping.. Och det har hon ju visserligen rätt i, aldrig gillat den här staden direkt.. Så som sagt inget binder mig väl egentligen kvar :)

Vad mer? tror knappt några läser det här eller bryr sig, men till alla nära & kära ska jag iaf uppdatera som en galning för när jag lever mitt liv i Kalifornien, ni ska få veta allt! :) men gud så jag kommer sakna vissa ...:( ska bli så kul o se vilka som är ens riktiga vänner när man försvunnit och som fortsätter bry sig om än. AHHH, jag börjar få lite smått panik, hur kan jag vara så pigg? sovit 3 timmar i natt.. men känns som jag kan vara vaken varenda dag till jag flyttar. men det borde ju vara psykiskt, kanske även fysiskt omöjligt :) smart tjej.


känner mig förtillfället rätt tom


:):):):):)

Jahopp då var det måndag igen då :) tiden går ju sjukt fort, helt plötsligt är det bara 22 dagar kvar.. Amelia har ju spenderat helgen här och som vanligt har det vart en sjuk helg som innehållt lite för mycket alkohol :) men nästa helg blir det en vit helg :) då ska jag mysa med mina nära & kära.

Hm, har jag någonting mer att berätta? Börjar bli nervös.. kan verkligen inte sova om nätterna och tror min hjärna hallicunerar eller något, annars tänker den bara lite överflödigt mycket just nu..





ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH jag är arg på dig!!! :):)



RSS 2.0