ONSDAG

Det nalkas utgång! Med MALIN!! som jag längtat :) hon kommer snart till min lilla lya ska vi dricka lite vin, men fan vad varmt det är alltså! kvällsol på balkongen hurrar jag ju inte för idag, känns som det är 50 grader i lägenheten. Vart ute hos Mormor & morfar hela dan legat nere på bryggan och solat och kan lova er att idag tog solen rejält!! är brun och fin nu, dock en aning röd i ansiktet haha.

Imorgon är detr jobb, men ikväll lever vi i nuet :) bra tänkt Nathalie!


Så, då var jag ordning gjord för kvällen :)

LOVE OF MY LIFE

Vart ute på skärgårn med Mammsen & min lilla extra familj hela långa dagen, tog båten ut till en ö och var där och käkade och solade och TOG MITT FÖRSTA DOPP FÖR I ÅR! cred till mig, då det bara var 18 grader i vattnet och jag är värsta badkrukan haha :) Älskar dessa härliga dagar, en ledig dag till ohhh vad jag ska njuta :)

Och svar till dig som var "nyfiken" Även då jag tycker du kunde stått för vem du är.. så jaa, jag bor med min kusin i en tillfällig lägenhet nu över sommaren och jag jobbar på vildmarshotellet :)











wherever you go I will follow

Måndag natt och jag är nyligen hemkommen från jobbet,
var riktigt kul o jobba idag så ser fram emot mitt hektiska schema som komma skall om 2 dagar :)
Imorgon ska jag upp runt 8a, ska ut till skärgårn till Helen & peter och min älskade lilla Noah,
ska sola hela långa dag (fan ta nån om det inte är sol på min lediga dag!!!!)
sen ska vi nog åka lite båt och bara njuta :)
längtar till onsdagens partajj med Malin också, gillar den tjejen skarpt! :)
Nu får sommarne gärna börja på riktigt, är glad över att jag bara jobbar kvällar & nätter så jag får njuta alla soldagar! HÄÄÄÄÄRLIGT!!!!

trivs stört bra i mitt mörka hår faktiskt, trodde jag aldrig. Min älskade kusin Moa som färgat de, så gå till hårvårdsbaren till henne om ni vill bli nöjda! Förövrigt saknar jag tösen som är i Cypern just nu!! KOM HEM, vill inte sova själv i lägenheten :(

Midsommar

Dagen började hyffsat bra då jag vaknade upp vid 12 tiden och insåg att jag hade 2h på mig att fixa mig och packa tills jag skulle hämta upp Sören på jobbet, men jag hann! Och jag såg nog skaplig ut haha. Hämtade upp en galet taggad Sören på jobbet och roadtripade ut till landet ingenstans skulle jag säga, "Svärdskorva" dit vi lyckades åka fel några gånger haha. Grabbarna hämtade upp oss i deras segelbåt (som lika gärna kunde vart en motorbåt i mina ögon) Kom ut till skärgårn där det var lysande sol, galet varmt och världens bästa stämning. Vi satt i båten ett gäng och drack rosé och hade det sjukt trevligt, tills det var dags o gå upp till uteterassen med lång bord och käka, var galet trevligt med massa allsång, dans och flojj. En riktigt super lyckad midsommar som aldrig hade kunnat bli bättre, hur den slutade är dock ett frågetecken :) Tackar iallafall min underbara vän Sofie för välrdens bästa midsommar, samt Martin och Oskar som bjöd ut oss och att vi fick sova i deras båt :)


















OHH OHOHOHO HOOHHHHH

Dagen före den stora dagen! Midsommar.
Kommer bli super mys är stört taggad!, och idag inhandlades all dryck som ska förtäras, samt mat, osv.
Fått sjukt mycket gjort, nu har jag bara mig själv o ta hand om, hårinpackning, ansiktsmask, raka ben, plocka bryn, osv! Tjej grejer som måste göras ni vet. Super skivan är bränd och isatt i bilen och jag är redo för morgondagen.. en roadtrip till båten som ska ta oss ut på skärgårn :) NU KÖR VI!!


You can hate but never break me!!!

I hate you more than words ever can describe

Why can't you see..


I'm gonna show you all what I'm made of

Kvällen har spenderats i min & Moas lägenhet med Söder :) hyrt film och bara myst, fått reda på lite tråkigheter under kvällen också, men vi hoppas på de bästa!
Moa har som vanligt fått massage av mig ;) eller som vanligt, kan väl medge att hon får tjata lite med jag brukar oftast ge med mig och Moa kan nog erkänna att jag är bästa massören ever, har lärt mig lite från min duktiga mamma :). Måste även säga att jag trivs så bra i nya lyan, det är super mys och att alltid ha moa där får mig på så bra humör, kommer va tomt o sova ensam där hela nästa vecka! Men ja står ut, ska försöka hålla den kliniskt rent så ska jag bjuda på middag och vin när hon anländer till Sverige igen, det förtjänar min pärla! Fick lite underkläder och kläder av henne igår med, hon vet hur hon gör mig glad (eller så e boobsen förstora) ;) haha. LOVLI!


mitt misslyckade hjärta haha.. men det är ren kärlek!

You havent seen the last of me!

Spenderat dagen med min godin Sofie :)
Fått massa gjort faktiskt, planerat midsommar i detalj så den kommer bli mer än bra,
är så sjuukt taggad. Sen har vi hunnit springa på stan hela dan & shoppat kläder till Sofie,
sen tog vi världens mys middag på bagarstugan och drack lite rosé, :) perfekt onsdag skulle jag säga!
Gillar den där tjejen, hon e grym!




I can have whatever I like

vilken jävla natt, lyckades sova 3h kanske.. YES nu är jag sjuk också min lediga vecka, de går bra nu alltså.
Har iallfall lill skiten Noah nu så det är ju mys :) ska bara slänga mig i sängen så fort jag slutar o ligga där tills jag blir frisk.  Håller på o planerar en del nu, de ringde från P&L förut med, och tyvärr var jag ju tvungen o tacka nej till att jobba där då jag redan har ett jobb som jag måste sköta, samt att en viss person förstörde för mycket för att ens kunna åka.  Ne, en redbull och jag borde nog bli lite pigg nu! har lite o styra med trots allt..

Moa gjorde en super förändring igår på mitt hår och jag är APnöjd, även om färgen aldrig är riktigt rättvis på bild, men det är much darker och det är nog min färg!

Lillfisen fick va med på ett hörn också haha




I give you Poetry and you give me Ignorance...“Love can sometimes be magic.

Veckorna rullar på alldeles för fort tycker jag, och jag är verkligen jätte glad över att det ska regna min sista lediga vecka denna sommar! Har haft Noah hela dan, var skapligt pigg imorse vid 6 när han kom och jag hade sovit 4h, kom hem sjukt sent från jobbet igår natt.. och vad var de enda som beställdes i baren igår då, jo vodka-cola, hur jävla äckligt? haha. Bör ju inte heller vara den svåraste drinken att göra ;)
ska snart åka o handla lite så ja kan fylla på lägenheten med mat, ska nog passa på att inviga tvättmaskinen också, kan behövas! Men jag trivs verkligen som fisken i vattnet i mitt lilla krypin, sen har jag ju en inneboende med, frugan Moa så det är super mys! Allt rullar på bättre än nånsin. I FEEL GOOD!


!!!!!!!!!!

Sådär ja, då har jag löst detta problem och bloggen IS BACK..TO STAY!! Var ju nämligen nån idiot som hackade sig in och tog bort den, men fixade det, och ip-adress ska skickas till mig snart så då är det inyourface för dig som tog bort den!

menmen, har hänt sen sist ja skrev då, är ju ledig.. nästan alldels för mycket nu, men det behövs! Ska jobba söndag iaf :) sen kör det igång. Hunnit med en hel del, men vad vädret jävlas med mig då, vill ju bli brun!! Hade världens utgång igår med Moa, tror jag tog igen hela min studentvecka på en kväll! men hade sjukt kul, träffade älskling hannes med som var på besök, YEY! ne, nu ska jag packa väskan och flytta till min lägenhet :) skönt skönt. Moa håller mig sällskap, great! ska bli så sköööönt o komma iväg lite.


hejhej hemst mycket hej


syns att jag hängt med i svängarna dom senaste dagarna haha..
är sjukt sugen på att göra läpparna större igen.

I don't exactly hate you, but if you were on fire and I had water..I'd drink it!

semstern har börjat.. för jag får väl kalla det semester eftersom de är de sista jag är ledig denna sommar, 2 veckor till sen drar allvaret igång! Men jag njuter av tiden fullt ut nu.. men snälla sol kom tillbaka! Vill bli lite lite brunare vaa. Amelia har vart här och hälsat på i veckan och det var de bästa på länge, som ja saknar den tösen jämt. Har haft de jätte bra, solat massa, myst massa, grillat massa och druckit alldeles för mycket haha. Men det är så det ska vara! Denna vecka kunde inte blivit bättre :)
Nu ska jag bege mig ut o käka nått om magen inte säger ifrån, inte kunnat äta på hela dan för jag har så ont i magen.. är förhoppningsvis bara mina cp kötlar som spökar, för magsjuka o sånt trams orkar jag inte med!!






SOMETIMES IT LAST IN LOVE BUT SOMETIMES IT HURTS INSTEAD

Nattinlägg.. för ovanlighetens skull. Skulle behöva skriva av mig ett helt A4:a papper, men ska inte dela med mig av allt till er, även då det hade vart ett lätt sätt att få ut allt.. Är alldeles för mycket som snurrar i mitt lilla huvud just nu, val, vänner, framtid.. Vill inget hellre än tillbaka till NYC just nu, där allt var nästintill problemfritt och alla underbara vänner som är kvar där, och dig. tänker ofta på vad du gör, och vet att du lever livet som du sa åt mig att göra här hemma, men fuck vad jag saknar det och att leva livet här hemma är ju inte riktigt desamma. Försöker tänka vad jag egentligen vill göra, och jag vet att vad jag än väljer kommer det att vara det rätta. men jag vet säkert att till hösten vill jag inte vara här iallafall, det här livet passar inte mig fullt ut.. Även om jag ska passa på att njuta av den svenska sommaren nu som jag faktiskt älskar..
Life goes on even tho you're not involved



bjuder på lite bilder från senaste tiden ist för att ni ska lyssna på mitt deeptalk.













So far away, but still so near..

Dags o skriva av sig kaaaanske. Det är söndag och jag är ledig!! Jobbat hela lång helgen på vildmarken. Börjar lära mig alla öl, vin och snart sprit sorter så det går framåt och är riktigt kul :) Sommaren är här nu tror jag, satan så varmt det vart i helgen, och färg på kroppen har man hunnit få med, great. Så skönt och ha ett jobb över sommaren, samt att nu vet jag att operationen blir av i augusti. Super!! Men som sagt, söndag. Och jag hänger hos min partner in crime, Hanna! Hon städar och agerar bartender åt mig, massa goda drinkar blir jag bjuden på medans jag njuter av min ledighet :) SANN VÄN!

6h senare... glömde visst publicera det här inlägget såg jag nu.. har försökt sova i 2h men värmen i mitt rum gör att jag bara ligger o vrider o vänder och det går verkligen inte att sova.. FAN VAD JAG VILL HA AUGUSTI NU!!!!!!!!!!!!!








RSS 2.0