time to update

såinihelvetesförbannad!
Inget blir ju som jag vill varken in eller ut..

utgång i onsdags, var riktigt kul och mycket folk ;) lite för mycket mot slutet bara, men det var jävligt kul iaf! gårdagen spenderades hemma hos sofia med mys och film. idag återstår det börja jobba plus en vecka fram vilket betyder att jag är död i en vecka, och det går antagligen inte att nå mig då..


Längtar till nästa vecka, då drar brudarna och jag till Göteborg en helg för party, shopping och liseberg :D kan det bli häftigare, tror inte det!

Nu ska jag åka och jobba, härligt härligt!


hej mupp


jävla gogo girl

oh vilken dag! äntligen hemma från jobbet.. känns som att jag skriver den här meningen varje dag.
men nu är jag hemma iaf! nyduschad, och sitter och smuttar på mitt vin tillsammans med bra musik och lite sminkning och fixning av håret! blir en lugn förfest för mig, hinner inte ut till tjejerna men dom kommr o plockar upp mig i taxin sen! :) blir nog en rolig onzda! med vitt tema, det gillas inte av mig! som inte har ett enda vitt plagg?! what the fuck, sen när slutade jag bära vitt? sen jag började spilla ner o skita ner alla mina vita kläder kanske!

Jag är glad nu :) pratade precis med tjejerna och dom har en stor grej på gång! fan vad kul :) kan inte säga nått än för det är riktigt secret! pratade med amelia nyss med :) saknade vän! men snart ses vi igen, om cirka en månad :P men ändå!

Nu ska jag ladda upp med drinkar, vin och lite shottande för mig själv :) mysfest?


"hej här sitter jag i min ensamhet och super, haha"

galet

det är sjukt hur en person kan vara så iskall och okänslig, hur man kan tycka så synd om sig själv fast man vänt upp och ner på en annans värld! det är verkligen sinnesjukt vilka idioter till människor det finns :) sånna slipper jag hellre.

Men nog om tråkigheter! ännu en gång blivit matchad med en ny familj, o denna gång ska jag inte hoppas på för mycket, men det verkar helt okej! ligger i newport, är 3 tjejer är ledig kvällar och helger :) ja det låter rätt bra, får se hur samtalet går :) ska ringa culturalcare imorgon o fråga dom lite saker! nu kanske man kan vara lycklig för stunden igen! :))

Imorgon är det jobb som gäller sen utgång, onzda. är ju ledig på torsdag så det blir nog perfekt :) lite stressigt imorgon när jag slutar bara! men får snabba mig på lite. älsklingar imorgon ses vi! som jag saknat er på bara några dar!


sexy bitch

trött som skatan i gatan! sov 3 timmar i natt sen upp halv 5 o åka till jobbet :) aa det var lite kämpigt för er som undrar! vart på stan en sväng med maddis o icka sen nu sitter jag i krokek, mys o va själv! sånt behöver man rätt ofta tror jag. Är verkligen sjukt trött tror ingen anar! men ska inte sova än, har bestämda tider förstår ni!

längtar till göteborg, längtar till min lediga vecka från jobbet, längtar till usa, längtar till att längta ännu mer sen..

men så jävla irriterad på vad folk lägger sig i andras liv, vad fan har ni med mina privatsaker att göra? hatar att inte kunna lite på en såkallad bästa vän, förstår inte nånsin hur man kan vara så elak. Men nu vet jag vilka som är riktiga, vet verkligen det! sjukt bara att man inte inser det förns nu, så långt efter. vissa borde brinna i helvetet :) lite halv poetiskt sådär!


snart drar vi :) tacka gud för det!

forever and always

söndagsångest på högnivå! är inte ett dugg sugen på en jobbarvecka ska gudarna veta!

men haft en härlig ledig helg, plus lite sjukdom på den! utgång med girlsen :) var faktiskt riktigt trevligt, första gången nånsin jag var kvar tillstägning! haha, sen igår var det mysfaktor på högnivå i mitt hus, :) på kvällen blev det träffa Bartin o alla medens jessi låg o sov hemma hos mig ;) nu är jag i staden iaf, som sagt dags o återgå till det vanliga livet! börjar 05.30 imorgon, härlig tid det där! nu ska jag mysa sönder framför tvn, mycket mysa tycker ni va? mycke mysa gillar ja JA!



låt 12 dagar gå fort <3


people always leave

jag kan fortfarande inte förstå att det är sant,  det vill inte in i mitt huvud, men mina drömmar säger det mesta, dom stämmer det är de som är så sjukt, det är verkligen riktigt sjukt.

det känns fel, det känns inte rätt. det här förstör, det förstör allt.




i loved you first..

MGMT kids

började fundera lite på varför man har en blogg egentligen, är det för att folk ska läsa den, eller för att man själv ska läsa den? kan ju va rätt skönt o skriva av sig liksom, men man skriver ju ändå inte fullt ut, skulle jag skriva allt jag känner, tycker och vill skulle det bli en bok som jag helst inte skulle viljs att nån skulle läsa! sådärför tänker ja nu, skriver jag för att ni ska läsa? för egentligen skriver jag ju inget intressant för fem öre så varför läser folk egentligen?

är andras liv så jävla intressanta? jag själv läser typ 1000 bloggar, o jag tycker det är skit kul o veta om andras liv, men vad fan folk ser i mitt har jag inte en aning om :)

därför ska jag börja skriva en bok, som ingen annan läser! den skulle ni vilja läsa va???? haha jag, skriva en bok, patetiskt men kanske rätt bra!  börjar ikväll, efter jag sätt klart alla onetreehill avsnitt, är man sjuk så är man!

Jag är stolt över mig själv :) min bok och jag!



;

wonder if i ever gonna hear anything from you..

sweetest downfall

neeej. jag blir sjuk nu, oh jag orkar inte! tror till och med att det är svininfluensan, har pluggat på det där rätt så mycke, man får huvudvärk, muskelvärk och hosta, precis vad jag fått! oh noo, i might die!

på riktigt, mår inte bra! sovit lite nu, sen kom magnus hem med pizza, men betjänt! :) ska bara ta det lungt idag för det är jobb imorgon, om jag inte blir mer sjuk.


jussssssssst ja, soffe sitter på planet nu! väntar på ett sms när hon är framme! :) vad ska jag ta mig till när ja inte kan ringa henne? ringer säkert henne 10 ggr om dagen annars, jobbigt!

she goes happy

ännu en gång har jag gjort en tabbe med mitt hår! varför ska jag alltid hålla på, nu är håret orange/gult i slingorna :) det är snyggt äre! men förhoppningsvis blir dem blonda som mina andra två blev sist! jag ser ut lite som en.. aa ska nog inte säga det högt :) bara jag och mamma som får garva åt det!

Gud vad jag saknar mig vänner alltså, känns aldrig som vi har tid att ses pågrund av att jag jobbar så mycket, men imorgon ska jag fika med min saknade alle :) på fredag utgång med min älskling jessi och sen äre bara o vänta in göteborg en hel helg med mina bästa :) måste ägna mer tid åt er mina lediga dagar!!

nu är jag faktiskt allämnt trött om jag ska vara ärlig, men inte så pass trött så jag kan somna, men borde sova! med tanke på att jag ska upp så tidigt, men kan man inte sova så kan man väl inte? jag längtar till något, något som känns så långt bort? det kommer ske, inom en snar tid.. det är bara att vänta o se :) o det gör mig lite förväntansfull och glad! miss it.

nu kommer jag bara börja svammla om jag skriver en massa mer, så godnatt folket! ses på klinga imorgon om nån känner för att åka dit o käka ;)


lalala lalalla lalalaaaaaa

åk inte sofia! japp imorgon åker hon till bulgarien, om jag är avundsjuk? nee inte ett dugg!! skulle ju egentligen hängt med, men om man jobbar 24/7 o måste spara pengarna till usa blir det inte riktigt alltid som man vill, så jag får stanna hemma i piss vädret! usch vad jag kommer sakna dig! var med tösen igår :) vi var på stan, åkte bil, lagade mat i en timma :O, samt myste på Cissis altan intill natten! :)

Idag sitter jag här med lite små slingor i håret, det vill säga ungefär 5 st, haha lite förändring iaf? vågar inte ge mig på nått mer! jag vill ha långt och fint hår ju :) just ja, linnsan ringde igår, var kul o prata lite med dig :)

Men nu måste jag nog duchsa sen sova, jobb imorgon kl 7 på morgonen! längtar till fredag, då blire utgång sen led lör-sön det är typ livet o vara ledig? right? ledig 2 veckor i augusti!! njuuuta! då ska jag hitta på nått :)


i love my people

jag är slut, utrbränd, går in i väggen, kalla det vad fan ni vill, men jag är hetl slut. Varför ska man behöva jobba? kan inte fatta att jag ska jobba hela livet nu, fan vad tråkigt! går nog hellre i skolan alltså (och det trodde jag aldrig att jag skulle säga) men det är bara o stå ut, snart blir det usa ett år iaf! :)

Gårkvällen var riktigt mys iaf, jessi kom ut till mig så gick vi till pizzan o käkade, sen åkte iv o köpte melan o choklad. ingen liten melon heller! gjorde upp mys på min baksida med filtar o mys så kom fellan så blev det en riktigt tjejkväll med prat ända in till natten! sånt älskar jag :) är grymt glad över att jag har er två, ni är verkligen såå bäst!

o nu längtar jag till göteborg, sen längtar jag nog bara till usa :) usausausa, japp! usa ni hörde rätt..

Nej fy bövlingen nu är jag trött. sova saja!


it's getting hot in here

Här sitter jag nu, efter en varm dusch med min sköna mintblåa mjukiströja på! färdig jobbat för dagen, usch vad skönt. Ska snart bege mig ut till krokek för myskväll med bästa brudarna, säkert lite grillning på det med! ibland är det skönt att vara själv hemma hela sommaren :)


utan för hotellet en myskväll :)

en jätte fin park :) med mycket joggare i

haha, jävla snack om waterloo alltså ;)

mys i parken!

vi gick nog 10000 mil på ströget! haha ont i fötterna hade vi va familjen?

en svalkande cola på tivolit, vi åt sockervadd med :D inte gjort på år o dar

smaskig mat skulle jag säga, men sjukt stroa fåglar runt fötterna

det här är den äckligaste karusellen jag åkt i hela mitt liv!!

lite flottig o härlig efter en 8 timmars dag på tivolit med skinande sol!

jackpot, jag hade glömt bort hur kul det är att åka karuseller :D

ett glatt avslut! :) härliga danmark

how you dooing?

jag sitter som vanligt med jobbarkläderna på för att snart bege mig till jobbet, japp ni hörde rätt! jag gör inget annant än jobbar :) Igår var vi iallafall ute hos mankan som fyllde blev bjudna på korv och underhållning med grabbarna, alla körde på utgång men jag kände verkligen inte för det igår! idag blir det mys i krokek efter jobbet med tjejerna :) vi ska planera Göteborg! det kommer bli skit kul :D men nu måste jag käka frulle sen brumma till jobbet!

Danmarks bilderna rullar  nu med ;)












får ta alla en annan dag såg att klockan visst tickade iväg nu.. BYE BYEE!

back home

så var man hemma igen :) haft det jätte skönt i danmark! bilder får komma upp ikväll eller imorgon för nu är det dags att återgå till mitt vanliga liv, alltså jobba 24/7.. Rätt så boring, men behöver man pengar så behöver man!

Idag är det fredag, som man längtade efter fredagar förr när man gick i skolan? för mig skulle det idag lika gärna kunna vara en söndag eller tisdag.. ingen koll på dagarna längre. jag vill ha sommarlov!


saknar amelia
saknar madelene
saknar felicia
saknar jessica
saknar alexandra
saknar sofia
saknar linn
saknar josephine
saknar dig

HERE IN DANMARK!

nu är jag verkligen trött på riktigt, läggdags alldeles straxt! En jätte mysig kväll fick vi, med restaurang besök glass till efterrätt och en promenad i solnedgången, jätte fint! nu är det sova som gäller så man kan se fram emot morgondagen, den kommer nog verkligen bli toppen! med hotellfrukost o allt, det gillar vi.

Längtar inte hem för fem öre, så skönt & slippa jobbet nu ett litet tag alltså!


saknar studentveckan o festandet, remember hur kul vi hade den här kvällen alle? :D


bilder från danmark kommer, minneskortet funka inte på den här datorn :)


Danmark here iam

jag är trött :) sovit en timma nu visserligen så börar ju piggna till! Är nu i Danmark på hotellet :) väntar på att mamma & magnus ska komma tillbaka från sin barrunda så vi kan dra o käka :) dagen har spenderats på ströget där vi har gått hela långa dagen o shoppat! inte shoppat så mycket, men det har vart trevligt!

Imorgon står tivoli högst på listan, tjuhu! år & dar sen jag åkte karuseller, o sånt älskar jag :D skönt o vara ledig, o tur med vädret har vi med! världens skinandes sol här nere! :) nej dags o fixa sig lite. byebye!




åhh tjejer vi kommer ha grymt kul igöteborg, ja ska kolla lite hotell ikväll! :) call you on thursday!


tjalalala lala

om jag är trött..

Har aldrig i hela mitt liv jobbat så här mycket, men det är cashflow, right? men det tar på krafterna :) japp de gör de! igår var amelia här, som jag saknat henne! vi gjorde inte mycket, åkte bil hela kvällen/natten, :) idag har jag jobbat, om jag var med om bästaste grejen! står i dt1:an för er som inte vet driven! o vem tar jag en beställning av då? OM inte självaste BJÖRN GUSTAVSSON! så söt han var med världens leende :D josse fick gå ut med maten också ;) plus en autograf! ja själv sprade hans kvitto, hahahahahaha

AA lite kul kan man allt ha på jobbet ibland! men nu ska ja sova för nu återstår en jobbdag till imorgon sen drar jag till Danmark, köpenhamn o bor på hotell i några dagar, sjukt skönt o komma bort lite!


use somebody

vad skriver man när man inte har någonting att skriva?
Jag gör ju liksom ingenting annat än jobbar, men imorgon äntligen slår vi till på en vinkväll med tjejerna och kör en utgång på det, o det är jag så jävla värd! :) aa verkligen..

Tycker synd om kusin som ligger på sjukhus för han har bukhålls nånting inflamation i magen, Tessan kommer inte ihåg vad det hette nu igen? Aa, åkte dit med Tessan idag iaf, han liggerpå nyköpingsjukhus, och om det tog tid för oss o hitta dit! körde fel tusen gånger tror ja, ungefär 2 mil extra, haha o samma sak på hemfärden! men då stannade vi o käkade iaf :) hehe, så har min dag sett ut plus jobb 8-4 imorgon är det 7-15 tjuhu!

Nu är ja trött, riktigt trött, sova ska ja göra :) sova ruset av mig!!


världensbästa kusin o världens sötaste Therese :))

near to you.

you and I have something different
and I'm enjoying it cautiously
I'm battle scarred,
but I am working oh so hard,
to get back to who I used to be
..



USA HERE I COMES

Jag har längtat, jag vill verkligen bara iväg, uppleva något nytt & slippa allt i den här skit hålan, så jävla skönt! Mitt präliminära datum till usa är 24:e augusti, o jag har nu blivit matchad med en famil! ska inte hoppas på för mycket än, dom kommer ringa i veckan o prata :) usch vad nervöst, allt på engelska.. kommer ja förstå? kommer ja kunna svara, kommer ja kunna ställa frågor? självfallet, ja måste bara vara säker!

För den här familjen verkar bra, en ensamstående pappa med en pojke o en flicka i KALIFORNEN dit jag verkligen vill, i Antelope! värme på hög nivå.. låt detta gå bra nu bara :) för då drar jag på riktigt! ifrån all skit..





One night and one more time,
 thanks for the memories even to they weren't so great,
 she he tastes like you only sweeter..


Endless



punkt.

you are my sweetest dawnfall

hur svårt är det egentligen inte att beskriva en känsla? ja vet inte om ja har tusen känslor inom mig just nu eller om det bara är helt tomt, kan säga att så arg som jag är just nu har jag nog aldrig vart i hela mitt liv.. Aldrig mött en människa som kan förändra så mycket..

Men på tal om ingenting så är ja i krokek just nu, rätt skönt :) bortsett från att det inte finns en enda matbit i kylen, men det är lungt, ingen har väl dött av lite hunger inte? Väntar på att Moa ska svara, ska hon svara? hon lär va trött fyllot! Ja vill iaf göra nått, min enda lediga dag på en och en halv vecka! sen äre Danmark som gäller..


söt bild, inte några år gammal inte! :)

jag saknar verkligen min bästa vän så sjukt jävla mycket, finns ingen person som jag delar så mycket med, känns helt sjukt att aldrig bara kunna ringa o säga: ja kommer till dig nu gumman eller ska vi hitta på nått i helgen.. Det finns telefon men vad är telefon jämt emot att prata med ett vackert ansikte? ingenting.. ja behöver verkligen min bästa vän och det kommer ju inte bli lättare.. usch, kom hem <3

near to you..

dålig uppdatering va?
konstigt, har varken tid eller lust! mest lust, mer tid..

bor lite hos proppen nu emellanåt, behöver någons axel att gråta emot :) o hennes är perfekt. Jag har ingen lust till någonting längre, vill bara fly! och det är precis vad jag kommer att göra också. bara lämna allt.

Jag lever iaf, för er som undrade.. nu ska ja sätta mig i fönstret kura ihop mig ihörnet o ta en cigg, en jävla massa prat på det också, perfekt att sofia bor själv hemma nu ett tag :) det är mysigt, o ja trivs verkligen..  Jenka är här o gör oss sällska med! sen är det jobb som gäller, usch! vill inte, orkar inte, kommer inte kunna fokusera ett skit, inte ett skit!


hon är inte bara snäll, utan jävligt snygg också!

i know you wan't me!

gud vad man inte har tid att sitta vid datorn just nu, antingen är man ledig o njuter av solvädret eller så jobbar man! nu har jag vart ledig i 3 dagar igen, o gud så skönt! vart i ensjön med Alexandra, i sörsjön med tjejerna och myst på Jessis lands samt Soffes land :) riktiga härliga dagar med toppen väder! nu ska vädret bli lite sämre såg ja så det är tur att ja börjar jobba igen då!

Ikväll blir det utgång är ju onzda, får se hur man mår imorgon när man ska jobba 08-16! :)

Annars då? annars så ska ja bara slappa idag, är ju rätt molnigt ändå!


grillkväll hos Fjanton :)

Oskar o hans snygga frilla! ;)

mer cp kan man nog inte bli :)

titt ut?

Moa diggar i baksätet! (shotgun) höhö

Den gula faran, akta er för den! :)

















sen ett sista slutord, hatar dig!


RSS 2.0