midsommar

och det ska firas som aldrig förr :)

hej båten, hej ön :)


i actuelly love the way you lie

jag är så jävla korkad, .......
jag fattade ju egentligen, men man är alltid efterklok..

Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie

äntligen börjar jag friskna till så jag kan ta mig till jobbet imorgon :) whats up med det svenska vädret föresten sol, regn, sol, regn, moln,sol, moln, sol.. osv! Suger ju, när fan ska man hinna bli brun? Inte på jobbet iaf! Är iaf i stan nu har packat väskan till att bosätta mig i krokek from i morgon :) Och ikväll ska vi tjejer göra nått som jag bestämde mig för ett år sen att aldrig mer göra.. gå och se en ifk match! haha. Kommer ihåg hur roligt ja tyckte det var i början :) meeeeeen allting gott har ett slut., men vi ger det ett försök igen! Tjejerna verkar ju taggade på det såå.. får se vad jag tycker.


SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!


I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time.

Försöker blogga lite då & då, vet att vissa uppskattar de :) trots att mina 400 läsare sjunkit till hälften, haha. Jag lever inte ett lika intressant liv som jag gjorde i USA det kan jag medge, men i höst kommer det bli minst lika intressant :)
Tänkte på det med att studentveckan är över, fort det gick va? Och att det nu var över ett år sen jag själv stod där är ju helt sinnessjukt, Som Madde sade och va fan har hänt på ett år då? ingenting.. Men Madde vi har ju faktiskt bott i usa, haha.
Vilket som, jag har nu bosatt mig i krokek och kommer att finnas här resten av sommaren :) Lika bra det när man ar jobb här, och krokek är alltid bäst att bo i på sommaren ändå.

Annars då, har nog inget vettigt att skriva trots allt, ska försöka planera sommaren lite nu, och ni som vill får gärna komma o bo hos mig, varannan vecka iaf. Tycker inte om o sova själv :)




waka waka

nu saknar jag usa mer än någonsin, landet, folket och att bara prata engelska hela tiden.. fy fan vad svenska är fult! och vad vissa svenskar är värdelösa på engelska, hallå har inte folk lärt sig det i skolan? kollade på bella&tyra show, vilket skämt.. sämre engelska än dom kanju ingen ha, haha.
Aja.. Påtal om det håller jag tummrna för USA i höst :) vore så jävla great!

Och påtal om nått helt annat, nu är sommaren här i Sverige och det älskar jag detta land för :) sjukt härligt. och jag har dragit igång med o jobba också med Sören, trivs som fisken i vattnet! :) Och denna sommar lär nog spendera i krokek för ovanlighetens skull! Och nu tar alla skitunga studenten med! fan jag börjar bli vuxen.. när man ligger hemma klockan 11 på kvällen och försöke sova och hör en massa "härliga" studenter utanför fönstret som sjunger och skriker och jag vill bara be dom hålla käften, då börjar man fan bli gammal..



ja lär nog dock aldrig bli för gammal för o sluta fest, my life is a party

RSS 2.0