IF YOU MAKE A GIRL LAUGH, SHE LIKES YOU, BUT IF YOU MAKE HER CRY, SHE LOVES YOU.

Här var ett tag sen man var inne.. lustigt att många av er fortfarande hänger i? Funderar på om jag ska ta tag i bloggen igen.. Är faktiskt sjukt roligt att se tillbaka på.. men vi får se :)
 
Jaha.. så vad har hänt på nästan en månad då? Jag har bosatt mig ute i krokek med min bil och bor nästintill på jobbet känns de som, var ute en enda gång på 3 månader och den utgången blev med Mallan och vi hade verkligen stört kul :) men nu blir de lungt på den fronten igen '(all fokus på träning nu!!) Annars mina få lediga dagar spenderar jag i Linköping hos killen. :) Japp, mer än så har ej hänt, kanske ni förstår att jag inte har mycket att blogga om?
 
puss tills nästa gång.
 
 

everything happens for a reason

 
 

You only live once. But if u do it right, one is enough.

Tänkte bara glida in här och säga att jag nog måste vara världens gladaste, käraste & lyckligaste tjej! :) 
 
 
 
 

2 THINGS: If it makes you happy, do it. If it doesn't, then don't!

Jahopp, inte bloggat på en vecka som ni kanske märkt.. och av vilken anledning? Ne, jag har absolut ingenting roligt att förmedla till er :) Jobbar, njuter av den lilla sommaren vi får och umgås med personer jag mår bra av. Så bestämt mig för att ta en break från bloggen, så ni behöver ju inte klicka er in här i onödan.
 
Fått ledigt hela helgen! (tack gud för det fina vädret du gett mig!!!!) Ska åka hem till min skruttis i Linköping istället och mysa ner mig under täcket och bara mysaaa! :) sånt får mig på bättre humör :) ihhhh
 
 
 

Life is a bitch, so learn how to fuck it.

Då har jag bosatt mig ute i kolmårds-skogarna igen. Ensam i ett stort hus i 2 veckor är ju inte helt fel :) jobbar ändå varenda dag denna vecka fr.om imorgon.. Men spenderade som sagt mina 2 lediga dagar, mån-sön i Linköping hos min skrutt :) Blev fotboll, vin, "somna mitt i filmen", vakna med frukost på sängen, mysa & middag serverad av kocken..Jag blir bra bortskämd där borta! Så tråkigt o åka hem bara..
 
Men ne, ska ta ett bubbel nu tillsammans med ett glas vin, sen slå på en rulle och sova :) puss en glad tjej.
 
 
 

I'm no photographer but I can picture us togther.

äntligen är kvällen över.. om man får säga så! Ska inte klaga. Gillar mitt jobb jätte mycket, men ibland asså.. Gud så skönt o komma hem.. Slå på lite skön musik, ta sig ett glas och bara koppla av! :)
 
Vill ha söndag nu nu nu! :)
 
 

RSS 2.0