NYC here I come

Oke, jag är inte bitter.. bara jävligt förbannad .. Min princip sista kväll o hitta en klänning till NYE, ja ger mig ut vid 6 tiden kommer hem vid 11, då har jag hunnit vara i 40 min på mallen, utan att hitta en känning!  för resterande tiden var jag LOST så att säga.. Vägarna här ärligt talat kn***** mitt huvud! JAg har gett mig in i ett liv utan gps.. ingen bra ide tro mig! JAg har åkt mot one way, tjutit, skrikit frågat 100 pers om vägen. Och hittade jag nån klänning då? FUCK NO. är så frustrerad o arg att jag skulle vilja döda nån. Äntligen hemma, men nu ska jag bege mig in till CITY för att hämta upp J på flygplatsen vilket innebär ännu mer äckel vägar att ge sig ut på, mitt i natten också. För hennes flyg är försenat.. Men jag är glad, jävligt glad ändå va! fan............. o jobba gör jag ju resterande dagar med, så ja! Vi avslutar med att jag ska gå naken på nyår, får väl fan vara glad över att jag har hittat de perfekta pang skorna som kommer att lysa upp kvällen! ne men snälla nån döda mig just nu


SNÖ KAOS elleeeer..

Men snälla lilla Amerikaner, ploga vägarna, sätt på vinterdäck.. ni behöver inte låsa in er i era hem för lite snö!! Vi har som sagt inte haft nån snö tidigare men idag kom skiten! Ja skulle iväg o ha en HEL shopping dag, men efter ja kört iväg och vart borta max en timma fick jag ett sms om att jag måste komma hem för det börjat snöa? AHA och tänkte jag.. men nu får jag visst inte ens köra bil, o tydligen ingen annan som gör de heller. Jobb är inställda imorgon pga snö? det här är ju sjukt haha.. okej att det snöar mycket men ändå. ÖVERDRIV TILL 1000 BARA GÖR DE! Jaja, jag håller mig väl inne då..

Skyping med Nemeth släkten förut, där söta Tess befann sig, ni gör mig glad :)




SHOES


Welcome to your new family (me and the rest of my shoes)

Merry X-mas

Ja god jul då folket, vilket var igår för er.. vilket är idag för mig!  Har nån av dagarna varit som julafton för mig? Definitiv inte :) Den 23:e var tydligen som för er där hemma som juldan, vilket innebar fest! Upstate såklart.. Kl 8 påmorgonen där på alltså 24:e skulle jag skjtsa Jojjo till flygplatsen LGA för hon skulle till Florida, blev lite rörigt denna morgon kan jag säga haha.. Jag spenderade inte natten hemma utan kom hem halv 7 på morgonen och skulle ställa kl på halv 8 men råkade ställa den på halv 2.. Så vi försov oss rejält, kan ju meddela att J fortfarande var full när hon vaknade, (hon kom hem en timma innan mig) Men vi steg upp, eller hoppade upp ur sängen och åkte igårdagens smink och kläder till flygplatsen! Stressade då hennes plan snart skulle gå, körde vi fel 1020 miljoner gånger, men kan vart den bästa bilresan ever ändå! Över bron, se hela manhattan i det soliga vädret, bara det gjorde min julafton! Sen hem, åka fel 1 miljarder gånger till.. Har man ingen gps får man gå på huvudet och mitt lokalsinne är ju inte det bästa, men JA jag hittade hem, och det är fan inte lätt att hitta här i New York ska ja säga er.. Sen... sov jag hela dan! Så var min svenska julafton! :) Julafton här då.. idag? Jo vaknade halv 7, barnen hade då redan öppnat alla julklappar, så vi åt frukost (ägg, bacon, bagel) så osvenskt som det kan bli! Sen åkte ungarna till deras mamma vid 11 imorse, och min hostdad åkte nånannanstans haha. Så ja, jag har spenderat hela julafton i mitt rum med ett glas cola och en skål popcorn! JULIGT VA? inte en enda affär är ju öppen o jag är shopping sugen! Fick en vodkaflaska i julklapp idag, tänkte börja dricka lite.. men nee, alkohlist varning om man dricker själv va? JA fortsätter att kolla på serier istället och avvundas alla fulla människor där hemma! Imorgon blir det shopping heela långa dagen för mig iallafall, sen möjligtvis hinna med en brunch inne i city (alltså inte shoppinghela långa dagen, men ändå..) JA i julklapp då.. fick den i torsdags av min värdfamilj (?) haha pengar.. typ 3000:- och idag julafton en vodka! haha. YEY! Tackar alla hemifrån för pengarna jag fått (dom ska shoppas upp) hihi

Vilket som, noll julkänsla detta år.. inte öppnat ett enda paket, inte ätit nått som liknar julmat, inte sett nån kalle anka, inte sett en droppe snö :) men vad gör de, jag är lycklig iallfall. Jag bor i NewYork! Men nästa år då jävlar ska julafton firas som aldrig förr!

Och cred till den som orkade läsa all den här skiten! Nu är julen över, nu saknar jag inte Sverige längre.. Är rädd för att komma hem i vår, men.. jag saknar er där hemma en smutta iaf, ni kan ju alltid flytta hit om ni vill?.. eller.

Puss nu, jag ska få min skönhetsömn vakna tidigt imorgon och shoppa upp allt som finns.


I'm getting ready for  NYE instead!!


I'm so moving on

Jag är trött, har ryggskott och har bränt mig i solariet. men glad ändå
Fick ett så fint julkort av Farmor idag med massa bilder på alla hemifrån också, världens bästa farmor! Det gjorde min dag. Nu hoppas jag resten av dan ärligt talat springer förbi, orkar ingenting. Vill vara hemma över julen. Finns ingen snö här, 3 plus grader, noll julkänsla. saknar er där hemma!


jul jul strålande jul

måndag morgon och 5 dagar kvar til jul, lördag den 25:e Christmaseve here. :) Dock saknar jag julkänslan till 1000.. Ingen snö? Känns helt sjukt o se bilder från hemifrån och hur galet mycket snö ni har, medans vi har nada haha.. Igår fick jag klart alla julklappar iallafall så jag och J hade adventsmys här med julmusik, inslag av klappar och såklart en ljus-stake tänd, fast med 8 ljus? haha..

Helgen paserade förbi fort, i fredags blev det houseparty med lite folk här upstate, lördagen bestod av julshopping hela dagen sen en myskväll med mig själv, och söndagen av julshopping! Gash, så mycket folk ute och julhandlar nu så det är galet. Ja ska inte ge mig ut nått mer!

K är hemma idag från skolan sjuk, eller ska vi säga "sjuk" Hon vill då leka hela tiden iaf, jag har hunnit till posten för att betala ännu en böter, jag och böter allså! Men denna gång var det för att jag körde över bron till brooklyn (körde helt fel) och hade inte ett öre till tullen haha. Så kan de gå! Nu ska jag ta ett låååångt bad sen äta nudlar med räkor, Yummi!


julklapps inslagning i mitt rum

The smile on your face

Då var det offentligt, helgen är här! Och den börjar... nu

Färdig fixad lite lätt, korkar upp vinflaskan för att avnjuta den med Johanna denna fredagskväll :)


me right now!

when its good, then its so good, untill it goes bad..

Lön- check
helg- check

Och så var det helg igen! God I love it..
Igår kväll bled det shopping och skojjar inte när jag säger att jag aldrig
sett så mycket folk shoppa samtidigt, vad hände med julshoppa i tid?
Var verkligen som på en amerikansk film, julmusik så det skriker
om det, folk som svär, knuffas, brottas & svettas för att få det sista köpt!
Medans jag strosar runt där för att endast leta saker till mig själv :)
Lite roligt hur dom typ har julrea innan jul? Tjänar man på det liksom.. Men toppen för mig! :)
Blev en del shopping, och ikv ska resten av pengarna gå åt till julklappar till kidsen!
Sen blir det nog fredagsmys här med Jojjo, ett glas vitt och kanske en sväng till fulgums för en öl eller två!
Ska bli en lugn och sparsamhelg iallafall.. är tänkt!


I loved you first

Äntligen börjar jag komma in i en rutin igen, och kan sova på nätterna. Hur skönt som helst :) Precis varit ute med Dunkin och gått i solen, dock svin kallt ute men var skönt ändå. Ska tvätta alla mina kläder, lakan och handdukar nu, sen göra någon god lunch idag! Helgen är farligt nära, så skönt.


December 15:th

Ny duschad & fräsch, väntar på att kl ska slå 2.30pm så ja kan hämta ungarna.. Var tydligen för kallt imorse för att jobba så jag fick sovmorgon, det tackar man för! Sen har resten av dagen inte varit så händelserik dock, gjorde kanske min hittils godaste omelett förut, haha! Snart är det helg igen, läskigt hur fort veckorna går! Ska försöka inhandla alla julklappar nu i helgen så jag får det gjort.. Måste ju unna mig själv något också, en väska jag spanat på ska bli min :)

Translate in english

Just took a shower so now I’m clean and fresh, waiting  for the clock to be 2.30pm so I can get the kids from school  .. Was apparently too cold tto work  this morning so I slept the hole morning instead , so nice! Then the rest of the day have not been too busy, however,..Earlier 2day I did my perhaps so far most delicious omelet, yummi HAHA.  And Soon it's weekend again, scary how fast the weeks go! Will try to buy some Christmas presents this weekend so I get it done .. Must treat myself something as well this week, a bag I have spotted on is gonna be mine :)


I'm coming home, I'm coming home, tell the world I'm coming home..


Who cares if you disagree? You are not me

Hur kan ena dagen vara så fartfylld & den andra bara stå helt still.. Idag är en stilldag!

Jag tänker tillbaka på helgen som var istället, som helt klart var en av de roligaste ever!!
I fredags blev det covet Hela kvällen med Malin & gänget, hade helt klart en succefull kväll! haha,
behöver ju inte gå in på detaljer kanske.. Lördagen vart det att knalla runt hela dagen inne i city den innehöll brunch, middag och luciafirande! Inna utgång sov vi någon timma, vaknade upp helt döda och tänkte ett tag skita i kvällen som komma skulle, men efter 5 minuter var man lika tagg igen och det var bara att köra!! Blev greenhouse denna kväll, ni hör väl kanske på namnet vad det är för slags klubb? haha. Men där hade jag min bästa utgång hittils!! Hängde med Steve & gänget och dansade tills fötterna nästan blödde, haha. Malin I miss u!








'





The first real snow

Igår kväll vid 11 tiden föll den riktiga snön ner :) hur fint som helst och jag blev påmind om hur fint det är med snö.. Dock var det inte alls lika mycket kvar när jag vaknade imorse men som det ser ut på väderprognosen så ska det snöa hela veckan, hoppas det håller sig till julafton!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa de svenska skvaller tidningarna Malin lämnade kvar här!


Manhattan, Winter in NYC

Har jag nämt att det börjar bli jul här?












BURLESQUE

A movie u have to see! I loved it.. I mean, loved it!!



I'm alive

veckan som gått bara sprang iväg och idag åkte Malin hem, så sjukt tråkigt! För hon gjorde en vecka av mitt liv till den bästa. Vi har haft det så himla mysigt här upstate :) Vi har hunnit med alla shoppingcenter som finns, gjort av med allt för mycket pengar, ätit all för god mat, sett allt för bra movies och bara haft det toppen! Helgen inne i city slog såklart allt, men den uppdaterar jag om nån annan dag.. Var så himla tråkigt att säga hej då till henne idag vid tåget, men vi har stora planer på gång som ska genomföras! Det gör att hoppet inte är dött, haha. Jag saknar dig redan vännen, men snart ses vi igen

lite bilder från Upstate :)


ja & min stora bil när jag kört helt vilse :) mitt lokalsinne är ej på topp

Nachoplate, my favorite! Sjukt billig dessutom.


Mallan skulle köpa pyamas, den var... liten

Shoes!!!


julen närmas sig i mallen!!


Sankta Lucia

Ja så var det 13:e December och lucia,
hur fort går tiden egentligen, nyss var det väl sommar? Vilket som..
Var på luciafirande i Lördags inne i city som svenska kyrkan hade anordnat,
var hur fint och mysigt som helst, massa rysningar och tårar i ögonen där ett tag :)
Jag mår bra!






"If you don't love yourself, how can you expect anyone else to love you?"

Inne på småtimmarna mot natt, ögonen är halvöppna men de låter mig inte somna.
Jag förstår dom, måste komma in i mina rutiner igen, men jag vill inte känna mig för hemma. Känner mig redan för hemma, vilket kommer att göra det 1000 ggr jobbigare att lämna det. Jag vet att  det kan tyckas långt kvar tills jag är hemma, men för mig kommer det att gå så snabbt och än känner jag mig inte redo.
Men när gör man de egentligen då? Jag har ju ett annat liv här nu, det där händer saker hela tiden.. Att komma hem till en tråkig, livslös men ändå värdfylld vardag lockar inte allt för mycket nu, även om jag vet att då är det dags att börja ta tag i saker på riktigt, allvaret. ..

Men just nu.. tänker jag bara leva i nuet för jag trivs så bra med mitt liv här. Hur kan man inte trivas att bo i NY.


Jag är inne på mitt 4:e glas vatten, så törstig så man nästan  skulle kunna tro att ja var bakis, men så är såklart inte fallet. Snacka om en tjej som kommer vakna varje timma inatt och vara kissnödig haha. Imorgon är det fredag alltid samma efterlängtade fredag. Hotell med Malin en hel helg i city, med innehållande shopping, fest, lyx, mat, allt man kan begära! Vi ska göra den här helgen oförglömlig, så dags o ladda kameran, ta en dusch, fixa en snygg outfit sen få min skönhetssömn.
jag är tillfredställd med livet.


Tell the world I'm coming home..

Hemma efter en brakfrukost hemma hos Johanna och en winterconsert at Kaylyns school som lät som en orkester med endast 3åringar spelade på, gud vad ingen kunde hålla en ton, men lite små gulligt var det allt. Har även hunnit med att sola, nästan läskigt så blek jag är just nu, o brunare blir jag ju inte heller! ohh give me some tan..

Har myst i sängen med OTH & gossips precis också, världens bästa serier! Julen e föresten farligt nära nu, igår kom granen in i huset och julpyntandet är i full fart, bara julklapparna som fattas.. Får bli nästa vecka! haha

Jaa, nu ska jag göra spagetti & köttfärsås, lever på de förstår ni.. men det är ju gott!
Imorgon är Mallan tillbaka, längtar!! :)


Merry Christmas!

I´ve learned that things change, people change.

Man kan ju inte alltid vara bäst på att blogga, och jag var inne i en svacka där ett tag, eller kanske bara alldeles för upptagen! Mallan är ju här nu med, är så sjukt mysigt o ha henne här, och så mycket som vi hunnit med på så kort tid är fan världsrekord, vi har shoppat, shoppat & shoppat.. :) sett bio, ätit ute varje dag, pratat skit och haft det så bra!!  Just ja sötnosen Gabbi som jag bodde med i Spanien var här i fredags med så då var vi ute ihop! Hur kul när vi inte setts på så länge alltså..
Iallafall IDag körde ja hem Malin till sin förra världfamilj där hon ska spendera 2 dagar, sen är vi back on track again! City ska vi bo i hela helgen, vilket innebär festa festa! Jag orkar verkligen inte skriva i detalj vad vi gjort varje dag, ja har typ inga bilder för det glömmer jag alltid att ta (måste bli bättre, en påminnare till mig själv) Sådär ja, nu vet ni ju lite iaf, nöjda? Nu gossip sen sova.. :) ohh bara kolla in all min shopping som jag är så nöööjd över (mina nödpengar gick åt, men det var nödfall) har ja fått de sagt med.

Ni får se, lite hm.. få bilder haha







'






HUGO KÖPER OTTEN?

Hugo köper Otten

Norrköping

Nattklubben Hugo köper grannen Otten. 1 januari sker övertagandet och köpet innebär att Otten blir innestället för de yngre medan Hugo byter stil och riktar in sig på de som är 23 år och uppåt

Affären har varit på gång ett tag och i förra veckan ramlade de sista pusselbitarna på plats när Nedim Ergul och hans sex kompanjoner hos Hugo köpte konkurrenten Otten.

Nyårsafton blir sista kvällen för gamla Otten.

Vi kommer att ha öppet fredagar och lördagar under december plus annandagen och nyårsafton. Sedan är det slut, säger Johan Doverhjelm, som ägt Otten i fem år.

Med de nya ägarna kommer Otten att bli tillhållet för den yngre publiken. Nedim Ergul berättar att de som gått på Hugo kommer att känna igen sig även om det sker i Ottens lokaler som får ett nytt namn.

Den kommer inte att heta Otten, så mycket är klart, säger Nedim.

Däremot behåller Hugo namnet men ändrar inriktning.

Det finns en marknad för den äldre publiken, framför allt sedan Bomullsfabriken slog igen och det är de vi vill åt, säger Nedim.

Han berättar att Hugo har äldre gäster, som bowlar och äter, men drar sig bort vid 22-tiden när de yngre gästerna fyller på lokalerna.

Med det nya konceptet räknar Nedim Ergul att de äldre gästerna kan stanna på Hugo medan före detta Otten fylls av dem mellan 18 och 23 år.

 

 

Okej, nu vill jag ju ännu mindre hem.. för vad fan ska man hem till en håla och göra när det inte ens kommer gå att gå ut längre? SUG! Vadå äckel hugo köper otten? Och ändrar hugo till 23- uppåt? Ska jag behöva fixa ett falsklegg där jag är 23 nu också? För nej, jag tänker då inte gå till Otten och festa med en massa småglin, hur fan tänkte dom där? Bara för att alla gamlingar som gick till bomull förut inte längre har någonstans att gå..  Åhh, Riktig jävla flopp alltså!!
så johanna, sthlm every weknd för mig när vi kommer hem :)

 


1:a advent

Som ja förstått är det riktigt kallt hemma, massa snö och cirka 15- grader.. gud! kan inte ens föreställa mig hur kallt de är.. Här syns ju inte snön på långa vägar, dock blåser det orkan idag och regnar som skatan, så jag vill inte ens ge mig utanför dörrn, utanför dörren i mitt rum är de typ översvämning, haha. Men imorgon är solen tillbaka och den är här för att stanna inågra dagar skönt :) på med skinnjackan igen liksom

Så här finns ingen julkänsla för 5 öre.. förutom all julmusik som spelas på radion, de är lite mys. Ihelgen är Malin här, som ja längtar! Plus Gabbi från sthlm som jag var i Spanien med, ska dra med dom ut på en riktigt utgång hade ja tänkt..

Eh fasen va trött ja e på att blogga alltså, kommer igen snart..!


RSS 2.0