Pick me up

Nu har bäst Amelia åkt hem, så sjukt trist..
hade gärna spenderat massa mer dagar med henne!
Haft en sjukt trevligt helg med henne iaf, dock alldeles för mycket alkohol inblandet men det blir de ju alltid när hon & jag slår till! Nu vill jag bara att 12 dagar ska gå fort så jag får åka till spainen!! :)



ren kärlek!!!

Mitt sagoland

inne i en period då jag bara vill härfrån igen, verkar som att det alltid kommer lagom till hösten då sommaren börjar närma sitt slut.. För ett år sen var jag snart påväg för att bosätta mig i USA för en andra gången, denna gång i NewYork, jag tog en chans, den bästa chansen i mitt liv. Det var mitt bästa år ever, jag trivdes som fisken i vattnet, knappt några bekymmer och bara omringad av härliga kärleksfulla människor. Jag saknar det så det är sjukt, drömmer om det flera gånger i veckan, att jag är tillbaka i landet jag älskar. Jag är redo för något nytt nu, USA vet jag att jag kommer att komma tillbaka till, nu vill jag se något nytt. Har planer för hösten/vinter, dock kostar det verkligen en hel del men jag ska, jag är så medveten om att jag verkligen vill så jag ska lyckas ta mig dit. För jag vill vara med om ännu ett år med nya erfarenheter. Jag vet med säkerhet att jag redan har alla här, min älskade familj, min älskade vänner, min trygga stad. Men den ger mig för lite, jag vill se allt, uppleva allt. Jag kan knappt vänta tills jag ger mig av igen.. Så som nyc förändrade mig vill jag att ännu en stad långt härifrån ska göra med mig igen. Jag har lärt mig hur mycket man klarar på egna ben, hur lätt det är att träffa nya människor, att faktiskt klara sig helt ensam. Ingen kan ta det ifrån mig, ingen kan nånsin förändra den jag är, jag är jag och jag trivs så bra med det. Man lär sig bara mer och mer med åren, och att lära sig det på andra ställen på jorden är guld värt. Jag vill bara iväg NU NU NU. Jag är så redo, redo för att lägga skit som hänt bakom mig, att bearbeta saker som hänt på en annna plats. I will make it

Sometimes you have to be apart from people you love,
but that doesn't mean you love them any less.
Sometimes it even makes you love them more.















I will always love you.. newyork

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted.


Baby give me all you got

Ligger som en död potatis i sängen, Moa & jag skulle ta en powernap, hon slocknade på ett ögonlock, men jag hoppar nog över sovandet, kommer aldrig kunna somna inatt då och ska upp halv 6 imorgon bitti! Precis avnjutit en middag då vi lagade köttfärsås o spagetti, vi är mäster kockar när det kommer till just den maträtten!! Nu blir det mys på balkongen hela kvällen lång!! Just ja, är suuuuper nöjd med håret, mörkare och ungefär 4cm kortare!! WOOP!

Här kommer lite iphone bilder jag totalt glömt bort.. :) bilder på håret might come later!





thats my girl! LOVE

I love you with all my boobs, I would say heart, but my boobs are bigger!

Tisdag och dagen kunde inte bli mycke bättre,
äntligen lite sol och värme! Dock spenderar jag den inte solandes i bikini då mitt virus fortfarande sitter i..
Nej istället ska jag åka till Moa och få mitt hår klippt och färgat, nu ska vi bli snygga! :) LOVE


sunglasses on, let's go!

Life is for living

Äntligen tror jag det börjar ta fart med medicinerna, halsen börjar sakta men säkert släppa.. dock värst på nätterna, hm., Hoppas jag är bra tills imorgon och onsdag mina lediga dagar så ja kan hitta på nått :) är galet sugen på sushi så det bara måste förtäras i veckan! Iallfall haft världens myskväll med bästa Moa & Tilda, sett Charlie st. cloud, riktigt sevärd film, gjorde mig kanske lite confused emellanåt men still riktigt riktigt bra!


haha mitt onyktraste jag..kanske..på onsdag!! can't wait!

sick girl.

efter att vart på akutmottagning och tagit 1000 prover samt suttit o bölat där som en liten bebis, ligger jag nu i sängen med världens spränghuvudvärk men jag är iallafall 3 mediciner rikare, äntligen fick jag nått utskrivet mot denna katastrof sjukdom.Nu ska jag somna och vill inte vakna upp förns den dagen jag är helt frisk.
tack för mig!!


aggro!!

NU ÄR DET FÖRHOPPNINGSVIS SISTA GÅNGEN JA NÄMNER I BLOGGEN HUR DÅLIGT JA MÅR OCH HUR LÄNGE DET HÄR VIRUSET SITTER I.. har gått över 2 veckor och jag är still lika sjuk.. På vårdcentralen i måndags sa dom att det var vanligt virus möjligen nån halsinfektion och öroninflamation, men vad hjälpte de mig?? Sen i måndags har ja sovit kanske 3-5h om natten ja har knappat kunnat äta nånting (vilket visserligen är bra he he) but still.. I natt tog de priset, legat o tjutit princip hela natten så jävla ooooont ja har!! nu måste dom verkligen göra nått åt de här. Kl 12 ska ja till akutmottagning!!! ja hatar sveriges sjukvård serilöst, ge mig bara medicin så ja blir frisk!!!!!!!

Can't remember last time I was happy

Home from work.. Tired like craaazy. Tagit huvudvärsktabletter och hostmedicin och hoppas på att jag kan få en nattsömn utan att vakna sjuttioelva gånger. Jag är trött på det här.. så äckligt jävla trött på det här och allt annat som händer hela jävla tiden!!!






finns inget ta det lungt ikväll.


brunch time..

Don't be afraid to let them show.. your true colors

vad är det för jävla piss väder hela tiden??
Mina två lediga dagar har spenderats inomhus i min säng, allt för att bli frisk!
Den här jävla halsen vill ju inte svullna ner, vilket gör att jag knappt kan äta..
men nu är det dags för jobb i igen, känns ju ändå lite bättre o jobba när det ändå regnar,
men jag menar.. hallå?? känns som om hösten är på väg för tusan!
Kan inte längta mer tills vi åker till spanien..3 weeks left, låt dom gå fort!!
Kan ju knappast påstå att det här blev en super sommar direkt. MEN, tur att ja har alla underbara vänner som förgyller dagarna ändå!! LOVE YOU GUYS! :)
ne, en powernap på en halvtimma sen fixa till sig för brunch med Victor :) .. sen jobb då,
jag vet vad som väntas, öl, vin, öl, vin, öl, vin.. come on guys, order some drinks too!!



skulle väl inte ha något emot o vara brun igen..

Oh you're the first one, when things turn out bad

Du känner mig nästan bättre än vad jag känner mig själv. Du är den absolut bästa vännen jag har, and for the record, for those who doesn't understand that, screw u! Utan att go too deep här vill jag bara göra en sak klar, och det är att du Nathalie är min andra halva, min själsfrände, nästan lite som min högra hand, oavsätt hur odd det än låter! haha. Vissa saker får en att förstå att två människor är menade för varandra, vi har utsatts för prövningar som  har tärt på vår vänskap, men till slut står vi där och nu är vår vänskap starkare som aldrig förr!
Jag har aldrig haft en vän som ställt upp på mig så mycket som du, aldrig någon som förstått mig utan att man ens behöver säga ett ord. Du kan läsa mig som en öppen bok. Det finns så mycket jag vill uppleva med dig, så mycket saker som jag vill minnas och dela med bara dig. Du är den som känner mig bäst, du vet allt om mig.. verkligen allt. Jag längtar efter att få skapa nya minnen med dig, so what about Aussie babe? Men först blir det Riga och partykryssning i slutet av augusti med lite surprises! Wiiho ;D Jag älskar dig vännen, du allt för mig!


The good and the bad times,
We've been through them all,
You make me rise when I fall.
Yours forever <3, Amelia


haha many years ago.. and were still together.

pain in tha assssss

Fy fan vad äckligt f*tt trött jag är på o vara sjuk nu, blir bara värre & värre.. nu drar jag och jobbar ändå, I need the cash! Men imorgon blir det vårdcentralen såklart kl 8 på morgonen, då är jag nog pigg!! Men ja ska kräva dom på alla medicin dom har för att bli av med skiten nu, hon trodde ja kunde ha lunginflamation?!?! say what. AEH nu ska detta få ett slut, nu vill ja förhelvete må bra!! O ja det här är ett jävla neggo inlägg men nu är ja trött på vara sjuk hela jävla sommaren!!!!!!!!!!!!

If you do what you always did, you will get what you always got

Min typ enda lediga helg i sommar är över :) blev lite väl mycket alkohol hela helgen kanske, och nu är jag sjukare än vad jag var innan, men det kanske de var värt. Har haft två toppen dagar då jag umgåtts med härliga vänner och bara mått bra :) förutom äckel förkylningen dårå. Men imorgon är det dags för jobb igen, tagga tagga.
Har fått ändra planerna rätt mycket till hösten, så nu får vi se vad som händer :) det lutar åt något mycket mycke bra.

Nu: MAT!!

First it’s all good and he’s glad you his lady Baby this, baby that, see another chick and he act like that...


It isn't over!!

ligger i lägenheten och försöker friskna till, hade dock glömt bort att det är 50 grader här inne, så pendlar mellan att ha tröjan på mig och sitta naken, usch.. bara febern försvinner lär jag ju må bättre! En cola zero och skön musik på spotify gör min dag idag.. Måste städa lite också :( det blev lite stökigt här sist ;) haha.
Fuck vad jag faktiskt gillar livet annars, har hittat grejen jag vill göra i höst och som jag ska göra, nu blir de spara spara pengar!!!!! :)


puss från sjuka lilla mig till er alla

I feel your arms around me

Sjukling här.. Och det värsta är att det försvinner ju aldrig, Mois kom hit igår med mat, snask och film för att muntra upp mig lite, den tjejen vet vad man ska göra för att få mig må bättre! Känns dock skit att det är sol ute idag och jag ligger inne med feber så kan knappt ta mig utanför dörrn, surt!

Ska iallfall ligga här vid datorn hela dan och ta reda på lite grejer jag kan fixa med till hösten, blir antagligen att åka iväg igen iallafall, och denna gången precis lika långt bort, andra sidan jorden! :) Ska även försöka mejla läkaren som ska fixa till mig i Augusti, gud så lycklig jag kommer va när jag får det gjort! Can't wait.
Ne people, nu ska jag knarka lite mer tabletter och se en film hoppas alla andra får njuta av solen! Så ses vi i helgen när jag kan ta mig utanför dörrn!



Är de lungt om ja kallar dig baby

Nu har jag bosatt mig i Krokek för denna sommar igen :) Men det är skönt och fridfullt här ute haha. Trivs verkligen jätte bra på jobbet också så det rullar på, blir inte många lediga dagar i sommar alls, meeen har ju Spanien resan i Augusti o se fram emot, egen lägenhet, pool, takterass och några få minuter i från stranden, det längtar jag ihjäl mig till!!!

och inatt kommer min älskade kusin Moa hem, som jag längtat!! Äntligen får jag en sovpartner igen, och lägenheten behöver städas ;) haha.








LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT ENGAGERA SIG I ANDRAS LIV, FOKUSERA PÅ DITT EGNA ISTÄLLET
!

RSS 2.0