Been there done that messed around I'm having fun don't put me down I'll never let you sweep me off my feet

Att folk fortfarande läser min blogg förvånar mig.. men kul o se :)
Jag kommer nog dock inte börja uppdatera speciellt mycket förns nästa äventyr jag ger mig iväg på.. Antingen USA i Augusti igen, eller London :) har en del saker att överväga först.. Meen iväg ska jag iaf :)
Nu är jag som sagt hemma i gamla norrpan där allt är precis som vanligt.. Tråkigt, men sant. Därför jag måste iväg på nya äventyr snart igen, men börjar med att spendera denna sommar i Sverige, blir att jobba på parken :)

Tills dess, njuta av livet :) jag har så mycket att se


Can we pretend that airplanes in the night sky

Som många kanske förstått är jag nu hemma, vilket egentligen suger.. har världens ångest över det. Självklart hur kul som helst att träffa alla igen, men jag men norrköping.. samma folk, samma stad, samma grejer. Allt är ju sig precis likt. Men det spelar ingen roll, om ett tag är jag härifrån igen :)

Dock saknar jag LA som fan och allra helst min bästa vän Louise, det är helt sjukt, våra dagar tillsammans.. Vi umgicks 24/7 i över en månad och blev aldrig trötta på varandra.. Bara längtar tills ett halvår har gått så jag kan åka till Australien till henne :) MIN BABE!!

Och på tal om min jävla jetlag.. undrar hur länge jag kommer att vara i den, och min totala förkylning som tar kål på mig.. Första natten sov jag 3 timmar sen var jag vaken i 36.. I natt som jag istället 15 timmar, haha. Känns som jag kunde sova hela dagen, men måste göra nått med livet. Hänga med Mammsen o kolla på sommarstuga ska jag göra :)





saknar dig babe! Vet att du läser det här. DU ÄR BÄST



I REALLY LOVE NY

okej då var man hemma i LA igen :) Vilken jävla flygresa! haha, flög till NY bakis och flög från NY ännu mer bakis. Men det har vart en fantastisk weekend, haft så sjukt kul alltså. Kom till Johanna i Onsdagskväll (min födelsedag för er loosers som glömde den) SOMNADE typ på momangen, men tåg.. buss o allt va jag inte framme förns typ 2 på natten. Dagen efter var det Johannas b-day det firade med en hel dags shopping, i like. Sen lite tårta på kvällen och till en pub för lite vin, shot, ect.. Förutom för mig, som körde o lät Johanna dricka ;) FREDAGEN var som kommen, käkade nachos ute i solen, fixade, stressade o stressade lite till! Hyrde en lägenhet mitt i NY över helgen :) Perfekt. Hade en sju jävla rolig utgång på La Pomme på fredagen, och jag vaknade upp själv i lägenheten? haha.. Lördagen promenerade vi cirka 100 block för att komma in till smeten och shoppa och bara ha det trevligt :) Lördag:s kvällen blev sjukt på, drog ihop alla tjejer och käkade middag på HardRock Cafe, sen åkte vi limmo i cirka 2 timmar, sen blev det en riktigt grym utgång, och då menar jag grym.. Hur jag mådde imorse kl 9 när jag gick upp för att åka till flyget efter att ha kommit hem kl 4 behöver jag nog inte ens förklara. Men det har vart den grymmaste helgen ever iaf och jag har haft så sjuuukt kul :) NY ska jag besöka så snart som möjligt igen. Tack för en topppen födelsedag tjejer :) Tänkte jag skulle försöka bjuda på lite bilder men slocknar typ, but well.. Några ska ni väl få se :)
















helt ärigt är cirka 10000 bilder mer, så jag orkar inte, cheka in fb istället"

20 kalas år

MY BIRTHDAY IS TODAY.. at least at home :) haha

Kan inte förstå att "lilla" jag precis blir 20 år.. men det är kul! En stor siffra hemma men inte alls någt speciellt här.. Rätt kul att jag faktiskt fyller år nu :) här är det dock ett halft dygn kvar innan.

JÄVLAR VAD DET SKA FIRAS I NY!! :D


when the sun shine we shine together

OH detta väder får mig att bli så lycklig :) känns som att jag är i Thailand.. Jag skojjar inte, det är så varmt som det är just nu. :) Nästintill 40grader. Har legat vid poolen hela dagen lång, hur skönt som helst. Och har blivit sjuuukt brun plus lite röd ;) och imorgon är min sista stekardag innan NY, för då vill man ju vara brun & fin, haha.








I'm in love with USA

Måste bara säga att jag helt ärligt älskar detta land, det är verkligen någonting för mig :) helt ärligt.. Och alla nya människor man träffar från hela världen är ju hur kul som helst.
Hm hur ska jag beskriva min helg då?
Fredagen (valborg) ska vi inte tala om.. :) guud!
Lördagen blev en myskväll med ännu en barbeque nere i Redondobeach hos Carlos, Lousies kompis :) Skit mysigt verkligen. Idag har vi legat vid poolen typ hela dagen, sen åkte vi till Chronic Tacos där vi faktiskt såg WIEMAN IDAG, dvärgen från jackass som äger restaurangen och Lousie är sjuk.. : Would you fuck wieman? haha NO WAY, men det var kul o se han! Vi begav oss sen till Manhattanbeach för some frozenyohurt med Pilly & Mona, ytterst trevligt! Sen blev det även Sushi.. Gud har vi ätit mycket idag eller? Dock dracka jag bara vatten på sushistället, Sushi är liksom inte riktigt min grej har jag kommit underfund med,

Men det vart en sjukt lyckad helg iaf.. Kan inte längta mera till NY på onsdag :D Som för örvrigt är min födelsedag, 20 år! Glöm inte bort det ;)

'





jag verkligen, verkligen älskar LA, undrar dock vad som händer här näst.. Washington, New York, Sverige.. (?)

Crazy night

Okej, vet inte ens vart jag ska börja :) När man vart på rehab i typ 3 månader rekomenderar jag ingen att köra fullt ös! haha. Men det var sjukt trevligt igår. JAg & Louise åkte hem till Marta på barbeque där vi träffade alla andra tjejer, som hade planerat utgång, och jag var den enda som inte var 21.. MEN det fixade sig och jag lånade en tysktjejs id och kom in! Vart en helt galen kväll och det enda jag har att säga var att jag kom hem halv 8 i morse, resten håller jag för mig själv, haha guuuud.
Tog 10000 bilder igår men såg att typ ingen var upplägg bar, herregud. haha




hahaha jag döör, full som en spruta :)

Valborg 2007

Allså 3 jäkla år sedan.. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde, men kul hade vi iaf! Och det är nog det bästa att minnas, haha.. Dagen efter var det första majtåget och vi alla såg ut som skräp! :) hoppas ni hade en underbar valborg iår mina vänner, min valborg startar nu :)





miss you

RSS 2.0