GODNATT FOLKET

nu ska jag gå o lägga mig, är arg  nu. jätte arg!!!! för att jag precis börjat blir lite lite brun nu och så måste jag sluta sola nu, får inte göra de förns typ två veckor! this shit sucks, alltid ska det va nått fel med mig! nej nu är jag arg.. o jag har iaf pluggat teori ikväll, lite duktig har jag vart! men nu ska jag sova o se om morgondagen blir bättre! OHHH jag som ville bli mer brun nu, så jävla typsikt!!!!!!


ska inte ödsla mer tid på den här jävla datorn nu, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Frida

äh, tänk inte på klassen! vi hade ingen somhelst sammanhållning i våran klass på tre år, förutom på studentveckan! då träffades vi sju dagar i rad och hittade på saker tillsammans och hade skit kul :) så det där kan nog bli något ändå ska du se ;)

jag gör inte mycket.. gör iordning i lägenheten, du vet.. städa, tvätta, diska, laga mat etc, men jag träffar ju även alla tjejerna och sådär :) så jag sitter ju inte själv hemma 24/7 :D jo jag vet.. det är lite jobbigt, men det är bara att söka söka söka.. så till sist händer det något :)

gud vad roligt.. det skulle jag också vilja göra, men jag är nog för feg för det! tyvärr.. kanske blir längre fram, you never know.

ja absolut.. det får vi göra!

2009-03-06 @ 13:29:32
URL: http://fridaholmberg.bloggspace.se
Postat av: sofia

jag är brooownie :D

2009-03-06 @ 15:40:21
URL: http://sofialawergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0