...

undrar ibland vart vissa vänner håller hus
och varför de aldrig hör av sig..
det är så uppenbart nu vart vissa står, tyvärr.


Men, nu kör vi! Fredagen är som kommen, kl är 5.. och det är 2 timmar kvar tills vi drar, Johanna tog alla kidsen över till sitt hus så jag är home alone, ytterst skönt haha. Hinner jag fokusera på packningen så jag inte glömmer något :) (för det är jag bäst på) Hej då!


Saknar er käraste vänner, ni vet mycket väl vilka ni är!







Kommentarer
Postat av: Anonym

kära du! <3

2010-08-28 @ 21:19:50
URL: http://sofialawergren.blogg.se/
Postat av: Moa

Nathalie gumman... jag vet inte vad du sytftar på eller vem. Men tycker det är fel av dig att skriva din agritioner i bloggen, prata med personen som de handlar om i stället! O glöm inte att vi alla tänker på dig!! våran bästa vän, men bara för att du åker iväg så menas det inte med att du inte behöver höra av dig, de är lika mycket upp till dig som till andra att höra av sig. Du är på andra sidan jordklotet o allt är inte lika enkelt som om du vore hemma.. älskar dig puss!

2010-08-29 @ 17:25:43
URL: http://moaamadeleine.blogg.se/
Postat av: Söören

Håller med där ;) Kom ihåg.. vänner är som stjärnor, dom syns inte alltid...men man vet att som alltid finns där!! Vi älskar dig gumman! Saker och ting skulle varit lättare om man hade samma "dyns rytt" Jag är inne och läser om dig varje dag iaf! Vi älskar dig!! Hur går det med "PP" ;) <3

2010-09-01 @ 22:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0