I MISS U!

"Jag saknar när telefonen ringer på kvällar...

Jag saknar när telefonen ringer på kvällarna och skärmen visar att det är nathalie. Det var länge sen sist. Alldeles för länge. <3"

 

 

Och jag saknar att ringa dig varje dag på kvällarna..


Kommentarer
Postat av: Moa

Mm huvudsaken är att vi vet vart vi har varandra!! Men nu vill ja verkligen att min Nathalie ska komma hem... vill krama o pussa dig o bara va med dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamma är hemma nu iaf, känns skönt! men hon ¨mår fortförande ¨dåligt :( ! <3

2010-10-20 @ 09:35:17
URL: http://moaamadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej! Anledningen till att jag ska åka hem så snart är för att jag längtar hem. Det kanske hade varit annorlunda om jag bott i ett "rikare" område där de har fler au-pairer men i mitt område är man hemmafru istället för att jobba när man fått barn, så jag har inte träffat några andra och det blir ganska ensamt, samma sak med området, det är inte speciellt tryggt.Sen kanske du inte har sett, men jag har lagt upp bilder på hela huset och det är typ lika stort som ett halvt radhus i sverige, så såfort ungen sover ska det va knäpptyst! Jag gillar ju att prata i telefon och sånt på kvällarna. Jag får 100pund i veckan och då e mina arbetstider 7-16.30 men jag får mer om jag jobbar fler timmar självklart :)Jag brukar ju kika in här jag med ibland och vet att du inte stannade så länge i LA va? hur trivs du i NY? är du nanny eller au-pair? skiljer ganska mkt på dom lönerna väl... USA vore ju drömmen men jag vet inte om jag skulle våga åka så långt bort.

Min värdmamma berättade om en tjej ifrån kolmården som de varit i kontakt med innan mig som stannat i USA max 10 dagar och att hennes pappa fått betalat hennes hemresa, har du någon aning om vem det kan vara?

Annars e ju London en fantastisk stad och jag kommer sakna att ta tuben in till centrum varje helg och shoppa. :)

2010-10-20 @ 18:18:33
URL: http://hellomadeleine.blogg.se/
Postat av: Anonym

älskar dig. din propp

2010-10-21 @ 01:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0