and were here..

Okej vet inte vart ja ska börja riktigt.. Vilken jävla resa! Vi missade flyg, vi blev omplacerade, det var storm.. haha. Vi hade noll koll på tiden under hela resan (men jag sov för de mesta) nästa hela tiden haha. Stackars Amelia! Det lyxiga var att resan från Bangkok till Sydney blev vi omplacerade så vi fick prinip sitta i förstaklass!! stora utrymmen, vi fick en egen "stewart" som gav oss goodiebags med pyamas, krämer, choklad, osv.. Han blev nog lite små förtjust i oss ;) i,om att han lämnade ett brev med sin parfym på med nummer och allt till han så vi kunde ta en drink framöver.. Han smugglade även ner en stor chmpagne som vi skulle spara till nyår (pyttsan, får se hur det går haha)

Vilket som, vi är framme och vi lever! även då resan inte fick riskfyllt fram. Vi har inga bagage!! känner mig smått handikappad, äcklig, osv! MEN VAD GÖR DET?? vi är ju faktiskt i Australien! Vädret är lite små tråkigt, lite regn oså.. men det ska bli sjukt varmt under veckan (hoppas de matchar in med surfinglektionerna)

Ja har faktiskt inte tid o blogga egentligen alls.. och ja har inte fixat sladd till kameran än. utan ska göra det idag!! så bilder kommer. håll ut!!! :) är så sjukt jetlagd också, sover hela tiden och kan somna överallt haha.. Väldig turbolens i hela kroppen med. känns som ja är i ett flyg hela tiden.

Ne nu måste ja gå, ska på möte nu :) sen vidare ner till stan med 2 nya friends, Jasmine och Maria!! Vi ska leta lägenheter :) PUSS



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0