AUSTRALIEN, SYDNEY

Såhär ser de första 7 dagarna ut när vi kommer fram till Sydney:

Dag 1
Du möts upp på flygplatsen och välkomnas av den lokala personalen. Reser genom staden och gör ett stopp i vackra Botanical Gardens för att njuta av utsikten över Sydneys hamn. Sedan transfer till Woodduck Backpacker Hostel där du checkar in. Gruppmiddag på kvällen.

Dag 2
Stadsorientering och informationsdag med massor med tips och information för att göra din resa i Australien lite enklare. Dagen bjuder på många råd och tips rörande jobb och om att hitta jobb, resa och boende. Du får hjälp med  att starta ett bankkonto, starta mobiltelefonabonnemang, registrera dig i jobbklubben och ordna med skattenummer. Du blir också medlem i Travellers at Work (jobbklubb på internet).

På kvällen får du uppleva en härlig Aussie BBQ belägen på taket för Woodduck Hostel med utsikt över Sydneys siluett och hamn. Avnjut en Aboriginal Culture Show med dans och didjeridoo, passa på att tuta i didjeridoon själv!

Dag 3
Sydney Harbour cruise. Hoppa på och av vid Sydneys attraktioner Darling Harbour, Watson’s Bay, Taronga Zoo och Sydney Opera House. Middag på en lokal pub vid hamnen och sedan party på Sydneys bästa pubar och klubbar.

Dag 4
Fri dag med sovmorgon för att du ska kunna ta det lugnt. Gratisbuss till Sydney’s berömda Bondi Beach för att relaxa på stranden, spela strandfotboll och volleyboll. Du kan också välja att slappa på hostlet, besöka Botanical Gardens som ligger mitt emot hostlet eller vandra genom stadskärnan. Kvällen bjuder på ett roligt ”Aussie pub crawl” genom Sydney’s berömda Rocks area vid hamnen.

Dag 5
Heldagstur till The Blue Mountains inklusive Sydneys Olympic Park. Vi besöker även berömda Three Sisters, Katoomba, Wenthworth Falls och vid skymningen har du chans att mata kängurus. Kvällen bjuder på en ”Aussie wine and cheese night”, följt av Sydneys heta nattliv igen.

Dag 6
Surflektioner så att du kan starta ditt nya Aussie-liv på bästa sätt! Upplev spänningen i att rida en våg och lära dig en ny skicklighet. Utforska sedan Sydneys North Head och berömda Manly Beach.

Dag 7
Ditt äventyr i Australien fortsätter nu på egen hand eller med dina nya ”mates”.  Men tro inte att hjälp och rådgivning slutar här! Under hela din vistelse i Australien kan du alltid få hjälp och rådgivning av Australian Backpackers Work and Travel oavsett det gäller jobb, resor, boende eller rundturer! Glöm inte att utnyttja din två extranätter som ingår!

Har alltså införskaffat oss ett working holiday working visa för ett år! :)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0