Don’t trip over bitches, walk over them.

Efter de 2 dagarna i NewCastle begav vi oss som sagt vidare till Hunter Valley för att njuta av alla vackra vingårdar! Vi hittade ett ställe att hyra cyklar på, så cyklade vi runt i 4h och provade olika viner på massa olika gårdar, var helt magiskt, nästan som på film! Var hur vackert som helst, vi cyklade förbi kängurus och vi lyckades såklart få i oss rätt mycket vin vilket gjorde cykelturen ännu mer intressant haha. Avslutade kvällen med mys i en park sen tog killarna in på hostel för dom kände att de sovit så dåligt.. Men jag och Amme fortsatte det softa och billiga livet så vi sov ännu en natt i bilen haha. Men det var lätt den bästa natten ever också!! :) Fanns bara ett ord som kan beskriva denna roadtrip och det är: CHILL så stört chill har vi haft de verkligen!!
Nu har jag precis kommit hem efter att jobbat ett 14h pass, är helt stört sluuut! Vi hade ett jätte stort bröllop idag på restaurangen och det var helt magiskt! Kunde inte sluta gråta så fint var det, och det var ett sånt härligt gäng med, alla var hur glada och lyckliga som helst hela kvällen! :) underbart. Måste ju vara alla tjejers dröm att få gifta sig? Vilket som..
Imorgon jobbar vi också hela dan, sen drar vi med 10 kockar på jobbet till Nelson Bay, dom har hyrt en stor lyxvilla där och ska ta med sig massa dricka och mat från jobbet! haha förstå, jag och Amme ensamma tjejer och 10 kockar.. vi kommer ha det lyx! Dom har lovat o laga all mat vi vill ha, och jag och Dande får väl stå för drinkarna ;) (den andra bartendern) sjukt taggad alltså :D

Kommentarer
Postat av: putte

ger bussig kommentar: kobent

2012-01-22 @ 14:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0